نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مرجع Cocos2D-x ایران

  1. #1

    مرجع Cocos2D-x(انجین بازی‌سازی موبایل) ایران

    ما ( من و بر و بچ ) قراره که به زودی یک سایتی رو به عنوان مرجع cocos2dx ایران بالا بیاریم. اول از همه باید بگم که این cocos2dx ( بخونین کو کو اس تو دی ایکس یا به طور خلاصه شده کوکز ) اصلا چیه؟
    Cocos2d-x یک موتور گرافیکی رایگان و open-source است که با استفاده از آن می توانید برنامه‌ی خود را تحت سیستم عامل ها و platform های مختلفی هم چون ویندوز، آندروید ، iOS ، BlackBerry، Linux و windows phone اجرا کنید؛ همچنین برنامه نویسی با آن ساده و عموما با زبان برنامه نویسی C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ می باشد (مبنای کار این موتور openGL است.) . به همین دلیل است که Cocos2dx یکی از بهترین موتور های گرافیکی رایگان به شمار می رود .
    نکته‌ی جالب این است که شما برای این که برنامه در محیط های مختلف اجرا شود نیاز به هیچ گونه تغییری در برنامه‌ی خود ندارید (حداکثر تغییرات اندک) و این موتور گرافیکی است که بقیه کار را می‌دهد و برنامه شما را قابل اجرا می‌کند
    پس در نگاه اول این طور به نظر میاد که چیز جالبی باشه، البته قبلا تو همین انجمن هم راجع به cocos2dx و کلا برنامه نویسی موبایل چند تا مطلب گذاشته شده بود ولی چون کلا تو این مدت که ما روش کار می کردیم به این نتیجه رسیدیم که این موتور تقریبا بین ایرانی ها نا شناخته است تصمیم گرفتیم یه سایت به عنوان مرجع cocos2dx تو ایران بیاریم بالا؛ البته قراره که از 20 خرداد به بعد مراحل ساخت این مرجع شروع بشه. ما قراره در این مجموعه ویکی، انجمن رفع اشکال و احتمالن یک پرتال داشته باشیم.
    ویکی: در ویکی آموزش‌های گام به گام مربوط به این موتور قرار خواهد گرفت. به طوری که با ارائه نسخه جدید، به روز خواهد شد.
    انجمن: در انجمن، به سؤالات و اشکالات برنامه نویسان پاسخ داده خواهد شد. و افراد به گفتگو می‌پردازند.
    پرتال: در پرتال اخبار مربوط به موتور، بازی‌های ارائه شده و همچنین معرفی بازی‌های ایرانی خواهیم پرداخت.

    حالا برای مثال و تبلیغات(!) چند تا بازی موبایل که با cocos2x پیاده سازی شده رو معرفی می کنم مثل Zombie Road Trip و ...

    بنابراین از تمامی دوستانی که قصد همکاری دارند (حتی در حد یک مقاله ساده) استقبال می کنیم!

    البته فعلا یه دمو از سایت ما بالا هستش که می تونین ببینین ( البته واقعا چیز خاصی برای دیدن وجود نداره ): www.cocos2dx.ir و برای ارتباط به ما هم می تونین به info@cocos2dx.ir رایانامه بزنید و مطمئن باشید که جوابتونو میدیم!!
    سایت رسمی این موتور هم www.cocos2d-x.org هستش که می تونین تو این مدت یه کم راجع به این موتور اطلاعات کسب کنید؛ مثلا برای دیدن لیستی از بازی هایی که با این موتور ساخته شده می تونین به http://cocos2d-x.org/projects/cocos2d-x/apps مراجعه کنید!
    آخرین ویرایش به وسیله ub.maka : شنبه 04 خرداد 1392 در 18:02 عصر

  2. #2

    نقل قول: مرجع Cocos2D-x ایران

    با تشکر فراوان!
    من امسال یه پروژه ی بازی موبایل داشتم یه مقداری cocos2dx بلدم و الان هم خیلی خوش حالم که قراره چنین سایتی تو ایران زده بشه چون من واقعا پیر شدم تا cocos2dx خودم یاد گرفتم! ولی واقعا چیز خوبیه!
    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: مرجع Cocos2D-x ایران

    بله ایمیلتون دریافت شد، ممنون از لطفتون امیدوارم همکاری خوبی رو داشته باشیم. :)

تاپیک های مشابه

  1. دیتابیس مرجع ایران ؟
    نوشته شده توسط niegrua در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 15:01 عصر
  2. جوک سال : کار گروهی در ایران
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1391, 21:32 عصر
  3. مقایسه ی کارت های گرافیکی موجود در ایران از دیدگاه OpenGL
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1382, 17:54 عصر
  4. گزارشگری که با فونت ایران سیستم کار کند
    نوشته شده توسط saeed_d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1382, 13:18 عصر
  5. معرفی مرجع برای Data environment
    نوشته شده توسط shsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1382, 07:43 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •