نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بدست آوردن نوع حقیقی فایل

  1. #1

    بدست آوردن نوع حقیقی فایل

    با سلام
    من نیاز دارم وقتی یک فایل رو آپلود می کنم چک بشه که حتما این فایل یک فایل word باشه و rename نشده باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: بدست آوردن نوع حقیقی فایل

    یه چیزی مثل این :

    string ext = Path.GetExtension(fileUpload1.FileName); string[] validFileTypes = { "bmp", "jpg", "jpeg", "png" }; bool isValidType = validFileTypes.Any(t => ext == "." + t); if(isValidType) 'do something

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن نوع حقیقی فایل

    خوب اینکه وقتی renamesh میکنم مثلا یه عکسو میزارم .doc نمیفهمه این فایل اشتباهه که

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: بدست آوردن نوع حقیقی فایل

    اشتباه رو تو باید جلوشو بگیری تو باید چکش کنی. منظورت چیه؟

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن نوع حقیقی فایل

    منظورم اینه که فایل word لازم دارم کاربر بیاد الکی یه فایل تصویر بذاره پسوندشو عوض کنه به جای فایل ورود آپلود کنه

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن نوع حقیقی فایل

    هویت اصلی یه فایل رو چطور می تونم بفهمم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار forestasphalt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    468

    نقل قول: بدست آوردن نوع حقیقی فایل


    string type = FileUpload1.PostedFile.ContentType;

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali9698
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    435

    نقل قول: بدست آوردن نوع حقیقی فایل

    من با کد زیر بعضی از تصاویر رو تشخیص میدم

    string fileformat = "";
    switch (FileUpload1.PostedFile.ContentType)
    {
    case "image/png":
    fileformat = "png";
    break;
    case "image/gif":
    fileformat = "gif";
    break;
    case "image/jpeg":
    fileformat = "jpg";
    break;
    case "image/jpg":
    fileformat = "jpg";
    break;
    }

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن نوع حقیقی فایل

    روی فایل ها ورد چی؟

    با FileUpload1.PostedFile.ContentType
    گاهی

    application/octet-stream

    application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document

    این دو تا رو بهم میده

    گاهی اولی رو میده گاهی دومی

  10. #10

    نقل قول: بدست آوردن نوع حقیقی فایل

    وقتی پسورد رو عوض می کنم تشخیص نمیده

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: بدست آوردن نوع پسوند فایل
    نوشته شده توسط mthreat.info در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1391, 15:16 عصر
  2. بدست آوردن دیتا از فایل html
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 19:21 عصر
  3. بدست آوردن تاریخ ایجاد فایل
    نوشته شده توسط delphi_63102 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1384, 13:23 عصر
  4. بدست آوردن تاریخ ایجاد فایل
    نوشته شده توسط fahimi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 دی 1382, 13:16 عصر
  5. بدست آوردن پسوند یک فایل
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1382, 18:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •