نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سئوال در خصوص فریم ورک لاراول

  1. #1

    سئوال در خصوص فریم ورک لاراول

    سلام

    یک روت نوشتم با ادرس ها مقدار دهی میشه . کد زیر یک ارائه را بر اساس مقدار دهی پر میکنه

    حالا میخوام یکی از اندیس ها ارائه را حذف کنم . باز باید یک کد دیگه بنویسم ولی نمیدونم چگونه کد اولی و دومی را به هم ربط بدهم که اولی بعتوان مرجع برای مابقی کد ها بشه تا کد های دیگه بتوانند از ارایه کم کنند یا نمایش دهند یا کلا ارائه را خالی کنند

    تشکر بابت راهنمایی

    Route::get('/add/{number1}', function($item) {
    $items = Session::get('items', array());
    $items[] = $item;
    Session::put('items', $items);
    print_r($items);
    });

  2. #2

    نقل قول: سئوال در خصوص فریم ورک لاراول

    من برای حذف یک خانه ارایه باید کدی مثل زیر را بنویسم درسته ؟ ولی چگونه ارائه را در اینجا صدا بزنم که کد زیر عمل کنه
    Route::get('/del/{number1}', function($item) {
    $items[$item] = "";
    print_r ($items);
    });
    آخرین ویرایش به وسیله blognevis : دوشنبه 13 خرداد 1392 در 11:54 صبح

  3. #3

    نقل قول: سئوال در خصوص فریم ورک لاراول

    کسی اطلاع نداره ؟

تاپیک های مشابه

  1. چند سئوال در خصوص شبکه در ویندوز سرور 2003
    نوشته شده توسط sh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 01 تیر 1389, 18:54 عصر
  2. پاسخ: 20
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 18:24 عصر
  3. مراجع و رفرنس های برنامه نویسی در دات نت فریم ورک
    نوشته شده توسط Mahdi_Delphi در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1385, 13:43 عصر
  4. استفاده از کامپوننتهای دات نت فریم ورک یک
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اسفند 1384, 03:07 صبح
  5. مشکل ایجاد شده بعد از نصب دات نت فریم ورک
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1383, 08:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •