نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اطلاعاتی درباره چند زبان کردن سایت

  1. #1

    اطلاعاتی درباره چند زبان کردن سایت

    با سلام خدمت تمامی دوستان

    من در حال کار روی یک پروژه هستم
    و میخوام این پروژه رو 4 زبانه کنم

    میخواستم اگه میشه توضیحاتی درباره این که آسون ترین راه و بهترین راه چیه بدید
    و نحوه انجامش


    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اطلاعاتی درباره چند زبان کردن سایت

    4 تا فایل زبان بساز
    توشون یه آرایه تعریف کن که حاوی کلمات و معنیشو باشه
    بعد یکیشون که پیشفرضه رو اینکلود کن توی سایتت

    $lang = array( login => ورود );


    بعد تو سایتت مثلا اونجایی که میخای ورود به نمایش در بیاد اون خونه آرایه زبان که حاوی کلمه وروده رو مینویسی

    وقتی کاربر زبان رو عوض کرد
    فایل مخصوص به همون زبان رو اینکلود کن

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: چند زبانه کردن سایت
    نوشته شده توسط Mohandes2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1390, 17:25 عصر
  2. چند زبان کردن برنامه ها
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1390, 08:30 صبح
  3. سوال: چند زبانه کردن سایت بدون استفاده از دیتابیس
    نوشته شده توسط Web.Designer01 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1390, 12:55 عصر
  4. سوال: برای چند زبانه کردن سایت از GlobalResource یا ... ؟
    نوشته شده توسط arta.nasiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1390, 22:14 عصر
  5. گفتگو: گفتگو درباره چند معضل درون سایت
    نوشته شده توسط earse+erse در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اسفند 1388, 03:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •