نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با اشاره گر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227

    مشکل با اشاره گر

    سلام
    من در فرمم ده لیبل دارم و رویداد کلیک شدن تمام انها را به یک تابع قرار دادم(تابع TClick).می خواهم هر لیبلی که کلیک شد رنگ پس زمینه ان تغییر کند و رنگ پس زمینه لیبل قبلی که کلیک شده به حالت اولیه برگردد ولی موفق نبودم.من اشاره گری تعریف کزدم و ادرس لیبل را در ان می ریزیم و در دفعات بعد که لیبلی کلیک شد ادرس اشاره گر قبلی یادش نیست و ادرس لیبل جدید جایگزین ان شده.من می خواخم هر لیبلی که کلیک شد رنگ پس زمینه لیبل قبلی به حالت اولیه برگرده ولی اشاره گر ادرس ان را ندارد.لطفا راهنمایی کنید


    Procedure TForm1.TClick(Sender: TObject);
    begin
    if P <> nil then
    begin
    P.Color:=clBtnFace;
    end;
    P:=@Sender;
    P.color :=clblack;
    end;


    در قسمت public اینگونه اشاره گر را تعریف کردم

    var
    P:^TLabel;

  2. #2

    نقل قول: مشکل با اشاره گر

    نیازی به تعریف اشاره گر نیست ، اشیاء در دلفی خودشون اشاره گر هستند ، یعنی به شیئ از نوع کلاس پایه مورد نظر در حافظه اشاره میکنن ، پس اون کد شما یعنی اشاره به اشاره گر یک شئ !

    پس اون TLabel^ باید بشه TLabel و کدتون هم اینطور Stable تر هست :

       if (Sender IS TLabel) then
    begin
    TLabel(Sender).Font.Color := clRed;
    if Assigned(P) then
    P.Font.Color := clblack;
    P := TLabel(Sender);
    end;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227

    نقل قول: مشکل با اشاره گر

    ممنونم از پاسختون
    ایا راهی دارد که با داشتن نام یک ابجکت که در استرینگ ذخیره کردیم ، به ان دسترسی پیدا کنیم؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل با اشاره گر

    قبل از ارسال جستجو کنید ، بارها در موردش بحث شده .

    FindComponent

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با اشاره گر در #C
    نوشته شده توسط amin.m1993 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 آذر 1391, 13:11 عصر
  2. مشکل برنامه اشاره گرها
    نوشته شده توسط Alireza_1387 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 18:01 عصر
  3. مشکل با اشاره گر ها
    نوشته شده توسط ho3ein.3ven در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1391, 00:01 صبح
  4. سوال: مشکل با اشاره گر
    نوشته شده توسط Hello,World!! در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 22:04 عصر
  5. سوال: مشکل در اشاره گر به تابع
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 10:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •