نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چرا برنامه C++‎ win32 cosole application توی visual studio 2010 تا باز میشه بسته میشه؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تو الکترونِ داخل cpu
    پست
    127

    Angry چرا برنامه C++‎ win32 cosole application توی visual studio 2010 تا باز میشه بسته میشه؟؟؟

    من یه مدته که visual studio 2010 رو نصب کردم ولی هر چی می خوام با C++‎ win32 console app برنامه ساخته شده رو اجرا کنم تا برنامه باز میشه سریعا بسته میشه؟؟ حتی این پیام : press any key to continue ... رو هم نشون نمیده !!!
    فکر می کنید مشکل از کجاست که من دارم روانی میشم از دستش

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تو الکترونِ داخل cpu
    پست
    127

    نقل قول: چرا برنامه C++‎ win32 cosole application توی visual studio 2010 تا باز میشه بسته میشه؟؟؟

    البته بعد از کامپایل شدن و اجرا شدن برنامه چند تا ارور فایل های pdb رو هم میده .
    لطفا یکی به دادم برسه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: چرا برنامه C++‎ win32 cosole application توی visual studio 2010 تا باز میشه بسته میشه؟؟؟

    اگر هدر فایل windows.h رو توی پروژت داری (win32 console app )این اخرش اضافه کن.
    system("pause");

    برنامه رو متوقف میکنه و منتظر فشردن یک کلید میشه...

    یا هدر فایل conio.h رو اضافه کن و اخر کدت این رو اضافه کن.
    getch();


    این خط باعث میشه که برنامه منتظر دریافت یک کلید ورودی بمونه و شما میتونی نتیجه رو ببنید و برنامه نسته نمیشه تا یک کلید رو بفشارید...

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    25
    پست
    3

    نقل قول: چرا برنامه C++‎ win32 cosole application توی visual studio 2010 تا باز میشه بسته میشه؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط Nabege مشاهده تاپیک
    من یه مدته که visual studio 2010 رو نصب کردم ولی هر چی می خوام با C++‎ win32 console app برنامه ساخته شده رو اجرا کنم تا برنامه باز میشه سریعا بسته میشه؟؟ حتی این پیام : press any key to continue ... رو هم نشون نمیده !!!
    فکر می کنید مشکل از کجاست که من دارم روانی میشم از دستش
    شما باید در اخر کدت از این دستور استفاده کنید:
    system ("pause") ;
    دقیقا به همین شکل بنویسید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن برنامه های Win32 در visual studio 2010
    نوشته شده توسط barnamenevis300 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1391, 15:20 عصر
  2. گفتگو: برنامه نویسی smart device در Visual Studio 2010
    نوشته شده توسط CYCLOPS در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 08:19 صبح
  3. مبتدی: چرا برخی از فایل های header در visual studio پسوند ندارند؟
    نوشته شده توسط user1101 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 اسفند 1388, 00:50 صبح
  4. برنامه نویسی موبایل با Visual Studio 2010 Proffesional
    نوشته شده توسط mostafarastin239 در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1388, 03:50 صبح
  5. web application در visual studio
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1385, 14:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •