نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر مدل UserProfile

  1. #1

    Cool تغییر مدل UserProfile

    با سلام و خسته نباشید

    مدل UserProfile رو تغییر دادم یه تعداد فیلد اضافه کردم.

    اما در Action Register ، کنترل اکانت با دو آرگومان UserName & Password ، اکانت مربوطه Create میشه.

    آیا امکانش هست با فیلدهای جدیدی که به مدل UserProfile اضافه کردیم WebSecurity اکانت رو ایجاد کنه؟



    یا اینکه: مدل UserProfile رو دستکاری نکنیم و یه مدل دیگه طراحی کنیم و فیلد های مورد نظر رو در اون قرار بدیم و مدل ها توسط UserId که تو هردو مدل کلید اصلی هستند ارتباط برقرار کنند؟



    و یا اینکه: مدل UserProfile رو دستکاری بکنیم اما هیچ کدوم از فیلدهامون Required نباشند و بعدا (پس از ایجاد اکانت) توسط خود کاربر ویرایش و تکمیل شوند؟



    بنظرم فقط اولین روش بهینه هست. بقیه کاربردی نیستند.
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: تغییر مدل UserProfile

    در لینک زیر یه سری توضیحات مختصری داده شده که میشه گفت همون روش سوم بنده هست.
    How to create custom additional fields in UserProfile in MVC4

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    112

    نقل قول: تغییر مدل UserProfile

    نقل قول نوشته شده توسط Wily_Fox مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید

    مدل UserProfile رو تغییر دادم یه تعداد فیلد اضافه کردم.

    اما در Action Register ، کنترل اکانت با دو آرگومان UserName & Password ، اکانت مربوطه Create میشه.

    آیا امکانش هست با فیلدهای جدیدی که به مدل UserProfile اضافه کردیم WebSecurity اکانت رو ایجاد کنه؟



    یا اینکه: مدل UserProfile رو دستکاری نکنیم و یه مدل دیگه طراحی کنیم و فیلد های مورد نظر رو در اون قرار بدیم و مدل ها توسط UserId که تو هردو مدل کلید اصلی هستند ارتباط برقرار کنند؟



    و یا اینکه: مدل UserProfile رو دستکاری بکنیم اما هیچ کدوم از فیلدهامون Required نباشند و بعدا (پس از ایجاد اکانت) توسط خود کاربر ویرایش و تکمیل شوند؟



    بنظرم فقط اولین روش بهینه هست. بقیه کاربردی نیستند.
    متشکرم
    فیلدها رو ایجاد کنید.
    سپس :
    WebSecurity.CreateUserAndAccount("Username", 
    "Password",
    propertyValues: new { FirstName = "X", LastName = "Y" });

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: کدام cms برای این مدل که من تصمیم دارم تغییر بدم مناسب تره؟
    نوشته شده توسط franchesco در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مرداد 1389, 10:08 صبح
  2. تغییر شکل دکمه ها به مدل xp
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1383, 12:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •