نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دریافت IP سرور از کابر

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    24

    دریافت IP سرور از کابر

    سلام دوستان من یه برنامه دارم که باید تحت شبکه باشه می خوام توسط یه فرم تنظیمات ، Ip سرور رو از کاربر بگیرم و در ماژول برنامه قرار بدم تا برنامه ران بشه اما تو ارتباط بین اون تکست باکس با کانکشن استرینگم تو ماژول مشکل دارم(کدنویسی) نمونه برنامه رو هم می ذارم لطفاً کمک کنید ممنون


    WindowsApplication1_2.rar

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    24

    نقل قول: دریافت IP سرور از کابر

    یعنی از این همه استاد که این تاپیک و دیدن هیچ کس بلد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2

    نقل قول: دریافت IP سرور از کابر

    سلام دوست عزیز این قطعه کد برای تنطیم ConnectionString تحت شبکه است البته باید FireWall و SqlServer را هم تنطیم کنید،که آموزش تنظیم این دو تا را هم برات میگزارم.

    public static void WriteCon(string IP,string UID,string PWD)
    {
    string ConNow = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti onStrings["ConS"].ToString();
    //Cons Name ConnectionString mojud dar app.confog ast.
    string ConNew = "";
    ConNew = "Data Source="+IP+",1433;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=DBName;User ID="+UID+";Password="+PWD+";";
    Configuration config = ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Configur ationUserLevel.None);
    ConnectionStringSettings st = new ConnectionStringSettings("ConS", ConNow, "System.Data.SqlClient");
    config.ConnectionStrings.ConnectionStrings.Remove( st);
    ConnectionStringSettings st2 = new ConnectionStringSettings("ConS", ConNew, "System.Data.SqlClient");
    config.ConnectionStrings.ConnectionStrings.Add(st2 );
    config.Save(ConfigurationSaveMode.Modified);
    ConfigurationManager.RefreshSection("ConS");
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دریافت IP سرور از کابر
    نوشته شده توسط saj2eb در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 15:48 عصر
  2. نحوه ارسال و دریافت از سرور
    نوشته شده توسط aghayex در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 فروردین 1392, 11:42 صبح
  3. مبتدی: روش دریافت ساعت سرور
    نوشته شده توسط arnica در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1390, 23:52 عصر
  4. نحوه ارسال / دریافت فایل به/از سرور
    نوشته شده توسط ali_nob در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 12:37 عصر
  5. دریافت تاریخ و ساعت از سرور
    نوشته شده توسط ehsane در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 16:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •