نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ثبت کارکتر فارسی در اکسس توسط جاوا

  1. #1

    ثبت کارکتر فارسی در اکسس توسط جاوا

    سلام دوستان خسه نباشید .
    من میخوام کارکتر فارسی توی پایگا داده ذخیره کنم ولی کارکتر ها رو بصورت نامفهون ذخیره میکنه .
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    این کد من.

    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    String database;
    database = "jdbc:odbc:Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=test.mdb;";

    Connection conn = DriverManager.getConnection(database,"","");
    System.out.println("Connected to database");
    Statement s = conn.createStatement();
    String in;
    in = ("INSERT INTO Identify VALUES("+ codeD +",'"+ nameD+"','"+ FnameD+"',"+ avgD+")");
    s.execute(in);

  2. #2

    نقل قول: ثبت کارکتر فارسی در اکسس توسط جاوا

    کسی نبود کمک کنه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار m.a.d1992
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    71

    نقل قول: ثبت کارکتر فارسی در اکسس توسط جاوا

    منم این مشکل داشتم، اگه از اساتید کسی می تونه جواب بده لطفا

تاپیک های مشابه

  1. مشکل مرتب سازی فارسی در اکسس 2000
    نوشته شده توسط amin_programmer در بخش Access
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1402, 16:31 عصر
  2. سوال: تشخیص کارکتر فارسی دررشته و ثبت آرایه در دیتابیس
    نوشته شده توسط atashsavar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1390, 12:08 عصر
  3. سوال: چگونه میتونم در تکس باکس توسط جاوا بین فارسی و انگلیسی سوییچ کنم
    نوشته شده توسط samira_kaeeni در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1389, 14:22 عصر
  4. گرفتن پشتیبان از بانک اکسس توسط کد برنامه
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 10 دی 1387, 23:45 عصر
  5. حذف موضوع ؟ فارسی ساز آفیس توسط میکروسافت
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 10:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •