نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ویرایش اطلاعات در جداول

  1. #1

    ویرایش اطلاعات در جداول

    سلام دوستان

    من یه جدول دارم به شکل زیر(اطاعات رو برای مثال گذاشتم) :

    edit-user.png

    این اطلاعات از جدول دیتابیسم میاد ! فقط توی جدول دیتابیس یه ستون دارم که اسمش ID هست (نذاشتم توی جدول عکس بالا دیده بشه !) و کلید قرار دادمش و یک شماره ی منحصربفرد است (1..تا..) ! حالا می خوام وقتی روی عکسی که توی جدول بالا هست کلیک میشه این شماره ی منحصر به فرد برای هر رکوردی که کلیک میشه گرفته بشه و به فایل php دیگه ارسال بشه !

    در اصل می خوام ویرایش کنم اطلاعات کاربر رو !

    این کد phpی است که جدول بالا رو میسازه :

    <head>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="Tables.css" />
    </head>

    <?php
    mysql_connect("localhost", "root", "mypass") or die(mysql_error());
    mysql_select_db("test") or die(mysql_error());
    $data = mysql_query("SELECT * FROM users")
    or die(mysql_error());
    Print "<table border cellpadding=3>";
    while($info = mysql_fetch_array( $data ))
    {

    Print "<tr>";
    Print "<th>Name:</th> <td>".$info['1'] . "</td> ";
    Print "<th>Pass:</th> <td>".$info['2'] . "</td> ";
    Print "<th>Email:</th> <td>".$info['3'] . " </td>";
    Print "<th>Edit:</th> <td align='center'><a href=' edit data'><img src='xx.gif'
    width='18' height='18' border='0' /></a> </td>
    </tr>";

    }
    Print "</table>";
    ?>

    به صورت خلاصه : می خوام وقتی روی هر عکسی که در جدول اومده شماره IDی اون جدول به ایل phpی دیگه ای ارسال بشه !
    آخرین ویرایش به وسیله smemamian : چهارشنبه 08 خرداد 1392 در 21:05 عصر

  2. #2

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در جداول

    سلام
    بايد اين فرم رو هم به سطر هاي جدول اضافه كنيد هر سطر جداگانه:

    echo '<form name="" action="page.php" method="post">
    <input name="Name" type="hidden" value='.$userID.'>
    <input type="submit" value="Send">
    </form>';

  3. #3

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در جداول

    خب تعداد سطرهام مشخص نیست که ! فقط من توی کد 4 ستون + یه حلقه وایل دارمو ستونام از راست به چپ، لینک برای ویرایش، ایمیل، پسورد و نام !

  4. #4

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در جداول

    مگه سطر هاتون دايناميك نيست؟
    اين رو هم بايد تو يه سطر مجزا بذاريد مثل بقيه.
    داخل كد While اين طوري ميشه:

    while...
    {
    Print "<tr>";
    Print "<th>Name:</th> <td></td> ";
    Print "<th>Pass:</th> <td></td> ";
    Print "<th>Email:</th> <td> </td>";
    Print "<th>Edit:</th> <td align='center'><a href=' edit data'><img src='xx.gif'
    width='18' height='18' border='0' /></a> </td>
    ";
    Print ' <td><form name="" action="page.php" method="post">
    <input name="Name" type="hidden" value='.$userID.'>
    <input type="submit" value="Send">
    </form> </td></tr>';
    }
    آخرین ویرایش به وسیله H:Shojaei : چهارشنبه 08 خرداد 1392 در 22:08 عصر دلیل: 0k

  5. #5

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در جداول

    خیلی ممنون

    فقط الان این کد کامله دیگه ؟ و من باید فقط page.php رو کامل کنم؟ !

  6. #6

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در جداول

    آره ولي اول تست كنيد بعد ميفهميد ديگه.
    تستش كه رايگانه.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ساختن فرم ویرایش اطلاعات
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 16:20 عصر
  2. ویرایش اطلاعات توسط DBedit
    نوشته شده توسط rasool1110 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 17:08 عصر
  3. ویرایش اطلاعات بانک
    نوشته شده توسط dalaho در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1384, 08:51 صبح
  4. ویرایش اطلاعات
    نوشته شده توسط dalaho در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1384, 17:08 عصر
  5. فارسی کردن اطلاعات در جداول پارادکس
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1383, 13:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •