نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش ناقص رکوردها در DataGrid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450

    نمایش ناقص رکوردها در DataGrid

    سلام
    یه اتفاق عجیب برام اتفاق افتاده که احتیاج به کمک فوری دارم!!!!
    من یه Table دارم( در SQL ) که فقط یه Field داره با عنوان name و از نوع Nvarchar هست.
    فرض می کنیم که دو تا رکورد به نامهای علی و رضا وجود داره.
    حالا به زیر برنامه ها توجه کنین:

    زیر برنامه شماره 1

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim strCon As New SqlConnection("Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=IIFsystem")
    strCon.Open()
    Dim cmd As New SqlCommand("select name from table1", strCon)
    Dim dr As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader()
    While dr.Read()
    Response.Write(dr.GetString(0))
    End While
    dr.Close()
    strCon.Close()
    End Sub

    خروجی:
    علی
    رضا

    همچنین اگه از
    Label1.Text += dr.GetString(0) + "<br>"
    هم استفاده کنیم اونوقت خروجی مثل بالایی میشه.

    زیر برنامه شماره 2

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim strCon As New SqlConnection("Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=IIFsystem")
    strCon.Open()
    Dim cmd As New SqlCommand("select name from table1", strCon)
    Dim dr As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader()
    dr.Read()
    DataGrid1.DataSource = dr
    DataGrid1.DataBind()
    dr.Close()
    strCon.Close()
    End Sub

    خروجی :
    رضا
    زیر برنامه شماره 2 فقط یه رکورد رو نشون میده یعنی به عبارتی اگه از زیر برنامه 2 استفاده کنم همیشه یه رکورد کمتر از تعداد رکوردهای موجود رو به من نشون میده!!!
    البته یه نکته جالب دیگه اینکه من از روش Stored procedure ای هم استفاده کردم و اون داخل Query analyzer درست کار میکنه اما توی فرمهای ASP.NET باز هم یه رکورد کمتر نشون میده.

    حالا به نظر شما من باید چیکار کنم که زیر برنامه شماره 2 من درست کار کنه؟؟؟
    خیلی زیاد نوشتم ...ببخشین

  2. #2
    اگه از زیر برنامه 2 استفاده کنم همیشه یه رکورد کمتر از تعداد رکوردهای موجود رو به من نشون میده!!!
    دوست خوبم!
    باید هم نشون بده!
    نیازی به فراخوانی متد Read شی DataReader نداری!
    با هر بار فراخوانی این متد، اشاره گر رکورد، به رکورد بعدی اشاره می کنه؛ به همین خاطر، با فراخوانی متد Read، اشاره گر رکورد به رکورد دوم اشاره خواهد کرد و رکورد دوم به بعد در DataGrid نمایش داده خواهند شد.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    بهروز جان دمت گرم!!!!

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •