نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انواع متغیر در stored procedure

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mofrad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    دنیای دلفی
    پست
    94

    Question انواع متغیر در stored procedure

    سلام
    من زیاد با stored procedure آشنا نیستم. یک سوال داشتم اینکه آیا در بدنه sp امکان اینکه خروجی یک select رو داخل آرایه بریزیم وجود داره؟ یعنی نوع متغیر آرایه میشه تعریف کرد؟

  2. #2

    نقل قول: انواع متغیر در stored procedure

    این امکان وجود داره ولی استفاده ازش توی زبانی مثل SQL که همی چی خود به خود آرایه هست اصلا منطقی نیست
    مطمئن باش بدون استفاده از این امکان هم میتونی کارت رو راه بندازی به اضافه اینکه سرعت بیشتری هم خواهی داشت
    راجع به CURSOR ها تحقیق کن دستت میاد که چطوری این کار رو انجام بدی

  3. #3

    نقل قول: انواع متغیر در stored procedure

    باید از همون CURSOR استفاده کنید. مثلا:
    CREATE PROCEDURE test()
    BEGIN
    DECLARE userId INT(10);
    DECLARE userName VARCHAR(50);
    DECLARE selectCursor CURSOR FOR SELECT id, name FROM users WHERE 1;

    OPEN selectCursor;
    read_loop: LOOP
    FETCH selectCursor INTO userId, userName;
    # do something
    END LOOP;
    CLOSE selectCursor;
    END

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن متغیر از Stored procedur
    نوشته شده توسط mahan.2002 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1390, 07:50 صبح
  2. مبتدی: گرفتن متغیر از Stored procedur
    نوشته شده توسط mahan.2002 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1390, 06:44 صبح
  3. سوال: فرستادن و دریافت متغیر از نوع output در stored procedure
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مهر 1390, 19:32 عصر
  4. مقدار دهی به یک متغیر در stored procedure
    نوشته شده توسط quantomquery در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 21 خرداد 1389, 23:10 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1387, 22:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •