صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 141

نام تاپیک: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

  1. #1

    شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    سلام نمی دونستم این تاپیک رو کجا باید درست کنم.اما چون دیدم تالار شما از همه جا پربازدیدتره ترجیح دادم اینجا درست کنم.
    من هیچی از برنامه نویس سرم نمیشه می خوام بدونم برنامه نویسی رو باید از کجا و چه جوری شروع کنم.
    از استاتید محترم خواهش می کنم که من رو راهنمایی کنند.
    پیشاپیش ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: برنامه نویس

    باید زمینه علاقتون رو مشخص کنید. وب، اپلیکیشن یا...
    بعد کم کم مفاهیم پایه برنامه نویسی که توی همه زبان ها یکسان هستند مثل حلقه ها، آرایه ها و...
    بعدش کمی طراحی الگوریتم کار کنید.
    بعدش هم اون زبان خاص و تکنولوژی های وابسته به اون. مثلا php رو اگه حرفه ای هم بلد باشین به تنهایی بدردتون نمیخوره.

  3. #3

    نقل قول: برنامه نویس

    من علاقم طراحی نرم افزار هایی که توی سیستم اجرا میشه.لطف کنید یک زبان خاص معرفی کنید که راحت باشه چون واقعا چیزی بلد نیستم.جز چند کلمه پایتون که همین جا یاد گرفتم اما فایده ای نداشت.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: برنامه نویس

    برای شروع برنامه نویسی:

    الگوریتم و فلوچارت -> یادگیری یکی از از زبانهای پایه (مثل VB یا ++C) (برای آشنایی کلی و درک برنامه نویسی) -> سپس انتخاب زمینه کاری ، انتخاب زبان برنامه نویسی و یادگیری آن

  5. #5

    نقل قول: برنامه نویس

    مرسی دوست عزیز بهترین کتاب واسه الگوریتم و فلوچارت چیه؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: برنامه نویس

    کتابهای زیادی وجود داره که اکثرا محتویاتشون شبیه هم هستند.

    فایل ضمیمه رو مطالعه کنید کافیه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: برنامه نویس

    من علاقم طراحی نرم افزار هایی که توی سیستم اجرا میشه.لطف کنید یک زبان خاص معرفی کنید که راحت باشه چون واقعا چیزی بلد نیستم.جز چند کلمه پایتون که همین جا یاد گرفتم اما فایده ای نداشت.
    برای انتخاب یک زبان برنامه نویسی برای یادگیری باید خودتون تحقیق کنید من که نمیتونم زبان معرفی کنم! اما برای شروع طبق گفته دوستمون از زبان های پایه شروع کنید.
    مرسی دوست عزیز بهترین کتاب واسه الگوریتم و فلوچارت چیه؟؟؟
    بهترین منبع بنظر من همین اینترنت هستش و البته اگر زبانت خوبه حتما از منابع انگلیسی استفاده کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار farazsahebdel
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    اسپانیا - بارسلونا
    سن
    28
    پست
    226

    نقل قول: برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    برای شروع برنامه نویسی:

    الگوریتم و فلوچارت -> یادگیری یکی از از زبانهای پایه (مثل VB یا ++C) (برای آشنایی کلی و درک برنامه نویسی) -> سپس انتخاب زمینه کاری ، انتخاب زبان برنامه نویسی و یادگیری آن
    چه خبره ++ C همون VB عالی برای اول.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: برنامه نویس

    البته فایلی که بالا قرار دادم فقط در مورد الگوریتم و فلوچارت هستش.


    نقل قول نوشته شده توسط farazsahebdel مشاهده تاپیک
    چه خبره ++ C همون VB عالی برای اول.
    عرض کردم یکیش.
    البته هر دوتاشون هم تا حدودی یاد بگیرید خوبه.

  10. #10

    نقل قول: برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    برای انتخاب یک زبان برنامه نویسی برای یادگیری باید خودتون تحقیق کنید من که نمیتونم زبان معرفی کنم! اما برای شروع طبق گفته دوستمون از زبان های پایه شروع کنید.

    بهترین منبع بنظر من همین اینترنت هستش و البته اگر زبانت خوبه حتما از منابع انگلیسی استفاده کنید.
    من زیاد تحقیق کردم اما نتایج خوب نداشت
    ممنون از پست هاتون برم یکم کتاب الگوریتم بخونم.شاید چیزی یاد گرفتم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    این سوالت قبلا بارها و بارها پرسیده شده. اگر دوست داری بطور خصوصی راهنمائیت کنم بهم پیام بده وگرنه که بگرد تو فروم کلی راهنمائی پیدا میکنی

  12. #12

    نقل قول: برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط farazsahebdel مشاهده تاپیک
    چه خبره ++ C همون VB عالی برای اول.
    اتفاقاً به نظر من کسی که میخواد از پایه برنامه نویسی رو یاد بگیره، بهتره با زبانهایی که 80٪ کارها رو بطور خودکار انجام میدن (زبانهای ویژوال) شروع نکنن. یادگیری ++C/C این مزیت رو داره که در آینده یادگیری خیلی از زبانهای دیگه مثل موارد زیر برای شما راحت میشه:
    ++Visual C
    #C
    PHP
    Java : J2ME, J2SE, J2EE
    Android
    ...

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    اتفاقاً به نظر من کسی که میخواد از پایه برنامه نویسی رو یاد بگیره، بهتره با زبانهایی که 80٪ کارها رو بطور خودکار انجام میدن (زبانهای ویژوال) شروع نکنن. یادگیری ++C/C این مزیت رو داره که در آینده یادگیری خیلی از زبانهای دیگه مثل موارد زیر برای شما راحت میشه:
    ++Visual C
    #C
    PHP
    Java : J2ME, J2SE, J2EE
    Android
    ...
    کاملا مخالفم. اگر میخواهی همه عمرت اینجا سوال کنی از C++‎ شروع کن ولی اگر میخواهی یکساله دیگه تو پاسخ دهنده سوالات باشی csharp یاد بگیر

  14. #14

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    دوست گرامی، خود #C وضعیتش توی مایکروسافت مشخص نیست. توی دو نسخه NET. زبانهای دیگری بعنوان جایگزین مطرح شدن که اولیش #F بود و شکست خود و الآن #J مطرح شده و احتمالاً چند وقت دیگه باید مثل Silverlight و... با #C هم خداحافظی کنیم. نمیگم #C زبان بدیه ولی یادگیری ++C/C درواقع یادگیری اصول و پایه زبانهای خانواده C هست که #C هم جزو اونها محسوب میشه و وقتی Syntax اصلی C یاد گرفته بشه، یادگیری هرکدوم از اعضای این خانواده، کار سختی نخواهد بود.

  15. #15

    نقل قول: برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    کاملا مخالفم. اگر میخواهی همه عمرت اینجا سوال کنی از C++‎‎ شروع کن ولی اگر میخواهی یکساله دیگه تو پاسخ دهنده سوالات باشی csharp یاد بگیر
    والا ما که بخش ASP.NET و سی شارپ همین فروم رو دیدیم تاحالا همش ملت میان توی چیزهای پیش پا افتاده هم گیر کردن سوال میکنن بعدم کسی جواب نمیده یا دیر و تک و توک جواب میدن.
    اصلا مایهء آبرو ریزی شده اون تالارها.
    خیلی ضایس.

    بنظر بنده کسی با دات نت عمقی یاد نمیگیره مطالب رو.
    و فکر میکنم این روشن باشه.
    اونایی هم که خوب بلدن و عمقی بخاطر اینکه قبلا حرفه ای بودن با زبانهای دیگه؛ خلاصه فقط به دات نت و سی شارپ محدود نشدن.

    البته روی ترتیب یادگیریش بنده اصراری ندارم. شایدم استفاده از زبانهای سطح بالاتر و راحتتر بهتر باشه. بستگی داره خب!
    ولی بنظر من آدم تا با سطح پایین و مستقیم با مفاهیم کار نکنه عمقی یاد نمیگیره به این راحتی.
    عمقی یاد نگرفتن و درک نکردن هم خیلی جاها میتونه براحتی اثر منفی بذاره، چون هرکاری بکنی برنامه نویسی رو نمیشه کنترل کرد و همه جا و همه چیز و همه سطحی میتونه براحتی به هم ربط پیدا کنه.

    یه برنامه نویس قدرتمند اصلا نباید اونقدری به پلتفرم و محیط و زبان و ابزارها و کمپانی خاصی وابسته باشه که درصورت نیاز نتونه با چیزهای دیگه هم کار کنه و کارش رو راه بندازه.
    یوقت شما بعنوان برنامه نویس نیاز پیدا میکنی و ازت میخوان که برنامت با یه پلتفرم دیگه، یه زبان دیگه، یه ساختمان داده و پروتکل خاصی، ارتباط برقرار بکنه. این چیز عجیب و نامعقول و نادری نیست.
    اونوقت برنامه نویس اینقدر ضعیف باشه و بترسه و حتی درموارد نه چندان پیچیده هیچ کاری نتونه بکنه واقعا ضایع است و برای خودش هم احتمالا دردسر میشه.
    اصلا ابهت برنامه نویس بودن اینطوری از بین میره.
    برنامه نویس نباید عین بچه ننه ها اساسا وابسته باشه به بابا و ننش (ویندوز و میکروسافت).
    باید بتونه سویچ کنه، مطالعه کنه، یادبگیره، تعامل کنه، ارتباط برقرار کنه، کار راه بندازه، بین زبانها، پلتفرم ها، پروتکل ها، ساختمان داده ها، سطوح مختلف، متدولوژی های مختلف.
    بخش بزرگی از دنیا داره الان با همین PHP و دیگر محصولات بازمتن میگرده.
    اینطور نیست که برنامه نویس بتونه همیشه در خانهء عروسکی خودش ایزوله بمونه.
    الان دیگه کراس پلتفرم مهمه.
    هر روز بیش از پیش سیستم عامل و پلتفرم و زبان برنامه نویسی اومده بیرون.
    یه زمانی مرورگر IE همه چیز بحساب میامد، اما الان اوضاع خیلی عوض شده.
    میکروسافت و ویندوز و محصولاتش هر روز به این سمت پیش رفتن که فقط یک بخشی مثل بخشهای دیگه باشن در دنیا.
    و بنظر نمیرسه و دلیل کافی نداره که دات نت و سی شارپ هم بتونه این روند رو عوض بکنه.
    در این دنیا دیگه ضایع است که یکی بچسبه فقط به ویندوز و میکروسافت و دات نت.
    این عملا میتونه محدودیت و مشکلات قابل توجهی ایجاد بکنه.

    البته این معیارهای یه برنامه نویس ایدئال و پرشکوهه از دید من
    یه مرد واقعی!

  16. #16
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    پست
    71

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    آهای مردم ناآگاه سی شارپ همتون رو بازی گرفته کی می خواید از این خواب شیرین وسوسه کننده بیدار بشید

    امان از این محصولات دات نتی و تنبلی افراد فردا پس فردا برنامه نویسان دات نت با نقاشی برنامه می نویسن

    نگرش عمقی = 0
    خلاقیت = 0
    حرفه ای = 0
    باگ = 100000000000000000000000000000000


    معذرت ته قلبی گفتم.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    باسلام:

    سوال شروع کننده تاپیک در چند پست بالا مسیرش عوض شده. ما در اینجا با اینکه کدوم تکنولوژی بهتره کاری نداریم و سوال مورد نظر نیست، قبلا در مورد این خیلی بحث شده و نظرات خیلی متفاوتی ...
    بنده در برنامه نویسی سمت وب هم با PHP و هم با .net کار کردم و هر تکنولوژی میتونه در جای خودش و بسته به نوع محیط کاری و شرایط آن مورد استفاده قرار بگیره.

    در مورد سوال اصلی هم باید بگم که یادگیری زبان های سطح پایین (نزدیک به زبان ماشین) میتونه ذهن یک برنامه نویس رو خلاق تر کنه و به عوامل پشت پرده ای که در زبان های سطح بالا هست نزدیک تر کنه.
    یاد گیری مباحث اولیه همانند الگوریتم و ... الزامی میباشد.
    و در کل سعی کنید در هر زبان برنامه نویسی و در هر پلت فرمی که کار میکنید چرخه کار(Life Cycle) و روند تولید رو به خوبی یاد بگیرید تا بتونید همانند یک کارگردان به خوبی تمامی حالت ها رو مدیریت کنید.


    موفق باشید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    سلام

    بنظر من سعی کن اصول و روشهای پیاده سازی الگوریتم رو درک کنی، سعی کن دید خوبی نسبت به مسائلی که پیش رو داری داشته باشی.
    همانطور که دوستان فرمودند خودتو به زبان یا پلتفرم خاصی محدود نکن، اول برنامه نویس بودن رو درک کن بعد برو سراغ زبان و اینجور چیزا!!!

    ( با استناد به گفته دوستان کدنویس برنامه نویس نیست ) هرکسی میتونه 1 ماه وقت بذاره یک زبانو یاد بگیره، ولی بعد از یادگیری زبان هست که تفاوت کدنویس با برنامه نویس مشخص میشه، اونی که هیچی از برنامه نویسی حالیش نیست انعطاف زیادی تو کارهاش نداره و معمولا کدی هم که میزنه هیچ خلاقیتی توش دیده نمیشه و محدوده به مثال هایی که موقع یادگیری خونده؛ ولی اونی که کلیات برنامه نویسی رو میدونه، میدونه چطور با استفاده از ابزارها و توابعی که در اختیار داره مسئله پیش رو را حل کنه زمین تا آسمان فرق هست.

    اینا نظر شخصی بنده بود و حرفام هیچ منبع معتبری نداره

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    دوست گرامی، خود #C وضعیتش توی مایکروسافت مشخص نیست. توی دو نسخه NET. زبانهای دیگری بعنوان جایگزین مطرح شدن که اولیش #F بود و شکست خود و الآن #J مطرح شده و احتمالاً چند وقت دیگه باید مثل Silverlight و... با #C هم خداحافظی کنیم. نمیگم #C زبان بدیه ولی یادگیری ++C/C درواقع یادگیری اصول و پایه زبانهای خانواده C هست که #C هم جزو اونها محسوب میشه و وقتی Syntax اصلی C یاد گرفته بشه، یادگیری هرکدوم از اعضای این خانواده، کار سختی نخواهد بود.
    متاسفانه بعضی شرایطی که دارم و منو از جهت علمی غیر مرجع میکنه نمیتونم پاسختون رو بدم. ولی خیلی خوشحالم که این حرفها رو زدید و امیدوارم همه بازدید کننده ها این حرفاتون رو بخونن :)

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط A_2006 مشاهده تاپیک
    آهای مردم ناآگاه سی شارپ همتون رو بازی گرفته کی می خواید از این خواب شیرین وسوسه کننده بیدار بشید

    امان از این محصولات دات نتی و تنبلی افراد فردا پس فردا برنامه نویسان دات نت با نقاشی برنامه می نویسن

    نگرش عمقی = 0
    خلاقیت = 0
    حرفه ای = 0
    باگ = 100000000000000000000000000000000


    معذرت ته قلبی گفتم.
    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک

    بنظر بنده کسی با دات نت عمقی یاد نمیگیره مطالب رو.
    و فکر میکنم این روشن باشه.
    ا
    نقل قول نوشته شده توسط alonemm مشاهده تاپیک
    باسلام:

    یادگیری زبان های سطح پایین (نزدیک به زبان ماشین) میتونه ذهن یک برنامه نویس رو خلاق تر کنه و به عوامل پشت پرده ای که در زبان های سطح بالا هست نزدیک تر کنه.
    یاد گیری مباحث اولیه همانند الگوریتم و ... الزامی میباشد.
    و در کل سعی کنید در هر زبان برنامه نویسی و در هر پلت فرمی که کار میکنید چرخه کار(Life Cycle) و روند تولید رو به خوبی یاد بگیرید تا بتونید همانند یک کارگردان به خوبی تمامی حالت ها رو مدیریت کنید.


    موفق باشید.
    من لیسانس فلسفم
    15 ماهه شروع کردم به یادگیری
    نه سی بلدم نه سی پلاس پلاس نه الگوریتم
    حاضرم با هر سه نفرتون یه قرار حضوری بذارم و یک رقابت که ببینیم کد کی خلاقانه تر و ماهرانه تره. یعنی کی برنامه نویسی را بهتر درک کرده.
    برنامه نویس شدن نیاز به استعدادهای ذاتی داره و به بلد بودن سی و سی پلاس پلاس ربطی نداره

    هر کدموتون تهرانید یا تهران گذرتون میخوره خبر کنید یه رقابت حضوری داشته باشیم. هر کی باخت پول شام با اون :)

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    ساعت ۳:۳۰ صبحه و ۹۰ نفر دارند انجمن را میچرخن !
    چرا به جون هم میپرید ! اصلا اون دوستی که thread را باز کرد بیخیال شد رفت !
    اینجا موضوعات غیر متناسب دارند بیخودی با هم قیاس میشوند ! خیلی ها فکر میکنند اگه موضوعی را آکادمیک و از ب بسم ا... بخونی و بری جلو موفقی ! خیلی ها هم فکر میکنند اگه جسته و گریخته کارت را به نتیجه برسونی موفقی ! این ها نظرات هستند و موضوع اثبات شده هم نیستند چون ما آدم ها با هم فرق داریم و اصلا شبیه به هم نیستیم از خیلی جهات مخصوصا یادگیری !

    من دوست دارم نظر خودم را به دوست خوبم بگم چون در موقعیت تصمیم گیری هستش و ممکنه به بیراهه بره و شاید تجربه من به عنوان عضو کوچیک بهش کمک کنه.
    من خودم رشته نرم افزار خوندم و توی کلاسی بودم که سر زنگ c و pascal شاید ۹۰ درصد کلاس بیخودی مطالب استاد روی تخته را مینوشتند و توی چشم هم دیگه نگاه میکردند و من از خودم میپرسیدم آخه مگه زوره ؟ مگه مجبورت کردند ؟ چرا وقتی اصلا نمیدونی قراره با چی روبرو بشی اومدی برنامه نویس بشی ! به نظر من برنام هنویسی باید از روی علاقه برای انجام دادن یک کاری بشه ! مثلا من خودم برنامه نویسی را برای انجام یک کاری تحت شبکه بهش رو آوردم و بعدش شبکه را گذاشتم کنار و بیخیال MCSE شدم و اومدم سراغ برنامه نویسی چون فهمیدم اینه که به درد من میخوره ! ببینید باید خود طرف بهش برسه.

    اما در مورد شروع هم من مخالف کسی بره از اول سراغ زبان هایی مثل c که میانه هستش یا بهش بگین برو الگوریتم بخون و فلوچارت بکش و اسمبلی ! دوست عزیز ما توی سال ۲۰۱۳ هستیم نه سال ۱۹۹۵ که شما طرف را برای برنامه نویسی توی محیط های textual آماده میکنید ! اگرچه باید دید طرفمون میخواد چیکار کنه ! مثلا اگه بخواد بره برنام هنویسی driver های سخت افزاری یاد بگیره من دارم اشتباه میکنم ها !
    اما قطعا اینطور نیست ! ایشون یا کار وب میخواد یا desktop ! چرا وقتی انتخاب های خوبی مثل Vb .net که هم syntax راحت تری داره و هم هنوز ازش پشتیبانی میشه یا دلفی که از زبون شیرین pascal هست و از c خیلی خیلی راحت تر و پر دامنه تره (c زبون میانه هستش و دستوراتش و امکانات اولیه اش خیلی از pascal کمتره) ما حرف از c و C++‎ میزنیم ؟

    یا اگه قراره تحت وب کار کنه همون php یا python را پیشنهاد نمیدیم ؟ یا حداقل بگین بیا بروی HTML و CSS یاد بگیر تا کمی با زرق و برق وب آشنا بشی بعد بیای برای Java Script و php ؟

    در مورد خلاقیت هم به نظر من به زبان بستگی نداره و به تسلط بر زبان بستگی داره ! توی همین انجمن من اانقدر دستوراتی در ۵ یا ۶ خط دیدم که بهینه اش توی یک خط قابل اجرا هستش که بقیه پیش کش !

  22. #22

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    دوستان ممنونم که جواب دادین.
    چرا به جون هم میپرید ! اصلا اون دوستی که thread را باز کرد بیخیال شد رفت !
    من بی خیال نشدم فقط چون امتحان دارم کمتر می تونم بیام سر بزنم.
    من از حرف هایی که زده شد فهمیدم بهتره اول C++‎ , C یاد بگیرم چون هر جا و هر سایتی که رفتم این رو بهم پیشنهاد کردن.در مورد زبان تحت وب هم چون کمیHTML بلدم بهتره همین رو ادامه بدم.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad7676 مشاهده تاپیک
    دوستان ممنونم که جواب دادین.من بی خیال نشدم فقط چون امتحان دارم کمتر می تونم بیام سر بزنم.
    من از حرف هایی که زده شد فهمیدم بهتره اول C++‎‎ , C یاد بگیرم چون هر جا و هر سایتی که رفتم این رو بهم پیشنهاد کردن.در مورد زبان تحت وب هم چون کمیHTML بلدم بهتره همین رو ادامه بدم.
    آره همین کارو بکن. خیلی خوبه. سی رو اساسی یاد بگیر. بعد سی پلاس پلاس. بعد اون دیگه هر کاری دوست داشتی بکن. تا اون موقع ما بار خودمون رو بستیم و دیگه بازار کار رو کسی شلوغ نمیکنه. اینم مشاوره ایکه دوس داشتی.

  24. #24

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    من یه چیزی به سخنان دوستان اضافه کنم، این روزا برای یادگیری هر زبان جدیدی باید با مفهوم شی گرا آشنا باشی
    که من برای یک یا دگیری سریع و آسان کتاب جدید خانم زهرا بیات رو به شما توصیه میکنم
    دانلود

  25. #25

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    من اصلا با این نظر شما که اول باید C را یاد بگیرید موافق نیستم، چون خود من همین مسیر را طی کردم
    یادگیری زبانی مثل C ،علاوه بر دشواری هایی که به برنامه نویس متحمل می کنه و ممکنه باعث دلسردی در اول راه بشه، باعث می شه پایه های برنامه نویسی روال گرا در برنامه نویس تازه وارد شکل بگیره، که با توجه به نیاز امروز که شی گرایی جز جدا نشدنی برنامه نویسیه، تغییر روش در آینده سخت تر از یادگیری یک اسلوب و روش در همان ابتدای کاره....
    باید به قول" آقای رابرت لی فور" به جای این که مثل بیشتر کتابها با مسایل حاشیه ای و گفتگو در باره جزئیات رویه ای سبک قدیم شروع کینم، باید به قلب برنامه نویسی شی گرا حمله ور شویم. وسراسیمه به اشیا و کلاس ها بپردازیم.
    به گفته ایشان اگر شی گرایی را به صورت اژدهایی تصور کنید که آتش در دهان خود می بلعد، در این صورت شما باید دقیقا قدم بر دهان آتشین بگذارید، اینجاست که چشم انسان خیره می شود و منتظر پاسخ می ماند.
    نباید شعار اصلی مایکروسافت را در مورد زبان قدرتمند C#‎ را فراموش کنیم " قدرت C++‎ و سادگی VB" ، و وقتی این را می دانیم باز زبان دیگه ای رو به کسی توصیه کنیم.
    C#‎ و یا به صورت کلی تر دات نت به 99 درصد نیاز های کاربران با بهترین شرایط ممکن پاسخ میده و یادگیری اون هم از هر زبان دیگه ای ساده تره، درصد زیادی از بازار کار برنامه نویسی رو هم قبضه کرده، منابع یادگیریش هم که فراوانه، پشتیبانیش هم توسط بزرگترین شرکت نرم افزاری جهان انجام میشه و تند تند به روز می شه و در یک کلام همه چی تمامه !!
    اگه دوستان بخوان کتابی رو برای اثبات اینکه کد های C#‎ در خیلی از موارد سریع تر از کد های C++‎ اجرا میشه رو می نویسم

  26. #26

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    کاش این تاپیک درست نمی کردم بجای کمک بهم بدتر منو گیج کرد.
    هرچه بادا باد

  27. #27

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    دوست عزيز اگه بخواي به حرف اين و اون واستي 10 ال ديگه هم همينه.

    برو شروع كن ديگه.

    C++‎ , C , C#‎ , VB يكيرو ياد بگير ديگه.

  28. #28

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    دوست عزيز اگه بخواي به حرف اين و اون واستي 10 ال ديگه هم همينه.

    برو شروع كن ديگه.

    C++‎ , C , C#‎ , VB يكيرو ياد بگير ديگه.
    بله کاملا درسته این حرف شما، شروع از همه چیز مهم تره، دوستان هم تلاش میکنن که شما شروع خوبی داشته باشی و تجربه های تلخ اونارو تکرار نکنی
    کاش فرصت می کردم برای تمام این سوال ها یک کتاب راهنما درست می کردم...
    دلم نمی خوا مثل 8 سال پیش خودم کسی این طور مردد باشه و ندونه که چکار باید بکنه .

  29. #29

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    دوست عزيز اگه بخواي به حرف اين و اون واستي 10 ال ديگه هم همينه.

    برو شروع كن ديگه.

    C++‎‎ , C , C#‎‎ , VB يكيرو ياد بگير ديگه.
    همین کار رو می کنم

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    دوست عزیز milad7676 : سعی کن بدون هدف کاری نکنی، بدون هدف به جایی نمیرسی.

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    من لیسانس فلسفم
    15 ماهه شروع کردم به یادگیری
    نه سی بلدم نه سی پلاس پلاس نه الگوریتم
    حاضرم با هر سه نفرتون یه قرار حضوری بذارم و یک رقابت که ببینیم کد کی خلاقانه تر و ماهرانه تره. یعنی کی برنامه نویسی را بهتر درک کرده.
    برنامه نویس شدن نیاز به استعدادهای ذاتی داره و به بلد بودن سی و سی پلاس پلاس ربطی نداره

    هر کدموتون تهرانید یا تهران گذرتون میخوره خبر کنید یه رقابت حضوری داشته باشیم. هر کی باخت پول شام با اون :)
    دوست عزیز اینجا یه بنده خدا تاپیک زده که راهنماییش کنیم نه اینکه بگیم کی کارش خوبه کی بد!!!! هرکی نظر خودشو داده!!!! و اینم بدونید دست بالای دست زیاده

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط grlearn مشاهده تاپیک

    دوست عزیز اینجا یه بنده خدا تاپیک زده که راهنماییش کنیم نه اینکه بگیم کی کارش خوبه کی بد!!!! هرکی نظر خودشو داده!!!! و اینم بدونید دست بالای دست زیاده
    فدات شم تو که حال نداری پست ها رو کامل بخونی و سیر بحث رو ببینی مجبور نیستی که اظهار نظر کنی.
    بحث کی خوبه کی بده نبود. بحث این بود که باید سی و سی پلاس پلاس رو یاد گرفت بعد رفت سراغ بقیه چیزها یا نه. منم عرض کردم من بدون اینکه اینا رو بلد باشم حاضرم باهاتون رقابت کنم
    فدای چشمات بشم اینقد راحت علیه کسی پست نده گلم

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    و اینم بدونید دست بالای دست زیاده

    تایید میکنممممممممم

  33. #33

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    برنامه نویس شدن نیاز به استعدادهای ذاتی داره و به بلد بودن سی و سی پلاس پلاس ربطی نداره
    البته فکر نمیکنم کسی هم ادعا داشته باشه که بدون بلد بودن سی و/یا سی++ مطلقا نمیشه.
    بقول شما استعداد ذاتی میخواد.
    اما هرچیزی راه بهینه و غیربهینه داره.
    راه سخت و راه آسون داره.
    و اینکه از نظر آماری چه واقعیتی دیده میشه.
    میشه گفت سی و سی++ میتونن به یادگیری و سریعتر و راحتتر رسیدن به درجات عالی کمک کنن و از نظر آماری رابطه ای در این زمینه بین قویترین برنامه نویسان دنیا دیده میشه.
    نه اینکه بدون اینها اصلا نشه برنامه نویس خوب یا حتی عالی شد!

    ضمنا یوقت هم هست یکی استعداد و هوشش خیلی زیاده. خب معلومه همینطوری هم میتونه از دیگران بزنه جلو.
    میگن امگا3 واسه هوش خوبه. ولی یک کسی که از بچگی بطور منظم امگا3 خورده لزوما در برابر یک نابغهء ذاتی با ضریب هوشی 200 که امگا3 نخورده نمیتونه برتری داشته باشه!
    اما بهرحال اون امگا3 خوردن خوب بوده و به نفع شخص شده و هوشش رو زیاد کرده. غیر از اینه؟
    حالا شاید یکی هم امگا3 خورد و روش هوشش تاثیری نداشت یا حتی تاثیر منفی داشت به دلایل ناشناخته ای!! کسی تضمین که نکرده. کرده؟ ولی اینطور موارد غیرمنتظره دلیل نمیشن که بگیم رابطهء مستقیم مثبتی میان مصرف امگا3 و افزایش توانایی ذهنی وجود نداره.

    بعدم اینطور نیست که لزوما شما حتما سی و سی++ باید کار کنی تا یکسری مفاهیم رو بفهمی و قوی بشی؛ ولی معمولا و راه استانداردش اینه. یعنی حداقل خیلی ها اینطور فکر میکنن/تجربه داشتن.

    احتمالا شما میتونید با مطالعهء کافی منابع مربوطه مثلا ساختمان داده و الگوریتم هم بینش و خلاقیت و توانایی خوبی بدست بیارید.
    ولی اکثر اونایی که با زبانها و محیطهای سطح بالا و راحتی مثل دات نت کار میکنن اینقدر به خودشون زحمت نمیدن!

    تازه گذشته از اینا از کجا معلوم شما واقعا هیچی از این زبانها نمیدونید؟
    شاید به دلایلی دروغ میگید!
    شاید چون میخواید از میکروسافت و دات نت سی شارپ دفاع و براش تبلیغ کنید و/یا PHP کارها و بازمتنی ها و غیره رو بکوبید.
    ببخشید البته جسارت نشه منظورم توهین و سوء ظن به شما نیست، ولی اینم یک امکانه بهرحال، و آدم نباید ساده باشه و همینطوری ادعای یک نفر رو قبول بکنه.
    خلاصه این دعوت و مسابقه حتی اگر انجام بشه چیزی رو ثابت نمیکنه.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    تازه گذشته از اینا از کجا معلوم شما واقعا هیچی از این زبانها نمیدونید؟
    شاید به دلایلی دروغ میگید!
    شاید چون میخواید از میکروسافت و دات نت سی شارپ دفاع و براش تبلیغ کنید و/یا PHP کارها و بازمتنی ها و غیره رو بکوبید.
    ببخشید البته جسارت نشه منظورم توهین و سوء ظن به شما نیست، ولی اینم یک امکانه بهرحال، و آدم نباید ساده باشه و همینطوری ادعای یک نفر رو قبول بکنه.
    خلاصه این دعوت و مسابقه حتی اگر انجام بشه چیزی رو ثابت نمیکنه.
    دیده بودیم کسی الکی بگه ی چیزی رو بلدم. ندیده بودیم الکی بگه بلد نیستم.
    اینجا کسی چیزی رو نمیکوبه
    مطمئنا کسی سی و سی پلاس پلاس رو بلد باشه خوب و مفیده
    ولی بحث شروع یادگیریه
    یکی اومده راهنمائی میخواد
    من میگم لازم نیست با سی و سی پلاس پلاس شروع کنه بدون اونام میشه برنامه نیوس خوب شد
    دوستان گفتن نمیشه و درک کسیکه اینها رو بلد نیست پائینه!!!
    منم عرض کردم بیائید رقابت.
    این خلاصه مطلب بود.
    البته من الان بشخصه پشیمونم که چرا این بنده خدا رو راهنمائی کردم. چون حرفاش حس مثبتی رو به ادم القاء نمیکنه

  35. #35
    کاربر جدید آواتار atilacivil
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    15

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟


    سلام دوستان و مهندسین عزیز

    من امشب با اینجا آشنا شدم و خیلی خوشحالم از این موضوع . . . . . من رواز امشب در جمع خودتون بپذیرید.

    من مهندس عمران هستم و مدتی هست که وارد کار برنامه نویسی شدم.البته درزمینه تخصصی خودم کار میکنم و برنامه های عمرانی مینویسم. از اول هم رفتم و بهسفارش یکی از دوستان سی شارپو یاد گرفتم و به قول یکی از دوستان با مفهوم شئگرایی آشنا شدم . . . . .دیدم واییییییییییییییی!!!!!!!!! چه دنیایی تو این برنامهنویسی با سی شارپ هست و ما خبر نداشتیم!!!!!!! . . . . . . . دنیا داره بهچه سمتی میره ما تو خواب نازیم!!!!!!! و هنوز تو دانشکده ما داریم اصولیترین مباحث رو دستی انجام میدیم.

    بعد به فکر این افتادم که تو رشته خودم برنامه بنویسم . . . . . . چندتاییهم نوشتم که بر حسب اتفاق با یه مهندس عمرانی آشنا شدم که ایشون هم از برنامهنویسان حرفه ای سی شارپ هستن و یه برنامه تجاری توپ هم توی رشته عمران نوشتن والانتو بازاره و 3،000،000 تومن فروش میره و نزدیک 500 تا کاربر تو ایران داره.

    الانم با ایشون قراره یه پروژه رو با هم استارت بزنیم و کار بعدی روشروع کنیم .. . . . .. . بر خلاف دوستانی که از کم درآمدی این رشته مینالند(توهمین سایت خوندم امشب) باید بگم :بابا شماها بهترین رشته رو تحصیل کردین وپولسازترین و باکلاسترین کار رو تو دنیا بلدین!!!!!! . . . . . . چرا اینقدرمینالید از کم درآمدی؟؟؟؟؟

    اووووووووووووهههههههههههه ههه . . . . . . اینقدر ایده برای برنامه نوشتنتو دنیا هست که نگو!!!! . . . . . حداقل تو رشته خودم عمران میگم . . . . . یعنیما اگر تا 10 سال آینده هم برای عمران برنامه بنویسیم و بدیم تو بازار بازم جابرای کار هست . . .. . . . !!!!

    خوب دوستان گلم به نظر شما به عنوان یه برنامه نویس تجاری ایا نیازی به یادگیری زبانهای سی یا سی++ دارم یا نه همین سی شارپ برام کافیه . . . . . . .البته خیلی دوست دارم برنامه نویسی پایگاه داده رو هم یاد بگیرم که خواهشمندمدوستان و مهندسین عزیز راهنمایی بفرمایند.

    با تشکر از همه دوستان گل که حرفامو خوندن . . . . . . . . من تازهبا اینجا آشنا شدم و حالا حالاها باهاتون کار دارم و کلم پر ازسواله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



  36. #36
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط atilacivil مشاهده تاپیک
    سلام دوستان و مهندسین عزیز

    من امشب با اینجا آشنا شدم و خیلی خوشحالم از این موضوع . . . . . من رواز امشب در جمع خودتون بپذیرید.

    من مهندس عمران هستم و مدتی هست که وارد کار برنامه نویسی شدم.البته درزمینه تخصصی خودم کار میکنم و برنامه های عمرانی مینویسم. از اول هم رفتم و بهسفارش یکی از دوستان سی شارپو یاد گرفتم و به قول یکی از دوستان با مفهوم شئگرایی آشنا شدم . . . . .دیدم واییییییییییییییی!!!!!!!!! چه دنیایی تو این برنامهنویسی با سی شارپ هست و ما خبر نداشتیم!!!!!!! . . . . . . . دنیا داره بهچه سمتی میره ما تو خواب نازیم!!!!!!! و هنوز تو دانشکده ما داریم اصولیترین مباحث رو دستی انجام میدیم.

    بعد به فکر این افتادم که تو رشته خودم برنامه بنویسم . . . . . . چندتاییهم نوشتم که بر حسب اتفاق با یه مهندس عمرانی آشنا شدم که ایشون هم از برنامهنویسان حرفه ای سی شارپ هستن و یه برنامه تجاری توپ هم توی رشته عمران نوشتن والانتو بازاره و 3،000،000 تومن فروش میره و نزدیک 500 تا کاربر تو ایران داره.

    الانم با ایشون قراره یه پروژه رو با هم استارت بزنیم و کار بعدی روشروع کنیم .. . . . .. . بر خلاف دوستانی که از کم درآمدی این رشته مینالند(توهمین سایت خوندم امشب) باید بگم :بابا شماها بهترین رشته رو تحصیل کردین وپولسازترین و باکلاسترین کار رو تو دنیا بلدین!!!!!! . . . . . . چرا اینقدرمینالید از کم درآمدی؟؟؟؟؟

    اووووووووووووهههههههههههه ههه . . . . . . اینقدر ایده برای برنامه نوشتنتو دنیا هست که نگو!!!! . . . . . حداقل تو رشته خودم عمران میگم . . . . . یعنیما اگر تا 10 سال آینده هم برای عمران برنامه بنویسیم و بدیم تو بازار بازم جابرای کار هست . . .. . . . !!!!

    خوب دوستان گلم به نظر شما به عنوان یه برنامه نویس تجاری ایا نیازی به یادگیری زبانهای سی یا سی++ دارم یا نه همین سی شارپ برام کافیه . . . . . . .البته خیلی دوست دارم برنامه نویسی پایگاه داده رو هم یاد بگیرم که خواهشمندمدوستان و مهندسین عزیز راهنمایی بفرمایند.

    با تشکر از همه دوستان گل که حرفامو خوندن . . . . . . . . من تازهبا اینجا آشنا شدم و حالا حالاها باهاتون کار دارم و کلم پر ازسواله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    سلام به شما
    خیلی خوش اومدی
    خوشحالم که میبینم اینثد شارپ و پر انرژی هستی
    یک چیزی رو اول بهت بگم
    اینجا حرف هیچکسی وحی منزل نیست
    مواظب باش راهنمائی های غلط از راه بدرت نکنه
    من خودم بشخصه تو این فروم خیلی راهنمائی خاستم ولی اکثر دوستان خوب راهنمائی نکردن و برای همین الان خیلی دوست دارم دیگران رو کمک کنم تا اشتباهات منو نکنن
    شما که خوشبختانه با یه آدم حرفه ای آشنا شدی و نیازی نداری امثال بنده بهت راه رو نشون بدیم
    با کمک ایشون ببین چه چیزهایی رو باید بلد بشی و چه چیز هایی رو نباید
    ضمنا پایگاه داده برنامه نویسی خاصی نداره. بعدا متوحه خواهی شد :)
    الانکه یه سری بریزن سرم و بد و بیراه بگن
    امیدوارم کج سلیقه ها و بد فهم ها عمرت رو هدر ندن

  37. #37
    کاربر جدید آواتار atilacivil
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    15

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    سلام به شما
    خیلی خوش اومدی
    خوشحالم که میبینم اینثد شارپ و پر انرژی هستی
    یک چیزی رو اول بهت بگم
    اینجا حرف هیچکسی وحی منزل نیست
    مواظب باش راهنمائی های غلط از راه بدرت نکنه
    من خودم بشخصه تو این فروم خیلی راهنمائی خاستم ولی اکثر دوستان خوب راهنمائی نکردن و برای همین الان خیلی دوست دارم دیگران رو کمک کنم تا اشتباهات منو نکنن
    شما که خوشبختانه با یه آدم حرفه ای آشنا شدی و نیازی نداری امثال بنده بهت راه رو نشون بدیم
    با کمک ایشون ببین چه چیزهایی رو باید بلد بشی و چه چیز هایی رو نباید
    ضمنا پایگاه داده برنامه نویسی خاصی نداره. بعدا متوحه خواهی شد :)
    الانکه یه سری بریزن سرم و بد و بیراه بگن
    امیدوارم کج سلیقه ها و بد فهم ها عمرت رو هدر ندن

    ممنون مهندس
    ممنون از راهنمایی صادقانه ات . . . . .. اگر بخوام پایگاه داده رو شروع کنم با اکسس خوبه شروع کنم مهندس؟؟؟

  38. #38
    کاربر جدید آواتار atilacivil
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    15

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    ببینین جناب مهندس متقی پور . . . . . اگه بخوام برنامه نویسی تحت وب انجام بدم باید چی رو یاد بگیرم؟؟؟ از کجا باید شروع کنم؟؟؟
    زبانهای C و ++C و #C چه فرقی باهم دارند؟؟؟؟

  39. #39

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    با سلام
    من همه حرفا عزیزان رو خوندم
    من متولد 1376 هستم و پارسال شروع کردم به سی شارپ خوندن و مقدماتی رو خیلی وقته رد کردم و مثلا حرفه دارم میخونم
    من هم وقتی خواستم شروع کنم از همه میپرسیدم که چی باید بخونم بعضیا گفتن اول ویژوال بیسیک بخون و بعد سی++
    خیلیا گفتن سی شارپ کامل شده ی سی++ و ویژوال بیسیک هستیش(همون (قدرت سی++ و سادگی ویژوال بیسیک)
    رفتم سی شارپ و الان از کار باهاش و جذابیتش لذت میبرم
    خواستم بگم که که سی شارپ زبان تنبل ها نیست و خیلی خیلی هم گستردس
    سی شارپ فقط کار رو سرعت بخشیده مثه این که مواد کاربردی رو اماده در اختیارت گذاشته باشن و بت بگن یه پروژه رو کامل کن
    اگه بخواین با مواد خام کار کنین که مواد خام رو به موادکاربردی تبدیل کنین و سپس در پروژه بکار ببرین سرعت کار میاد پایین حتی اگه خیلی هم حرفه ای باشین
    بنظرم سی شارپ گزینه خیلی خوبیه البته برا کسایی که درک بالا دارن وگرنه اول ویژوال بیسیک بخونن

  40. #40

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط atilacivil مشاهده تاپیک
    ببینین جناب مهندس متقی پور . . . . . اگه بخوام برنامه نویسی تحت وب انجام بدم باید چی رو یاد بگیرم؟؟؟ از کجا باید شروع کنم؟؟؟
    زبانهای C و ++C و #C چه فرقی باهم دارند؟؟؟؟
    به طور خلاصه
    C یک زبان خیلی قدیمی، روال گراست
    C++‎‎ همون C با یکسری امکانات اضافی تر، که مهم ترین پیشرفتش نسبت به C ، اضافه شدن قابلیت نوشتن برنامه های شی گرا در C++‎‎
    C#‎‎ هم یک زبان جدید کاملا شی گراست
    (اگر با مفهوم شی گرایی آشنایی نداری، میتونی تو اینترنت یک جستجویی بزنی یا از کتاب جدید خانم بیات استفاده کنی)
    برنامه های نوشته شده توسط دو زبان C, C++‎‎ بعد از کامپایل مستقیما به زبان ماشین(که به اون کد Native گفته می‌شه) تبدیل میشن، یعنی در زمان اجرا برای اجرای کد های نوشته شده توسط C,C++‎‎ احتیاج به هیچ ابزار اضافه ای نیست، که این باعث شده خیلی از برنامه نویس های تازه کار و یا حتی برنامه نویس های قدیمی به غلط تصور کنند که برنامه های نوشته شده توسط زبان هایی مثل C,C++‎‎ که کد Native تولید می کنند، سریع تر از برنامه های نوشته شده تحت محیط دات نت هستند.
    اما برنامه های نوشته شده توسط C#‎‎ و دیگر زبان های دات نت، قبل از ترجمه شدن به زبان ماشین، به یک زبان میانی به نام MSIL تبدیل شده و در زمان اجرا توسط کامپایلری به JIT به کد Native تبدیل می شن. این عمل اضافه که به ظاهر زمان اجرای کد را بالا می بره، در 99 درصد موارد باعث افزایش کارایی برنامه ما میشه
    من در آینده نزدیک، وقتی سرم خلوت بشه، این موضوع رو در قالب یک کتاب به همه ثابت می کنم.
    این نکته رو هم فراموش نکنید که مواردی هم وجود داره که استفاده از زبان های C,C++‎‎ در اون اجتناب ناپذیره، که مفصل در کتابم در موردشون خواهم گفت.
    اما فعلا به این دوستمون پیشنهاد می کنم که اگر به فکر یادگیری یک زبان برنامه نویسی برای پول دراوردنی، تنها انتخاب منطقی و نزدیکه تو زبان C#‎‎ ، اما اگر برای مقاصد دیگه مثل آشنایی با تاریخچه برنامه نویسی، وتغییر و تحولات صورت گرفته در این دو زبان محبوب، برنامه نویسی رو یاد می گیری برو سراغ C,C++‎‎
    البته این دیدگاه من وخیلی از برنامه نویس هاییه که از C ,C++‎‎ به C#‎‎ مهاجرت کردن، از منظر های دیگه به همین موضوع نگاه کنی شاید به نتایج دیگه ای برسی(مثلا از دید OpenSource یا از دید کسایی که برای میکرو کنترولر ها برنامه های RealTime مینویسند، یا کسایی که در دانشگاه ها برای گرفتن نمره سراغ برنامه نویسی میرن، یا کسانی که برای آشنایی عمقی با با زبان های برنامه نویسی و سخت افزار ، برنامه نویسی می کنند و هزار تا گروه دیگه)، که نظر همه اونها منطقی و درسته
    اما اگه شما هم با من موافق و برای مواردی که در بالا گفتم می خوای برنامه نویسی رو یاد بگیری، C#‎‎ انتخاب منطقی ایه.
    موفق و سربلند باشید

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی برای شروع یادگیری برنامه نویسی تحت وب
    نوشته شده توسط tribute در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 03 مرداد 1393, 12:02 عصر
  2. مقدمات شروع یادگیری برنامه نویسی حرفه ایی
    نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 19:23 عصر
  3. مبتدی: شروع یادگیری برنامه نویسی با Asp.net
    نوشته شده توسط abbas_habibi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •