نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: یه سوال در مورد php و mysql خواهش میکنم کمکم کنید

  1. #1

    یه سوال در مورد php و mysql خواهش میکنم کمکم کنید

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام خوانندگان این مطلب .
    من دارم یه پنل کاربری برای یک سایت طراحی میکنم میخوام وقتی مشاهده مطلب رو زد مطلب ها و کنار آنها
    حذف بیاید و وقتی روی حذف کلیک کرد آن مطلب حذف شود . ممنون . سایتم بر مبنای php و mysql است و قسمت حذفش رو نمیتونم درست کنم . یکی از دوستان هم به من کد زیر رو گفت که اشتباهه خواهش میکنم کمکم کنید
    <"a href="index.php?op=del_id >

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: یه سوال در مورد php و mysql خواهش میکنم کمکم کنید

    سلام
    اون کد اشتباه نیست اونو به عنوان نمونه بهت گفته، شما باید به جای del_id شماره آی دی اون مطلب رو بنویسی، بعد تو صفحه index با متد get پارامتر op رو دریافت میکنی و اگه تو دیتابیس باشه حذفش میکنی.
    فقط دسترسی ادمین یادت نره

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار morudi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    93

    نقل قول: یه سوال در مورد php و mysql خواهش میکنم کمکم کنید

    اگه درست فهمیده باشم شما می خوای یه ادامه مطلب درست کنید ؟
    برای این کار باید شما دوتا صفحه داشته باشید
    و در صفحه ادامه مطلب با استفاده از اون کدی که نوشته بودید ای دی مطلب مورد نظرتون رو واردش کنید (اگه این بخش رو ندونستید بگید بگم )
    وبعد اگر روی لینک کلیک کرد به صفحه ای که لینک هست منتقل میشه بعد با استفاده از ارایه سوپر گولوبال $_GET اون ای دی رو بخونید و توی دستور select اون ای دی رو سرچ کنید تا تمام مطالب مربوط به اون ای دی براتون بیاد و بعد ش در اختیار شما هست که می خواهید که مطلبتون کجا دیده بشه
    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: یه سوال در مورد php و mysql خواهش میکنم کمکم کنید

    ابتدا باید در فایلی که قصد مدیریت مطالب رو داری دکمه حذف رو بصورت زیر بنویسی مثلا نام این فایل اول index.php هست
    <?php 

    echo '<a href="delete.php?id=12">delete</a>';
    ?>


    و حالا این لینک با کلیک کردن بر روی اون به فایل delete.php منتقل میشید ولی با id حذف اون مطلب بصورت زیر نوشته میشه:

    <?php
    if(isset($_GET['id'])){
    $id = $_GET['id'];
    $sql= "DELETE FROM `tbl_name` WHERE id=$id";
    $delete = mysqli_query($con,$sql);
    if($delete){
    echo 'the content is delete';
    }else{
    echo 'error'
    }
    }
    ?>

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    201

    نقل قول: یه سوال در مورد php و mysql خواهش میکنم کمکم کنید

    سلام
    1 سعی کنید از دستور delete استفاده نکنید وبجای آن از Show/Hide استفاده کنید
    2باید از این دستور mysql استفاده کنید

    DELETE FROM `tbl` WHERE `id`=$id

    ویا
    [/PHP]DELETE FROM `tbl` WHERE `id`=$_Get['$id'][PHP]
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. یه سوال در مورد php و mysql خواهش میکنم کمکم کنید
    نوشته شده توسط hosseini.eng در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1392, 19:40 عصر
  2. یه سوال در مورد php و mysql خواهش میکنم کمکم کنید
    نوشته شده توسط mahdivpg در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1392, 12:03 عصر
  3. یک سوال در مورد PHP و Mysql
    نوشته شده توسط Rink.e در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1388, 18:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •