نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اطلاع از وصل بودن برنامه سرور

  1. #1

    Question اطلاع از وصل بودن برنامه سرور

    سلام. من چهار تا کلاینت و یک سرور دارم و از winSoket و روش Nonbloking استفاده می کنم. تو این برنامه کلاینت ها چطوری میتنونن از وجود سرور قبل برقراری ارتباط باخبر بشند؟
    چون در صورت خاموش بودن یا غیر فعال بودن برنامه سرور ، در برنامه کلاینت خطای اتصال میده ، حتی از استثنا ها هم استفاده کردم ولی استثنا هم اجرا نمیشه و خطای اتصال رو میده. و چون من این اتصال رو در برهه های زمانی فراخوانی می کنم تعداد زیادی پیغام خطا رو نشون میده...

  2. #2

    نقل قول: اطلاع از وصل بودن برنامه سرور

    تو این برنامه کلاینت ها چطوری میتنونن از وجود سرور قبل برقراری ارتباط باخبر بشند؟
    Ping یا Echo Icmp هم برای همین کار هست.
    حتی از استثنا ها هم استفاده کردم ولی استثنا هم اجرا نمیشه و خطای اتصال رو میده
    به قول مجتبی هنوز علم غیب پیدا نکردیم. اگه نیاز به کمک دارید کدتون رو اینجا قرار بدید. چون به غیر از Exception های اکسترنال ، دلفی بر روی خطاهای داخلی مدیریت کامل دارد.
    و چون من این اتصال رو در برهه های زمانی فراخوانی می کنم تعداد زیادی پیغام خطا رو نشون میده...
    احساس میکنم ، پیاده سازیتون مشکل داره.
    و در کل استفاده از سوکت رو برای چنین کارهای به شخصه پیشنهاد نمیکنم. بهتره از کامپوننتهای قوی تری منجمله Indy یا Ics استفاده کنید.


تاپیک های مشابه

  1. ارسال پیام در برنامه سرور کلاینت
    نوشته شده توسط Microsoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 17 مرداد 1395, 09:55 صبح
  2. اطلاع از موفق بودن یا نبودن ارسال ایمیل در برنامه
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1390, 11:03 صبح
  3. تست وصل بودن دوربین به کامپیوتر با برنامه نویسی
    نوشته شده توسط arezoo_khoshrah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1387, 20:24 عصر
  4. آیا متدی برای چند زبانه بودن برنامه ها وجود دارد؟
    نوشته شده توسط taghavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1384, 09:39 صبح
  5. کنترل وصل بودن کامپیوتر به شبکه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1382, 19:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •