صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 141

نام تاپیک: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

  1. #41

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط csvbcscp مشاهده تاپیک
    این باعث شده خیلی از برنامه نویس های تازه کار و یا حتی برنامه نویس های قدیمی به غلط تصور کنند که برنامه های نوشته شده توسط زبان هایی مثل C,C++‎‎‎‎ که کد Native تولید می کنند، سریع تر از برنامه های نوشته شده تحت محیط دات نت هستند.
    اما برنامه های نوشته شده توسط C#‎‎‎‎ و دیگر زبان های دات نت، قبل از ترجمه شدن به زبان ماشین، به یک زبان میانی به نام MSIL تبدیل شده و در زمان اجرا توسط کامپایلری به JIT به کد Native تبدیل می شن. این عمل اضافه که به ظاهر زمان اجرای کد را بالا می بره، در 99 درصد موارد باعث افزایش کارایی برنامه ما میشه
    از نظر تئوری میشه برای بالا رفتن سرعت برنامه های دات نت دلایلی آورد و خب میتونه در عمل هم در مواردی مشاهده بشه، ولی فکر نمیکنم واقعا 99% موارد سرعت برنامه های دات نت به سی++ برسه (چه برسه به اینکه بیشتر هم باشه). بلکه بعکس بنظر میرسه در بیشتر موارد سرعت برنامه های دات نت کمتره. فکر کنم اینو خودم هم در برنامه های مختلف دیدم تاحالا.

    بعد چرا مثلا بازیهای امروزی رو با دات نمی نویسن پس؟ کسانی هم که در این زمینه کار میکنن یا اطلاعات دارن میگن سی++ بخاطر سرعت بیشترش استفاده میشه.

  2. #42

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    کلا توی اینهمه پاسخ چندتاش به درد من خورد.من نمی خواستم بدونم کدوم سریعتره یا کارایی بالایی داره یا بازار کارش بهتره.من می خواستم بدونم کدوم راحت تره و واسه یادیگیری آسون تره
    ولی به هر حال ممنون.

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط atilacivil مشاهده تاپیک
    ممنون مهندس
    ممنون از راهنمایی صادقانه ات . . . . .. اگر بخوام پایگاه داده رو شروع کنم با اکسس خوبه شروع کنم مهندس؟؟؟
    نقل قول نوشته شده توسط atilacivil مشاهده تاپیک
    ببینین جناب مهندس متقی پور . . . . . اگه بخوام برنامه نویسی تحت وب انجام بدم باید چی رو یاد بگیرم؟؟؟ از کجا باید شروع کنم؟؟؟
    زبانهای C و ++C و #C چه فرقی باهم دارند؟؟؟؟
    سلام عزیزم
    خوشبختانه من مهندس نیستم و همه جا با افتخار گفتم که فلسفه خوندم و برخلاف بعضی ها خودم رو پشت کلمه مهندس قایم نکردم و ادعام به عملمه نه به مدرکم

    اگر دات نت میخوای کار کنی باید sql server یاد بگیری. اکسس بدرد نمیخوره. پایگاه داده یه موضوع واحد نیست. شما بعنوان برنامه نویس نیازی زیادی به یادگیری مباحث پایگاه نداری. قبلا ها لازم بود T-SQL بلد بشی که الان بدون اونم میشه ( با linq ) البته هر جفتشون خیلی راحتن. کلا اصلا به دیتا بیش فکر نکن. اون کاری که شما بعنوان برنامه نویس با دیتا بیس داری خیلی کم و محدوده و براحتی میتونی یاد بگیری.
    البته طبیعتا وقتی بخوای حرفه ای حساب بشی باید مباحث بیشتری بدونی ولی برای سال اول نیازی به مباحث سخت دیتا بیس نداری.

    شما اگر میخوای دات نت کار بشی چه بخوای ویندوزی بنویسی چه وب فرقی نداره. باید اول سی شارپ رو یاد بگیری. اگر میخوای بری سمت وب نیازت به سی شارپ کمتره. نحوه کد نویسی MVC.net را باید همراه با یادگیری خودش یاد بگیری و کلا با ویندوزی فرق داره.
    اگر میخوای وب کاری کنی در حد یه پروژ ساده مثلا کتابخونه سی شارپ رو یاد بگیر. بعد بدون معطلی برو سراغ MVC . اصلا به حرف هیچکسم اهمیت نده. اینجا بخوای به حرف دیگران گوش بدی اکثرا گمراهت میکنن.
    اگر به چیزی که من میگم گوش بدی ریسکش کمتره. شما خودت عاقلی. به هرکسی بگی میخوای دات نت کار کنی میگه عاقبت باید mvc را یاد بگیری. حالا ممکنه همه بگن قبلش فلان چیز و بهمان چیز را یاد بگیر ممکنه مثل من بگن سریع برو سراغش. اگر حرف من درست باشه که هیچ ولی اگرم غلط باشه بازم ضرر نکردی چون عمرت رو صرف یه چیزی که نباید یاد بگیری هدر ندادی. اینایی که میگن برو سی و سی پلاس پلاس یادبگیر فقط بخاطر اینه که تو دانشگاه 2 واحد این درسها رو پاس کردن.

    ادعا اینجا زیاده. الان برو پست های اخیر منو بخون. همش داشتم با حرفای الکی و اسپم مبارزه میکردم. واقعا یه سری فقط برای زیاد شدن پست هاشون پست میدن. اینو کم کم خودت متوجه میشی
    بازم سوالی بود در خدمتم

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad7676 مشاهده تاپیک
    کلا توی اینهمه پاسخ چندتاش به درد من خورد.من نمی خواستم بدونم کدوم سریعتره یا کارایی بالایی داره یا بازار کارش بهتره.من می خواستم بدونم کدوم راحت تره و واسه یادیگیری آسون تره
    ولی به هر حال ممنون.
    من به نمایندگی از همه اعضای فروم و جامعه برنامه نویس از اینکه نتونستیم بخوبی راهنمائیتون کنیم عذرخواهی میکنم
    امیدوارم جنابعالی به بزرگی خودتون ببخشید و بابت کل کل های ما ناراحت نشده باشید :)
    آخرین ویرایش به وسیله علی متقی پور : شنبه 18 خرداد 1392 در 19:25 عصر

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    از نظر تئوری میشه برای بالا رفتن سرعت برنامه های دات نت دلایلی آورد و خب میتونه در عمل هم در مواردی مشاهده بشه، ولی فکر نمیکنم واقعا 99% موارد سرعت برنامه های دات نت به سی++ برسه (چه برسه به اینکه بیشتر هم باشه). بلکه بعکس بنظر میرسه در بیشتر موارد سرعت برنامه های دات نت کمتره. فکر کنم اینو خودم هم در برنامه های مختلف دیدم تاحالا.

    بعد چرا مثلا بازیهای امروزی رو با دات نمی نویسن پس؟ کسانی هم که در این زمینه کار میکنن یا اطلاعات دارن میگن سی++ بخاطر سرعت بیشترش استفاده میشه.
    بعنوان یه دات نت کار که حتی یک خط هم سی پلاس پلاس ننوشتم ( پس تعصبی ندارم ) باید بگم قطعا سرعت برنامه های نوشت شده با ++C بیشتره
    ولی بهرته دسوتان سرعت توسعه و تولید را با سرعت اجرا اشتباه نگیرن.
    خیلی از برنامه های دات نتی رو اگر بخواهیم با ++C بنویسیم تا آخر عمرمون طول میکشه :)
    البته ++visual C نمیدونم چطوریه و احتمالا مشکلاتش کمتر باشه
    کلا دعوای بین زبون ها و تکنولوژی ها برای یه بیسواد مثل من شبیه سرگرمیه. برای حرفه ای ها نمیدونم.
    همیشه که نباید کد نوشت. گاهی با کل کل کرد :)

  6. #46

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    من به نمایندگی از همه اعضای فروم و جامعه برنامه نویس از اینکه نتونستیم بخوبی انجام وظیفه کنیم عذرخواهی میکنم
    امیدوارم جنابعالی به بزرگی خودتون ببخشید و ما رو از سوالات خودتون بی بهره نکنید
    خواهش می کنم.دم شما گرم آقای فیلسوف.اگه سوالی به ذهنم رسید می پرسم.ایشالله از پس فردا که امتحانام تموم شه شروع می کنم.

  7. #47

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    بعنوان یه دات نت کار که حتی یک خط هم سی پلاس پلاس ننوشتم ( پس تعصبی ندارم ) باید بگم قطعا سرعت برنامه های نوشت شده با ++C بیشتره
    ولی بهرته دسوتان سرعت توسعه و تولید را با سرعت اجرا اشتباه نگیرن.
    خیلی از برنامه های دات نتی رو اگر بخواهیم با ++C بنویسیم تا آخر عمرمون طول میکشه :)
    البته ++visual C نمیدونم چطوریه و احتمالا مشکلاتش کمتر باشه
    کلا دعوای بین زبون ها و تکنولوژی ها برای یه بیسواد مثل من شبیه سرگرمیه. برای حرفه ای ها نمیدونم.
    همیشه که نباید کد نوشت. گاهی با کل کل کرد :)
    C++‎‎ در بیشتر موارد سرعت پایین تری هم داره ... برای خودم ثابت شده ، به شما هم ثابت می کنم
    اگه خدا بخواد در آینده نزدیک ، کتابی رو برای پایان این دعوا ها می نویسم و به مقایسه تخصصی این دو زبان و موارد کاربرد هر کدوم می پردازم...

  8. #48

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    از نظر تئوری میشه برای بالا رفتن سرعت برنامه های دات نت دلایلی آورد و خب میتونه در عمل هم در مواردی مشاهده بشه، ولی فکر نمیکنم واقعا 99% موارد سرعت برنامه های دات نت به سی++ برسه (چه برسه به اینکه بیشتر هم باشه). بلکه بعکس بنظر میرسه در بیشتر موارد سرعت برنامه های دات نت کمتره. فکر کنم اینو خودم هم در برنامه های مختلف دیدم تاحالا.

    بعد چرا مثلا بازیهای امروزی رو با دات نمی نویسن پس؟ کسانی هم که در این زمینه کار میکنن یا اطلاعات دارن میگن سی++ بخاطر سرعت بیشترش استفاده میشه.
    بله حق با شماست، اگر C++‎ به صورت بهینه به کار برده بشه، می تونه کارایی بهتری نسبت به برنامه های دات نتی داشته باشه، اما در 99 درصد موارد این اتفاق نمیوفته
    من می تونم به صورت عملی و با مثال این موضوعو به همه ثابت کنم
    همون طور که اشاره کردم در بعضی موارد ، استفاده از C++‎ اجتناب ناپذیره و هیچ چیز دیگه ای نمی تونه جایگزین اون باشه، اما این دلیل بر بهتر بودن یا سریع تر بودن این زبان نیست

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط csvbcscp مشاهده تاپیک
    C++‎‎ در بیشتر موارد سرعت پایین تری هم داره ... برای خودم ثابت شده ، به شما هم ثابت می کنم
    اگه خدا بخواد در آینده نزدیک ، کتابی رو برای پایان این دعوا ها می نویسم و به مقایسه تخصصی این دو زبان و موارد کاربرد هر کدوم می پردازم...
    خــــــــــــــدا کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــه
    ولی بنظر من مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــحـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــاله
    یکی از بچه های این فروم که به تازگی مدیر شده گفت سی شارپ بزودی منقرض میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خخخخخخخخخخخخخخ

  10. #50

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad7676 مشاهده تاپیک
    کلا توی اینهمه پاسخ چندتاش به درد من خورد.من نمی خواستم بدونم کدوم سریعتره یا کارایی بالایی داره یا بازار کارش بهتره.من می خواستم بدونم کدوم راحت تره و واسه یادیگیری آسون تره
    ولی به هر حال ممنون.
    من هم از شما تشکر می کنم که با تاپیک خوبتون ، باعث راهنمایی خیلی از افراد شدی
    شاید گزینه هایی که برای شما مهم نیست برای خیلی های دیگه مهم باشه ، مثلا خود من برای رسیدن به این جواب شما سال ها تحقیق کردم و ساعتهای زیادی وقتمو سر آزمایش این دو زبان گذاشتم.
    فقط به یک دلیل "چون برام مهم بود"

  11. #51

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    خــــــــــــــدا کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــه
    ولی بنظر من مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــحـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــاله
    یکی از بچه های این فروم که به تازگی مدیر شده گفت سی شارپ بزودی منقرض میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خخخخخخخخخخخخخخ
    وقتی این حرفتو شنیدم ، فوراً رفتم سراغ اینترنت و تو سایت ها خارجی جستجو کردم ، و لی دریغ از یک مطلب که از مرگ سی شارپ حرف زده باشه، این دوستتون چجوردی به این نتیجه رسیدن ؟
    نکنه با آقای هلسبرگ دوست هستند!!!
    خیلی دوست دارم، استدلالشو برای این حرفی که گفته بشنوم

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط csvbcscp مشاهده تاپیک
    وقتی این حرفتو شنیدم ، فوراً رفتم سراغ اینترنت و تو سایت ها خارجی جستجو کردم ، و لی دریغ از یک مطلب که از مرگ سی شارپ حرف زده باشه، این دوستتون چجوردی به این نتیجه رسیدن ؟
    نکنه با آقای هلسبرگ دوست هستند!!!
    خیلی دوست دارم، استدلالشو برای این حرفی که گفته بشنوم
    اینم پستش!

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1787419

  13. #53

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    من هم از شما تشکر می کنم که با تاپیک خوبتون ، باعث راهنمایی خیلی از افراد شدی
    شاید گزینه هایی که برای شما مهم نیست برای خیلی های دیگه مهم باشه ، مثلا خود من برای رسیدن به این جواب شما سال ها تحقیق کردم و ساعتهای زیادی وقتمو سر آزمایش این دو زبان گذاشتم.
    خواهش می کنم.
    من به این نتیجه رسیدم که وقت زیاده و تقریبا من 8سال از شما کوچیکترم و می تونم چندتا زبون یاد بگیرم.درسته نه؟؟

  14. #54

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad7676 مشاهده تاپیک
    خواهش می کنم.
    من به این نتیجه رسیدم که وقت زیاده و تقریبا من 8سال از شما کوچیکترم و می تونم چندتا زبون یاد بگیرم.درسته نه؟؟
    دوست من در مراحل یادگیری برنامه نویسی دو مرحله مهم وجود داره که اگه با موفقیت پشت سر گذاشته بشه همه چیز حل میشه
    اول اینکه شروع خوب
    دوم پشتکار و تسلط کامل به برنامه نویسی(طوری که بتونی از طریق اون درامدی رو کسب کنی)
    یادگیری چند زبان اصلا کار سختی نیست !! تسلط پیدا کردن و نوشتن برنامه کار سختیه، که باید بهش مسلط بشی

  15. #55

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    دوست من در مراحل یادگیری برنامه نویسی دو مرحله مهم وجود داره که اگه با موفقیت پشت سر گذاشته بشه همه چیز حل میشه
    اول اینکه شروع خوب
    دوم پشتکار و تسلط کامل به برنامه نویسی(طوری که بتونی از طریق اون درامدی رو کسب کنی)
    یادگیری چند زبان اصلا کار سختی نیست !! تسلط پیدا کردن و نوشتن برنامه کار سختیه، که باید بهش مسلط
    ممنون از راهنمایتون حتما بهش عمل می کنم

  16. #56

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    دوست گرامی، خود #C وضعیتش توی مایکروسافت مشخص نیست. توی دو نسخه NET. زبانهای دیگری بعنوان جایگزین مطرح شدن که اولیش #F بود و شکست خود و الآن #J مطرح شده و احتمالاً چند وقت دیگه باید مثل Silverlight و... با #C هم خداحافظی کنیم. نمیگم #C زبان بدیه ولی یادگیری ++C/C درواقع یادگیری اصول و پایه زبانهای خانواده C هست که #C هم جزو اونها محسوب میشه و وقتی Syntax اصلی C یاد گرفته بشه، یادگیری هرکدوم از اعضای این خانواده، کار سختی نخواهد بود.
    دوست عزیزی این حرف شما رو در پست دیگه عنوان کردند، من خیلی متعجب شدم و از ایشون خواستم که بدونم چه کسی این ادعا رو کرده، که به آدرس شما رسیدم
    من نمی دونم دیگه چی بگم، این حرفو از دهن یک مدیر بخش می شنوم !!!
    ببخشید شما که از توسعه J# اطلاعی نداری، چرا مردمو گمراه می کنی ؟
    باید به عرضتون برسونم که زبان جی شارپ توسط مایکروسافت حیدرآباد هند مستقر در مرکز مطالعات و توسعه شهر هایتک هند توسعه داده شد و هدف اصلیش اینه که کسانی که جاوا بلدن بتونن تو محیط دات نت کار کنند
    و به هیچ عنوان قابل مقایسه با زبان قدرتمندی مثل سی شارپ نیست، و از سالی که ایجاد شده تا حالا نه پشتیبانی خوبی شده ازش و نه Update های اون به موقع و به اندازه سی شارپ بوده و به گفته ی سازندگان همین محصول فقط تا سال 2015 پشتیبای از این محصول ادامه داره و بعد از اون خدا حافظ
    اینم یادم رفت بگم ، که اخرین نسخه J# در ویژوال استودیو نسخه 2008 بود .
    امیدوارم از انتقادم رنجیده نشی
    برای اطلاعات بیشتر به این صفحه رجوع کنید

  17. #57
    کاربر جدید آواتار atilacivil
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    15

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    سلام عزیزم
    خوشبختانه من مهندس نیستم و همه جا با افتخار گفتم که فلسفه خوندم و برخلاف بعضی ها خودم رو پشت کلمه مهندس قایم نکردم و ادعام به عملمه نه به مدرکم

    اگر دات نت میخوای کار کنی باید sql server یاد بگیری. اکسس بدرد نمیخوره. پایگاه داده یه موضوع واحد نیست. شما بعنوان برنامه نویس نیازی زیادی به یادگیری مباحث پایگاه نداری. قبلا ها لازم بود T-SQL بلد بشی که الان بدون اونم میشه ( با linq ) البته هر جفتشون خیلی راحتن. کلا اصلا به دیتا بیش فکر نکن. اون کاری که شما بعنوان برنامه نویس با دیتا بیس داری خیلی کم و محدوده و براحتی میتونی یاد بگیری.
    البته طبیعتا وقتی بخوای حرفه ای حساب بشی باید مباحث بیشتری بدونی ولی برای سال اول نیازی به مباحث سخت دیتا بیس نداری.

    شما اگر میخوای دات نت کار بشی چه بخوای ویندوزی بنویسی چه وب فرقی نداره. باید اول سی شارپ رو یاد بگیری. اگر میخوای بری سمت وب نیازت به سی شارپ کمتره. نحوه کد نویسی MVC.net را باید همراه با یادگیری خودش یاد بگیری و کلا با ویندوزی فرق داره.
    اگر میخوای وب کاری کنی در حد یه پروژ ساده مثلا کتابخونه سی شارپ رو یاد بگیر. بعد بدون معطلی برو سراغ MVC . اصلا به حرف هیچکسم اهمیت نده. اینجا بخوای به حرف دیگران گوش بدی اکثرا گمراهت میکنن.
    اگر به چیزی که من میگم گوش بدی ریسکش کمتره. شما خودت عاقلی. به هرکسی بگی میخوای دات نت کار کنی میگه عاقبت باید mvc را یاد بگیری. حالا ممکنه همه بگن قبلش فلان چیز و بهمان چیز را یاد بگیر ممکنه مثل من بگن سریع برو سراغش. اگر حرف من درست باشه که هیچ ولی اگرم غلط باشه بازم ضرر نکردی چون عمرت رو صرف یه چیزی که نباید یاد بگیری هدر ندادی. اینایی که میگن برو سی و سی پلاس پلاس یادبگیر فقط بخاطر اینه که تو دانشگاه 2 واحد این درسها رو پاس کردن.

    ادعا اینجا زیاده. الان برو پست های اخیر منو بخون. همش داشتم با حرفای الکی و اسپم مبارزه میکردم. واقعا یه سری فقط برای زیاد شدن پست هاشون پست میدن. اینو کم کم خودت متوجه میشی
    بازم سوالی بود در خدمتم
    سلام دوست خوبم
    ممنون و تشکر بسیار از راهنماییهات . . . . . . اگر قرار باشه که من mvc رو یاد بگیرم . . .. یه رفرنس فارسی خوب بهم معرفی میکنی؟؟
    برا یsql server هم یه رفرنس معرفی کن . . . . . .
    بازم ممنون از وقتی که گذاشتی و با حوصله جوابم رو دادی . . . . ممنون.
    پیروز و موید باشی عزیزم

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط atilacivil مشاهده تاپیک
    سلام دوست خوبم
    ممنون و تشکر بسیار از راهنماییهات . . . . . . اگر قرار باشه که من mvc رو یاد بگیرم . . .. یه رفرنس فارسی خوب بهم معرفی میکنی؟؟
    برا یsql server هم یه رفرنس معرفی کن . . . . . .
    بازم ممنون از وقتی که گذاشتی و با حوصله جوابم رو دادی . . . . ممنون.
    پیروز و موید باشی عزیزم
    خواهش عزیزم
    برای یادگیری mvc کتاب مهندس راد عالیه.
    اس کیو ال هم فعلا رفرنس خاصی برای شما لازم نیست. شما سی شارپ رو که راه افتادی بمن بگو خودم اس کیو ال رو بحدی که پروژت رو انجام بدی بهت یاد میدم.

    من اینجا دشمن زیاد دارم و ممکنه دیر یا زود دیگه تو این فروم نباشم برای همین میتونی آی دی مسنجرم رو برداری تا بعدا بتونم کمکت کنم.

  19. #59

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    چرا فکر میکنین چون سی شارپ داره همه چیز رو حاضر و اماده در اختیار کاربرانش قرار میده داره اونا رو تنبل بار میاره ؟ مگه کسی سی شارپ رو به عنوان یک زبون اموزشی شناخته که حالا ما بیام در موردش بحث کنیم ؟؟ همه میدونن سی شارپ یک زبون تجاری هستش و این جزو محاسن این زبون بحساب میاد که همه چیز رو اماده در اختیار کاربرانش قرار بده چون با این دیدگاه این زبون بوجود اومده که کاربرانش یقینا" از قبل با زبان های دیگری برای یاد گیری مفاهیم اشنا بودن و کار کردن ... و حرفه ای ها قراره باهاش کارکنن و قراره پروژه ها در کوتاه ترین زمان به نتیجه برسه . اشکال عمده ای که وجود داره ما هیچ وقت جایگاه اصلی یک زبون رو درک نکردیم و همه چیز رو با هم قاطی میکنیم ! الان سی شارپ به خاطر اینکه همه چیز رو خاضر و اماده در اختیار کاربرانش قرار داده خیلی محبوب شده اینقدر محبوب که در دانشگاه ها هم تدریس میشه هر کسی برای شروع به این زبون رجوع میکنه غافل از اینکه اصلا" این زبون برای این کارها بوجود نیومده ... مقدمات برنامه نویسی بغیر از شی گرایی را میشه با پاسکال هم شروع کرد و ققبول دارم محیط و ذات خسته کننده ای داره ولی برای اموزش مناسبه ! چه لزومی داره با زدن دو بار تب کل فرم یک حلقه نوشته بشه ( اشاره به سی شارپ) یعنی برنامه نویسی تازه کار نباید سختی بکشد؟ غلط تایپ کند ؟ چرا تنبل وارانه کد بزنیم اگر مبتدی هستیم ؟ . چرا اگر حرفه ای هستیم وقت خود را برای تایپ برنامه تلف کنیم ؟؟؟ این هست که فرق یک زبون اموزشی و تجاری را مشخص میسازد ! یک زبون اموزشی مثل پاسکال هیچ وقت این اجازه را به کاربر تازه واردش نمیدهد که از کلید های میانبر و هی تب زدن کد بزند چرا که او باید سختی بکشد تا حرفه ای بشود و همینطور برعکس سی شارپ و ویژوال استدیو این امکانات را به حرفه ای ها میدهد تا به مسائل مهم تر برنامه هایشان بپردازند ...

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    چرا فکر میکنین چون سی شارپ داره همه چیز رو حاضر و اماده در اختیار کاربرانش قرار میده داره اونا رو تنبل بار میاره ؟
    به دو دلیل : (البته #c که فقط یک زبانه و منظور net. و VS هست)
    ۱ - خیلی از کسانی که تازه دارند برنامه نویسی وب یاد میگیرند خیلی مباحث پایه و اصلی را نمیدونند و زمانی که میاد توی VS و یک control یا compinent را میگذاره روی فرم و فوری کارش را راه میندازه چون نمیدونه در واقع چیکار داره میکنه توی رفع Bug وت وسعه برنامه به صورت گروهی و غیره خیلی خیلی کم میاره ! من این مثال را بار ها زدم و باز هم میزنم ، web.config یکی از مهمترین بخش های net. هست ولی بیش از ۹۰ درصد برنامه نویسان net. (مصخوصا تازه کار ها) فقط میتونند Connection String را باهاش ست کنند و هیچ چیز دیگه ای ازش نمیدونند ، خیلی ها حتی نمیدونند global.asax چیه و کارش چیه و خیلی مطالب دیگه.

    ۲ - برنامه نویسی برای وب فقط سمت سرور نیست و کاربر باید تسلط خوبی روی html و css و js خروجی سایتش داشته باشه ! اکثر control های net. سربار اضافی روی خروجی html میگذارند و در برخی موارد با کتابخونه های javascript تداخل هم به وجود میارند. کاربری که از Grid استفاده میکنه اما نمیتونه همون خروجی را با html table درست کنه بدرد نمیخوره چون خیلی مواقع باید جداولی ساخت که با فرمت های grid نشدنیه یا به قدری پیچیده گاری داره که مشکل ساز میشه.

    چون با این دیدگاه این زبون بوجود اومده که کاربرانش یقینا" از قبل با زبان های دیگری برای یاد گیری مفاهیم اشنا بودن و کار کردن ... و حرفه ای ها قراره باهاش کارکنن
    چنین دیدگاهی وجود نداشته و به فرض اینم که وجود داشته باشه پس بهتره به تازه کاران توصیه کنیم اصلا سراغ #c و net. نروند که نیاز به تجربه چند ساله داره.

    الان سی شارپ به خاطر اینکه همه چیز رو خاضر و اماده در اختیار کاربرانش قرار داده خیلی محبوب شده اینقدر محبوب که در دانشگاه ها هم تدریس میشه
    در مورد محبوبیتش واقعا جای سوال هست ! در مورد دانشگاه ها هم به نظ رمن دانشگاه های ایران و اساتیدش ارزش نقد کردن این ها را ندارند. (البته به نظر من)

    یک زبون اموزشی مثل پاسکال هیچ وقت این اجازه را به کاربر تازه واردش نمیدهد که از کلید های میانبر و هی تب زدن کد بزند چرا که او باید سختی بکشد تا حرفه ای بشود
    دوست عزیز turbo pascal خیلی وقته مرده ! کسی هم دیگه براش زاری نمیکنه !
    Object Pascal الان برای محیط های RAD مثل Delphi و Lazarus استفاده میشه و توی ایران هم به شدت بیشتر از net. باهاش کار واقعی و اجرایی شده ! احتمالا منظور شما Turbo یا Borland پاسکال بوده که توی دانشگاه همراه با c تدریس میشد ! توی دانشگاه ما VB هم به روی VS6 تدریس میشد که گویا الان جاش را #C و VS جدید گرفته.

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط csvbcscp مشاهده تاپیک
    C++‎‎ در بیشتر موارد سرعت پایین تری هم داره ... برای خودم ثابت شده ، به شما هم ثابت می کنم
    اگه خدا بخواد در آینده نزدیک ، کتابی رو برای پایان این دعوا ها می نویسم و به مقایسه تخصصی این دو زبان و موارد کاربرد هر کدوم می پردازم...
    چه جالب نمیدونستم برنامه ای که تو چند مرحله تبدیل میشه به زبان ماشین از برنامه ای که فقط به یک تبدیل احتیاج داره سرعتش بالاتره
    دوست عزیز نظز شخصی در نتیجه خیلی تاثیر میذاره
    الان همون سیستم عامل با c نوشته شده هنوز بعضی جاها برای بهینه سازی بیشتر از assembly استفاده میشه حالا شما میای میگی سرعت دات نت بیشتره حتما از اسمبلی هم سرعت بالاتر هست
    البته توهین نشه از یک لحاظم حرفتون درسته یک نفر C#‎ کار کرده حرفه ای ولی علم زیادی نداره تو c یک برنامه ناهماهنگ که پره باگه مینویسه که در اصل ده برابر سر بار اضافی نصبت به همون C#‎ متحمل سیستم میشه بعدم میگه این برنامه از اون سریع تر انجام شد
    برای نظر دادن در مورد دو تا زبان خاص باید تو هر جفت اونا به صورت حرفه ای کار بشه
    شما یک بررسی بکن تو نحوه ساخت اینا و ............. بعد خودت متوجه میشی سرعت کدوم بیشتره
    با این حرفا دارین باعث سردرگمی چند نفر نا اشنا میشین قبل از پخش نظرتون درست تحقیق کنید

  22. #62

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    مارو گیج کردین

    خب حالا من امسال میخوا برم رشته pc ولی الان سی شارپ رو بلدم و دارم حرفه ای میخونمش
    بنظرتون همین سی شارپ رو ادامه بدم؟ نیازه سی++ رو هم بلد باشم؟ بنظرتون همین الان سی شارپ رو کنار نزارم و برم سی رو بخونم و بعدش سی++ رو بخونم؟ کدومشون پایه اس؟ چیکار کنم الان؟
    یعنی من تا الان سی شارپ خوندم هیچی به هیچی؟

  23. #63

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    خــــــــــــــدا کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــه
    ولی بنظر من مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــحـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــاله
    یکی از بچه های این فروم که به تازگی مدیر شده گفت سی شارپ بزودی منقرض میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خخخخخخخخخخخخخخ
    منظورتون رو از اون خنده مسخره نمیدونم واقعاً ولی بطور کاملاً جدی دارم هشدار میدم اگه به قوانین (عدم توهین به دیگران) احترام نگذارین، مطابق همون قوانین با شما برخورد خواهد شد.
    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    دوست گرامی، خود #C وضعیتش توی مایکروسافت مشخص نیست. توی دو نسخه NET. زبانهای دیگری بعنوان جایگزین مطرح شدن که اولیش #F بود و شکست خود و الآن #J مطرح شده و احتمالاً چند وقت دیگه باید مثل Silverlight و... با #C هم خداحافظی کنیم. نمیگم #C زبان بدیه ولی یادگیری ++C/C درواقع یادگیری اصول و پایه زبانهای خانواده C هست که #C هم جزو اونها محسوب میشه و وقتی Syntax اصلی C یاد گرفته بشه، یادگیری هرکدوم از اعضای این خانواده، کار سختی نخواهد بود.
    توی این پست که بنده گذاشتم هم میبینید که گفتم احتمالاً و شما هم که فلسفه خوندین، احتمالاً معنی این کلمه رو میدونید. مایکروسافت در طی مدت فعالیتش ثابت کرده که فقط و فقط به پول و سوددهی خودش فکر میکنه و وقت و زمان برنامه نویسها براش کوچکترین اهمیتی نداره. مگه زمانی که تصمیم گرفتن Silverlight رو از دور خارج کنن، توی همون Community Forum خود مایکروسافت از کسی نظرسنجی کردن؟ مگه زمانی که ساختار کار با دیتابیس رو از DataAdapter و... به LinQ تغییر دادن، نظر کسی براشون مهم بود؟ خود شما هم هنوز نمیدونید قراره توی نسخه بعدی NET. با چه چیزی غافلگیر بشین. توی چنین شرکتی، هیچ بعید نیست که بعد از مدتی با #C هم خداحافظی کنیم. البته باز هم تأکید میکنم که این مسئله، احتماله ولی احتمال بعیدی هم نیست.
    نقل قول نوشته شده توسط csvbcscp مشاهده تاپیک
    وقتی این حرفتو شنیدم ، فوراً رفتم سراغ اینترنت و تو سایت ها خارجی جستجو کردم ، و لی دریغ از یک مطلب که از مرگ سی شارپ حرف زده باشه، این دوستتون چجوردی به این نتیجه رسیدن ؟
    نکنه با آقای هلسبرگ دوست هستند!!!
    خیلی دوست دارم، استدلالشو برای این حرفی که گفته بشنوم"
    نه دوست عزیز، با هلسبرگ دوست نیستم و شما هم نیازی نیست تیکه بندازین. فقط به شرکتی که همیشه Closed Source کار کرده و همیشه هم محصولاتش پر از باگهای امنیتی خطرناک بوده و همیشه هم حقوق کاربران خودش رو به راحتی زیر پا گذاشته، اعتماد ندارم. یک مثال خیلی ساده از عدم امنیت شما در محصولات مایکروسافت: وقتی به شبکه وصل هستین و هیچ کاری هم انجام نمیدین (فقط وصل هستین)، چراغ LAN شما دائماً چشمک میزنه. تا حالا فکر کردین چی داره میفرسته؟ از کجا بفهمیم؟ نمیتونیم چون Closed Source هست. بد نیست بدونید همون ویندوز Microsoft بعنوان یکی از ابزارهای جاسوسی مهم مطرحه. چرا اخیراً میگن روی وبکم Laptop یا PC خودتون رو با چسب بپوشونید؟ چون برای شرکتی که طراحیش کرده، هیچ کاری نداره که طوری برنامه ریزیش کنه که هروقت خواست بدون روشن شدن چراغش، اون رو فعال کنه و تصویر شما رو داشته باشه. بگذریم، این مباحث ارتباطی به موضوع تاپیک نداره فقط خواستم بگم که چشم و گوش بسته، اسیر مایکروسافت نشین. شما هم هروقت تونستین اثبات کنید برنامه ای که با رعایت تمام اصول بهینه سازی توی ++C نوشته شده، از برنامه ای که با رعایت تمام اصول بهینگی توی #C نوشته شده، کندتر اجرا میشه، بعد از #C درمقابل ++C طرفداری کنید.
    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    اینایی که میگن برو سی و سی پلاس پلاس یادبگیر فقط بخاطر اینه که تو دانشگاه 2 واحد این درسها رو پاس کردن.
    ادعا اینجا زیاده. الان برو پست های اخیر منو بخون. همش داشتم با حرفای الکی و اسپم مبارزه میکردم. واقعا یه سری فقط برای زیاد شدن پست هاشون پست میدن. اینو کم کم خودت متوجه میشی
    بازم سوالی بود در خدمتم
    این حرفتون هم توأم با توهینه. از گمراه کردن ایشون چی عاید ما میشه؟ شما رو نمیدونم ولی کسانی که توی چند سال عضویتم توی این انجمن و سایر مکانها مثل PHPGroup و IranPHP و MajidOnline و Cloob و... بنده رو میشناسن، میدونن که قصدم همیشه کمک کردن بوده نه گمراه کردن. حالا شما تازه از راه رسیدین و بنده رو نمیشناسین، دلیل نمیشه بخواین برای اثبات مسیر غیر اصولی که رفتین، بنده و سایرین رو متهم به گمراهسازی کنید. بعدش هم فکر میکنید مگه توی اون به قول شما 2 واحد دانشگاهی ما چیزی یاد گرفتیم؟ اگه میگیم ++C یاد بگیرین، یعنی خودتون با کمک e-Bookها و منابع زبان اصلی یاد بگیرین نه منابع فارسی موجود در ایران و کتابهای دانشگاهی. ضمناً بد نیست نگاهی به ++Visual C داشته باشین تا ببینید نیاز نیست تمام عمرتون رو وقت بگذارین تا برنامه هایی در حد #C بنویسید.
    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    من لیسانس فلسفم
    15 ماهه شروع کردم به یادگیری
    نه سی بلدم نه سی پلاس پلاس نه الگوریتم
    حاضرم با هر سه نفرتون یه قرار حضوری بذارم و یک رقابت که ببینیم کد کی خلاقانه تر و ماهرانه تره. یعنی کی برنامه نویسی را بهتر درک کرده.
    برنامه نویس شدن نیاز به استعدادهای ذاتی داره و به بلد بودن سی و سی پلاس پلاس ربطی نداره
    حاضرین با بنده هم مسابقه برنامه نویسی خلاقانه و ماهرانه بدین؟ اتفاقاً اخیراً اثبات شده که حتی خلاقیت هم اکتسابیه و اینو قاعدتاً شما که فلسفه خوندین باید بهتر بدونید. اگه برنامه نویسی ذاتی باشه، باید توی عدالت خدا شک کرد که به یکی از بندگانش یک ویژگی رو بده و به دیگری نده.
    -----
    پاورقی: از همه دوستان بخاطر تند شدن لحنم عذرخواهی میکنم ولی دلیلش، اهانتهای مستقیمی بود که همه شاهدش بودین. درصورت تکرار توهین توسط هر فردی، چه به بنده و چه به هرکدوم از اعضای این انجمن، کاربر خاطی بلافاصله و بدون هشدار قبلی مسدود خواهد شد. تا حالا نمیخواستم از اختیارات مدیریتی استفاده کنم و بخاطر همین هم با مدیران ارشد سایت بحثهای طولانی داشتم ولی گویا حق با اونهاست و بدون استفاده از این ابزارها، برخی اینجا رو با جاهای دیگه اشتباه میگیرن. به قول معروف، توی ورزش هم کارت زرد و قرمز لازمه و برخی جاها، باید مستقیماً کارت قرمز داد!
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : یک شنبه 19 خرداد 1392 در 09:10 صبح دلیل: تکمیل توضیحات

  24. #64

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط amir7hossein7 مشاهده تاپیک
    مارو گیج کردین
    خب حالا من امسال میخوا برم رشته pc ولی الان سی شارپ رو بلدم و دارم حرفه ای میخونمش
    بنظرتون همین سی شارپ رو ادامه بدم؟ نیازه سی++ رو هم بلد باشم؟ بنظرتون همین الان سی شارپ رو کنار نزارم و برم سی رو بخونم و بعدش سی++ رو بخونم؟ کدومشون پایه اس؟ چیکار کنم الان؟
    یعنی من تا الان سی شارپ خوندم هیچی به هیچی؟
    نه اینکه میگیم ++C رو بخونید، به معنای کنار گذاشتن #C نیست. میتونید در کنارش بخونید. البته مهمتر از هر زبان برنامه نویسی، یادگیری الگوریتم نویسی هست (منطق پشت برنامه). این مورد رو هم هیچ کسی نمیتونه به شما یاد بده چون اصولاً فکر کردن رو نمیشه یاد داد. بهترین و مؤثرترین راه یادگیری الگوریتم نویسی هم مشاهده و تفکر در الگوریتمهای از قبل نوشته شده است. کتاب «مبانی کامپیوتر و الگوریتمها» نوشته عین ا... جعفرنژاد قمی و انیس کریمپور کتاب خوبیه. از این نظر خوبه که پر از الگوریتمهای حل شده است و از مسائل ساده (2+2) تا مسائل پیچیده تر (مرتب سازی آرایه های چندبعدی) مرتب شده و آخر هر فصل هم تمرینات خوبی داره.

  25. #65

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    غلط کردم رو واسه همینجا ها گذاشتن.آقا من غلط کردم .یکی بیاد این تاپییک رو قفل کنه .بجای اینکه ما چند نفری که سوال کردیم چیزی یاد بگیریم بقیه بجون هم افتادن.
    جواب به چندتا سوال ساده واقعا اینقدر سخته.از شما ها که همه تحصیل کرده اید اینکارا بعیده

  26. #66

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    خواهش عزیزم
    برای یادگیری mvc کتاب مهندس راد عالیه.
    اس کیو ال هم فعلا رفرنس خاصی برای شما لازم نیست. شما سی شارپ رو که راه افتادی بمن بگو خودم اس کیو ال رو بحدی که پروژت رو انجام بدی بهت یاد میدم.

    من اینجا دشمن زیاد دارم و ممکنه دیر یا زود دیگه تو این فروم نباشم برای همین میتونی آی دی مسنجرم رو برداری تا بعدا بتونم کمکت کنم.
    من هم با کتاب های آقای راد موافقم، خیلی ساده و ران و دوست داشتنی می نویسه
    آقای وحید نصیری هم تو سایتش آموزش های خوبی رو قرار داده

  27. #67

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    منظورتون رو از اون خنده مسخره نمیدونم واقعاً ولی بطور کاملاً جدی دارم هشدار میدم اگه به قوانین (عدم توهین به دیگران) احترام نگذارین، مطابق همون قوانین با شما برخورد خواهد شد.

    توی این پست که بنده گذاشتم هم میبینید که گفتم احتمالاً و شما هم که فلسفه خوندین، احتمالاً معنی این کلمه رو میدونید. مایکروسافت در طی مدت فعالیتش ثابت کرده که فقط و فقط به پول و سوددهی خودش فکر میکنه و وقت و زمان برنامه نویسها براش کوچکترین اهمیتی نداره. مگه زمانی که تصمیم گرفتن Silverlight رو از دور خارج کنن، توی همون Community Forum خود مایکروسافت از کسی نظرسنجی کردن؟ مگه زمانی که ساختار کار با دیتابیس رو از DataAdapter و... به LinQ تغییر دادن، نظر کسی براشون مهم بود؟ خود شما هم هنوز نمیدونید قراره توی نسخه بعدی NET. با چه چیزی غافلگیر بشین. توی چنین شرکتی، هیچ بعید نیست که بعد از مدتی با #C هم خداحافظی کنیم. البته باز هم تأکید میکنم که این مسئله، احتماله ولی احتمال بعیدی هم نیست.

    نه دوست عزیز، با هلسبرگ دوست نیستم و شما هم نیازی نیست تیکه بندازین. فقط به شرکتی که همیشه Closed Source کار کرده و همیشه هم محصولاتش پر از باگهای امنیتی خطرناک بوده و همیشه هم حقوق کاربران خودش رو به راحتی زیر پا گذاشته، اعتماد ندارم. یک مثال خیلی ساده از عدم امنیت شما در محصولات مایکروسافت: وقتی به شبکه وصل هستین و هیچ کاری هم انجام نمیدین (فقط وصل هستین)، چراغ LAN شما دائماً چشمک میزنه. تا حالا فکر کردین چی داره میفرسته؟ از کجا بفهمیم؟ نمیتونیم چون Closed Source هست. بد نیست بدونید همون ویندوز Microsoft بعنوان یکی از ابزارهای جاسوسی مهم مطرحه. چرا اخیراً میگن روی وبکم Laptop یا PC خودتون رو با چسب بپوشونید؟ چون برای شرکتی که طراحیش کرده، هیچ کاری نداره که طوری برنامه ریزیش کنه که هروقت خواست بدون روشن شدن چراغش، اون رو فعال کنه و تصویر شما رو داشته باشه. بگذریم، این مباحث ارتباطی به موضوع تاپیک نداره فقط خواستم بگم که چشم و گوش بسته، اسیر مایکروسافت نشین. شما هم هروقت تونستین اثبات کنید برنامه ای که با رعایت تمام اصول بهینه سازی توی ++C نوشته شده، از برنامه ای که با رعایت تمام اصول بهینگی توی #C نوشته شده، کندتر اجرا میشه، بعد از #C درمقابل ++C طرفداری کنید.

    این حرفتون هم توأم با توهینه. از گمراه کردن ایشون چی عاید ما میشه؟ شما رو نمیدونم ولی کسانی که توی چند سال عضویتم توی این انجمن و سایر مکانها مثل PHPGroup و IranPHP و MajidOnline و Cloob و... بنده رو میشناسن، میدونن که قصدم همیشه کمک کردن بوده نه گمراه کردن. حالا شما تازه از راه رسیدین و بنده رو نمیشناسین، دلیل نمیشه بخواین برای اثبات مسیر غیر اصولی که رفتین، بنده و سایرین رو متهم به گمراهسازی کنید. بعدش هم فکر میکنید مگه توی اون به قول شما 2 واحد دانشگاهی ما چیزی یاد گرفتیم؟ اگه میگیم ++C یاد بگیرین، یعنی خودتون با کمک e-Bookها و منابع زبان اصلی یاد بگیرین نه منابع فارسی موجود در ایران و کتابهای دانشگاهی. ضمناً بد نیست نگاهی به ++Visual C داشته باشین تا ببینید نیاز نیست تمام عمرتون رو وقت بگذارین تا برنامه هایی در حد #C بنویسید.

    حاضرین با بنده هم مسابقه برنامه نویسی خلاقانه و ماهرانه بدین؟ اتفاقاً اخیراً اثبات شده که حتی خلاقیت هم اکتسابیه و اینو قاعدتاً شما که فلسفه خوندین باید بهتر بدونید. اگه برنامه نویسی ذاتی باشه، باید توی عدالت خدا شک کرد که به یکی از بندگانش یک ویژگی رو بده و به دیگری نده.
    -----
    پاورقی: از همه دوستان بخاطر تند شدن لحنم عذرخواهی میکنم ولی دلیلش، اهانتهای مستقیمی بود که همه شاهدش بودین. درصورت تکرار توهین توسط هر فردی، چه به بنده و چه به هرکدوم از اعضای این انجمن، کاربر خاطی بلافاصله و بدون هشدار قبلی مسدود خواهد شد. تا حالا نمیخواستم از اختیارات مدیریتی استفاده کنم و بخاطر همین هم با مدیران ارشد سایت بحثهای طولانی داشتم ولی گویا حق با اونهاست و بدون استفاده از این ابزارها، برخی اینجا رو با جاهای دیگه اشتباه میگیرن. به قول معروف، توی ورزش هم کارت زرد و قرمز لازمه و برخی جاها، باید مستقیماً کارت قرمز داد!
    بر خلاف تصوری که داشتم، شما منطق خوبی برای حرفی که زدی داشتی
    با اینکه نظر کاملاً متفاوتی با شما دارم ، اما با بیشتر حرفای شما موافقم و خوشحالم که بی اصول و منطق چیزی رو به زبون نمیارید
    در مورد شما می تونم بگم " ترکیب هوش و صراحت شما باعث می شه که حتی به عنوان دشمن هم محترم شمرده بشی"
    با این حرفتون که استعداد هم اکتسابیه کاملاً موافقم واینو تو زندگیم لمس کردم
    امیدوارم، حرفای ما رو به دل نگیرید و بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم
    من بابت تمام خدماتی که به جامعه برنامه نویس ها کردی، صمیمانه ازتون تشکر می کنم

  28. #68

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    «مبانی کامپیوتر و الگوریتمها» نوشته عین ا... جعفرنژاد قمی و انیس کریمپور
    آقای شهرکی لطفا لینک دانلودش رو هم بزارید چون هر چقدر می گردم نیست

  29. #69

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    راستش لینک دانلودش رو ندارم ولی کتابش رو میتونید از کتابفروشیها تهیه کنید.

  30. #70
    کاربر جدید آواتار atilacivil
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    15

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    خواهش عزیزم
    برای یادگیری mvc کتاب مهندس راد عالیه.
    اس کیو ال هم فعلا رفرنس خاصی برای شما لازم نیست. شما سی شارپ رو که راه افتادی بمن بگو خودم اس کیو ال رو بحدی که پروژت رو انجام بدی بهت یاد میدم.

    من اینجا دشمن زیاد دارم و ممکنه دیر یا زود دیگه تو این فروم نباشم برای همین میتونی آی دی مسنجرم رو برداری تا بعدا بتونم کمکت کنم.
    ممنون دوست عزیز
    حتما کتاب آقای راد رو تهیه میکنم. . . . . . . . .پیروز و سربلند باشی دوست خوبم

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    منظورتون رو از اون خنده مسخره نمیدونم واقعاً ولی بطور کاملاً جدی دارم هشدار میدم اگه به قوانین (عدم توهین به دیگران) احترام نگذارین، مطابق همون قوانین با شما برخورد خواهد شد.

    توی این پست که بنده گذاشتم هم میبینید که گفتم احتمالاً و شما هم که فلسفه خوندین، احتمالاً معنی این کلمه رو میدونید. مایکروسافت در طی مدت فعالیتش ثابت کرده که فقط و فقط به پول و سوددهی خودش فکر میکنه و وقت و زمان برنامه نویسها براش کوچکترین اهمیتی نداره. مگه زمانی که تصمیم گرفتن Silverlight رو از دور خارج کنن، توی همون Community Forum خود مایکروسافت از کسی نظرسنجی کردن؟ مگه زمانی که ساختار کار با دیتابیس رو از DataAdapter و... به LinQ تغییر دادن، نظر کسی براشون مهم بود؟ خود شما هم هنوز نمیدونید قراره توی نسخه بعدی NET. با چه چیزی غافلگیر بشین. توی چنین شرکتی، هیچ بعید نیست که بعد از مدتی با #C هم خداحافظی کنیم. البته باز هم تأکید میکنم که این مسئله، احتماله ولی احتمال بعیدی هم نیست.

    نه دوست عزیز، با هلسبرگ دوست نیستم و شما هم نیازی نیست تیکه بندازین. فقط به شرکتی که همیشه Closed Source کار کرده و همیشه هم محصولاتش پر از باگهای امنیتی خطرناک بوده و همیشه هم حقوق کاربران خودش رو به راحتی زیر پا گذاشته، اعتماد ندارم. یک مثال خیلی ساده از عدم امنیت شما در محصولات مایکروسافت: وقتی به شبکه وصل هستین و هیچ کاری هم انجام نمیدین (فقط وصل هستین)، چراغ LAN شما دائماً چشمک میزنه. تا حالا فکر کردین چی داره میفرسته؟ از کجا بفهمیم؟ نمیتونیم چون Closed Source هست. بد نیست بدونید همون ویندوز Microsoft بعنوان یکی از ابزارهای جاسوسی مهم مطرحه. چرا اخیراً میگن روی وبکم Laptop یا PC خودتون رو با چسب بپوشونید؟ چون برای شرکتی که طراحیش کرده، هیچ کاری نداره که طوری برنامه ریزیش کنه که هروقت خواست بدون روشن شدن چراغش، اون رو فعال کنه و تصویر شما رو داشته باشه. بگذریم، این مباحث ارتباطی به موضوع تاپیک نداره فقط خواستم بگم که چشم و گوش بسته، اسیر مایکروسافت نشین. شما هم هروقت تونستین اثبات کنید برنامه ای که با رعایت تمام اصول بهینه سازی توی ++C نوشته شده، از برنامه ای که با رعایت تمام اصول بهینگی توی #C نوشته شده، کندتر اجرا میشه، بعد از #C درمقابل ++C طرفداری کنید.

    این حرفتون هم توأم با توهینه. از گمراه کردن ایشون چی عاید ما میشه؟ شما رو نمیدونم ولی کسانی که توی چند سال عضویتم توی این انجمن و سایر مکانها مثل PHPGroup و IranPHP و MajidOnline و Cloob و... بنده رو میشناسن، میدونن که قصدم همیشه کمک کردن بوده نه گمراه کردن. حالا شما تازه از راه رسیدین و بنده رو نمیشناسین، دلیل نمیشه بخواین برای اثبات مسیر غیر اصولی که رفتین، بنده و سایرین رو متهم به گمراهسازی کنید. بعدش هم فکر میکنید مگه توی اون به قول شما 2 واحد دانشگاهی ما چیزی یاد گرفتیم؟ اگه میگیم ++C یاد بگیرین، یعنی خودتون با کمک e-Bookها و منابع زبان اصلی یاد بگیرین نه منابع فارسی موجود در ایران و کتابهای دانشگاهی. ضمناً بد نیست نگاهی به ++Visual C داشته باشین تا ببینید نیاز نیست تمام عمرتون رو وقت بگذارین تا برنامه هایی در حد #C بنویسید.

    حاضرین با بنده هم مسابقه برنامه نویسی خلاقانه و ماهرانه بدین؟ اتفاقاً اخیراً اثبات شده که حتی خلاقیت هم اکتسابیه و اینو قاعدتاً شما که فلسفه خوندین باید بهتر بدونید. اگه برنامه نویسی ذاتی باشه، باید توی عدالت خدا شک کرد که به یکی از بندگانش یک ویژگی رو بده و به دیگری نده.
    -----
    پاورقی: از همه دوستان بخاطر تند شدن لحنم عذرخواهی میکنم ولی دلیلش، اهانتهای مستقیمی بود که همه شاهدش بودین. درصورت تکرار توهین توسط هر فردی، چه به بنده و چه به هرکدوم از اعضای این انجمن، کاربر خاطی بلافاصله و بدون هشدار قبلی مسدود خواهد شد. تا حالا نمیخواستم از اختیارات مدیریتی استفاده کنم و بخاطر همین هم با مدیران ارشد سایت بحثهای طولانی داشتم ولی گویا حق با اونهاست و بدون استفاده از این ابزارها، برخی اینجا رو با جاهای دیگه اشتباه میگیرن. به قول معروف، توی ورزش هم کارت زرد و قرمز لازمه و برخی جاها، باید مستقیماً کارت قرمز داد!
    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    نه اینکه میگیم ++C رو بخونید، به معنای کنار گذاشتن #C نیست. میتونید در کنارش بخونید. البته مهمتر از هر زبان برنامه نویسی، یادگیری الگوریتم نویسی هست (منطق پشت برنامه). این مورد رو هم هیچ کسی نمیتونه به شما یاد بده چون اصولاً فکر کردن رو نمیشه یاد داد. بهترین و مؤثرترین راه یادگیری الگوریتم نویسی هم مشاهده و تفکر در الگوریتمهای از قبل نوشته شده است. کتاب «مبانی کامپیوتر و الگوریتمها» نوشته عین ا... جعفرنژاد قمی و انیس کریمپور کتاب خوبیه. از این نظر خوبه که پر از الگوریتمهای حل شده است و از مسائل ساده (2+2) تا مسائل پیچیده تر (مرتب سازی آرایه های چندبعدی) مرتب شده و آخر هر فصل هم تمرینات خوبی داره.
    اوه اوه!
    به این سن رسیدم هنوز ندیده بودم که یه نفر که تو یه سایتی مسئولیتی داره اینقد از دایره ادب خارج شه
    برادر من پیاده شو با هم بریم
    فدای اون اختیارات مدیریتیت بشم من
    حال جواب دادن بهت رو ندارم اما چند نکته:
    1. من دو روز پیش با جناب مهندس صادقیان تماس گرفتم و از ایشون خاستم که کلا منو و پست هام رو از فروم برنامه نویس محو کنه چون فضای جوری شده که نمیشه فعالیت سالم داشت و تو چنین فضایی من نمیتونم با ادبیات مورد نظر جناب صادقیان صحبت کنم پس بهترین گزینه اینه که بذارم برم.
    2. شما 100 پست آخر منو ببین اگر یه دونه سوال کرده بودم جایزه داری. من از اینجا بودن هیچ منفعتی مادی ای نمیبرم و صرفا بخاطر کمک به دیگران و ادای دین به فروم حضور دارم.
    3. شما هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــرگــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــز اختیاراتی که ادعا کردید رو ندارید و بهتره خودتون رو با این ادعاها کوچیک نکنید. شما حتی یه کارت زرد هم نمیتونید بمن بدید چه برسه مسدود سازی!!!!!
    این تهدیدات رو بذار برای بچه های زیر 20 فروم.
    4. جون داداش این پستت را نه دیلیت کن نه ویرایش. دوس دارم در موردش با استاد کرامتی، مهندس صادقیان، مهندس مداح، مهندس مدائنی و ... صحبت کنم. شاید لازم باشه رنگ اسمت به همون رنگ دو روز قبل برگرده
    5. برای تغییر ذائقه این عکس رو هم ببین:




  32. #72

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    اوه اوه!
    به این سن رسیدم هنوز ندیده بودم که یه نفر که تو یه سایتی مسئولیتی داره اینقد از دایره ادب خارج شه...
    دوست گرامی، قضاوت درمورد اینکه چه کسی از دایره ادب خارج شده با دوستان باشه تا انتخاب کنن شما که اون شکل خنده رو گذاشتین، از دایره ادب خارج شدین یا بنده که در جواب شما گفتم نباید به این شکل برخورد بشه. اما بخاطر مورد 3 که فرموده بودین چنین اختیاراتی ندارم، هم پستهای شما به مدیریت جهت تخلف گزارش شد و هم کارت زرد صادر شد و هم جریمه 3 ماهه با کسر 5 امتیاز از رتبه شما در انجمن برای شما منظور شد تا منبعد، حدود خودتون رو رعایت کنید. قدیمیها راست گفتن که: آزادی خودت رو کمی محدود کن، قبل از اینکه بقیه برات زیاد محدودش کنن.

  33. #73

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط csvbcscp مشاهده تاپیک
    امیدوارم، حرفای ما رو به دل نگیرید و بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم
    تا وقتی که اهانت و لجبازی و تعصب بدون منطق در بین نباشه، بحثها و اختلاف نظرهای توی انجمن عادیه و باعث نمیشه دوستی بین ما کمرنگ بشه. من هم امیدوارم بتونم دوست سودمندی برای شما و سایر اعضای محترم این تالار باشم. موفق باشید.

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    دوست گرامی، قضاوت درمورد اینکه چه کسی از دایره ادب خارج شده با دوستان باشه تا انتخاب کنن شما که اون شکل خنده رو گذاشتین، از دایره ادب خارج شدین یا بنده که در جواب شما گفتم نباید به این شکل برخورد بشه. اما بخاطر مورد 3 که فرموده بودین چنین اختیاراتی ندارم، هم پستهای شما به مدیریت جهت تخلف گزارش شد و هم کارت زرد صادر شد و هم جریمه 3 ماهه با کسر 5 امتیاز از رتبه شما در انجمن برای شما منظور شد تا منبعد، حدود خودتون رو رعایت کنید. قدیمیها راست گفتن که: آزادی خودت رو کمی محدود کن، قبل از اینکه بقیه برات زیاد محدودش کنن.
    این یعنی چی؟
    یعنی من میمیرم حالا؟ :(
    میدونی فرق حق و باطل چیه؟
    حق نیازی به باطل نداره ولی باطل همیشه به حق نیاز داشته
    میبینی چقد ادبیات این پستت با پست قبلیت تغییر کرد؟
    ولی ببین که ادبیات من هیییییییییییییییییییییییی یییچ تغییری نکرده و نمیکنه.
    ادبیات تو نه بخاطر حق بودن بلکه بخاطر رنگ اسمته. ولی وقتی دیدی از تو پر رنگ ترها که منو بهتر و بیشتر میشناسن نظرشون کاملا عکس شماست نظرت رو ملایم کردی
    شما که حرف از مسدود کردن من زده بودی. دیگه چرا پست های منو گزارش کردی؟ خب خودت مسدود میکردی دیگه :))))))

  35. #75

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    آقای به ظاهر محترم، لطفاً بیشتر از این از دایره ادب خارج نشین وگرنه تمامی پستهای شما تحت عنوان Spammer گزارش و حذف خواهد شد. اینقدر هم بنده رو از مدیران ارشد سایت نترسونید چون اولاً اونها دوستان بنده هم هستن و ثانیاً اینقدر منطق دارن که بدونن چه کسی داره خلاف قوانین فعالیت میکنه و ثالثاً حذف اختیارات مدیریت که سهله، حذف عضویت بنده در این سایت هم برام اهمیتی نداره چون فقط باعث میشه بار مسئولیتم کمتر بشه. اگه شما 100 پست اخیرتون رو به رخ میکشین که سؤالی نپرسیدین، بنده توی بیش از 4700 پستی که داشتم، سؤالی نپرسیدم و بیش از 7000 بار هم از پستهای بنده تشکر شده و این رو هم باعث غرور و افتخار خودم نمیدونم چون وظیفه ام کمک کردن به دوستانم توی این سایت بوده ولی فقط خواستم بگم این چیزها ملاک ارزش نیست و اگر هم باشه، با ارزش تر از شما توی این انجمن زیاده. همینطور پیشروی کنید، به مسدودسازی هم میرسیم. نگران نباشید. ضمناً این چیزی که شما مدعی هستین هییییییییچ تغییری نکرده، اسمش ادبیات نیست، بی ادبیه. درست هم میگین، لحن صحبت شما از همون اول با توهین و بی ادبی عجین بود و تغییری نکرده. اگر هم میبینید بنده با این لحن صحبت میکنم، بخاطر رنگ اسمم نیست و کسانی که من رو از لحظه حضورم توی انجمن میشناسن، میدونن که بی دلیل هیچ حرفی رو صرفاً از موضع قدرت نگفتم چون معتقدم من هم مثل بقیه، یکی از اعضای اینجا هستم و فرقی با بقیه نداره و این رنگها برام مهم نیست. علت لحن اینچنینی صحبتم اینه که از تطابق اونها با قوانین سایت برنامه نویس مطمئن هستم. شما هم هرجا مطابق با قوانین اون جامعه رفتار کنید، میتونید با راحتی خیال و اطمینان خاطر حرف بزنید.

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    آقای به ظاهر محترم، لطفاً بیشتر از این از دایره ادب خارج نشین وگرنه تمامی پستهای شما تحت عنوان Spammer گزارش و حذف خواهد شد. اینقدر هم بنده رو از مدیران ارشد سایت نترسونید چون اولاً اونها دوستان بنده هم هستن و ثانیاً اینقدر منطق دارن که بدونن چه کسی داره خلاف قوانین فعالیت میکنه و ثالثاً حذف اختیارات مدیریت که سهله، حذف عضویت بنده در این سایت هم برام اهمیتی نداره چون فقط باعث میشه بار مسئولیتم کمتر بشه. اگه شما 100 پست اخیرتون رو به رخ میکشین که سؤالی نپرسیدین، بنده توی بیش از 4700 پستی که داشتم، سؤالی نپرسیدم و بیش از 7000 بار هم از پستهای بنده تشکر شده و این رو هم باعث غرور و افتخار خودم نمیدونم چون وظیفه ام کمک کردن به دوستانم توی این سایت بوده ولی فقط خواستم بگم این چیزها ملاک ارزش نیست و اگر هم باشه، با ارزش تر از شما توی این انجمن زیاده. همینطور پیشروی کنید، به مسدودسازی هم میرسیم. نگران نباشید. ضمناً این چیزی که شما مدعی هستین هییییییییچ تغییری نکرده، اسمش ادبیات نیست، بی ادبیه. درست هم میگین، لحن صحبت شما از همون اول با توهین و بی ادبی عجین بود و تغییری نکرده. اگر هم میبینید بنده با این لحن صحبت میکنم، بخاطر رنگ اسمم نیست و کسانی که من رو از لحظه حضورم توی انجمن میشناسن، میدونن که بی دلیل هیچ حرفی رو صرفاً از موضع قدرت نگفتم چون معتقدم من هم مثل بقیه، یکی از اعضای اینجا هستم و فرقی با بقیه نداره و این رنگها برام مهم نیست. علت لحن اینچنینی صحبتم اینه که از تطابق اونها با قوانین سایت برنامه نویس مطمئن هستم. شما هم هرجا مطابق با قوانین اون جامعه رفتار کنید، میتونید با راحتی خیال و اطمینان خاطر حرف بزنید.
    من واقعا علت ایهمه عصبانیت شما رو درک نمیکنم
    حق که با شماست
    قدمت شما که بیشتره
    پست هاتون بیشتره
    تشکرهاتون بیشتره
    مدیر هستید
    با مدیران فروم هم که دوست هستید
    با اینهمه نقطه برتری چه چیزی رو کم داری که عصبانیت میکنه؟
    عزیزم من که گفتم خودم میخوام از فروم برم. فقط خیلی دسوت دارم نظر سایر دوستان رو هم بدونم بعد برم. البته میدونم که جناب صادقیان طرف شما هستن چون ایشون کلا معتقدن من باید با ادبیات دیگه پست بدم.
    من شما رو از مدیران ارشد سایت ترسوندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    خوبه که اینجا همه چیزمکتوب میشه و مشخصه که کیچه حرفی زده
    شمائید که منو تهدید به مسدود شدن مکینید و میگید که به مدیران گزارش تخلفتون رو دادم.
    من که هرگز نخاسته و نیمخوام کسی برام کاری کنه.
    حتی به مهندس مدائنی هم عرض کردم:



    من نیازی به حمایت کسی ندارم چون خوشبختانه هم توان دفاع از خودم رو دارم و هم اینکه در یک محیط تکست بیس همه شواهد موجوده.
    تو رو خدا اینقد عصبانی نباش بادر عزیزم
    خدائی من نمیدوسنتم اینقد شما حساسی وگرنه بخدا اصلا جوابت رو نمیدادم
    اصلا و ابدا ناراحت نباش. قول میدم بهت تا اخر این هفته پرونده حضور من تو این فروم بسته بشه. فقط اجازه بده من قبل اون نظرات چند تا دسوتان رو بپرسم بعد. همین و همین
    عزیزم نگران هیچی نباش. مهمترین عضو این انجام مهندس صادقیانه که طرف شماست. منم بخوبی اینو میدونم و فکر نکن که فردا روز که ایشون به حمایت از شما پست بذاره من تعجب میکنم
    اگر شخصیت واقعی منو تو دنیای بیرون میشناختی اینقد در موردمبد قضاوت نمیکردی.
    بهرحال لطفا عصبانی نباش. هر چقدر دوست داری علیه من پست بده و منم جواب میدم ولی عصبانی نباش :)

  37. #77

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    من از دست شما عصبانی نیستم ولی لحن صحبتتون واقعاً اهانت آمیز و توأم با تمسخره. شاید خودتون هم به این مسئله پی برده باشین ولی از شما که فلسفه خوندین تعجب میکنم که مسئله به این سادگی رو متوجه نمیشین. من گفتم احتمال داره مایکروسافت سر #C همون بلایی رو بیاره که قبلاً سر Silverlight و DataAdapter و بقیه موارد آورد و این کار ازش بعید نیست و استدلال خودم رو هم مطرح کردم ولی شما چکار کردین؟ نوشتین « خخخخخخخخخ » مگه ما اینجا با هم شوخی داریم؟ مگه اینجور خندیدن توی یک محیط علمی، چیزی بجز تمسخر رو نشون میده؟ بعد هم من گفتم اهانت نکنید و به شما هم توهین نکردم و هر حرفی زدم، با دلیل و برهان بود ولی شما مجدداً به اهانت و رجزخوانی و... ادامه دادین و نتیجه اون هم گزارش پست شما و اخطار و موارد دیگه بود. مطمئن باشین اگه روی صحبت که چه عرض کنم، اهانتهای شما با هر فرد دیگری از اعضای این تالار بود، باز هم همین برخورد انجام میشد چون اولویت اصلی در اینجا، حفظ نظم تالار و رعایت حریمها برای فراهم کردن محیطی بدور از تنش جهت تبادل علم هست. راستی، چند باری هم هست که گفتین بنده دو روزه که مدیر شدم و شاید این برداشت رو داشتین که جوگیر شده باشم ولی محض اطلاع عرض میکنم مدیریت بخش PHP حدود 1 ساله که به بنده واگذار شده و اگه احیاناً جو زدگی و... هم در کار بوده (که نیست)، تا حالا دوره اش گذشته. شما هم اگه بجای تعصب روی مسیری که خودتون رفتین، این احتمال رو درنظر میگرفتین که شاید مسیر شما اشتباه بوده باشه و یا حتی ممکنه شما رو به نتیجه رسونده باشه ولی اصولی نباشه و برای همه جواب نده، اینقدر با اطمینان و تعصب، نظر سایرین رو به سخره نمیگرفتین.

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    من از دست شما عصبانی نیستم ولی لحن صحبتتون واقعاً اهانت آمیز و توأم با تمسخره. شاید خودتون هم به این مسئله پی برده باشین ولی از شما که فلسفه خوندین تعجب میکنم که مسئله به این سادگی رو متوجه نمیشین. من گفتم احتمال داره مایکروسافت سر #C همون بلایی رو بیاره که قبلاً سر Silverlight و DataAdapter و بقیه موارد آورد و این کار ازش بعید نیست و استدلال خودم رو هم مطرح کردم ولی شما چکار کردین؟ نوشتین « خخخخخخخخخ » مگه ما اینجا با هم شوخی داریم؟ مگه اینجور خندیدن توی یک محیط علمی، چیزی بجز تمسخر رو نشون میده؟ بعد هم من گفتم اهانت نکنید و به شما هم توهین نکردم و هر حرفی زدم، با دلیل و برهان بود ولی شما مجدداً به اهانت و رجزخوانی و... ادامه دادین و نتیجه اون هم گزارش پست شما و اخطار و موارد دیگه بود. مطمئن باشین اگه روی صحبت که چه عرض کنم، اهانتهای شما با هر فرد دیگری از اعضای این تالار بود، باز هم همین برخورد انجام میشد چون اولویت اصلی در اینجا، حفظ نظم تالار و رعایت حریمها برای فراهم کردن محیطی بدور از تنش جهت تبادل علم هست. راستی، چند باری هم هست که گفتین بنده دو روزه که مدیر شدم و شاید این برداشت رو داشتین که جوگیر شده باشم ولی محض اطلاع عرض میکنم مدیریت بخش PHP حدود 1 ساله که به بنده واگذار شده و اگه احیاناً جو زدگی و... هم در کار بوده (که نیست)، تا حالا دوره اش گذشته. شما هم اگه بجای تعصب روی مسیری که خودتون رفتین، این احتمال رو درنظر میگرفتین که شاید مسیر شما اشتباه بوده باشه و یا حتی ممکنه شما رو به نتیجه رسونده باشه ولی اصولی نباشه و برای همه جواب نده، اینقدر با اطمینان و تعصب، نظر سایرین رو به سخره نمیگرفتین.
    واقعا همه این کارها بخاطر اینه که من گفتم؟ "خخخخخخخخخخخخخخخخخخ" ؟ فدات شم اگر اینجا محیط علمیه چه نیازی به رفتارهای پلیسی و امنیتی داره؟ الان شما دارید محیط رو بدون تنش میکنید؟ شما گفتید سی شارپ داره منقرض میشه!!!!!! منم بی تعارف خنده ام گرفت و به رسم امروزی ها خنده ام رو با "خخخخخخخخخخخخخخ" نمایش دادم یعنی الان دیگه شدم شمر بن ذی الجوشن؟!!! آیا اینا نشونه یه محیط علمیه؟ اگر بفرض من مدیر اینجا بودم فقط و فقط با حرفای الکی برخورد میکردم نه اینکه چند نفر با هم کل بندازن. همه این کل ها بحث علمیه. تا حالا تو این فروم N تا پست علیهه من داده شده و از هیچکدومش هم ناراحت نشدم. شما که پرونده افراد رو میبینید. ببینید شده منی ک مورد گزارش تخلف بدم؟ لازمه ی محیط علمی آزادی بیانه نه تهدید به مسدود سازی!! آزادی بیان هم یعنی علی متقی پور طبق شخصیتش حرف بزنه و شما هم همینطور اعضای فروم هم بهترین قاضیند نیازی به بیانیه دادن و کارت کشیدن هم نیست به روح پدرم اگر من ادمین این سایت هم بودم و شما این پست رو علیهه من میدادید من بهتون کارت زرد نمیدادم

  39. #79

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    اون شکل خنده، شروعش بود. خودتون یکبار دیگه پستهاتون رو بخونید. البته بعید میدونم باز هم متوجه اهانتهاش بشین. برای همین، فهرست مواردی که به نوعی، تمسخر، کنایه یا توهین توی صحبتهای شما بوده رو برای شما تهیه کردم که زحمتتون کمتر بشه:
    من لیسانس فلسفم
    15 ماهه شروع کردم به یادگیری
    نه سی بلدم نه سی پلاس پلاس نه الگوریتم
    حاضرم با هر سه نفرتون یه قرار حضوری بذارم و یک رقابت که ببینیم کد کی خلاقانه تر و ماهرانه تره. یعنی کی برنامه نویسی را بهتر درک کرده.
    برنامه نویس شدن نیاز به استعدادهای ذاتی داره و به بلد بودن سی و سی پلاس پلاس ربطی نداره
    هر کدموتون تهرانید یا تهران گذرتون میخوره خبر کنید یه رقابت حضوری داشته باشیم. هر کی باخت پول شام با اون :)
    آره همین کارو بکن. خیلی خوبه. سی رو اساسی یاد بگیر. بعد سی پلاس پلاس. بعد اون دیگه هر کاری دوست داشتی بکن. تا اون موقع ما بار خودمون رو بستیم و دیگه بازار کار رو کسی شلوغ نمیکنه. اینم مشاوره ایکه دوس داشتی.
    خوشبختانه من مهندس نیستم و همه جا با افتخار گفتم که فلسفه خوندم و برخلاف بعضی ها خودم رو پشت کلمه مهندس قایم نکردم و ادعام به عملمه نه به مدرکم
    اینجا بخوای به حرف دیگران گوش بدی اکثرا گمراهت میکنن.
    اینایی که میگن برو سی و سی پلاس پلاس یادبگیر فقط بخاطر اینه که تو دانشگاه 2 واحد این درسها رو پاس کردن.
    ادعا اینجا زیاده. الان برو پست های اخیر منو بخون. همش داشتم با حرفای الکی و اسپم مبارزه میکردم. واقعا یه سری فقط برای زیاد شدن پست هاشون پست میدن. اینو کم کم خودت متوجه میشی
    خــــــــــــــدا کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــه
    ولی بنظر من مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــحـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــاله
    یکی از بچه های این فروم که به تازگی مدیر شده گفت سی شارپ بزودی منقرض میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خخخخخخخخخخخخخخ
    اوه اوه!
    به این سن رسیدم هنوز ندیده بودم که یه نفر که تو یه سایتی مسئولیتی داره اینقد از دایره ادب خارج شه
    برادر من پیاده شو با هم بریم
    فدای اون اختیارات مدیریتیت بشم من
    شما هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــرگــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــز اختیاراتی که ادعا کردید رو ندارید و بهتره خودتون رو با این ادعاها کوچیک نکنید. شما حتی یه کارت زرد هم نمیتونید بمن بدید چه برسه مسدود سازی!!!!!
    این تهدیدات رو بذار برای بچه های زیر 20 فروم
    ادبیات تو نه بخاطر حق بودن بلکه بخاطر رنگ اسمته.

  40. #80

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    حیف که من طرف دعوا نیستم وگرنه چه میشد

    حالا آقای متقی نمیدونم شما شناخت قبلی مثل اینکه نداشتید از آقای شهرکی.
    ایشون تاحالا بعکس خیلی ملایم بودن در مدیریت حتی شاید درحد اغماض بیش از حد.
    این چند وقته شاید تحت فشار و مشکلاتی بودن و یخورده حال و حوصلشون کمتر شده.
    اصلا یه مسئولیت های سنگینی هم گردن میگیره بنده خدا و واسه خودش کار درست میکنه.
    فکر کنم درگیری های ایجاد و مدیریت نهاد حمایت از برنامه نویسان هم جزوش باشه.

    حالا آدمها همه بهرحال ضعفهایی دارن و اشتباهاتی ممکنه بکنن دیگه.
    این جمله رو البته به طرف خاصی نگیرید نه شما نه آقای شهرکی؛ چون اونوقت دعوا ادامه پیدا میکنه.
    منظورم اینه که همه جایزالخطا هستن و این بحثها رو زیاد گنده نکنید.

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی برای شروع یادگیری برنامه نویسی تحت وب
    نوشته شده توسط tribute در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 03 مرداد 1393, 12:02 عصر
  2. مقدمات شروع یادگیری برنامه نویسی حرفه ایی
    نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 19:23 عصر
  3. مبتدی: شروع یادگیری برنامه نویسی با Asp.net
    نوشته شده توسط abbas_habibi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •