نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: آپدیت پایگاه داده

  1. #1

    آپدیت پایگاه داده

    سلام من تازه وقت پیدا کردم php و .. یاد بگیرم.در یک مثال مشکل پیدا کردم !من توی پایگاه داده ام یک جدول دارم به نام users که ستون هاش u_username - u_password - u_emailمن 2 تا سطر توی پایگاه داده درست کردم که یکی از یوزرنیم های اون رو masoud قرار دادم .

    این کد html :

    <!doctype html>  
    <html lang="fa">
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Simple form</title>

    <p style="font-family : tahoma ; color:blue ; Background-Color : yellow" >
    </p>

    <style type="text/css">
    body,input[type="submit"]
    {
    text-align:center;
    font:.9em tahoma
    }
    form
    {
    width:400px;
    margin:200px auto 0 auto;
    border:1px silver solid
    }

    </style>
    </head>

    <body dir="rtl">
    <form action="update.php" method="post">
    نام کاربری : <input name="username" type="text" /> <br />
    کلمه عبور : <input name="password" type="password" /><br />
    ایمیل : <input name="email" type="text" /><br />
    <input name="send" type="submit" value="آپدیت" />


    </form>
    </body>
    </html>


    و این کد update.php هستش :


    <?php

    $con=mysql_connect('localhost','root','mypass');

    $user=$_POST['username'];
    $pass=$_POST['password'];
    $mail=$_POST['email'];

    $sql = "UPDATE `users` SET `u_email`=$mail WHERE `u_username`=$user ";

    ?>



    وقتی اسم رو masoud قرار میدم و ایمیل جدید میزنم تغییری توی پایگاه دادم نمی بینم ! (فیلد پسورد رو تغییر نمیدم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: آپدیت پایگاه داده

    شما دو خطا مسلم دارین :
    1- دیتابیس مورد نظر رو انتخاب نکردین .(mysql_select_db)
    2-دستور sql تون رو به عنوان query ارسال نکردین .(mysql_query)
    و اینکه نام فیلد هاتون استاندار نیست ، بهتر از نامگذاری استاندار استفاده کنید .

  3. #3

    نقل قول: آپدیت پایگاه داده

    <?php

    $con=mysql_connect('localhost','root','mypass');

    $user=$_POST['username'];
    $pass=$_POST['password'];
    $mail=$_POST['email'];

    mysql_select_db('users', $con);

    $query= mysql_query ("UPDATE `users` SET `u_email`=$mail WHERE `u_username`=$user ");


    ?>



    تشکر
    الان درست هست ؟

    در مورد نامگذاری استاندارد هم اگه کمی توضیح یا لینکی معرفی کنید ممنون می شوم.

  4. #4

    نقل قول: آپدیت پایگاه داده


    <?php

    $con=mysql_connect('localhost','root','mypass') or die ("Not Connected mysql");
    mysql_select_db('users', $con) or die("not Connect DB");

    $user=isset($_POST['username']) ? $_POST['username'] : '' ;
    $pass=isset($_POST['password']) ? $_POST['password'] : '' ;
    $mail=isset($_POST['email']) ? $_POST['email'] : '' ;



    $query= mysql_query ("UPDATE `users` SET `uEmail`=".$mail." WHERE `uUsername`=".$user." ");


    ?>



    در مورد نام گذاری استاندارد هم نباید اسم فیلد های جدول رو توش " _ " به کار ببرید و یه سری دستورات دیگه که جستجو کنید پیدا میکنید

    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: آپدیت پایگاه داده

    پیغام Not Connected mysql رو میده در صورتی که من فرم وارد کردن اطلاعت کاربر رو دارم و به راحتی وارد جدول میشه !

  6. #6

    نقل قول: آپدیت پایگاه داده

    شما در اینجا :
    $con=mysql_connect('localhost','root','mypass') or die ("Not Connected mysql");

    جای mypass رو خالی میزارید دیگه... درسته؟

    با این امتحان کنید ببینید چی میشه

    mysql_connect('localhost','root','') or die ("Not Connected mysql");
    mysql_select_db('users') or die("not Connect DB");

  7. #7

    نقل قول: آپدیت پایگاه داده

    نه ! پسورد رو میذارم دیگه !

    Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /opt/lampp/htdocs/Test/update.php on line 3
    Not Connected mysql

  8. #8

    نقل قول: آپدیت پایگاه داده

    ببخشییییییییید ! نام پایگاه دادم اسمش test هستش ! اشتباه وارد می کردم ! ولی باز در جدول تغییری نمی بینم :(

    <?php

    $con=mysql_connect('localhost','root','mypassword' ) or die ("Not Connected mysql");
    mysql_select_db('test', $con) or die("not Connect DB");

    $user=isset($_POST['us']) ? $_POST['us'] : '' ;
    $mail=isset($_POST['em']) ? $_POST['em'] : '' ;

    $query= mysql_query ("UPDATE `users` SET `u_email`=".$mail." WHERE `u_username`=".$user." ");

    ?>

  9. #9

    نقل قول: آپدیت پایگاه داده

    دوست عزیز اسم فیلد جدول رو تغیر بدید

    u_username و u_email

    _ وسطشو بردارید
    یعنی اینو بزنید
    uUsername و uEmail

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 18:15 عصر
  2. سوال: ساخت کلاس برای آپدیت پایگاه داده
    نوشته شده توسط eng_hamid1982 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 شهریور 1389, 08:43 صبح
  3. مشکل در آپدیت کردن پایگاه داده
    نوشته شده توسط mohsenonline در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1388, 14:59 عصر
  4. خطای 3251 ( آپدیت پایگاه داده )
    نوشته شده توسط park_1365 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1388, 22:07 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1387, 20:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •