نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خواندن فایل های exe و pdf از داخل folder های مختلف در فلش

  1. #1

    خواندن فایل های exe و pdf از داخل folder های مختلف در فلش

    سلام.
    من میخوام وقتی رو m.c یا button مورد نظر کلیک کنم از folder مشخص، فایل pdf یا exe نمایش داده بشه و قابلیت عوض کردن محتوا به راحتی وجود داشته باشه. اسم folder ها هم اجبارا فارسی است.
    به نظرتون امکانش هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: خواندن فایل های exe و pdf از داخل folder های مختلف در فلش

    دقیقا منظورتو نفهمیدم ...
    برای باز کردن فایل exe از دستور زیر استفاده می کنیم:
    fscommand("exec", "fileName.exe");


    فقط برای اینکه کار کنه باید خروجی exe بگیری

  3. #3

    نقل قول: خواندن فایل های exe و pdf از داخل folder های مختلف در فلش

    دوست من دو تا راه داری

    1- همین راهی که دو ستمون معرفی کرده

    2- از راه اجرای فایل bat

    من راه دوم رو بیشتر دوست دارم چون شما قادرید فایل ها و فولدر هاتون رو مرتب کنید .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن فایل های pdf
    نوشته شده توسط kamayestani در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 10:30 صبح
  2. سوال: خواندن فایل های resources از داخل Class Library
    نوشته شده توسط cactuskhan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 12:21 عصر
  3. چگونه می توان یک فایل EXE رادر داخل برنامه های دلفی اجرا کرد ؟
    نوشته شده توسط AlisaN در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 23:52 عصر
  4. باز کردن فایل EXE مانند فتوشاپ در داخل یک Panel در برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 30 مرداد 1383, 01:03 صبح
  5. پیدا کردن یک فایل از داخل Subfolder های یک Folder
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1383, 00:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •