نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    سلام
    من توی وبسایتم از RequiredFieldValidator استفاده میکنم

    وقتی یه دونه Validator میزارم مشکلی پیش نمیاد
    ولی وقتی 2 تا یا بیشتر استفاده میکنم خطای زیر رو میده

    WebForms UnobtrusiveValidationMode requires a ScriptResourceMapping for 'jquery'. Please add a ScriptResourceMapping named jquery(case-sensitive).
    باید چیکار کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    دوستان کسی نمیدونه باید چیکار کنم ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    کسی نیست بهم کمک کنه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    سلام
    چرا هست باید صبر کنی !
    المنت زیر رو از او web.config ت حذف کن

    <add key="ValidationSettings:UnobtrusiveValidationMode" value="WebForms" />

    اگه موجود نبود فایل jquery رو باید به وب register کنی تو application_start
    مطالب بیشتر در مورد Unobtrusive Javascript
    http://en.wikipedia.org/wiki/Unobtrusive_JavaScript
    راه حل پیشنهادی Microsoft Connect
    http://connect.microsoft.com/VisualS...tor-doest-work
    آخرین ویرایش به وسیله alihassanabadi : سه شنبه 14 خرداد 1392 در 17:38 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    نقل قول نوشته شده توسط alihassanabadi مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا هست باید صبر کنی !
    المنت زیر رو از او web.config ت حذف کن

    <add key="ValidationSettings:UnobtrusiveValidationMode" value="WebForms" />

    اگه موجود نبود فایل jquery رو باید به وب register کنی تو application_start
    مطالب بیشتر در مورد Unobtrusive Javascript
    http://en.wikipedia.org/wiki/Unobtrusive_JavaScript
    راه حل پیشنهادی Microsoft Connect
    http://connect.microsoft.com/VisualS...tor-doest-work
    من منابع انگلیسی رو متوجه نمیشم

    توی web.config هم چنین المنتی نبود

    رفتم فایل JQUERY.JS رو دانلود کردم و توی MasterPage هم معرفیش کردم ولی باز هم همین خطا رو میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    سلام
    تو فایل Global.asax در قسمت متد Application_Start این کد رو اضافه کن

    ScriptManager.ScriptResourceMapping.AddDefinition( "jquery", new ScriptResourceDefinition { Path = "~/scripts/jquery-1.7.2.min.js", DebugPath = "~/scripts/jquery-1.7.2.min.js", CdnPath = "http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.4.1.min.js", CdnDebugPath = "http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.4.1.js" });

    اون آدرس ها رو آدرس فایل jquery خودت کن.
    اینم به وب کانفیگت اضافه کن
    <add key="ValidationSettings:UnobtrusiveValidationMode" value="None" />

    نکته 1: اگه ScriptManager قابل شناسایی نبود باید System.Web.UI رو به لیست Using هات اضافه کنی
    نکته 2: اگه با انجام نکته 1 باز هم ناشناخته بود دلیلش اینه که ورژن Framework شما حاوی Ajax Extension نیست که باید ورژن رو ارتقا داد یا Ajax Extension رو نصب کرد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    نقل قول نوشته شده توسط alihassanabadi مشاهده تاپیک
    سلام
    تو فایل Global.asax در قسمت متد Application_Start این کد رو اضافه کن

    ScriptManager.ScriptResourceMapping.AddDefinition( "jquery", new ScriptResourceDefinition { Path = "~/scripts/jquery-1.7.2.min.js", DebugPath = "~/scripts/jquery-1.7.2.min.js", CdnPath = "http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.4.1.min.js", CdnDebugPath = "http://ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-1.4.1.js" });

    اون آدرس ها رو آدرس فایل jquery خودت کن.
    اینم به وب کانفیگت اضافه کن
    <add key="ValidationSettings:UnobtrusiveValidationMode" value="None" />

    نکته 1: اگه ScriptManager قابل شناسایی نبود باید System.Web.UI رو به لیست Using هات اضافه کنی
    نکته 2: اگه با انجام نکته 1 باز هم ناشناخته بود دلیلش اینه که ورژن Framework شما حاوی Ajax Extension نیست که باید ورژن رو ارتقا داد یا Ajax Extension رو نصب کرد.

    ممنونم ولی باز هم نشد
    کد اول رو که تو global وارد کردم , اصلا برنامه Run نمیشد و Error میداد
    این هم عکسش :
    Untitled.png

    کد دومی رو توی کجای web.config بزارم ؟
    باز هرجا میزارم Error میده که

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    کسی نیست بهم کمک کنه ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    دوستااااااااااااااااااااا ن

    2 روز گذشته و کسی کمکی نمیکنه ها

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    3 روز گذشته ها . یعنی کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    برای استفاده از Validatorها نیازی به این کارها نیست. در مورد خطایی که اول گفته‌ایی هم نباید به JQuery ربطی داشته باشه. شما از چه Validator استفاده کردی؟ از Validator خود asp.net و یا از validatorهایی که با JQuery درست شده‌اند؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    نقل قول نوشته شده توسط farhud مشاهده تاپیک
    برای استفاده از Validatorها نیازی به این کارها نیست. در مورد خطایی که اول گفته‌ایی هم نباید به JQuery ربطی داشته باشه. شما از چه Validator استفاده کردی؟ از Validator خود asp.net و یا از validatorهایی که با JQuery درست شده‌اند؟
    از validator های خود asp.net استفاده میکنم

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    در این صورت به jquery نیازی نداری. مطمئن هستی خطای jquery مربوط به validatorهاست؟

    جای دیگری از jquery استفاده نکرده‌ای؟ اصلا از jquery در سایتت استفاده کرده‌ای؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    نقل قول نوشته شده توسط farhud مشاهده تاپیک
    در این صورت به jquery نیازی نداری. مطمئن هستی خطای jquery مربوط به validatorهاست؟

    جای دیگری از jquery استفاده نکرده‌ای؟ اصلا از jquery در سایتت استفاده کرده‌ای؟
    نه اصلاً از JQuery استفاده نکردم

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    باز هم می‌گم، برای استفاده از validatorهای خود asp نیازی به jquery نیست.

    نیاز به هیچ گونه تنظیمی در web.config و global وجود ندارد.

    اگر برات اشکالی نداره، پروژه ات را بزار تا ببینیم.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    نقل قول نوشته شده توسط farhud مشاهده تاپیک
    باز هم می‌گم، برای استفاده از validatorهای خود asp نیازی به jquery نیست.

    نیاز به هیچ گونه تنظیمی در web.config و global وجود ندارد.

    اگر برات اشکالی نداره، پروژه ات را بزار تا ببینیم.
    بفرما . این هم برنامه
    ولی خواهشاً اگه درست شد بهم بگو مشکلم تو کجاست و چیکار باید میکردم که نکردم
    چندتا پروژه ی دیگه هم هست که این مشکل رو دارم توشون
    ContactMe.rar

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    دوست عزیز، پروژه شما در سیستم من اجرا شد. بدون خطای jquery.

    البته چون پایگاه داده مربوطه را نداشتم، اجرای کامل را نگرفتم، ولی تا جایی که مربوط به Validatorها بود، بدون مشکل اجرا شد.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    نقل قول نوشته شده توسط farhud مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، پروژه شما در سیستم من اجرا شد. بدون خطای jquery.

    البته چون پایگاه داده مربوطه را نداشتم، اجرای کامل را نگرفتم، ولی تا جایی که مربوط به Validatorها بود، بدون مشکل اجرا شد.
    یعنی چی ؟

    پس چرا واسه من خطا میده ؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    ذوستان . کسی این برنامه رو تست میکنه بهم بگه اجرا میشه یا نه ؟؟؟

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    69

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    سلام دوست عزیز این مشکل زمانی پیش میاد که ویژوال استدیو نتونه کدهای jquery لود کنه برای رفع این مشکل شما باید یک کد در متدpreload صفحه خود بنویسید و در این کد لینک مربوط رو بدی. متاسفانه الان کد هاشو ندارم ولی اگه کمی صبر کنی برات میزارم البته خودتم می تونی روی لینک راهنمای مایکروسافت کلیلک کنی تورو می بره به توضیحات اون خطا و راهنمایت می کنه اگه بازم نتونستی متن خطا رو تو اینترنت سرچ کن بهت میگه چه کار کنی

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    69

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

      ScriptManager.ScriptResourceMapping.AddDefinition(  "jquery", new ScriptResourceDefinition {
    Path = "~/scripts/jquery-1.4.1.min.js",
    DebugPath = "~/scripts/jquery-1.4.1.js",
    CdnPath = "http://ajax.microsoft.com/ajax/jQuery/jquery-1.4.1.min.js",
    CdnDebugPath = "http://ajax.microsoft.com/ajax/jQuery/jquery-1.4.1.js"
    });



    این هم کد

  22. #22

    نقل قول: Error هنگام استفاده از 2 تا Validator

    عزیزم شما این رو به web.config اضافه کن حله

    <appSettings>
    <add key="ValidationSettings:UnobtrusiveValidationMode" value="none" />
    </appSettings>

تاپیک های مشابه

  1. مواجهه با خطای error on page هنگام استفاده از Adobe Spry در IE
    نوشته شده توسط fafa_na در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 13:06 عصر
  2. خطای Parser error هنگام استفاده از Resource ها
    نوشته شده توسط hassanf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 شهریور 1388, 17:04 عصر
  3. Parser Error در هنگام استفاده از AJAX
    نوشته شده توسط Arash-gh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 شهریور 1386, 08:37 صبح
  4. چطوری error در هنگام استفاده از dll حذف کنم؟ فوری فوری
    نوشته شده توسط taha2005 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1385, 14:00 عصر
  5. یک Error در هنگام استفاده از بانک اطلاعاتی اکسس در VB6
    نوشته شده توسط meisam_computer در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1382, 16:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •