نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا کردن دو تا تگ که بعضی از حرفاشون رو نمیدونیم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    پیدا کردن دو تا تگ که بعضی از حرفاشون رو نمیدونیم

    با سلام خدمت دوستان عزیز من با این کد سورس یک سایت رو میگیرم
        Private Function GetHTML(ByVal url As String) As String
    Dim HTML As String
    Dim Request As HttpWebRequest
    Dim Response As HttpWebResponse
    Dim Reader As StreamReader
    Try
    Request = HttpWebRequest.Create(url)
    Response = Request.GetResponse
    Reader = New StreamReader(Response.GetResponseStream())

    HTML = Reader.ReadToEnd
    Catch ex As Exception
    HTML = Nothing
    End Try
    Return HTML
    End Function

    حالا میخوام برای پیدا کردن مقداری که دنبالشم عبارت بین دو تا تگ رو پیدا کنم که با این کد میشه اینکارو کرد
        Private Function getname(ByVal e As String, ByVal str1 As String, ByVal str2 As String)
    Dim m_start As Double = InStr(e, str1, CompareMethod.Text) + Len(str1)
    Dim m_end As Double = InStr(m_start, e, str2, CompareMethod.Text)
    Dim txt As String = Mid(e, m_start, m_end - m_start)
    txt = txt.Replace(vbNewLine, "")
    Return Trim(txt)
    End Function

    خوب اما مشکل من
    من الان میخوام از یک سایتی دو تا تگش رو بگیرم تگش اینطوری تعریف شده
    <span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_LBLmaxBidPrice" class="؟؟؟؟؟؟"><font size="؟">

    اونجاهایی که علامت سوال گذاشتم رو نمیدونم کسی میتونه بگه که چطور میتونم کاری کنم که هرچی اونجاها بود فرقی نداشته باشه و در نتیجه جستجو تاثیر نذاره

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: پیدا کردن دو تا تگ که بعضی از حرفاشون رو نمیدونیم

    البته باید بگم که داده ای که هر دفعه بین این تگ ها قرار میگیره فرق داره پس نمیتونم براساس داده پیدا کنم اطلاعاتمو یعنی شاید یکدفعه عدد باشه یک دفعه نوشته

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: پیدا کردن دو تا تگ که بعضی از حرفاشون رو نمیدونیم

    عبارت با قاعدش میشه این (البته اگه درست باشه) :

    (?<=<span.*class=").*?(?=".*>)

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن پس ورد
    نوشته شده توسط عشق هک در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 22:02 عصر
  2. پیدا کردن تعداد جدوالهای یه بانک
    نوشته شده توسط sunboy در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 14 مهر 1382, 13:34 عصر
  3. پیدا کردن مسیر ویندوز و ....
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 01:24 صبح
  4. پیدا کردن مشخصات یک عکس
    نوشته شده توسط habib1352 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 خرداد 1382, 17:39 عصر
  5. پیدا کردن رمز اگر بصورت ستاره باشد
    نوشته شده توسط azita در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 01 اردیبهشت 1382, 16:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •