نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نصب signalr

  1. #1

    نصب signalr

    با سلام . می خواستم با استفاده از NuGet مجموعه ی SignalR رو نصب کنم . خطای زیر رو به من میده . مشکل چیست؟

    PM> install-package Microsoft.AspNet.SignalR
    'Microsoft.AspNet.SignalR.JS (≥ 1.1.1)' not installed. Attempting to retrieve dependency from source...
    Done
    Install-Package : Id is required.
    Version is required.
    Authors is required.
    Description is required.
    At line:1 char:16
    + install-package <<<< Microsoft.AspNet.SignalR
    + CategoryInfo : NotSpecified: (:) [Install-Package], ValidationException
    + FullyQualifiedErrorId : NuGet.VisualStudio.Cmdlets.InstallPackageCmdlet

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    2

    نقل قول: نصب signalr

    برای دات نت 2012 به پایین از این فرمان استفاده کن تا نصب شه
    Install-Package Microsoft.AspNet.SignalR -Version 1.1.3

  3. #3

    نقل قول: نصب signalr

    برای من 2012 هست ولی از این فرمان هم استفاده کردم باز هم همین ارور رو میده

تاپیک های مشابه

  1. دريافت خطا در هنگام نصب کامپوننت
    نوشته شده توسط شیما.م در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 18:43 عصر
  2. باز کردن crystal report از vb بدون نصب آن
    نوشته شده توسط farshad20 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 خرداد 1382, 11:32 صبح
  3. نصب کامپوننت و Error نامفهوم
    نوشته شده توسط Dracula در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 خرداد 1382, 12:38 عصر
  4. برنامه نصب(setup) ساز
    نوشته شده توسط mohsen1360 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 08 خرداد 1382, 09:36 صبح
  5. مشکل در نصب اینتربیس
    نوشته شده توسط omid-delphi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 فروردین 1382, 02:16 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •