نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارسال یک مقدار از یک Activity به activity دیگر

  1. #1

    ارسال یک مقدار از یک Activity به activity دیگر

    سلام به دوستان عزیزم
    چطور میتونم از یک Activity به activity دیگر مقداری رو ارسال کنم .... اصلا امکان پذیر هست ؟

    میخوام یه جوراییی یه متغییر سراسری داشته باشم

    مرسی از همه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: ارسال یک مقدار از یک Activity به activity دیگر

    بله امکان پذیر هست

    در کلاس اکتیویتی اول :
    Bundle bundle = new Bundle();
    bundle.putString(“param″, “test”);

    Intent newIntent = new Intent(this.getApplicationContext(), ActivityClassName2.class);
    newIntent.putExtras(bundle);
    startActivityForResult(newIntent, 0);


    در کلاس اکتیویتی دوم

    Bundle bundle = this.getIntent().getExtras();
    String param = bundle.getString(“param″);

  3. #3

    نقل قول: ارسال یک مقدار از یک Activity به activity دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    بله امکان پذیر هست

    در کلاس اکتیویتی اول :
    Bundle bundle = new Bundle();
    bundle.putString(“param″, “test”);

    Intent newIntent = new Intent(this.getApplicationContext(), ActivityClassName2.class);
    newIntent.putExtras(bundle);
    startActivityForResult(newIntent, 0);


    در کلاس اکتیویتی دوم

    Bundle bundle = this.getIntent().getExtras();
    String param = bundle.getString(“param″);
    داداش همینطوری که نمیشه بگی و بری :)

    این bundle چیه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: ارسال یک مقدار از یک Activity به activity دیگر

    سلام
    این فیلم رو ببینین :
    گرفتن اطلاعات و انتقال به صفحه بعد

  5. #5

    نقل قول: ارسال یک مقدار از یک Activity به activity دیگر

    با مقادیر استاتیک هم میشه و فکر کنم قدرت بیشتری هم بهت میده

  6. #6

    نقل قول: ارسال یک مقدار از یک Activity به activity دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط biodread مشاهده تاپیک
    با مقادیر استاتیک هم میشه و فکر کنم قدرت بیشتری هم بهت میده
    بله با مقادیر استاتیک هم میشه اما چه نیازی هست این قدر بهینه نشده از حافظه استفاده کنیم؟ استاتیک برای جایی خوبه چندین کلاس لازم دارند از یه موردی استفاده کنند نه جایی که لازمه 2 تا کلاس یه باندل رو جابجا کنند. برای این کار باید از intent و message استفاده کرد.

  7. #7

    نقل قول: ارسال یک مقدار از یک Activity به activity دیگر

    آیا میشه هر نوع داده ای رو ارسال کرد؟
    مثلا list ؟

  8. #8

    نقل قول: ارسال یک مقدار از یک Activity به activity دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط biodread مشاهده تاپیک
    آیا میشه هر نوع داده ای رو ارسال کرد؟
    مثلا list ؟
    به طور کلی bundle توانایی دریافت دیتا های اصلی (boolean,byte,int,string,double,.....) به صورت تکی و آرایه ای داره. با توجه به اینکه هر ابجکت دیگه ای از این نوع داده ها ساخته شده اند پس محدودیتی برای انتقال نیست.
    مثلا اگر لیست شما string باشه به صورت یه آرایه از string ارسال میکنید. یا اگر از نوع یه ابجکتی باشه که 3 تا عدد صحیح و 2 تا sting داخلش هست. 5 تا آرایه داخل باندل گزاشته میشه. متد های کلاس bundle رو یه نگاه کنید متوجه میشید.
    یه مورد دیگه ای که تو پست قبلی یادم رفت بگم این هست اینه که اگر شما ابجکتی دارید که تو همه جای برنامه استفاده میشه و نمیخواید اون رو به صورت استاتیک تعریف کنید میتونید یه کلاس به اسم پروژه تعریف کنید و اون رو از Application مشتق کنید. تمام تابع ها و متغییر هایی که داخل این کلاس به طور پابلیک تعریف بشند در همه جای برنامه قابل دسترسی هستند. مثلا یه متد به اسم X داخل این کلاس تعریف میکنیم. تو هرجای برنامه که نیاز به این متد داشتیم با صدا زدن getApplication.X(); میتونید به اون متد دسترسی داشته باشید.
    بسته به شرایط میتونید از یکی از این روش ها استفاده کنید.

  9. #9

    نقل قول: ارسال یک مقدار از یک Activity به activity دیگر

    سلام اگر بخوایم یک مقدار رو از دیتابیس بگیریم در یک اکتیویتی و اون رو در اکتیویتی دیگر در دیتابیس استفاده کنیم چه باید بکنیم؟

  10. #10

    نقل قول: ارسال یک مقدار از یک Activity به activity دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط vbulletinpro مشاهده تاپیک
    سلام اگر بخوایم یک مقدار رو از دیتابیس بگیریم در یک اکتیویتی و اون رو در اکتیویتی دیگر در دیتابیس استفاده کنیم چه باید بکنیم؟

    دوست عزیز سوالتون رو به هیچ وجه نتونستم بخونم ! لطفا با ویرگولی چیزی نحوه درست خوندن سوال رو به ما هم نشون بدین.

    مورد بعدی اینکه این تایپیک مال سال 92 هستش ! کاش یدونه تایپیک جدید ایجاد میکردین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال یک مقدار از یک صفحه به صفحه دیگر با زدن یک Button
    نوشته شده توسط Minamir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1392, 10:19 صبح
  2. ارسال یک مقدار از یک sp به sp دیگر
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش T-SQL
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 16 خرداد 1392, 21:46 عصر
  3. ارسال چند مقدار برای یک sp
    نوشته شده توسط hamed_antiphp در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 دی 1387, 11:55 صبح
  4. ارسال یک مقدار به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط Esmail-Sanaei در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 14:42 عصر
  5. ارسال مقدار از یک فرم به فرم دیگر
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1386, 13:14 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •