نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل این کد کوچولو چیه؟

  1. #1

    مشکل این کد کوچولو چیه؟

    سلام دوستان

    میشه بگین مشکل این کد چیه؟؟

    <?php
    $categoryResult = mysql_query("select * from category",$serverLink);

    if (mysql_num_rows($categoryResult) > 0){
    echo "
    <label>آرشیو موضوعی</label>
    <hr color='#C0C0C0' size='1'>";
    while ($categoryRecord = mysql_fetch_assoc($categoryResult)){
    $categoryId = $categoryRecord["category_id"];
    $categoryTitle = $categoryRecord["category_title"];

    //$cat = mysql_query("select count(*) from book where category = '$categoryId' or category LIKE '$categoryId,%' or category LIKE '%,$categoryId,%' or category LIKE '%,$categoryId' ",$serverLink);
    //$catNum = mysql_fetch_array($cat);
    echo "
    <a href='index.php?cat=$categoryId'>$categoryTitle ()</a><br>";
    }
    echo "

    <br>";
    }
    ?>


    موقع اجرا این خطا رو چاپ میکنه:

    Warning: mysql_query(): 4 is not a valid MySQL-Link resource in C:\wamp\www\bookStore\Copy of index.php on line 238

    Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\wamp\www\bookStore\Copy of index.php on line 240

    که خط 238 همون لاین 2 و 240 لاین 4 ایجاستیه تابع هم هست که تو بعضی صفحه ها کار نمیکنه


    function redirect ($page){
    $s = "<script language='javascript'>
    window.location.href='$page'
    </script>";
    return $s;
    }

    مخصوصا موقعی که توی صفحه 1 هستم و دوباره میخوام به صفحه 1 برم...
    کار نمیکنه...

  2. #2

    نقل قول: مشکل این کد کوچولو چیه؟

    خطاش مال اتصال با بانکه. در واقع $serverLink که کانکشن دیتابیس هست درست کار نمیکنه. و این به دلیل زیر صورت گرفته:
    1- اصلا متغیرش تعریف نشده و با مقدار mysql_connect به بانک متصل نشده
    2- متغیر مقدار دهی شده ولی بد فراخوانی شده(مثلا جا به جایی حروف) یا در فایل دیگری هست و باید include بشه

    برای رفع مشکل در بالای همین برنامه مقدار serverLink رو برابر اتصال با بانک کن(mysql_connect).


    $serverLink = mysql_connect('localhost', 'mysql_user', 'mysql_password');



    البته بهتره از mysqli استفاده کنی. راحت‌تره و دستور mysql از php 5.5 دیگه پشتیبانی نمیشه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل این کد ساده چیه؟
    نوشته شده توسط maysamscript در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 بهمن 1388, 09:51 صبح
  2. مشکل این برنامه من چیه؟
    نوشته شده توسط dmax2328 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1387, 16:43 عصر
  3. مشکل این برنامه ساده چیه؟
    نوشته شده توسط Aftabgardan-cc در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 11:25 صبح
  4. مشکل این کد upload چیه؟
    نوشته شده توسط mmilad در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 فروردین 1386, 21:03 عصر
  5. مشکل این تکه کد چیه؟
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 15:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •