نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نوشتن در حافظه داخلی گوشی

  1. #1
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    Unhappy نوشتن در حافظه داخلی گوشی

    با سلام خدمت همه دوستان.
    من قبلا یه برنامه برای گوشیم نوشته بودم که یه سری فایل از اینترنت دانلود میکرد و اون ها رو توی حافظه خارجی (SD card) ذخیره میکرد ، برای ذخیره کردن هم میومدم از کلاسهای خود آندورید استفاده میکردم و آدرس مموری رو پیدا میکردم بعد مینوشتم.

    ولی الان که میخوام برنامه رو روی یه گوشی که حافظه خارجی (SD card) نداره اجرا کنم با مشکل برمیخورم و نمیتونم فایل رو ذخیره کنم.در واقع گوشی حافظه داخلی فقط داره .

    حالا سوالم اینه که چطوری باید روی گوشی هایی که مموری خارجی ندارند و مموری داخلی ندارند فایل رو ذخیره کرد؟

    باتشکر از همه
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: نوشتن در حافظه داخلی گوشی

    سلام

    خوب شما در اصل دارید آدرس حافضه خارجی را به تابع میدید و خوب، همین باعث بروز مشکل میشه.

    اول باید چک کنید که در صورتی که حافظه خارجی وجود نداشت، با حافظه داخلی کار کنید.
    http://stackoverflow.com/questions/9...nternal-memory
    http://stackoverflow.com/a/8124723/478162

    همچنین اجازه دسترسی را هم در Manifest تعیین کرده باشید:

    <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_ST ORAGE"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.READ_EXTERNAL_STO RAGE"/>

    <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_INTERNAL_ST ORAGE" />
    <uses-permission android:name="android.permission.READ_INTERNAL_STO RAGE" />


    موفق باشید.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نوشتن در حافظه داخلی گوشی

    من کارهایی که گفته بودید رو انجام دادم ولی نشد همش خطای java.io.IOException: Permission denied رو میده در حالی که این منیفستمه
    <uses-permission android:name="android.permission.INTERNET" />
    <uses-permission android:name="android.permission.READ_EXTERNAL_STO RAGE"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_ST ORAGE"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.ACCESS_WIFI_STATE "/>
    <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_INTERNAL_ST ORAGE"/>
    <uses-permission android:name="android.permission.READ_INTERNAL_STO RAGE"/>

    و اینم کد اون قسمت

    		File downdir = context.getDir("Wifi-ShareClient", 0);
    if(!downdir.exists())
    downdir.mkdirs();

    this.saveDirectory = downdir.getAbsolutePath()+"/";


    		file = new File(saveDirectory + smbFile.getName());     //save directory

    try {

    if(!file.exists())
    file.createNewFile();


    که توی همین قسمت این خطا رو میده
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  4. #4
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نوشتن در حافظه داخلی گوشی

    یه سوال دیگه هم داشتم من الان موفق شدم فایل رو توی این ناحیه ذخیره کنم ولی چطوری باید بهش دسترسی داسته باشم منظورم استفاده از file manager هست چون الان این فایل در پوشه data/data/app.package/folder ایجاد شده ولی وقتی با file manager گوشی میرم توی این پوشه چیزی نیست ولی از اینکه فایل هست مطمئنم(روی emulator تست کردم)
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  5. #5
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نوشتن در حافظه داخلی گوشی

    یه سوال دیگه هم داشتم واونم اینکه زمانی که ما SDcard داریم آدرسش هست /mnt/sdcard/ حالا توی گوشی هایی که اصلا حافظه خارجی ندارند و تنها حافظه داخلی دارند که یه مقدار خاصش در دسترس کاربرها هست چطور ؟ آدرس اون قسمت که در دسترس کربر هست چیه؟

    برای مثال توی گوشی Xperia U که حافظه داخلی 8192 مگابایت و حافظه‌ی در دسترس کاربر 4096 مگابایت آدرس این قسمت که در دسترس هست چیه ؟
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: نوشتن در حافظه داخلی گوشی

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه هم داشتم من الان موفق شدم فایل رو توی این ناحیه ذخیره کنم ولی چطوری باید بهش دسترسی داسته باشم منظورم استفاده از file manager هست چون الان این فایل در پوشه data/data/app.package/folder ایجاد شده ولی وقتی با file manager گوشی میرم توی این پوشه چیزی نیست ولی از اینکه فایل هست مطمئنم(روی emulator تست کردم)
    اگر از آدرس مطمئنید؛ پس شاید فایل منیجر لیست فایل ها را ریفرش نکرده!
    دقیق نمیدونم مشکل از کجاست. یه سری هم به این لینک بزنید شاید مشکل حل شد! http://stackoverflow.com/questions/5...rivate-storage

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه هم داشتم واونم اینکه زمانی که ما SDcard داریم آدرسش هست /mnt/sdcard/ حالا توی گوشی هایی که اصلا حافظه خارجی ندارند و تنها حافظه داخلی دارند که یه مقدار خاصش در دسترس کاربرها هست چطور ؟ آدرس اون قسمت که در دسترس کربر هست چیه؟

    برای مثال توی گوشی Xperia U که حافظه داخلی 8192 مگابایت و حافظه‌ی در دسترس کاربر 4096 مگابایت آدرس این قسمت که در دسترس هست چیه ؟
    گوشی خود من هم به همین شکل است. یعنی مموری جداگونه نمیخوره و 16 تا داخلی داره. اما این مقدار مموری همان مموری خارجی محسوب میشه و باید مثل یک حافظه خارجی با آن رفتار شود.

    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: نوشتن در حافظه داخلی گوشی

    یه سوال دیگه هم داشتم من الان موفق شدم فایل رو توی این ناحیه ذخیره کنم ولی چطوری باید بهش دسترسی داسته باشم منظورم استفاده از file manager هست چون الان این فایل در پوشه data/data/app.package/folder ایجاد شده ولی وقتی با file manager گوشی میرم توی این پوشه چیزی نیست ولی از اینکه فایل هست مطمئنم(روی emulator تست کردم)
    اگر گوشی شما روت نشده باشه امکان دیدن محتوای فایل data رو ندارید و هر برنامه فقط به پوشه خودش دسترسی داره.
    برای مثال توی گوشی Xperia U که حافظه داخلی 8192 مگابایت و حافظه‌ی در دسترس کاربر 4096 مگابایت آدرس این قسمت که در دسترس هست چیه ؟
    اگر اشتباه نکنم بقیه اون حجم به صورت یه پارتیشن ext2 هستش که سیستم برای ذخیره رام و این حرف ها نگه داشته.


    این پست رو که نوشتم برای خودم هم یه سوال ایجاد شد که چطور بین حافظه های خارجی مختلف فرق بزاریم؟! مثلا یه درایو دیگه با زدن فلش به گوشی ایجاد شده. حالا چطور باید بگیم منظور از external memory فلش دیسک هست یا sdcard ؟
    آخرین ویرایش به وسیله shahin bahari : پنج شنبه 16 خرداد 1392 در 13:05 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1391, 14:42 عصر
  2. اتصال PC به یک دستگاه جانبی حافظه دار و نوشتن در حافظه و خواندن از حافظه آن
    نوشته شده توسط mohandese_javan در بخش مباحث عمومی کار با سخت افزارها، سنسورها و لوازم جانبی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1390, 16:57 عصر
  3. کمک کنید : نوشتن فلشر برای گوشی های سونی اریکسون
    نوشته شده توسط universityel در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 07:31 صبح
  4. سوال: نوشتن و خواندن فایل روی حافظه موقت
    نوشته شده توسط joooje در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 05:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •