نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تو سایتم کوکی های سشن ساخته نمیشن

  1. #1

    Exclamation مشکل در فرم لاگین

    سلام
    من رو یه سرور دوتا سایت دارم که فرم لاگین اونها دقیقا مثل همه فقط اسم سشن هاشون فرق داره
    سایت اول بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه ولی سایت دومم رو امروز بعد از انتقال از لوکال هاست به اینترنت دیدم که سشنم بلافاصله بعد از ساخته شدن نابود میشه در صورتی که رو لوکال هیچ مشکلی ندارم
    نگاه کردم دیدم کوکی های مربوط به سشنم تو سایتی که مشکل داره تو سیستمم ذخیره نمیشن مشکل کجاست؟
    ناگفته نماند چند سری هم تونستم لوگین بشم ولی دوباره همون مشکل پیش اومده و دیگه لوگین نمیشه
    و همونطوری که گفتم در لوکال هاست کوکی های سشن به درستی ذخیره میشن
    آخرین ویرایش به وسیله mrcg10 : یک شنبه 19 خرداد 1392 در 23:53 عصر

  2. #2

    نقل قول: تو سایتم کوکی های سشن ساخته نمیشن

    به به چقدر جواب!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3

    نقل قول: تو سایتم کوکی های سشن ساخته نمیشن

    قطعه کدی که احتمالاً ایراد داره رو میذارم

    switch(mysql_result($result,0,"sd")) //سطح دسترسی کاربر در دیتابیس
    {
    case 0:
    {
    $_SESSION['lo9']=$email;
    echo '<a href="UserPanel" target="_self">پنل کاربری</a>';
    $on=mysql_result($result,0,"on");
    $id=mysql_result($result,0,"id");
    $on=substr("$on", 1);

    copy("$on","image/logo$id.jpg");

    mysql_query("update memberlist set logo='$on',online='1' where email='$email'",$db);
    break;
    }
    case 1:
    {
    $_SESSION['lo9']=$email;
    echo '<a href="AdminPanel" target="_self">پنل کاربری</a>';
    break;
    }
    }



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تو سایتم کوکی های سشن ساخته نمیشن

    شاید دایرکتوری که سشن ها ذخیره میشن مشکل داره
    همچین مواردی رو با پشتیبانی مطرح کنید

  5. #5

    نقل قول: تو سایتم کوکی های سشن ساخته نمیشن

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    شاید دایرکتوری که سشن ها ذخیره میشن مشکل داره
    همچین مواردی رو با پشتیبانی مطرح کنید
    مرسی مشکل از سر خود بودن نوت پد بود واسم مشکل BOM درست کرده بود که با یه ویرایشگر هگز حل شد

تاپیک های مشابه

  1. کوکی های یاهو که حاوی ایمیل باشند
    نوشته شده توسط funpatogh در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مهر 1389, 23:08 عصر
  2. آموزش: Membership یا قابلیت عضوگیری بدون استفاده از کنترل های پیش ساخته
    نوشته شده توسط skflower در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1388, 00:32 صبح
  3. خواندن کوکی های ذخیره شده!
    نوشته شده توسط alimooghashang در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 27 آذر 1388, 09:58 صبح
  4. خواندن کوکی های موجود در سیستم
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 26 خرداد 1385, 15:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •