نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ADODB.Stream error '800a0bbc'

  1. #1

    Question ADODB.Stream error '800a0bbc'

    یه کد دارم که با adodb.stream یک فایل درست میکنه
    این خطارو میده موقع رایت کردن:
    ADODB.Stream error '800a0bbc' 

    Write to file failed.


    اینم کدی که خطا میده:
      ado_stream.SaveToFile "test1.txt",2  ' 2=adSaveCreateOverWrite 


    یه سوا دیگه:
    با چه کدی میتونم ببینم آدرس فعلی فایلها کجاست؟
    مثلا این مقدار برگردونه:
    \dir1\dir2\you\test

  2. #2
    آقایون و خانمها کمک!

  3. #3
    Ba salam,
    Dar morede soale avvaletoon man komake ziady nemitoonam behetoon bokonam moteassefane. Amma dar morede soale dovommetoon, aya Server.MapPath ro estefade kardin ta behal? Server.MapPath("filename.ext") path e physicie file ro dar server behetoon mide. Mitoonid bahash yekhorde bazy konid ba ezafe kardane "/" be avvale esme filetoon masalan
    Server.MapPath("/filename.ext") va yek meghdar karaye dige. Age be MSDN moraje bokonid liste kamele karhayi ke mitoonid bokonid ro behetoon mide.
    Age moshkeletoon intory hal nashod, lotfan begid.
    Movaffagh va pirooz bashid,
    Fardad

  4. #4
    مشکلم حل شد فرداد عزیز
    همونطور که حدس میزدم باید آدرس فیزیکی رو کامل مینوشتم تا save کنه
    و این کد شما بهم کمک کرد ;-)
    ممنون

  5. #5
    Khoshalam ke moshkeletoon hal shod :)

تاپیک های مشابه

  1. مک در مورد adodb
    نوشته شده توسط r0ot$harp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 23:38 عصر
  2. مشکل ناشناس با خطای Stream Write Error ....
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1384, 01:47 صبح
  3. رفرنس adodb.stream کجاست؟
    نوشته شده توسط coral در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1384, 11:24 صبح
  4. خطا توسط ADODB. لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط vbadvanced در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1383, 06:52 صبح
  5. OBJECT ADODB.ERROR(HELP ME
    نوشته شده توسط mehrnoosh در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 10 دی 1382, 10:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •