نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مثال های تمرینی برای آموزش بهتر C++‎‎

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Moslem_Pc
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایالت آبادان
    پست
    52

    Lightbulb مثال های تمرینی برای آموزش بهتر C++‎‎

    با سلام خدمت تمامی برنامه نویسان مبتدی و همچنین اساتید محترم این انجمن.
    هدف از افتتاح این پست این بود که یک سری برنامه ساده به زبان C++‎‎‎ به عنوان تمرین برای علاقه مندان به یادگیری این زبان قرار بدهیم. فقط لازمه باهم بکوشیم و برای بهتر شدن روال این پست به یه سری نکات توجه کنیم:

    .
    1- قبل از قرار دادن کد، آن را امتحان کرده و از صحت آن اطمینان حاصل نمایید.
    2- حتما قبل از کد، نام و ورژن کمپایلر خود را ذکر کنید.
    3- اگر حس میکنید قسمتی از کد نوشته شده به توضیحات اضافه احتیاج دارد لطفا دریغ نفرمایید.
    4- اگر نسبت به کدی که یکی از افراد انجمن قرار داده سوالی برایتان پیش آمد، لطفا سوال را با نقل قول از کد منظور، قرار داده تا نسبت به شلوغی بی مورد و بروز اشتباه، اجتناب شود.
    5- به جای نوشتن متن تشکر لطفا فقط از طریق دکمه "تشکر" اقدام نمایید.

    امیدوارم این پست و محتوای آن برای شما دوستان عزیز مفید واقع گردد
    بنا به درخواست اعضای محترم انجمن ادامه کدها در این تاپیک قرار خواهند گرفت
    آخرین ویرایش به وسیله Moslem_Pc : شنبه 11 خرداد 1392 در 11:36 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Moslem_Pc
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایالت آبادان
    پست
    52

    برنامه ای که نمرات 5دانش آموز رو به ترتیب دریافت کرده و آنها را به ما نشان میدهد

    توسط این کد، برنامه پس از اجرا شدن نمرات 5دانش آموز رو به ترتیب دریافت کرده و آنها را به ما نشان میدهد.
    اهداف:
    1- آشنایی بیشتر با آرایه ها
    2- آشنایی بیشتر با حلقه for
    کامپایلر برنامه Visual C++‎ 2012

    #include "stdafx.h"
    #include <iostream>
    using namespace std;

    int main()
    {
    shoroo:
    int adad[5];
    int i(0);
    for (i=0 ; i<5 ; i++)
    {
    cout<<"nomreye danesh amuze shomare " << i+1 << "ra vared konid.\n";
    cin>>adad[i];
    }
    cout<<"\nshomare\t\tnomre\n-------------------------\n";
    for(i=0;i<5;i++)
    {
    cout<<i+1 <<"\t\t" << adad[i] << "\t|\n";
    }
    cout<<"-------------------------\n\n";
    goto shoroo;
    }


    هرگونه مشکل یا سوالی بود در خدمتم.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Moslem_Pc
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایالت آبادان
    پست
    52

    مقدار حافظه ای که توسط متغیر ها اشغال میشود را به ما نشان می دهد

    این کد پس از اجرا مقدار حافظه ای که توسط متغیر های مشخص شده اشغال میشود را به ما نشان می دهد.
    کد سادست و توضیحات لازم بین کد ها ذکر شده.
    کامپایلر برنامه Visual C++‎‎ 2012


    #include "stdafx.h"
    #include <iostream> //baraye in estefade mishe ke betunim az dastoorati manande cout va cin estefade konim.
    using namespace std; //baraye ine ke az dastoorati mesle (std::cout) beshe be in shekl estefade kard: (cout)
    int main()
    {
    cout << "The size of an int is:\t\t" << sizeof(int) <<" bytes.\n";
    cout << "The size of a short int is:\t" << sizeof(short) <<" bytes.\n";
    cout << "The size of a long int is:\t" << sizeof(long) <<" bytes.\n";
    cout << "The size of a char is:\t\t" << sizeof(char) <<" bytes.\n";
    cout << "The size of a float is:\t\t" << sizeof(float) <<" bytes.\n";
    cout << "The size of a double is:\t" << sizeof(double) <<" bytes.\n";
    cin.get(); //age in dastoor nabashe barname be mahze ejra va anjame dastoorat, kharej mishe.
    }

    هرگونه مشکل یا سوالی بود در خدمتم.

  4. #4

    نقل قول: مثال های تمرینی برای آموزش بهتر C++‎‎

    سلام
    این تاپیک قبلا ایجاد شده. بهتره پست هاتون رو در اون تاپیک قرار بدید.
    موفق باشید./

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Moslem_Pc
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایالت آبادان
    پست
    52

    نقل قول: مثال های تمرینی برای آموزش بهتر C++‎‎

    ممکنه لینک تاپیک رو لطف کنید؟
    ممنونم.

  6. #6

    نقل قول: مثال های تمرینی برای آموزش بهتر C++‎‎

    اینجاست. کافی بود به قسمت تاپیک های اعلان همین تالار مراجعه کنید.
    موفق باشید./

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Moslem_Pc
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایالت آبادان
    پست
    52

    نقل قول: مثال های تمرینی برای آموزش بهتر C++‎‎

    عذر میخوام سوالی برای بنده پیش اومده
    از نظر انجمن، ایرادی داره اگه من فعالیتم رو توی همین پست ادامه بدم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: مثال های تمرینی برای آموزش بهتر C++‎‎

    بله داره - چون اینجوری مطالب پراکنده میشه و پست های تکراری
    اونجوری مطالب جاش مشخه و دسترسی بهش راحت و...

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Moslem_Pc
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایالت آبادان
    پست
    52

    نقل قول: مثال های تمرینی برای آموزش بهتر C++‎‎

    بله - ممنونم بابت تذکر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش ساخت منو های سفارشی برای اکسس 2007
    نوشته شده توسط c4soft در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1393, 21:03 عصر
  2. برای پروژه های سی شارپ، sqlite بهتر است یا sqlCE
    نوشته شده توسط maktab در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1390, 21:12 عصر
  3. درخواست راهنمایی در مورد آموزش های موجود برای sql server
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 11:03 صبح
  4. گفتگو: نظرسنجی :: راهکار های پیشنهادی شما برای مدیریت بهتر بخش!
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 00:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •