نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خطا در هنگام کار با open gl

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    خطا در هنگام کار با open gl

    سلام دوستان
    من تازه با open gl شروع کردم به کار کردن
    فایل های زیر رو کپی کردم
    glut32.dll===>syswow64
    glut32.lib===>C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\lib
    glut32.h===>C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\include
    ولی بازم خطاهای زیر رو بهم می ده
    Error 2 error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup C:\Users\Mehran Akbarpour\Documents\opengl test\test1\test1\MSVCRTD.lib(crtexew.obj) test1

    Error 3 error LNK1120: 1 unresolved externals C:\Users\Mehran Akbarpour\Documents\opengl test\test1\Debug\test1.exe 1 1 test1
    ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار orache
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    27
    پست
    571

    نقل قول: خطا در هنگام کار با open gl

    ببین فایل glut.dll رو باید بریزی تو C:\WINDOWS در ضمن باید opengl32.lib و glut32.lib و glu32.lib رو هم لینک کنی . لینک کردن بلدی ؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: خطا در هنگام کار با open gl

    نه من تازه برنامه نویسی با open gl رو شروع کردم
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنی که چطور لینک کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار orache
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    27
    پست
    571

    نقل قول: خطا در هنگام کار با open gl

    سلام
    ببخشید که دیر شد این سرعت اینترنت لعنتی رو کم کردن که الان 5 _6 بار قطع شد ( ببین عکس رو هم میذارم فعلا این اینترنت قاط زده اپ نمیشه اه )
    ببین یک پروژه ی خالی consol اپلیکیشن بساز بعد یک فایل cpp و بعد مثل عکس زیر پیش برو تو اون کادر اولی هم بنویس opengl32.lib و glut32.lib و glu32.lib

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار orache
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    27
    پست
    571

    نقل قول: خطا در هنگام کار با open gl

    ببین متاسفانه نتونستم عکسو بذارم سرعت از 0.1 کیلوبایت هم کمتره از دیال اپ کمتر شده برو تو این وبلاگ http://pge3d.mihanblog.com/ خوب بعد تو قسمت اموزش های اپن جی ال یک اموزش فارسی وجود داره همون اول همه ی کار ها رو گفته دقیقا خط به خط جلوتر هم بری به مشکلی برخوردی تو ان کتاب هست

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: خطا در هنگام کار با open gl

    سلام ممنون که وقت گذاشتین و راهنماییم کردین
    شرمنده تو اون سایت من اموزش فارسی درباره opengl پیدا نکردم و همش کتاب های انگلیسی بود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار orache
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    27
    پست
    571

    نقل قول: خطا در هنگام کار با open gl

    داداش باید میرفتی صفحه ی دوم 3 تا کتاب وجود داره دومیش فارسیه
    http://pge3d.mihanblog.com/post/category/5/page/2

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: خطا در هنگام کار با open gl

    داداش ممنون که کمکم کردی.مشکلم حل شد.
    ولی یه سوال هم دیگه هم واسم پیش اومد.
    من یک سال پیش تو درس گرافیک کامپیوتری تا حدودی با opengl کار کردم ولی اون زمان اصلا نیازی به لینک کردن نبود و با کپی کردن همون سه تا فایل به راحتی میشد کار رو شروع کرد.ولی حالا نمی فهمم این لینک کردن از کجا اومد که اون زمان نبود.این رو به خاطر این می پرسم که دارم یه پروژه واسه یکی از دوستام می نویسم که قراره تحویل استاد بده می ترسم بنویسم و بعد پیش استاد اجرا نشه.
    و یکی هم اینکه این تنظیمات رو هربار که بک پروژه رو باز می کنی باید انجام بدی.آیا راهی نیست که یک بار انجام بدی و همیشه رو پروژه ها اعمال بشه
    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار orache
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    رشت
    سن
    27
    پست
    571

    نقل قول: خطا در هنگام کار با open gl

    نیازی نیست وقتی لینک کنی و پروژه سیو بشه دیگه نیازی به دوباره لینک کردن نیست
    من خودم زیاد باهاش کار نکردم ولی فکر کنم راه دیگرش از command prompt هست که باید به سیستم بدیش ولی همین لینک کردن از همه راحت تره

  10. #10
    کاربر جدید آواتار learned
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    27

    نقل قول: خطا در هنگام کار با open gl

    نقل قول نوشته شده توسط mehran788 مشاهده تاپیک
    داداش ممنون که کمکم کردی.مشکلم حل شد.
    ولی یه سوال هم دیگه هم واسم پیش اومد.
    من یک سال پیش تو درس گرافیک کامپیوتری تا حدودی با opengl کار کردم ولی اون زمان اصلا نیازی به لینک کردن نبود و با کپی کردن همون سه تا فایل به راحتی میشد کار رو شروع کرد.ولی حالا نمی فهمم این لینک کردن از کجا اومد که اون زمان نبود.این رو به خاطر این می پرسم که دارم یه پروژه واسه یکی از دوستام می نویسم که قراره تحویل استاد بده می ترسم بنویسم و بعد پیش استاد اجرا نشه.
    و یکی هم اینکه این تنظیمات رو هربار که بک پروژه رو باز می کنی باید انجام بدی.آیا راهی نیست که یک بار انجام بدی و همیشه رو پروژه ها اعمال بشه
    ممنون
    همن کپی کردن کفایت میکنه
    حتما درست کپی نکردی جایی که باید انجام میدادی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا در هنگام کار با access در iis
    نوشته شده توسط r_khan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 شهریور 1391, 18:41 عصر
  2. سوال: خطا در هنگام کار با اشاره گر ها
    نوشته شده توسط group45 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آذر 1389, 10:54 صبح
  3. پیام خطا در هنگام کار با combo
    نوشته شده توسط moalla در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 10 اردیبهشت 1389, 14:59 عصر
  4. خطا در هنگام کار با فایل excel
    نوشته شده توسط MShagi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1388, 11:37 صبح
  5. پیغام خطا در هنگام کار کردن با Ado Table؟
    نوشته شده توسط alidll در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 00:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •