نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مرتب سازی آرایه ای با استفاده از الگریتم های مرتب سازی و مفهوم نخ در سی شارپ

  1. #1

    مرتب سازی آرایه ای با استفاده از الگریتم های مرتب سازی و مفهوم نخ در سی شارپ

    سلام خدمت دوستان عزیز

    همانطور که از عنوان مشخص است می خوام یک آرایه را با استفاده از چند الگریتم مرتب سازی مثل Selection Sort و Insertion Sort و Bubble Sort و Quick Sort در سی شارپ و بصورت همزمان با استفاده از thread در سی شارپ مرتب کنم که مشخص بشه کدام یک زودتر الگریتم را مرتب می کند.

    از کجا باید شروع کنم؟ قطعا اول باید با مفهوم نخ در سی شارپ آشنا بشم. لطفا در صورت امکان منبعی با توضیحات ساده برای این کار معرفی کنید.و در صورت امکان کمی راهنمایی در مورد اینکه چطور باید این کار را انجام دهم.

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مرتب سازی آرایه ای با استفاده از الگریتم های مرتب سازی و مفهوم نخ در سی شارپ

    سورس همه الگوریتم ها:http://www.codeproject.com/Articles/...ing-algorithms


    روشی برای شروع همزمان همه تردها و انتظار برای اتمام اجرای همه:


    Task[] tasks = new Task[3]
    {
    Task.Factory.StartNew(() => MethodA()),
    Task.Factory.StartNew(() => MethodB()),
    Task.Factory.StartNew(() => MethodC())
    };

    //Block until all tasks complete.
    Task.WaitAll(tasks);

    // Continue on this thread...

تاپیک های مشابه

  1. مرتب سازی آرایه باthread در C#‎
    نوشته شده توسط khabar22 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 13:41 عصر
  2. سوال:پیاده سازی آرایه دو بعدی با استفاده از اشاره گر ها
    نوشته شده توسط moharramiasl در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1387, 19:58 عصر
  3. مرتب سازی آرایه دو بعدی
    نوشته شده توسط borghian در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 20:11 عصر
  4. مرتب سازی آرایه
    نوشته شده توسط facetoface در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1385, 12:30 عصر
  5. مرتب سازی آرایه
    نوشته شده توسط facetoface در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1385, 07:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •