نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کلیک اتوماتیک

  1. #1

    کلیک اتوماتیک

    با سلام

    من تو سایتم از کدهای پاپ آپ استفاده میکنم و میخواستم از طرف مشتری به صورت اتوماتیک بر روی سایت کلیک بشه یعنی بازدید کننده های هستند که بدون اینکه کلیکی کنند میان سایتو میبینن و میرن حالا میخوام بصورت اتوماتیک از طرف اونا تو بدنیه سایت بصورت اتوماتیک کلیک بشه .

    ممنون میشم کدشو برام بزارید
    آخرین ویرایش به وسیله matrixhassan : یک شنبه 29 اردیبهشت 1392 در 08:03 صبح

  2. #2

    نقل قول: کلیک اتوماتیک

    آیا همچین راهی وجود نداره یعنی نمیشه کاری کرد که از طرف یوزر روی بدنیه سایت کلیک کرد ؟ به همین راحتی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: کلیک اتوماتیک

    اینجوری:
    $('body').click();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: کلیک اتوماتیک

    سلام دوست عزیز.
    اینکه به صورت اتوماتیک کلیک بشه نه راهی وجود نداره. اما این که وقتی کلیک شد یه عملی انجام بشه شدنی هستش. مثالش هم دوستمون در بالا آوردند.
    اینم یه مثال کاملترش.


    $(document).ready(function(){
    $(document).click(function(){
    // do something
    alert('شما در این صفحه کلیک کردید');
    });
    });

    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: کلیک اتوماتیک

    :D
    خب شما باید . تو برنامه نویسیتون. عملیات کلیک رو فراخونی کنید. که اونوقت موجب ازار و اذیت بیننده سایت میشه .
    مثلا وقتی صفحه لود شد. { تابعی که قرار هست . بعد از کلیک توسط کاربر اجرا بشه .}
    کدی که نوشتید فراخونی کنه .مثلا تو یه دوره زمانی یک دقیقه . هی اون تابع مربوط به کلیک فراخونی بشه .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: کلیک اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط mrgraphy مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز.
    اینکه به صورت اتوماتیک کلیک بشه نه راهی وجود نداره. اما این که وقتی کلیک شد یه عملی انجام بشه شدنی هستش. مثالش هم دوستمون در بالا آوردند.
    اینم یه مثال کاملترش.


    $(document).ready(function(){
    $(document).click(function(){
    // do something
    alert('شما در این صفحه کلیک کردید');
    });
    });

    موفق باشید.
    منظور من این چیزی که شما گفتید نبود یعنی وقتی شما اون کدی که من گذاشتم رو بدون هیچ تغییری تو صفحه بزارید به طور اتوماتیک توی صفحه کلیک میشه یعنی شما اگر کد زیر رو توی صفحه بزارید پنجره ی Alert نمایش داده میشه و اگر خط دوم رو حذف کنید تا خودتون توی صفحه کلیک نکنید هیچ اتفاقی نمی افته:

    $(document).click(function(){alert();});
    $(document).click();


  7. #7

    نقل قول: کلیک اتوماتیک

    با تشکر از دوستان این آخرین جواب همونی بود که من میخواستم یعنی همون کلیک اتوماتیک ولی نمیدونم تو اون مورد که من میخواستم کار کنه امتحانش میکنم ولی بگم در مورد قسمت body کار نکرد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: کلیک اتوماتیک

    البته اینو بگم که این دو خط رو یا باید بعد از تگ body قرار داد یا اینجوری نوشت:

    $(document).ready(funnction(){
    $(document).click(function(){alert();});
    $(document).click();
    });

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: کلیک اتوماتیک

    دوستان برای کد زیر چگونه کلیک اتوماتیک روی صفحه رو انجام بدم؟

    کد HTML:
    <script type="text/javascript">var polpopup_user_id = 2982;</script>
    <script type="text/javascript" src="http://zigzig.ir/website/js"></script>

    تا کلیک نشه این کد پاپ اپ کار نمیکنه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار barnamenevis2016
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: کلیک اتوماتیک

    من نمی دونم که کاربر Sohabsشما به قصد تخریب و دشمنی با اون آموزشگاه این پست ها رو می دی و یا به قصد حمایت و تبلیغ ....اگر شما عضو اون آموزشگاه هستی و تبلیغ کننده اش هستی...اصلا آموزش گاه شما لیاقت عضو شدن درش نداره که به خاطر پوب میاد قانون شکنی می کنه و بی خود تاپیک رو بالا می یاره و بر خلاف قوانین سایت تبلیغ می کنه....

تاپیک های مشابه

  1. برنامه ای برای کلیک اتوماتیک در پیکسل خاص
    نوشته شده توسط mehran404 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آبان 1391, 23:03 عصر
  2. کلیک اتوماتیک موس
    نوشته شده توسط doshman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1390, 09:12 صبح
  3. سوال: کلیک اتوماتیک تبلیغات!
    نوشته شده توسط nader3 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1390, 11:01 صبح
  4. کلیک اتوماتیک
    نوشته شده توسط behzad_vb.net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1390, 16:55 عصر
  5. کلیک اتوماتیک
    نوشته شده توسط farzad_vb62 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 10:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •