نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جلوگیری از اجرای برنامه های دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    جلوگیری از اجرای برنامه های دیگر

    درود دوستان. چطور میتونم از اجرای برنامه ی x توسط برنامه ای که خودم نوشتم جلوگیری کنم?
    برنامه ی من با بالا اومدن ویندوز اجرا میشه .کار برنامم اینه که نذاره اون برنامه های تعریف شده باز شن .نمیدونم از چه مواردی باید استفاده کنم تا این کار رو انجام بدم.

    سوال بعدیم اینه که چطور برنامه ی x که در حال اجراست رو ببندم ? مثلا ماشین حساب ویندوز بازه.میخوام با برنامم ببندم.

    پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم.
    آخرین ویرایش به وسیله f.beigirad : یک شنبه 05 خرداد 1392 در 22:02 عصر

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از اجرای برنامه های دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط f.beigirad مشاهده تاپیک
    درود دوستان. چطور میتونم از اجرای برنامه ی x توسط برنامه ای که خودم نوشتم جلوگیری کنم?
    برنامه ی من با بالا اومدن ویندوز اجرا میشه .کار برنامم اینه که نذاره اون برنامه های تعریف شده باز شن .نمیدونم از چه مواردی باید استفاده کنم تا این کار رو انجام بدم.

    سوال بعدیم اینه که چطور برنامه ی x که در حال اجراست رو ببندم ? مثلا ماشین حساب ویندوز بازه.میخوام با برنامم ببندم.

    پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم.
    ساده ترین راه :

    یک تایمر تویه برنامه ات قرار بده و هر 1 ثانیه این کد را چک کن !
    FileName و name نام برنامه ایست که در حا اجراست !


    Process[] runningProcesses = Process.GetProcesses();
    foreach (Process process in runningProcesses)
    {

    if (process.ProcessName == name || process.ProcessName == FileName)
    {
    process.Kill();
    }
    }


    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از اجرای برنامه در سیستم دیگر بعد از نصب
    نوشته شده توسط hamednazarzadeh در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1392, 20:31 عصر
  2. سوال: اجرای برنامه های دیگر با استفاده از یک کلید
    نوشته شده توسط ferankyy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 13:28 عصر
  3. اجرای برنامه های نوشته شده با دلفی 8 در کامپیوترهای دیگر
    نوشته شده توسط aminadibi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 08:58 صبح
  4. اجرای برنامه های ویندوز در لینوکس
    نوشته شده توسط M@hdi در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 آذر 1382, 00:50 صبح
  5. اجرای برنامه های exe از درون برنامه دلفی
    نوشته شده توسط reza5 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مهر 1382, 17:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •