نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: افزودن اطلاعات یک ستون به ابتدای اطلاعات ستون دیگر

  1. #1

    Question افزودن اطلاعات یک ستون به ابتدای اطلاعات ستون دیگر

    سلام ،

    فرض کنید یک جدول داریم با دو ستون . یکی ستون images و دیگری ستون content .

    برای اینکه بتونیم برای هر ردیف ، اطلاعات ستون images رو به ابتدای اطلاعات ستون content اضافه کنیم چه دستوری باید اجرا بشه؟

    مثلا اطلاعات ستون content در جدول زیر
    content images
    text1 1234jpg
    text 2 789jpg
    .
    .
    .
    .

    بعد از اجرای دستور به شکل زیر تغییر کند
    content
    1234jpgtext1
    789jpgtext1
    .
    .
    .
    .

    امیدوارم تونسته باشم منظور رو بیان کنم.


    اگه با اجرای مستقیم query یا یک کد PHP میشه این کار رو انجام داد ممنون میشم که راهنمایی کنید.


  2. #2

    نقل قول: افزودن اطلاعات یک ستون به ابتدای اطلاعات ستون دیگر

    خوب شما وقتی یک کوئری اجرا کردید (SELECT * FROM tableName) در PHP خروجی که بهتون میده یک آرایه هست (بستگی به روشی داره که استفاده می کنید) که شمال یک سری عنصره کافیه عنصری که ایندکس images داره و عنصری که ایندکس content داره رو با هم الحاق کنید. بعنوان مثال:

    $output = $result['images'] . $result['content'];

  3. #3

    نقل قول: افزودن اطلاعات یک ستون به ابتدای اطلاعات ستون دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط farzadyazdan مشاهده تاپیک
    خوب شما وقتی یک کوئری اجرا کردید (SELECT * FROM tableName) در PHP خروجی که بهتون میده یک آرایه هست (بستگی به روشی داره که استفاده می کنید) که شمال یک سری عنصره کافیه عنصری که ایندکس images داره و عنصری که ایندکس content داره رو با هم الحاق کنید. بعنوان مثال:

    $output = $result['images'] . $result['content'];
    ممنون. من کمی گیج شدم. میشه لطف کنید دستور کامل ترش رو برام بنویسید؟

  4. #4

    نقل قول: افزودن اطلاعات یک ستون به ابتدای اطلاعات ستون دیگر

    کسی که اینجا کمکی به ما نکرد ، اما برای دوستانی که احتمالاً در آینده این تاپیک رو می بینند و دنبال راه حلی شبیه به چیزی که من بودم میگردند ، کوئری زیر رو میتونن استفاده کنند :




    UPDATE Table
    SET content=CONCAT(images,content);



    موفق باشید!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1392, 22:58 عصر
  2. امدن اطلاعات نام انتخاب شده از یک ستون جدول دیتابیس
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1390, 14:34 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 07:42 صبح
  4. نمایش اطلاعات یک ستون در قالب دو ستون
    نوشته شده توسط shabani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 تیر 1386, 07:46 صبح
  5. اضافه کردن یک ستون بعد از یک ستون دیگر
    نوشته شده توسط golnari در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 21:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •