نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عمل نکردم Font-face

  1. #1

    عمل نکردم Font-face

    سلام من یک فرمی و طراحی کردن font-face و ... نوشتم فونتش و عوض کنم به BRoya مثلا عمل نمی کنه گفتم شاید اشتباه باشه یه فایل خالی درست کردم و همون کدها رو کپی کردم اونجا درست کار میکنه ولی روی فرم خودم کار نمی کنه چرا؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: عمل نکردم Font-face

    سلام
    font-family برا فرم تعیین کردید؟
    کدهاتون بذارید تا بشه راهنمایی کرد!
    برا اطمینان از صحیح بودن نحوه ضمیمه کردن فونت از http://www.wedesign.ir/css/css3-font...-font-firefox6 استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: عمل نکردم Font-face

    فونت فرمت های مختلفی داره و هر بروزر یکیش رو ساپورت میکنه. برای احتیاط باید حداقل سه فرمت رو مشخص کنید. اگه کدهاتون مشکل نداشته باشه احتمالا به خاطر این قضیه است

  4. #4

    نقل قول: عمل نکردم Font-face

    بعد از اینکه فونت مورد نظر خودتون رو با پسوندهای eot , woff, fft داخل قالتون گذاشتید کدهای زیر رو در فایل CSS خودتون قرار بدید.
    این کد مربوط به فونت BYekan هست.

    موفق باشید.

    @font-face{
    font-family: 'BYekan';
    src: url('../fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6-8 */
    url('../fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
    url('../fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3-5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
    }

  5. #5

    نقل قول: عمل نکردم Font-face

    نقل قول نوشته شده توسط ateryad مشاهده تاپیک
    بعد از اینکه فونت مورد نظر خودتون رو با پسوندهای eot , woff, fft داخل قالتون گذاشتید کدهای زیر رو در فایل CSS خودتون قرار بدید.
    این کد مربوط به فونت BYekan هست.

    موفق باشید.

    @font-face{
    font-family: 'BYekan';
    src: url('../fonts/BYekan.eot?#') format('eot'), /* IE6-8 */
    url('../fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
    url('../fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3-5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
    }
    دقیقا این کد و گذاشتم درست شد مرسی دوستان باید //.. و حتما میگذاشتم که نگذاشته بودم

  6. #6

    نقل قول: عمل نکردم Font-face

    اونی که ننوشته بودی مربوط به ادرس دهیه
    یعنی از پوشه ای که فایل Index قرار داره یکی بره بالاتر و بعد دنبال پوشه fotns بگرده
    ظاهرا مشکل شما در مسیردهی به فونت ها بوده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در @font-face
    نوشته شده توسط mahdi.manian در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1391, 14:12 عصر
  2. کار نکردن @font-face روی مروگر firefox 13 و chrome
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 09:28 صبح
  3. سوال: مشکل با @font-face در CSS3 و فایرفاکس
    نوشته شده توسط m.mahdim در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1391, 02:49 صبح
  4. مشکل با font-face در CSS3
    نوشته شده توسط ali_orz در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1390, 12:39 عصر
  5. فراخوانی فونت در صفحه توسط CSS با تابع @font-Face
    نوشته شده توسط sodahost در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 13:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •