نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جابجایی شی ها در مرورگر مختلف

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    جابجایی شی ها در مرورگر مختلف

    با سلام من یک سایت طراحی کرده ام محل عنصرهای صفحه من مثل عکس ها در chrome درست نشان داده می شود ولی در firefox و IE به اندازه 2-3 پیکسل جابه جا می شوند و مشکل بعدی در جابجا نشان دادن تاریخ است در chrome تاریخ درست نشان داده می شود ولی در IE و firefox برعکس
    مثلا : 1386/12/8 - 8/12/1386
    کسی نظری داره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: جابجایی شی ها در مرورگر مختلف

    برای جابه جایی عناصر باید از طراحی رسیپانسیو استفاده کنی. که تو همین تالار هم دربارش توضیح داده شده.
    به نظرم بهترین فریم ورک با انجام این کار bootstrap باشه که یه سرچ تو تالار بزنی آموزشش هست.
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: جابجایی شی ها در مرورگر مختلف

    سلام
    مشکل از طراحیه! کدهاتون بذارید تا بتونیم کمک کنیم!
    برا این هم direction="ltr" استفاده کنید! ینی ب کلاس مربوط ب تاریخ را چپ ب راست کنید!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: جابجایی شی ها در مرورگر مختلف

    ممنون از جواب شما دوستان در پاسخ به جواب دوستمr4hgozar : تا جایی که من اطلاع دارم رسیپانسیو برای حالتی است که اندازه صفحه تغییر می کند و سایت باتوجه به اندازه صفحه نمایش چیدمان را تغییر می دهد .
    و جواب دوست عزیزم من dir را rtl کردم اما نشد که در آخر از دو تگ span استفاده کردم و مشکل حل شد ولی دلیل آن را متوجه نشدم
    <div id="_Menu" style="float: left; margin-top: 80px;">
    <a href="Default.htm">
    <img src="Resources/Home.png" style="border: none; margin-left: 16px;" /></a>
    <br />
    <a href="Roznevesht.htm">
    <img src="Resources/RozNevesht.png" style="border: none; margin-left: 26px;" /></a>
    <br />
    <a href="Biography.htm">
    <img src="Resources/Biography.png" style="margin-left: 36px; border: none;" /></a>
    <br />
    <a href="Gallery.htm">
    <img src="Resources/Gallery.png" style="margin-left: 49px; border: none;" /></a>
    <br />
    <a href="Interview.htm">
    <img src="Resources/Interview.png" style="margin-left: 62px; border: none;" /></a>
    <br />
    <a href="Contact.htm">
    <img src="Resources/Contact.png" style="margin-left: 77px; border: none;" /></a>
    </div>

  5. #5

    نقل قول: جابجایی شی ها در مرورگر مختلف

    برای اینکه اون 2-3 پیکسل جا به جایی رو نداشته باشی از این دستور توی فایل سی اس اس استفاده کن

    *{margin:0;padding:0}

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار farazjalili
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ویژوال استدیو
    پست
    219

    نقل قول: جابجایی شی ها در مرورگر مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط pro_man مشاهده تاپیک
    برای اینکه اون 2-3 پیکسل جا به جایی رو نداشته باشی از این دستور توی فایل سی اس اس استفاده کن

    *{margin:0;padding:0}
    ممنون از پاسخ شما - این کد را گذاشتم ولی باز دست نشد !!! فکر می کنم این کد شما یک css reset ساده می باشد ولی من یک css reset کامل را هم در فایل css قرار دادم ولی باز درست نشد

تاپیک های مشابه

  1. نحوه نمایش ظاهر سایت در مرورگر های مختلف
    نوشته شده توسط ali_mnkt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 19:13 عصر
  2. سوال: استفاد از فایل فلش در صفحات در مرورگر های مختلف
    نوشته شده توسط vahid_dadaism در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 19:05 عصر
  3. مشکل در انواع مختلف مرورگر
    نوشته شده توسط kitten در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1389, 11:43 صبح
  4. سوال: مشکل در اجرای نادرست کد های javascrpt در مرورگر های مختلف
    نوشته شده توسط farzadny در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مهر 1389, 08:00 صبح
  5. مشکل جابجایی فرمها در مرورگر های مختلف
    نوشته شده توسط amir_bala در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1384, 21:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •