مشاهده دست آورد نظرسنجی: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

رای دهنده
563. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    555 98.58%
  • نه

    2 0.36%
  • مهم نیست

    6 1.07%
صفحه 7 از 9 اولاول ... 56789 آخرآخر
نمایش نتایج 241 تا 280 از 352

نام تاپیک: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

  1. #241
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    رو کدوم گوشی درست اجرا نمیشه؟
    بیخیال آخرش یه سورس یافتم که کار میکنه
    روی گوشی های ضعیف هم تست کردم کار میکنه :
    https://github.com/dustookk/AndroidImagePicker




    برش تصویر از دوربین و گالری بدون مشکلات کاهش رم حتی در گوشی های ضعیف
    آخرین ویرایش به وسیله abbasalim : دوشنبه 10 شهریور 1393 در 18:59 عصر

  2. #242

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نوشته شده توسط saeidpsl
    PopupWindow






    این روی رزیولیشن های مختلف جواب نمیده . باید چیکار کرد ؟


    یکی اینکه تصاویر تو پوشه ldpi هست ودیگری این که رزولوشن تصویر پشت زمینه کمه

  3. #243
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    اینم یک نمونه از BOOT COMPLETED

    اینم یک نمونه از BOOT COMPLETED

    بعد از نصب دستگاه رو خاموش و مجددا روشن کنید بایستی برنامه بصورت خودکار اجرا شود

    برای دانلود اینجا کلیک نمایید

  4. #244

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    دريافت ميزان اسكرول (براي ادامه مطالعه متن توسط كاربر) جدید

    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله ali-star : شنبه 22 شهریور 1393 در 10:18 صبح

  5. #245

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    دانلود 424 سورس اندروید [به زبان چینی] [1.36gb]

    آیا توضیحات این برنامه ها بزبان چینی است؟!
    آیا این برنامه ها دقیقا همون مثالهای سایت آندروید است؟ کامل است؟

  6. #246
    کاربر دائمی آواتار esmail3309
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    331

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    اینک یک نمونه ی اضافه و حذف کردن به علاقه مندی ها توسط SharedPreferences .



    فقط بره اضافه کردن یا خارج کردن مطالب از لیست علاقه مندی ها باید گزینه ی مور نظرو انتخاب و نگه دارید

    دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله esmail3309 : سه شنبه 09 دی 1393 در 08:21 صبح

  7. #247
    کاربر دائمی آواتار esmail3309
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    331

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    یک نمونه جست و جو در بین لیست ویو. (اینم بره کافه بازار)




    دانلود

  8. #248

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    سلام
    چظوری میشه این من و اورد سمت راست ؟

  9. #249

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نمونه برنامه ایجاد یک Notification سر ساعت 9 شب بصورت روزانه

    + بعد از روشن شدن دستگاه Alarm بصورت خودکار تنظیم میشه
    + دکمه داخل برنامه برای زمانی هست که بخوایید بصورت دستی Alarm رو تنظیم کنید (جهت تست برنامه بدون نیاز به روشن و خاموش کردن دستگاه)
    + فایل apk هم داخل پوشه bin موجود هست

    لینک دریافت پروژه
    آخرین ویرایش به وسیله #root# : شنبه 03 آبان 1393 در 20:44 عصر دلیل: اصلاح لینک

  10. #250
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  11. #251
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  12. #252
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  13. #253
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  14. #254
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  15. #255
    کاربر تازه وارد آواتار _Developer_
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    لینکش برای من ارور میده (The app is currently unreachable.)
    میشه لطفا بررسی کنید

  16. #256
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : چهارشنبه 14 آبان 1393 در 19:56 عصر

  17. #257
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  18. #258
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  19. #259
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : جمعه 30 آبان 1393 در 12:56 عصر

  20. #260

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    قابلیت ها :

    ۱- امکان مشاهده اطلاعات دیتابیس در لیست ویو

    ۲- امکان افزودن اطلاعات به دیتابیس

    ۳- دارای دو تیبل همه و علاقه مندی ها

    ۴- امکان افزودن/حذف رکوردهای موجود در تیبل همه به تیبل علاقه مندی ها

    5-امکان جستجو در دیتابیس






    میشه امکان حذف و ویرایش فیلد های اضافه شده رو هم به برنامه اضافه کنین یا سورس کدش رو در اختیارم بذارین

  21. #261
    کاربر دائمی آواتار mrtzxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    ایران من
    پست
    335

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    این هم سورس اپلیکیشن سره هستش یکی از اولین کارام بود تو بازار هم منتشر شده حالا سورسشو برای دوستان گذاشتم تا ازش استفاده کنن. البته چون بانک اطلاعاتیش رو پول دادم مجبور شدم بردارمش ولی سورسش کامله . میتونین ازش استفاده کنین.
    دانلود

  22. #262
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط Aram0630 مشاهده تاپیک
    من اگه بخوام کاربر نتونه نوتیفیکیشن رو پاک کنه و مجبور باشه حتما روش کلیک کنه باید چیکار کنم ؟
    در ضمن می خوام نوتیفیکیشن صدا هم داشته باشه و کاربر رو به وبسایتم هدایت کنه .

    دانلود نوتیفیکیشن

  23. #263
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    اتصال برنامه اندروید به SQL Server از طریق jdbc : دانلود



    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : چهارشنبه 05 آذر 1393 در 06:48 صبح

  24. #264
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط gilas1368 مشاهده تاپیک
    سلام ب همه

    من ی لیست ویو دارم ک زمانی ک روی هرکدوم از آیتم هاش کلیک میشه ی اکتیویتی باز میشه و متناسب با اون موضوع ی سری اطلاعات ویرایش و ذخیره میشه و بعد از ویرایش هم لیست ویو آپدیت میشه

    حالا من میخام ویرایش اطلاعات روی همون لیست ویو اتفاق بیوفته ینی روی آیتم های لیست ویو ک ضربه زدم لیست ویو و اون آیتم ب حالت ویرایش بره و همونجا داده ها ویرایش و ذخیره بشن و لیست ویو آپدیت بشه
    آیا انجام چنین چیزی در اندروید امکان پذیره و میشه همچین روشی رو پیاده سازی کرد؟

    اگ این امکان وجو داره ممنون میشم راهنمائیم کنین ک چطور میتونم پیاده سازیش کنم

    با تشکر
    دانلود



  25. #265
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanh22 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان کسی میتونه سورسی بهم معرفی کنه که با دوربین گوشی ضربان قلب رو اندازه بگیره

    سورس کامل



  26. #266
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : سه شنبه 11 آذر 1393 در 08:08 صبح

  27. #267
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: دریافت زمان دقیق

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan

    شما لطف میکنی یه نمونه برا جاوا بنویسی که ادرس سایت بدیم از الکسا برامون رتبه کشوری یا جهانی رو برگردونه؟ممنون میشم

    سورس نمایش رتبه جهانی و کشوری سایت و وبلاگ توسط الکسا
    و (با قابلیت ترجمه اسم کشور از انگلیسی به فارسی)


  28. #268
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط gilas1368 مشاهده تاپیک
    سلام ب همه

    من ی expanded listview میخام ک توی سطح سومش بچه هاش نمایش داده میشن
    ینی اول پدربزرگه بعد پدران و بعد پسرای اون پدر نمایش داده میشن

    در واقع مثه ی درخت توی .net هستش

    حالا چطور میتونم همیچین لیست ویویی رو پیاده سازی کنم؟

    ممنون میشم راهنمائیم کنین

    دانلود



  29. #269
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    Post تعویض آیکن برنامه

    تعویض آیکن برنامه ، ساده و بدون دردسر !

    لینک دانلود

    (لینک تصحیح شد)

    ( از برنامه خارج بشید و ده الی بیست ثانیه صبر کنید .در صورتی که آیکن تغییر نکرد ، لانچر خود را ریستارت کنید و اگر باز هم نشد ، گوشی خود را ریستارت کنید ! )

    a3a3.png a2a2.png
    a1a1.png
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : پنج شنبه 20 آذر 1393 در 13:00 عصر دلیل: لینک تصحیح شد

    Write Once, Run Anywhere

  30. #270

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    سلام دوستان

    در راستای پیاده سازی انیمیشن های داخل این لینک، شروع کردم یک نمونه خیلی ساده رو ساختم

    تمام کدها داینامیک هست
    حاصل 5 ساعت درگیری بنده ست.
    ازتون تقاضا دارم روش کار کنید و گسترشش بدید. ممنون

    لینک دانلود پروژه

    آخرین ویرایش به وسیله poorman : دوشنبه 16 شهریور 1394 در 20:32 عصر

  31. #271
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  32. #272
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    سلام به همه دوستان من درگیر شرکتم هستم انشالله به زودی فعالیتم رو از سر میگیرم.
    آقا مدیر حال شما به حرفت عمل نکردی !
    خواهش من این تاپیک رو زدم حالم بهم خورد از بس
    این نوشته به وسیله rubiks.kde پاک و از دید کاربران مخفی شده است.

    رو دیدم داش اگه بخواهی اینجوری ادامه بدی من از این انجمن exit میکنم تا ابد اینو جدی دارم میگم



  33. #273

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    سلام
    چظوری میشه این من و اورد سمت راست ؟
    با سلام و کسب اجازه از مدیران محترم انجمن اندروید .

    برای راست به چپ کردن این منو دو کار کوچیک لازمه که انجام بدیم . اولی این که در داخل فایل AndroidManifest.xml کد زیر رو بنویسیم :


    <application
    android:supportsRtl="true"
    </application>


    دوم این که در داخل اکتیویتی اصلی که منو در اون قرار داره کد زیر رو بنویسیم :

    getWindow().getDecorView().setLayoutDirection(View .LAYOUT_DIRECTION_RTL);

  34. #274

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    چطور میشه روی listview اعمال کرد؟
    منظور تغییر position و تغییر رنگ item های listview است.

  35. #275
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان من درگیر شرکتم هستم انشالله به زودی فعالیتم رو از سر میگیرم.
    آقا مدیر حال شما به حرفت عمل نکردی !
    خواهش من این تاپیک رو زدم حالم بهم خورد از بس
    این نوشته به وسیله rubiks.kde پاک و از دید کاربران مخفی شده است.

    رو دیدم داش اگه بخواهی اینجوری ادامه بدی من از این انجمن exit میکنم تا ابد اینو جدی دارم میگم


    هزار بار خواهش کردیم که اینجا پست نزارید و اگه مشکلی هست به کسی که پست رو گذاشته اطلاع داده بشه.شما برو نمونه برنامه های بقیه تالار ها رو ببین.
    این طوری نمیشه هر کی میاد یه پست میزاره هدف تاپیک کاملا مشخصه نباید خلاف قوانین رفتار بشه.

    دست شما هم درد نکنه فعالی.

    یه پست گذاشته میشه بعد ۵۰ پست بی محتوا و بدردنخور بعدش ایجاد میشه. به این صورت نمیشه.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  36. #276
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    از تمامی دوستان خواهش میشه لطفا در این تاپیک سوال نپرسن و مشکلات مربوط به کد رو با پیام خصوصی به کاربر مربوطه اطلاع بدن و در صورت حل نشدن مشکل در خود انجمن تاپیک بزنند.

    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  37. #277
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    از تمامی دوستان خواهش میشه لطفا در این تاپیک سوال نپرسن و مشکلات مربوط به کد رو با پیام خصوصی به کاربر مربوطه اطلاع بدن و در صورت حل نشدن مشکل در خود انجمن تاپیک بزنند.

    اصلا کار به این ندارم فقط اینم

    این نوشته به وسیله rubiks.kde پاک و از دید کاربران مخفی شده است.

    فضا اشغال میکنه
    یعنی اگه hide میشد خعلی خوب بود یعنی اون کسی که vBulletin رو نوشته این امکان رو بهش اضافه نکرده؟؟؟!!!

    و بعدشم شاید پیام خصوصی بده شاید اون طرف سرش شلوغ باشه نتونه کمک کنه بهتره همین جا مشکلو بیان کنه تا کاربرا کمکش کنند

    و لازم تاپیک زیادی بزنه فضا اشغال کنه الکی.
    به نظر من مشکلی نیست کسی اینجا سوال کنه.

  38. #278

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    با سلام
    ممنون از برنامه خوبتون..
    اگه بخوام عکسهای کنار هر آیتم رو تغییر بدم و هر کدوم یه imageView کنارش باشه،چه کدی رو باید اضافه کنم؟؟
    یکی دیگه هم اینکه عکس ها رو برای این مورد کجا بریزم؟؟؟

  39. #279

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    نمونه برنامه افزودن به علاقه مندی ها ( آپدیت دیتابیس )

    لینک دانلود


    با سلام
    ممنون از برنامه خوبتون..
    اگه بخوام عکسهای کنار هر آیتم رو تغییر بدم و هر کدوم یه imageView کنارش باشه،چه کدی رو باید اضافه کنم؟؟
    یکی دیگه هم اینکه عکس ها رو برای این مورد کجا بریزم؟؟؟

  40. #280

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط rainbow17 مشاهده تاپیک
    با سلام
    ممنون از برنامه خوبتون..
    اگه بخوام عکسهای کنار هر آیتم رو تغییر بدم و هر کدوم یه imageView کنارش باشه،چه کدی رو باید اضافه کنم؟؟
    یکی دیگه هم اینکه عکس ها رو برای این مورد کجا بریزم؟؟؟
    سلام
    الان توی هر آیتم یک imageView وجود داره، اما چون هدف کار با دیتابیس بود عکس تمام آیتم ها یکسان در نظر گرفته شده

    برای اینکه عکسهای مدنظر خودتون رو برای هر آیتم قرار بدید، ابتدا عکس هاتون رو توی پوشه drawable بذارید و بعد یک آرایه از آیدی عکس ها رو به آداپتر بفرستید
    توی کلاس آداپتر این آرایه رو به عنوان یک ورودی دیگه دریافت کنید و بعد توی تابع getView با تعریف imageView مقدار عکس هر آیتم رو مشخص کنید

    برای اینکه بتونید این کار رو انجام بدید نیاز دارید با لیست ویوهای شخصی شده آشنایی داشته باشید

صفحه 7 از 9 اولاول ... 56789 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ
    نوشته شده توسط razavi_university در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1079
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1399, 13:32 عصر
  2. نمونه برنامه های کوچک و مفيد در جاوا
    نوشته شده توسط هانی هاشمی در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 37
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1396, 18:06 عصر
  3. نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید
    نوشته شده توسط saeidpsl در بخش Android Studio
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1392, 22:46 عصر
  4. اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید
    نوشته شده توسط saeidpsl در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 22:34 عصر
  5. نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 05:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •