نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فراخوانی یک متد توسط BackgroundWorker

  1. #1

    فراخوانی یک متد توسط BackgroundWorker

    سلام
    من یه متد دارم که زمان رو برمیگردونه. حالا میخوام هر ثانیه این زمان آپدیت بشه. اول خواستم با تایمر برم گفتم ممکنه خیلی برنامم سنگین بشه بعد تصمیم گرفتم با BackgroundWorker انجامش بدم. اما کدم کار نمیکنه. در ضمن من زیاد با BackgroundWorker آشنایی ندارم
    لطفا کمکم کنید. این کد منه:
            public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    backgroundWorker1.WorkerReportsProgress = true;
    }

    static object time()
    {
    return DateTime.Now.Hour + ":" + DateTime.Now.Minute + ":" + DateTime.Now.Second;
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();
    }

    private void backgroundWorker1_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    while (true)
    {
    object o = time();
    System.Threading.Thread.Sleep(1000);
    }
    }

    private void backgroundWorker1_ProgressChanged(object sender, ProgressChangedEventArgs e)
    {
    Button1.Text = e.ProgressPercentage.ToString();
    }

  2. #2

    آموزش backgrowndworker

    سلام . دوست عزیز ترجیح میدم اول این آموزش رو بخونی بعد از backgrowndworker استفاده کنی .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی یک متد توسط BackgroundWorker

    من اینو خوندم اما به جوابم نرسیدم
    دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: فراخوانی یک متد توسط BackgroundWorker

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    من اینو خوندم اما به جوابم نرسیدم
    دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟
    حالا نمی دونم چقدر به کارت بیاد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : سه شنبه 28 خرداد 1392 در 16:25 عصر

تاپیک های مشابه

  1. فراخوانی یک متد XMLHttpRequest در یک حلقه
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1387, 10:11 صبح
  2. مشکل در فراخوانی یک متد از فرم دوم
    نوشته شده توسط baby_tanhaa در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 09:52 صبح
  3. فراخوانی فایل گزارش توسط RB
    نوشته شده توسط mehdi_mohamadi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1386, 18:41 عصر
  4. نحوی فراخوانی یک متد تعریف شده در CodeBehind
    نوشته شده توسط amirfahmideh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 مهر 1386, 19:33 عصر
  5. چگونگی فراخوانی فیلدهای تصویری توسط asp از access
    نوشته شده توسط vorojakt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1382, 01:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •