نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکلاتی در Linq

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    مشکلاتی در Linq

    سلام.
    فرض میکنیم یک موجودیت entityFramework داریم:

    public class Person
    {
    public int key{get;set;}
    public string name{get;set}
    public string family{get;set;}

    }

    سپس میخواهیم در جایی مقادیر آنرا برای یک کامبو بفرستیم. چه میکنیم :

    from x in person select new{x.key,lname=x.name+ " "+x.family}}

    حالا این اطلاعات در کامبو نمایش داده میشوند. من میتونم این کدها رو مستقیم در فرمی که کامبو قرار دارده استفاده کنم. حالا میخوام این کد توی یک متد نوشته بشه و من بتونم خروجی اون رو بگیرم و در کامبو قرار بدهم. خروجی احتمالا باید از نوع IEnumerable<Person> باشه. ولی وقتی میخوام سلکتم رو مثل بالا دست کاری کنم و بگم این فیلد و این فیلد رو فقط تو سلکت بیار دیگه خروجی IEnumerable<Person> نیست.خروجی متد باید چی باشه تا اون رو بتونم تو به کامبو یا یه گرید ویو قرار بدم؟
    یه سوال دیگه اینکه اگه بخوام دقیقا کوئری بالا رو بصورت Method Syntax بنویسم چی میشه؟ میدونم باید از متد select() استفاده کنم ولی نمیدونم چی توش بنویسم.
    متشکر....

  2. #2

    نقل قول: مشکلاتی در لینک

    خروجی را از نوع IEnumerable بگیر.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکلاتی در لینک

    IEnumerable خالی منظورته ؟ میگم گرفتم ولی وقتی فیلدهای سلکت رو دستی میدی مثلا میگی این فیلد و اون فیلد رو فقط تو سلکت بیار دیگه Ienumerable نیست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: مشکلاتی در لینک

    سلام,

    person.Select(x=>new{x.key,lname=x.name+ " "+x.family});


    برای نشون دان اون توی کامبو باکس هم میشه به صورت زیر نوشت:

    var query = person.Select(x=>new{x.key,lname=x.name+ " "+x.family});
    combobox.DataSource = query.ToList();
    combobox.ValueMember = "key";
    combobox.DisplayMember = "lname";

  5. #5

    نقل قول: مشکلاتی در لینک

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    IEnumerable خالی منظورته ؟
    بله.
    مثال:

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    listBox1.DataSource = Getlist();
    listBox1.DisplayMember = "FullName";
    }

    private IEnumerable Getlist()
    {
    return from t in db.Table1
    select new
    {
    Id = t.id,
    FullName = t.fname + " " + t.lname
    };
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکلاتی در لینک

    باور کن کد من اینه:

    public Enumerable query()
    {

    using(FamilyFirmsEntities ff=new FamilyFirmsEntities())
    {
    var q = from x in ff.Companies select new {x.CompanyTitle,x.CompanyID };
    return q;
    }
    return null;
    }


    ولی به q ارور میده :
    cannot implicitly convert type 'System.Linq.IQueryable<AnonymousType#1>' to 'System.Linq.Enumerable'

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکلاتی در لینک

    آقا شمرنده من I نمیگذاشتم.
    حالا مشکل اینه تو ام وی سی:

    ViewBag.CompanyList = new SelectList(query,"CompanyID","CompanyTitle",Inform ationSingleton.currentCompany);

    ارور:
    Argument 1: cannot convert from 'method group' to 'System.Collections.IEnumerable'

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکلاتی در لینک

    دوستن واقعا شرمنده شدیدا هول شدیم. سوتی پشت سوتی. مشکل حل شد خیلی خیلی ممنون.جبران میکنم. سوال بعدی من اینه که اکه همین کوئری رو بخوام بصورت extension methods بنویسم به چه طورته؟ from x in ff.Companies select new {x.CompanyTitle,x.CompanyID };

  9. #9

    نقل قول: مشکلاتی در لینک

    آقای Hajivandian قبلا مثال زدند.


    این طوری
    ff.Companies.Select(x => new {x.CompanyTitle,x.CompanyID });

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکلاتی در لینک

    بسیار سپاسگزارم. بله درست میفرمایید. من اصلا حواسم نبود.

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب جداول مرتبط در Linq
    نوشته شده توسط amirniknam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 23:58 عصر
  2. انتخاب جداول مرتبط در Linq
    نوشته شده توسط amirniknam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 17:09 عصر
  3. داده های سلسله مراتبی در LINQ
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1387, 04:01 صبح
  4. سوال: اشكال در آپديت كردن كليد خارجي در LINQ
    نوشته شده توسط amirniknam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1387, 07:14 صبح
  5. مشکلاتی در مورد از بین بردن فرم اولیه
    نوشته شده توسط bahar2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 10:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •