نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از متغیر برای تعیین تعداد عنصر آرایه

  1. #1

    استفاده از متغیر برای تعیین تعداد عنصر آرایه

    سلام دوستان

    هر آرایه شامل n عنصر هست که باید موقع تعریف آرایه مشخص بشه که معمولا تو مثال هایی که من تو نت دیدم عدد ثابت هست اینطوری:

    int a[5]


    حالا من میخوام یک آرایه داشته باشم که تعداد عناصرش توسط کاربر تعیین بشه من تو vb.net اینکار رو بسادگی انجام دادم اما تو C++‎‎‎‎‎‎ درست عمل نمیکنه

    تو vb.net

            Dim b As Integer = Convert.ToInt32(TextBox1.Text)

    Dim a(b) As Double


    همینو تو سی ++ با ساختار دستوری سی پیاده میکنم و بجای textbox1 از دستور cin استفاده میکنم اما ارور میده
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: استفاده از متغیر برای تعیین تعداد عنصر آرایه

    سلام .. من ی مثال نوشتم برات امیدوارم مشکلت حل بشه

    #include <iostream>
    using namespace std;
    int main()
    {
    int b,i;
    cin>>b;
    int arr[b];
    for(i=0;i<=b;i++)
    {
    cout<<"Enter arr["<<i<<"]: ";
    cin>>arr[i];
    cout<<"\n";
    }
    for(i=0;i<=b;i++)
    {
    cout<<arr[i]<<"\n";
    }
    return (0);
    }

  3. #3

    نقل قول: استفاده از متغیر برای تعیین تعداد عنصر آرایه

    با تشکر خط دوم using namespace std و خط هفتم
    int arr[b
    رو خطا میده . یعنی تو خط هفتم برنامه شما دقیقا همون اروری رو میده که از برنامه من میگیره... من از این برنامه استفاده میکنم Borland Turbo C++‎‎

    constant expression required in function main()

  4. #4

    نقل قول: استفاده از متغیر برای تعیین تعداد عنصر آرایه

    خب شما لازم نیست خط دوم رو بذاری

    ولی خط 7 مشکل کامپایلر ... من از codeblocks استفاده کردم

  5. #5

    نقل قول: استفاده از متغیر برای تعیین تعداد عنصر آرایه

    خب هیچ راه دیگه ای نداره با همین کامپایلر؟

  6. #6

    نقل قول: استفاده از متغیر برای تعیین تعداد عنصر آرایه

    من با برلند کار نکردم .. صبر کن تا بچه های دیگه جوابتو بدن. شرمنده !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hadi0x7c7
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    497

    نقل قول: استفاده از متغیر برای تعیین تعداد عنصر آرایه

    توی C یا C++‎ ارایه رو فقط میشه به صورت static تعریف کرد چون زمان کامپایل باید سایزش رو بدونه و از این صحبتا !
    یه راه حل اینه که dynamic کار کنی مثل این:
    #include <iostream>
    using namespace std;

    int main() {
    int n;
    cout << "How many elemetns do you have? ";
    cin >> n;

    int* dynamicArr = new int[n];

    for(int i = 0; i < n; i++) {
    dynamicArr[i] = rand() % 100;
    }

    for(int i = 0; i < n; i++)
    cout << dynamicArr[i] << " ";
    cout << endl;
    }

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    توی کامپیوتر
    پست
    282

    نقل قول: استفاده از متغیر برای تعیین تعداد عنصر آرایه

    با سلام

    اصولا کامپایلرهای ++C قدیمی که بورلند بود (خدا بیامرزش) و جدیدترش که می شه امبارکادرو (Embarcadero C++‎Builder) بدون نوشتن using namespace std; هم کار می کنن.
    قدیم ترا (همون بورلند خدا بیامرز) اصلا این خط خودش یک خطا بود. اما جدیدا توی کامپایلرهای امبارکادرو (که جدیدترینش C++‎ Builder XE4 هست) نوشتن یا ننوشتنش فرق نمی کنه.

    در ضمن نوشتن سرآیند ها در بورلند با نوشتن h. تموم می شه یعنی به جای iostream باید بنویسی iostream.h تا شناسایی بشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: می تونیم متغیر ها رو توی آرایه GLOBALS ذخیره کنیم؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:02 عصر
  2. خطا در هنگام استفاده یک متغیر به عنوان پارامتر
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 فروردین 1389, 17:24 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 20:47 عصر
  4. استفاده از آرایه به عنوان پارامتر مشترک
    نوشته شده توسط somayehk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 07:23 صبح
  5. تعریف آرایه و متغیر در زمان اجرا
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آذر 1382, 12:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •