نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دسترسی به سطر های گرید ویو بعد از جابه جایی صفحه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    11

    دسترسی به سطر های گرید ویو بعد از جابه جایی صفحه

    سلام در یک گرید ویو ستون اول checkbox است که می توانیم به هر سطر با تیک چک باکس دسترسی داشته باشیم اما اگر بین صفحات گرید جابه جا شویم فقط تیک هایی که در صفحه جاری زدیم میبینیم چطور میشه تیک هایی که در صفخات دیگه زدیم حفظ بشه؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    25

    نقل قول: دسترسی به سطر های گرید ویو بعد از جابه جایی صفحه

    سلام
    من راه حلی برای مشکلت ندارم فقط می خواستم ببینم برای دسترسی به یک سطر توی گرید ،از طریق چک باکس ،چه کدی نوشتی ؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    11

    نقل قول: دسترسی به سطر های گرید ویو بعد از جابه جایی صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط fardin_esmi مشاهده تاپیک
    سلام
    من راه حلی برای مشکلت ندارم فقط می خواستم ببینم برای دسترسی به یک سطر توی گرید ،از طریق چک باکس ،چه کدی نوشتی ؟
    یک ستون از نوع ItemTemplate برای چک باکس ایجاد می کنیم و در هدر هم یک چک باکس برای انتخاب همه می گذاریم .
    <asp:TemplateField><HeaderTemplate>
    <input type="checkbox" name="checkall" onclick="javascript: SelectAllCheckboxes(this)" />

    </HeaderTemplate>
    <ItemTemplate>
    <asp:CheckBox id="check1" runat="server"></asp:CheckBox>

    </ItemTemplate>

    این کد جاوا اسکریپت چک باکس هدر
    <script language="javascript" type="text/javascript">

    function SelectAllCheckboxes(spanChk){
    var oItem = spanChk.children;
    var theBox= (spanChk.type=="checkbox") ?
    spanChk : spanChk.children.item[0];
    xState=theBox.checked;
    elm=theBox.form.elements;

    for(i=0;i<elm.length;i++)
    if(elm[i].type=="checkbox" &&
    elm[i].id!=theBox.id)
    {
    if(elm[i].checked!=xState)
    elm[i].click();
    }
    }
    </script>

    اینم کد دسترسی در C#‎‎

    foreach (GridViewRow w in GridView_name.Rows)
    {

    CheckBox rr = (CheckBox)w.FindControl("check1");
    if (rr.Checked)
    {}

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    11

    نقل قول: دسترسی به سطر های گرید ویو بعد از جابه جایی صفحه

    لطفا کمک کنید از رویدادهای paging گرید هم استفاده می کنم جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به سطر های گرید ویو بعد از جابه جایی صفحه

    سلام دوستان من همین مشکل را دارم. توی یک تایپیک هم مطرح کردم ولی جواب نگرفتم .یکی زحمتشو بکشه

  6. #6

    نقل قول: دسترسی به سطر های گرید ویو بعد از جابه جایی صفحه

    وقتی Paging می کنید، Id سطرهایی که چک زده شدن رو در یک Session ذخیره کنید و هر سری که به صفحات قبلی بر می گردید یا بین صفحات حرکت می کنید از Session بخونید و Bind کنید.

تاپیک های مشابه

  1. MultiLine کردن سطر های گرید ویو
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1390, 13:42 عصر
  2. سوال: جابجا کردن سطر های گرید ویو
    نوشته شده توسط hlikehamed در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 شهریور 1389, 08:44 صبح
  3. عدم تکرار یک دکمه در تمام سطر های گرید ویو
    نوشته شده توسط SAMARE در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 00:40 صبح
  4. شمارش تعداد سطر های گرید ویو
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 فروردین 1386, 22:27 عصر
  5. محدود کردن تعداد سطر های گرید ویو
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 17 فروردین 1386, 20:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •