نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تو slq چجوری میشه بر اساس تاریخ گفت چه روزی از هفته است

  1. #1

    Exclamation تو slq چجوری میشه بر اساس تاریخ گفت چه روزی از هفته است

    سلام بر دوستان
    میخاستم ببینم تو
    sql چجوری میشه بر اساس تاریخ گفت چه روزی از هفته است، کدی داره نمیدونم تکنیکی داره هر روشی داره ممنون میشم راهنمایی کنین با زبان برنامه نویسی نه، فقط تو کدهای sql
    مثلا 07/06/2013 که میشه
    Friday یا اگه نشد لا اقل بگه چندمین روز هفته اس
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: تو slq چجوری میشه بر اساس تاریخ گفت چه روزی از هفته است

    از تابع DateName استفاده کنید

    SELECT DateName(Year, '2013.06.08')
    ,DateName(Month, '2013.06.08')
    ,DateName(Day, '2013.06.08')
    ,DateName(WeekDay, '2013.06.08');

    سایر پارامتر ها رو میتونید از Book online بگیرید.
    آخرین ویرایش به وسیله Reza_Yarahmadi : سه شنبه 21 خرداد 1392 در 07:54 صبح
    به سوالات خصوصی پاسخ داده نمی شود.

  3. #3

    نقل قول: تو slq چجوری میشه بر اساس تاریخ گفت چه روزی از هفته است

    SELECT DateName(Year, '2013.06.08')
    ,DateName(Month, '2013.06.08')
    ,DateName(Day, '2013.06.08')
    ,DateName(WeekDay, '2013.06.08')




    موقعي که در قسمت sql اکسس کدها را استفاده ميکنيم بصورت
    SELECT Table1.a, DateName(WeekDay,Table1.a)
    FROM Table1;

    جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hossein_h62
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهـــــان
    پست
    720

    نقل قول: تو slq چجوری میشه بر اساس تاریخ گفت چه روزی از هفته است

    نقل قول نوشته شده توسط aleshmaz.savan مشاهده تاپیک
    SELECT DateName(Year, '2013.06.08')
    ,DateName(Month, '2013.06.08')
    ,DateName(Day, '2013.06.08')
    ,DateName(WeekDay, '2013.06.08')




    موقعي که در قسمت sql اکسس کدها را استفاده ميکنيم بصورت
    SELECT Table1.a, DateName(WeekDay,Table1.a)
    FROM Table1;

    جواب نمیده ممنون میشم راهنمایی کنین
    اکسس ؟!! :|
    کدی که جناب یارمحمدی نوشتن مربوط به T-SQL هست،
    سوالتون رو در تالار اکسس بپرسید، ضمنا میتونید در مورد weekday هم تحقیق کنید.

تاپیک های مشابه

  1. چجوری میشه بر اساس دو یا چند فیلد بانک رو جستجو کرد؟
    نوشته شده توسط masoodamini در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 18:04 عصر
  2. چجوری میشه تو دیتاگرید بر اساس حروف الفبا یا حتی عدد سورت کرد؟؟؟
    نوشته شده توسط masoodamini در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 15:44 عصر
  3. سوال:چجوری میشه سن یک فرد را بر اساس تاریخ تولد وی بدست آورد
    نوشته شده توسط moharramiasl در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 22:05 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 08:21 صبح
  5. چجوری میشه که فرمت نمایش رو در دیتاگرید تعیین کرد؟
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 بهمن 1382, 10:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •