نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل دیر بالا آمدن سایت بعد از ریست شدن IIS

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    Unhappy مشکل دیر بالا آمدن سایت بعد از ریست شدن IIS

    سلام دوستان و اساتید گرامی
    من در یکی از سایتهایی که طراحی کرده ام بدلیل افزایش بازدید کننده و استفاده بیش از حد منابع CPU سرور, iis به طور خودکار stop میشه و به اصطلاح کل اپلکیشن ریست میشه ...

    حل مشکل استفاده بیش از حد از منابع که فقط استفاده از سرور مجازی و یا سرور اختصاصی است.

    ولی اگر سایت سریع بالا بیاد باز هم تا حدی قابل تحمله ... اما زمانی که iis استاپ میشه حدود 10 الی 20 دقیقه ( به طور خودکار ) طول میکشه تا سایت بالا بیاد. ( البته در زمانی که سایت قطع میشه همه کاربرها میخوان سریعا وارد سایت شوند شاید این قضیه باعث دیر بالا آمدن سایت میشه ... که راه حلی برای آن ندارم!)

    من اگر زمانی که سایت Application unavailable میشه آنلاین باشم و سریعا فایل app_offline.htm در روت سایت قرار بدم و بعد آن را حذف کنم سایت در کمتر از چند ثانیه بالا میاد.( ظاهرا پروسس ها به درستی kill میشه که قبلا نشده ... )

    به ذهنم ( یک روش تخیلی ) رسید به این ترتیب که در Application_onEnd این فایل را به صورت داینامیک ایجاد و حذف کنم ولی روش درستی نبود و جواب هم نداد.

    حالا من 2 سوال دارم:
    اولا زمانی که iis ریست میشه قاعدتا اپلیکشن من ریست شده بنابراین همه پروسس ها kill شده ولی چرا 10 الی 20 دقیقه طول میکشه به طور خودکار بالا بیاد؟ مشکل دیگه ای وجود داره؟

    ثانیا اگر مورد بالا جواب درستی نداره من چطور میتونم این قطعه کد بنویسم که به صورت اتوماتیک زمانی که Application_onEnd رخ داد فایل app_offline.htm در روت قرار بگیره و به هنگام Application_Start این فایل ری نیم یا حذف بشه؟

    پیشنهاد شما چیه؟

  2. #2
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: مشکل دیر بالا آمدن سایت بعد از ریست شدن IIS

    با سلام.
    در صورتی که دلیل اصلی عدم پاسخگویی سرور برای تعداد بازدیدتون هست ، سرور رو تغییر بدید برادر.
    اما ممکنه بروز خطاهای زیاد باعث Off شده Application Pool باشه. لاگ های خطا رو بررسی کنید. اگه لاگ تهیه نمیکنید این کار رو حتما انجام بدید.

    در رویداد های مورد نظر میتونید کد نویسی کنید و عملیاتی که میخواهید رو انجام بدید.
    void Application_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    // Code that runs on application startup
    }

    void Application_End(object sender, EventArgs e)
    {
    // Code that runs on application shutdown
    }

    void Application_Error(object sender, EventArgs e)
    {
    // Code that runs when an unhandled error occurs
    }
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    نقل قول: مشکل دیر بالا آمدن سایت بعد از ریست شدن IIS

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    با سلام.
    در صورتی که دلیل اصلی عدم پاسخگویی سرور برای تعداد بازدیدتون هست ، سرور رو تغییر بدید برادر.
    اما ممکنه بروز خطاهای زیاد باعث Off شده Application Pool باشه. لاگ های خطا رو بررسی کنید. اگه لاگ تهیه نمیکنید این کار رو حتما انجام بدید.

    در رویداد های مورد نظر میتونید کد نویسی کنید و عملیاتی که میخواهید رو انجام بدید.
    void Application_Start(object sender, EventArgs e)
    {
    // Code that runs on application startup
    }

    void Application_End(object sender, EventArgs e)
    {
    // Code that runs on application shutdown
    }

    void Application_Error(object sender, EventArgs e)
    {
    // Code that runs when an unhandled error occurs
    }
    دوست من ممنونم از پاسختان ...

    اما اگر در سوالم دقت کنید زمانی که آی آی اس ریست می شود و کاربران مجبور هستند مجددا وارد سیستم شوند سایت به کندی بالا میاد و حدود 10 الی 20 دقیقه طول میکشه تا سرعت عادی بشه مثل اینکه پروسسی به درستی kill نشده باشه و مانع از بالا آمدن کامل سایت بشه ...

    در اینجا و بعد از stop شدن iis اگر فایل app_offline.htm را در روت قرار بدم و آنرا بلافاصله حذف کنم سایت به سرعت بالا میاد ...

    در رویداد Application_OnEnd هم خطا را دیباگ میکنم ولی هیچ چیزی ثبت نمیشه و پیام زیر درج شده ...

    APPLICATION END
    _shutDownReason = HostingEnvironment
    _shutDownMessage = HostingEnvironment initiated shutdown HostingEnvironment caused shutdown
    _shutDownStack = at System.Environment.GetStackTrace(Exception e, Boolean needFileInfo) at System.Environment.get_StackTrace() at System.Web.Hosting.HostingEnvironment.InitiateShut downInternal()

    که ظاهرا خطای نرم افزاری نبوده و فقط بدلیل استفاده بیش از حد از منابع cpu سرور iis استاپ شده ...

    سوالم من اینجاست با چه کد مطمئن بشم اپلکیشن اند به طور کامل پروسس های قبلی را kill کرده و اگر برای اینکار کدی وجود نداره ... چطور میتونم فایل app_offline.htm را بعد از خطا یکبار ایجاد و بلافاصله رینم یا حذف کنم ...

تاپیک های مشابه

  1. دیر بالا آمدن ویندوز بعد از نصب sql server 2008
    نوشته شده توسط سعید کشاورز در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1391, 22:02 عصر
  2. مشکل در بالا آمدن سایت
    نوشته شده توسط pikoolas در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1390, 19:10 عصر
  3. مشکل در عدم بالا آمدن سایت ایجاد شده با ASP.NET 4.0
    نوشته شده توسط Arash_Niazmand در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 16:05 عصر
  4. سوال: ایجاد مشکل در هنگام بالا آمدن سایت
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 22:51 عصر
  5. مشکل در بالا آمدن سایت بعد از آپلود
    نوشته شده توسط Neo Persian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 13:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •