نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: گزارش گیری با stimul و پایگاه داده اکسس و زبان سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81

    گزارش گیری با stimul و پایگاه داده اکسس و زبان سی شارپ

    سلام دوستان
    من یه دیتابیس اکسس دارم که میخوام یه برنامه با سی شارپ بنویسم ازش گزارش گیری کنم
    تو این گزارش چارت هم میخواد و فیلدهایی که تو گزارش و چارت رو میاد باید کاربر انتخاب کنه.
    برای گزارش گیری من stimul رو انتخاب کردم ولی چند روزه گیر کردم یعنی یه جورایی الان نمیدونم چی کار کنم.
    مثلا اینکه تو اکسس مثل sql , storeprocedure نداریم و این چیزا
    اگه ممکنه دوستان اطف کنن مراحل کار رو بگن ممنون میشم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81

    نقل قول: گزارش گیری با stimul و پایگاه داده اکسس و زبان سی شارپ

    لطفاً کمک ...
    آخرین ویرایش به وسیله hramezani : دوشنبه 06 خرداد 1392 در 16:04 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81

    نقل قول: گزارش گیری با stimul و پایگاه داده اکسس و زبان سی شارپ

    لطفاً کمک ...

  4. #4
    کاربر جدید آواتار sh.Adine
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    3

    نقل قول: گزارش گیری با stimul و پایگاه داده اکسس و زبان سی شارپ

    مشکلت چی هست؟

    دقیقتر بگم کجای کارت به مشکل بر خوردی؟

  5. #5

    نقل قول: گزارش گیری با stimul و پایگاه داده اکسس و زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط sh.Adine مشاهده تاپیک
    مشکلت چی هست؟

    دقیقتر بگم کجای کارت به مشکل بر خوردی؟
    سلام عزیزم ,مشکل منواینجاست , که وقتی میخوام با استیمول گزارش بگیرم , به من خوب نشون میده , وقتی دوبارگزارش میگیرم , بازم همون صفحه قبلی گزارش میاره , تغییر نمیکنه , وقتی از یک تاریخ معین گزارش میگیری ,بعدش صفحه رو میبندی , وقتی میخوای از یک تاریخ دیگه , یا اصلا یک اطلاعات دیگرو از همون تیبل بگیری , همون گزارش قبلی میاد ,.,,,دلیلیش چی هست , بانک اکسس ست نیست , با استیمول؟

  6. #6

    نقل قول: گزارش گیری با stimul و پایگاه داده اکسس و زبان سی شارپ

    خودم فهمیدم
    stimulreport.render(true);
    ,sghl

تاپیک های مشابه

  1. دانلود کد بکاپ و ریستور از پایگاه داده SQL به زبان سی شارپ
    نوشته شده توسط firoozi90 در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1392, 18:39 عصر
  2. سوال: ورود به پایگاه داده اکسس رمزدار با سی شارپ
    نوشته شده توسط ayyub492 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 00:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •