نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

  1. #1

    چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    سلام
    من اگر این سوال رو تو تالار WPF بپرسم نمیتونم به نتیجه واقعی برسم (تعصب و ...)
    اومدم تو این تالار از شما بپرسم که
    چرا به رغم اینکه برنامه های نوشته شده با WPF هم از جنبه زیبایی - طراحی کامپوننت سفارشی و گرافیک و همچنین سرعت برنامه به نظر من فوق العاده است شما محافظه کاری کردین و نرفتین سمت اون و تو سی شارپ و Windows Form موندین؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    نقل قول نوشته شده توسط Iman_1365 مشاهده تاپیک
    سلام
    من اگر این سوال رو تو تالار WPF بپرسم نمیتونم به نتیجه واقعی برسم (تعصب و ...)
    اومدم تو این تالار از شما بپرسم که
    چرا به رغم اینکه برنامه های نوشته شده با WPF هم از جنبه زیبایی - طراحی کامپوننت سفارشی و گرافیک و همچنین سرعت برنامه به نظر من فوق العاده است شما محافظه کاری کردین و نرفتین سمت اون و تو سی شارپ و Windows Form موندین؟
    واسه اینکه حالشو نداریم

    یک هفته ، 10 روز شایدم یک ماه یا شایدم بیشتر می شینی می نویسی فکر می کنی این در و اون در می زنی نوبت حساب کتاب که می رسه یارو انگار آوار رو سرش ریخته یا اینکه با آر پی جی زدنش ، زورش می آد چیزی رو که حقت هست بده

    حالا اینش مونده که با آخرین تکنولوژی ها براش مایه بزاری
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : چهارشنبه 15 خرداد 1392 در 14:58 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    بلدی بیا یاد بده بقیه هم استفاده کنن. والا

  4. #4

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    این یکی از اشتباهات ماست که هنوز با WinFrom کار می کنیم و تا حالا یه بار هم از WPF استفاده نکردیم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    هر چیزی در جای خودش کاربرد داره! نمیشه گفت فقط از wpf استفاده کنیم یا فقط از C#‎ بستگی به نیاز و جایی که دراون قرار گرفتیم داره. شما کامپوننت با wpf بنویسین این ور با C#‎ ازش استفاده کنید!! اینجوری لازم نیست یه زبان رو که اینهمه وقت گداشتید تا یه حد قابل قبولی یاد گرفنید به طور کامل نادیده بگیرید. اینجوری هر روز باید از یه زبان به زبان دیگه منتقل بشید و فک کنم منطقی تر این باشه که از wpf در کنار C#‎ استفاده کنیم.


  6. #6

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    هر چیزی در جای خودش کاربرد داره! نمیشه گفت فقط از wpf استفاده کنیم یا فقط از C#‎‎ بستگی به نیاز و جایی که دراون قرار گرفتیم داره
    من هم این رو قبول دارم

    در ضمن اگه تو بازار کار باشی می فهمی که بیشترین سهم ساخت نرم افزار برای سازمان هاست یعنی ساخت اتوماسون اداری و اکثر شرکت های نرم افزاری ترجیح میدن سرعت تولید نرم افزار رو بالا ببرن
    wpf بیشتر برای ساخت نرم افزار هایی با حدود 10 تا فرم هست البته تو ایران و خود سازمانی ها وقتی حرف پول وسط میاد میگن که نمی خواد از این جنگولک بازی ها دربیارید خیلی ساده و رسمی باشه در واقع اکثر نرم افزار ها اتوماسیون از یه فالب خاص طراحی استفاده میکنن

    ولی برای پروژه ها دانشجویی و کوچیک خیلی مناسبه
    در ضمن فعالیت توی این انجمن دلیل بر ندونستن wpf نیست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    من تا حالا منبع خوب و فارسی ندیدم ( البته یه جورایی بهونه هست وقتشو نداشتم )
    تازگی با آموزش یکی از دوستان توی سایت شروع کردم که هم آموزشش بصورت فایل word هست و تصویری
    دوستان هم می تونن شرکت کنن
    https://barnamenevis.org/showthread.php?401081

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    من اونم ول کردم رفتم سراغ وب و جاوا

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    من اونم ول کردم رفتم سراغ وب و جاوا
    به نظر من وضعیت سی شارپ و سی پلاس خیلی بهتره از جاواست
    ولی برای پروژه ها دانشجویی و کوچیک خیلی مناسبه
    دوست من واقعا مطمئنی ؟ WPF برای پروژه های سنگین و بزرگ واقعا عالیه و الا برای پروژه های کوچک اصلا ارزش نداره شما بیای یک موضوع جدید یاد بگیری و کلی هم براش وقت بذاری
    اینکه گفتم برای پروژه های سنگین دلیل هم دارم
    یکی از اهداف WPF این بوده که کدنویسی رو از اینترفیس برنامه بشه جداش کرد یعنی یک گروه بیان ظاهر برنامه رو طراحی کنن و گروه دیگر وقت تمرکز روی کدنویسی با سی شارپ داشته باشند
    و اگر شما بتونین به جای سی شارپ با Wisual C ++ کدنویسی WPF رو انجام بدین که واقعا عالیه دیگه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    فقط با سی شارپ میشه wpfکار کرد یا با وی بی هم میشه ؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen22 مشاهده تاپیک
    فقط با سی شارپ میشه wpfکار کرد یا با وی بی هم میشه ؟

    میشه در کنار vb هم استفاده کرد.

  12. #12

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    برای کار کردن بهتر با نرم افزار بلند 4 یا 6 کار کیند

  13. #13

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    نه بحث محافظ کار بودن نیست wpf هم کار میشه، ولی دلیلی نیست که هر چی که در دست داری به کار ببری

    - شاید شما یک برنامه میخوای بنویسی که مهم core اش هست و نمیخوای زیاد روی لایه کاربری وقت بزاری
    - به طور کلی کار با wpf هم وقت گیره از طرفی همون طور که بقیه گفتند بهای این وقت رو در بازار نرم افزار ایران تمام و کمال نمیپردازند (تمام و کمال رو برای حفظ ظاهر گفتم) یعنی برای برنامه ای که از پایه با wpf نوشته شده باشه واقعاً ارزشش رو نداره
    - یک جاهایی هم میبینی وین فرم کم آورده و مجبور به استفاده از wpf میشی

    برنامه ای هم که میخواد wpf صرفش بشه باید ارزشش رو داشته باشه ، شما که نمیخوای با بُمب سوسک بُکشی ها؟

    البته میتونی از کامپوننت های آماده استفاده کنی ولی به هر حال بازم یک جاهایی کار داره
    وین فرم هم فعلاً منسوخ نمیشه خیالتون راحت، به خاطر توسعه دهندگانی که wpf پیاده سازی نمیکنند
    اینکه شما wpf دوست داری و این سوال رو میپرسی یک بحث دیگست


    ولی بازم در کل علت پرسش این سوال ها بی تجربگی هست ، همکاران زیاد جدی نگیرن این سوال ها زیاد جواب فنی نمیخواد بیشتر احتیاج به یک جواب کلی دارن ، همون قضیه مصلحت در کد نویسیه دیگه ها؟ باید متوجه بشن هر ابزاری برای کار خودش مناسبه

    من تعجب میکنم این مسائل که بار ها مورد نقد فنی قرار گرفته چطور باز ده ها صفحه بحث میشه، حداقل به استناد از تاپیک های سابق اثبات کنند (مدیران دقت کنن لطفاً پس کجان این مدیران تالار) مطمئن باشید شما اولین کسی نیستی که این سوال براتون پیش اومده خوب بود یک سرچی هم میکردی
    آخرین ویرایش به وسیله youngold : پنج شنبه 16 خرداد 1392 در 12:26 عصر

  14. #14

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    یکی که اصلاً میاد میگه من این رو کنار گذاشتم رفتم سراغ جاوا-وب نمیدونم میخواد بگه من جاوا-وب کار میکنم یا بازارش بهتر بوده که wpf رو رها کردم، به هر حال ارتباطی به این تاپیک نداره
    آخرین ویرایش به وسیله youngold : پنج شنبه 16 خرداد 1392 در 12:02 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    سلام
    علاوه بر دلیلی که دوستمون KHOKHAN گفتن باید بگم اگر کسی تخصصی ویندوزی کار نمیکنه اصلا به نفعش نیست که بره wpf کار کنه. ضمن اینکه اکثر برنامه های ویندوزی نیازی به اون ظاهری که نشه با تلریک ایجادش کرد نداره.

  16. #16
    کاربر جدید آواتار programer97
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    20

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    سلام دوست من.
    به دلائل مختلفمی از جمله
    1- برنامه نویسی با WinForm خیلی سریعتر و ساده تره
    2- لازم نیست وقت بذاری و WPF یاد بگیری
    3- تا زمانیکه WinForm جوابگوی برنامه است از WPF استفاده نمیشه
    4- مثلا واسه طراحی بازی ئاسه صدا و سیما نمیشه WinForm استفاده کرد میشه و flash یا WPF استفاده کرد.
    5- ارزش نداره واسه هزینه اندکی که میپردازن از WPF استفاده کرد.

  17. #17

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    نقل قول نوشته شده توسط programer97 مشاهده تاپیک
    سلام دوست من.
    به دلائل مختلفمی از جمله
    1- برنامه نویسی با WinForm خیلی سریعتر و ساده تره
    2- لازم نیست وقت بذاری و WPF یاد بگیری
    3- تا زمانیکه WinForm جوابگوی برنامه است از WPF استفاده نمیشه
    4- مثلا واسه طراحی بازی ئاسه صدا و سیما نمیشه WinForm استفاده کرد میشه و flash یا WPF استفاده کرد.
    5- ارزش نداره واسه هزینه اندکی که میپردازن از WPF استفاده کرد.
    به غیر از :
    - مثلا واسه طراحی بازی ئاسه صدا و سیما نمیشه WinForm استفاده کرد میشه و flash یا WPF استفاده کرد.
    همه ی این ها در پست های بالا مطرح شده چرا دوباره نویسی میکنی؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    نقل قول نوشته شده توسط programer97 مشاهده تاپیک
    4- مثلا واسه طراحی بازی واسه صدا و سیما نمیشه WinForm استفاده کرد میشه و flash یا WPF استفاده کرد.
    بازی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    برنامه ویندوزی بازی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    برنامه ویندوزی بازی برای صدا و سیما ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    بازی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    برنامه ویندوزی بازی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    برنامه ویندوزی بازی برای صدا و سیما ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یه چیزی گفت خودتو ناراحت نکن

  20. #20

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    http://www.codeproject.com/Articles/...ll-game-in-WPF

    احتمالاً منظورش تو این مایه ها بوده بنده خدا، زیاد سخت نگیرید صدا سیما در همین حده دیگه :دی
    تا اونجایی که من میدونم این رو با win form هم میشه پیاده کرد :
    http://devcity.net/Articles/44/1/gdiplus_tetris.aspx

    حالا یک جوری میگه انگار wpf دایرکت ایکسه
    آخرین ویرایش به وسیله youngold : پنج شنبه 16 خرداد 1392 در 15:03 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    یکی از دلایل واضحه
    WPF تا حدودی روی XP کند کار می کنه
    سیستم های سخت افزاری اکثر شرکت ها و ادارات ایرانی (به خصوص دولتی ) هم قدیمی هست و هنوز بر پایه ویندوز XP کار می کنه
    در ضمن این جلف بازی ها به ما نیومده!!!
    Edit
    این دوستمون davidrobert هم راست می گه من خودم پروژه پایانی دوره کاردانیم رو می خواستم با WPF بنویسم
    اما دیدم کامپوننت فارسی زیاد گیر نمیاد منصرف شدم
    آخرین ویرایش به وسیله jeson_park : پنج شنبه 16 خرداد 1392 در 16:00 عصر

  22. #22

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    من خودم از wpf خوشم میاد و فیلم آموزشی رو کامل دارم ولی مثل سی شارپ راحت نیست و کامپوننت های فارسی رو پشتیبانی نمیکنی علاقه نیست من امدم از کامپوننت پیام فارسی استفاده کنم ولی کار نکرد اصلاً دیگه سراغش نریفتم و بی خیالیش شدم وگر نه چیز جالبی هستش برای ساختن برنامه های شیک.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Shahram_12
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    اگر فیلمی براش داری ممنون میشم اینجا بذاری ما هم ازش استفاده کنیم

  24. #24

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    نقل قول نوشته شده توسط Shahram_12 مشاهده تاپیک
    اگر فیلمی براش داری ممنون میشم اینجا بذاری ما هم ازش استفاده کنیم
    لینکش دانلود فیلم آموزشی زبان اصلی http://www.codecity.ir/film_show.php?id=977
    کتابش به زبان فارسی http://www.codecity.ir/ebook_show.php?id=419 این ادرس فایل ها بود داشتم میتوانید از این سایت دانلود کنید .

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    دوست خوبمون Iman_1365 که زحمت ایجاد این تاپیک رو کشیدند انگار بی خیال بحث شده

    از دو شب پیش تا حالا حتی یه توک پا نیومده ببینه نتیجه چند به چند شده

    پیشنهاد می کنم بهتره به اصل مطلب "wpf" پرداخته بشه به جای بحث های بی نتیجه

  26. #26

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    میشه یکی بمن توضیح بده چرا آقای Jeson_Park از پستی که در اینجا نقل قولش کردم تشکر کرده؟!!
    دیده بودم بعضی از همه تشکر میکنن که کار پسندیده ایه ولی ندیده بودیم که کسی بگرده از بی ربط ترین پست تشکر کنه!!!!!
    برادر من امروز امدم یه کار کنم با wpf دیدیم این زبان کاموننت به اون صورت هم نداره کار راه بندازه با خودم گفتم بیام ببنیم اطلاعات دیتابیس رو میتوانم با کد های سی شارپ تو wpf نشان بدم دیدم این اصلاً datagridview نداره حال بهم خورد بی خیالیش شدم فقط بدرد این میخوره مثل css,jquery , java script تو html کد زیبا سازی بنویسی و بدرد چیز دیگه نمیخوره که ادم وقت صرف کنی یاد بگیره من فیلم آموزشی شو دارم و یه خورده دیدم طرف پروژه رو به صورت زیبا سازه یاد میداد و همین طور چطور فرم رو 3 بعدی کنی و غیر یکی رو میخواد به جایی اینکه کد نویسی یاد بگیره script نویسی این هم یاد بگیره. در کل با این زبان من که حال نکردم کاموننت فارسی رو ساپورت نمیکنه اگه میخواد کسی برنامه نویسی یاد بگیره یا سی شارپ یا powerbuilder رو یاد بگیره همه چیز داره من پاربیلدر رو بلد نیشتم استادم بلده و پروزه شود دیدم کفم برید. یه امکناتی داشت برنامیش و همین طور شیک بودش . و این رو بگم هیچ فایل آموزشی نداره پاور بیلدر همین طور کتاب معلم من خودش یاد گرفته با ور رفتن و کلی تو سایت های خارجی گشتن یاد گرفته وگر نه کسی با این زبان کار نمیکنه کمتر کسی که خودش یاد گرفته باشه به وسیله سایتش.

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    فکر کنم از هدف دوست عزیزی که این تاپیک رو راه انداخت دورشدیم
    اینکه چرا WPF اومد این بود که سی شارپ واقعا در گرافیک ضعیف عمل میکرد و دستورات گرافیکی با استفاده از ;کتابخانه هایGDI/ GDI+ , User32 انجام میشد و این توابع برای اجرا از CPU استفاده میکردند و این یعنی مصرف منابع و سرعت پاوین تر در رندر
    مایرکروسافت برای رفع این مشکل DirectX رو ارائه کرد که امروزه هم از آن استفاده میشود و کتابخانه های آن بر بهره گیری از توان کارت گرافیک تکیه دارند تا پردازنده
    تا اما باز هم به خاطر کد نویسی خیلی زیادی که برای بهره گیری از دایرکت وجود داشت بیشتر در بازی سازی مورد استفاده قرار گرفت و دوستان برنامه نویس حاضر نشدن ازش استفاده کنند
    و این شد که مایکروسافت برای راضی نگه داشتن برنامه نوسیان WPF رو ارائه کرد که دغدغه برنامه نویسان رو در زمییه کد نویسی بیش از حد دایرکت ایکس از بین ببره
    حالا این WPF
    1- نیاز به کد نویسی زیاد در مقایسه با DirectX نداره
    2- برای انجام روتین های پیچیده گرافیکی به جای CPU از GPU استفاده میکنه
    3- خروجی Direcr X به شدت وایسته به نوع کارت گرافیک است و برای کارت های گرافیک مختلف اندکی متفاوت بوده ولی WPF این تفاوت را از بین میبرد
    4 چیدمان اجزا پنجره در WPF مستقل از رزلوشن مانیتور است که این مزیت خیلی بزرگی به شمار می آید
    5- یاد آور میشم که قدرت گرافیک WPF به مراتب کمتر از DirectX- OpenGL بوده بنابراین اگر برای بازی دنبال پلتفورم هستین WPF اصلا گزینه خوبی نیست
    6- با WPF میتوان کدنویسی و طراحی اینترقیس برنامه رو از هم جدا کرد

    حالا اینکه چرا دوستان تمایل زیادی به استفاده از WPF ندارند به نظر من
    1- WinForm به خوبی نیازه های اونها رو برآورده میکنه البته این گفته من به معنای قدرت زیاد WinForm نیست .مثلا اگر با نرم افزارهای حسابداری مطرح کار کرده باشین میدونین که RDBMS اونها هنوز ویندوز سرور 2000 است و به خودشون زحمت ندادن ارتقا بدن به نسخه های جدیدتر
    2- WPF در ویندوز اکس پی کند است البته بهتره بگیم این ویندوزه که قدرت اجرای سریع WPF رو نداره
    3- سیستم عامل غالب در سازمان های دولتی Windows XP و RAM 1 G DDR و کارت گرافیک - 500 250مگابایت است
    3- WPF رو باید برای پروژه های بزرگ به کار برد (جدا کردن کدنویسی از طراحی و دیتابیس)
    4- برای یادگیری WPF به خاطر کمبود منابع فارسی و مناسب باید از منابع زبان اصلی استفاده کنید

    و توصیه من : برای یادگیری زمان رو از دست نده WPF C++‎‎‎‎/CLI
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi Naderi : جمعه 17 خرداد 1392 در 18:47 عصر

  28. #28

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    خب دلیلش مشخصه که چرا زیاد استقبال نمیکنند :)

    1.تمامی کسانی که از Winform استفاده میکنند یا دانشجو هستن یا از رشته های دیگه اومدن برای برنامه نویسی..
    2. Winform فقط زبان #C لازم داره در طراحی خیلی ساده هست.
    3.توسعه دهندگان و برنامه نویسان اکثرا از Winform استفاده میکنند چون خلاقیت در طراحی رو مهم نمیشمارند.

    در نهایت استفاده از WPF نیاز به دانش XAML هم داره و همچنین در مسائل مرتبط با دیتابیس کار با WPF نیاز به دانش خیلی وسیع از کد نویسی مستقیم با بانک اطلاعاتی رو داره ! پس در نتیجه این عادیه WPF خوراک افراد مبتدی نیست :)
    و هزاران دلیل ...

    اینم ذکر کنم برنامه نویسی که WPF بلد نباشه برنامش در محیط های Windows 7 / 8 هیچ ارزشی نداره :) حالا Modern UI هم که اومد دیگه بدتر... شما هنوز بموندی در محیط های 98 تی :D

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    متاسفم که چنین پست توهین امیزی رو خوندم :(
    شما آمار بگیر بالای 90 درصد بچه های فروم wpf بلد نیستن. آخه این چه استدلالیه که شما میکنی؟
    مطمئن باش اکثر اعضای فعال بخش سی شارپ بلد هستن و یا حداقل واسه کنجکاوی هم که شده رفتن سراغش که ببینن چی هست اما حالا شرایط کاری یا هر دلیل دیگه اجازه نمیده که پروژه های WPF کار کنن این دلیل بر نداشتن دانش و سواد بچه ها نیست که آقای why.darkness اینجور گفتن.

  30. #30

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    از نظر من مهم نیست که کسی wpf بلده یا نه
    یا win می نویسه یا wpf
    مطمئنا زمانی که یک برنامه نویس به محیط و یا زبانی غیر از تخصصش نیاز پیدا کنه
    خیلی سریع و بدون مشکل می تونه اون رو یاد بگیره و نیازش رو برطرف کنه
    مهم اینه بتونیم تشخیص بدیم چه زمانی از چه محیطی و یا چه تکنولوژی استفاده کنیم
    و نیازهایمان رو بشناسیم
    اما شرطی که نباید فراموش بشه اینه حداقل به یک زبان برنامه نویسی مسلط باشیم و اطلاعات به روزی را داشته باشیم
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : شنبه 18 خرداد 1392 در 12:28 عصر

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار sinaone1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    258

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    یه سئوال : من WPF کار حرفه ایم ولی میشه بگید کدوم شرکت میاد کلی هزینه کنه برای دیزاین پروژش مثلا 20 یا 30 میلیون تومن ، همین که یه چیزی باشه که کار کنه برای اونها کافیه .
    کی گفت پس حق مشتری چی ؟
    مگه مشتری هم حق داره ، همین که با چرب زبونی نرم افزار رو بهش قالب کنی کافیه!!

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار sinaone1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    258

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    در مورد پیشنهادتون باید بگم من که wpf بلد نیستم ولی بلدم بودم عمرا قبول نمیکردم.
    الان شرکتمون یه پروژه ویندوزی برای میدیریت قراردادها گفتن بنویسم. 4 هزار خط کد رو تو یه هفته نوشتم ولی بازم مدیر شرکت گفت چرا پروره تموم نشده :(
    تازه اینکه winform هس
    اگر بجاش یه سایت الکی زده بودم که یه ظاهر خوشگل داشت الان کلی تعریف و تمجید میکردن همه.
    ویندوزی کار کردن فقط عشق میخواد وگرنه هیچ صرفه ای نداره. الان همه دنبال ریسپانسیو بودن سایتن نه لاجیک نویسی!!!!
    دوستان لطف کنن قبل از اینکه وارد بحث بشن اگه آشنایی ندارن با بحث یه سرچ در مورد اون بزنن و کمی اطلاعات در موردش بدست بیارن.
    دوست عزیز WPF نرم افزار های تحت دسکتاپ ایجاد می کنه در واقع Windows Application پیشرفته و جدیده.

    اما اگه باز هم منظورتون Web app بود که باز هم فرقی نمی کنه ، بله یکی از شاخصه های وب سایت ریسپانسیو بودش خوبشه ولی دیزاین هم یکی دیگه از شاخصه های مهمه.
    شما ت.ح.ر.ی.م.ی و نمی تونی تغییرات روزانه Google رو ببینی ، با اینکه گوگل دیزاینش خیلی سادست ولی روزانه کلیل خرج میکنه برای همون لوگوی سایت ، چرا چون دیزاین خیلی مهمه.

    در آخر بگم که فقط WPF دیزاین نیست و هزار تا کار دیگه هم انجام میده که شما نمی تونی در Win app معمولی حتی خوابش رو ببینی.
    در ضمن یکم احترام برای مشتری هم بد نیست ، اینکه بیای و یه نرم افزار تولید کنی و بدون هیچ دیزاینی بدی به مشتری که هنر نیست ، به این میگن .... . اون مشتری حق این رو نداره از نرم افزاری که ممکنه چند ساعت در روز باهاش کار کنه لذت ببره؟

  33. #33

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    ممنون از لطف همه دوستان
    من این تاپیک رو زدم برای اینکه بتونم برای تابستان برنامه ریزی کنم
    صرفنظر از تعصب و جنجال چند تا از دوستان من این نکات دستم اومد
    wpf بهتر از winform است فقط دوستان ازش استقبال نم کنند چون
    1- فرا گیری آن مشکل تره
    2- با فارسی مشکل داره
    3- هزینه تمام شده برنامه گرانتر از WinForm است
    4- تکنولوژی های بکار رفته در آن جدیدتر و پیشرفته تر از Winform است
    5- با Visual C++‎ هم میشه برنامه WPF نوشت (اگر درست باشه که فوق العاده است)
    دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    من اونم ول کردم رفتم سراغ وب و جاوا
    چه دلایلی دشتین میشه بگین چون الان منم تو سطح علمم پیشرفت داشته باشم نمیخوام راکد بمونم تو Win form ولی واقعا نمیدونم به سم Wpf برم یا وب

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: چرا شما هنوز با سی شارپ و WinForm کار میکنین

    بالاخره چی شد هی کوبیدین همدیگرو
    یه سوال میشه من هم وین فرم کار کنم هم wpf یا بنظرتون این روند مشکل ساز میشه واسم؟
    انصافا الان که با wpf کار کردم فهمیدم تو بخش برنامه نویسی چه قدری داره ولی هنوز مرددم که تصمیم درستی گرفتم یا نه؟؟
    http://uupload.ir/files/b7ia_untitled.png

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: به نظر شما بعد از سی شارپ به سمت چی بریم؟
    نوشته شده توسط Arash_janusV3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 23:23 عصر
  2. گفتگو: شما برای آموزش سی شارپ چه سرفصل هایی را پیشنهاد می کنید؟
    نوشته شده توسط firoozi90 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 فروردین 1391, 17:59 عصر
  3. چرا توابع shell در پروژه از نوع service کار نمیکند .؟
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 14:35 عصر
  4. شما با SQL Server چقدر سر و کار دارید؟
    نوشته شده توسط vadood در بخش SQL Server
    پاسخ: 50
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1383, 12:45 عصر
  5. شما با SQL Server چقدر سر و کار دارید؟
    نوشته شده توسط vadood در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 شهریور 1382, 11:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •