صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 172

نام تاپیک: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

  1. #1

    بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    سلام
    من می خواستم برنامه نویسی رو شروع کنم ولی هیچ دید کلی ای ندارم که تشخیص بدم کدوم زبان برای من مناسبه که از اون شروع کنم.لطفا از مدیران و دوستان هرکی میتونه راهنمایی کنه.ممنون

  2. #2
    کاربر جدید آواتار diamond-program
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    26

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    عشق است و vb6 .خیلی راحته.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    vb6 یا سی شارپ
    این دو زبان خیلی زبان های ساده ای هستندمنابع:
    vb:ویژوال بیسیک در n +1 روز
    C#‎:آموزش سی شارپ نوشته سید محمد هاشمیان

  4. #4

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    C++‎زبان خوبی برای شروع می باشد.

  5. #5

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    اگر هدف خاصی دارید بهتره بر اساس اون زبان مورد نظر را انتخاب کنید

  6. #6

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    بهترین زبان برای شروع برنامه نویسی vb6 هستش..توی هنرستان هم vb6 یاد میدن..البته 6 سال پیش که اینطور بود..

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط محمد کلهر مشاهده تاپیک
    C++‎‎زبان خوبی برای شروع می باشد.
    مفاهیم سی پلاس پلاس (Pointer , Memory Management , Templates )برای یه مبتدی پیچیدست!
    اصلاً برای شروع توصیه نمی شه
    به جاش از Python می تونید برای شروع استفاده کنید و یا VB 6 که دوستان گفتن

  8. #8

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    سلام عليکم
    ++C زبان base اکثر زبانهاي برنامه نويسيه،اگه کسي اونو کار کرده باشه 40 درصد اکثر زبانهاي برنامه نويسي رو بلده ولي خب بايد اونارو هم کار کنه تا بفهمه چي به چيه.
    #C يه زبان شئ گراست و خيلي قويه تو زمينه ي برنامه نويسي ولي خب يکم آدم رو تنبل ميکنه و همه چي براتون آمادست فقط مونده که شما کامپوننت ها رو بياريد و ازشون استفاده کنيد، لقمه رو براتون آماده کرده و فقط شما لقمه رو برميداريد و ميخوريد ولي تو زبان سي ++ اينطوري نيست شما خودتون بايد همه چي رو بنويسيد.
    Vb6 هم که خب دوستان هم اشاره کردن زبان راحتيه و به آسوني ميتونيد با اون برنامه بنويسيد ولي من بهتون پيشنهاد ميکنم بريد سراغ سي ++ اگه ميخوايد يه برنامه نويس نيمه حرفه اي بشيد.
    ولي خب شايد براي يه فرد مبتدي که تابه حال هيچ زبان برنامه نويسي کار نکرده براي شروع آسون نباشه ميمونه به پشتکار و تلاش شما.

    موفق باشيد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    2013-1998=15
    ۱۵ سال هست که vb6 مرده.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...ming_languages

    جدول اول ستون آخر
    سعی کن از بین اونهایی که سبز هستن انتخاب کنی

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    سلام.
    من با FastCode موافقم.
    VB6 مرده ای جماعت.
    متاسفانه دوستان هنوزم حرفهای تکراری رو دهن به دهن منتقل میکنن. اگر پاسکال و VB6 اختراع و محبوب شدن، به این خاطر بود زبان راحت تری تا اون موقع کشف نشده بود!. دوران ویژوال بیسیک 6 به پایان رسیده. بیایم نو فکر کنیم. سیستم مزخرف آموزشی کشور رو ول کنید. هنوزم توی هنرستان ها VB6 تدریس میشه. هنوزم توی دانشگاه ها پاسکال تدریس میشه. متاسفانه مسئولین سیستم آموزشی ما بسیار کهنه و دمده فکر میکنن.
    براستی هنوزم فکر میکنید که VB6 و پاسکال کاربرد دارند؟
    من کاملا نظر متفاوتی دارم. دوستانی که میگن VB6 ساده تر هست چه استدلالی برای حرفشون دارند؟. چون کنترل های کمتری در بخش Toolbax وجود داره به این خاطر میگید که ساده تر هست؟. یا منظورتون اینه که ساختار کدنویسی ساده تری داره؟ یا ...

  11. #11

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    اسم این ملعون وی بی 6 رو نیارید ک خون جلو چشمامو گرفت
    خیلی وقته ک توی سیستم اموزشی وی بی 6 یاد می دن فکر کنم همین الانم همین طوره
    موندم پیش خودشون چی فکر کردن گویا این کتابای برنامه نویسی هم حوزه علمیه چاپ می کنه
    تو مدرسه به ما هم وی بی 6 دادن شانس اواردم کم کم داشت از هرچی برنامه نویسی بود حالم بهم می خورد
    از بس ک این زبان چرته
    اصلا نمی دونم چی داره
    دو تا لیبل ی تکس باکس
    یک محیط ساده و اشغال ک به پای نت پد ویندوز هم نمی رسه
    + سینتکس فوقالعاده مزخرف این زبان جهنمی

    از خانواده سی ی زبانی انتخاب کن
    وی بی 6 یعنی این که گور خودتو دو دستی کندی
    اصلا vb 6 یعنی vb 666
    ببخشید یکم تند رفتم وی بی حقش بدتر از ایناست

  12. #12

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط __UFNHGGI_H__ مشاهده تاپیک
    اسم این ملعون وی بی 6 رو نیارید ک خون جلو چشمامو گرفت
    خیلی وقته ک توی سیستم اموزشی وی بی 6 یاد می دن فکر کنم همین الانم همین طوره
    موندم پیش خودشون چی فکر کردن گویا این کتابای برنامه نویسی هم حوزه علمیه چاپ می کنه
    تو مدرسه به ما هم وی بی 6 دادن شانس اواردم کم کم داشت از هرچی برنامه نویسی بود حالم بهم می خورد
    از بس ک این زبان چرته
    اصلا نمی دونم چی داره
    دو تا لیبل ی تکس باکس
    یک محیط ساده و اشغال ک به پای نت پد ویندوز هم نمی رسه
    + سینتکس فوقالعاده مزخرف این زبان جهنمی

    از خانواده سی ی زبانی انتخاب کن
    وی بی 6 یعنی این که گور خودتو دو دستی کندی
    اصلا vb 6 یعنی vb 666
    ببخشید یکم تند رفتم وی بی حقش بدتر از ایناست
    سلام عليکم
    دوست عزيز چرا تند ميريد!!!
    اول لطف کنيد اون آواتار *****تون رو تغيير بديد بعدشم زبان سختي نيست که اينهمه گله دارين ازش، ولي ميبينيد که هنوز هم کاربرد داره حتي ويندوز 8 هم داره ازش پشتيباني ميکنه حالا هرکي دوست داره باهاش کار نکنه...
    دو تا لیبل ی تکس باکس
    یک محیط ساده و اشغال ک به پای نت پد ویندوز هم نمی رسه
    من نميدونم بر چه اساسي اين حرف رو ميزنيد
    ديگه نه تااااااااااا اين حد خود نوت پد ويندوز رو ميشه با همين وي بي 6 نوشت حتي بهتر از اون؛ اين هم به قول دوستمون براي چندسال پيشه خب توانايي هاي خودش رو داره


    موفق باشيد

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    به نظر منم vb 6 اصلا خوب نیست.
    امسالم داشتیم و من به زور میخوندمش.
    زبان برنامه نویسی یا اسمبلی یا سی یا سی ++
    بقیه هم کاربرد داره اما اینا یه چیز دیگه هستن.

    درضمن با آواتار مردم چیکار دارین؟هرکی هرچی دوس داره میزاره(البته تا وقتی که توهین آمیز و ... نباشه)
    الان آواتار ایشون چه مشکلی داره؟(ترو خدا شروع نکنین ماسون و فراماسونو و از این مزخرفات)
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : جمعه 31 خرداد 1392 در 22:28 عصر

  14. #14

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    به نظر منم vb 6 اصلا خوب نیست.
    امسالم داشتیم به زور میخوندم.
    زبان برنامه نویسی یا اسمبلی یا سی یا سی ++
    بقیه هم کار برد داره اما اینا یه چیز دیگه هستن.

    درضمن با آواتار مردم چیکار دارین؟هرکی هرچی دوس داره میزاره(الته تا وقتی که توهین آمیز و ... نباشه)
    سلام عليکم خدمت شما
    بله شايد اينطوري که شما ميگين باشه و خوب نباشه؛ قاعدتا زبان سي و سي++ براي پيشرفت بهتر هست

    درمورد اين آواتار هم من با خود مخاطب بودم نه باکس ديگه اي؛درضمن شما که ميگي هرکي هرچي ميتونه بزاره خود شما اگه ميتوني هرچي که خواستي بزار...
    کسي ديگه باغيرت بازي در نياره و بحث اواتار رو کش نده ممکنه مديران يه جور ديگه جبران کنن برامون.
    در مورد همين برنامه نويسي حرف بزنيد هستم در خدمتتون.

    موفق باشيد

  15. #15

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    وی بی مرده اصلا اسمشم نیارید

    امسالم داشتیم و من به زور میخوندمش.
    درضمن با آواتار مردم چیکار دارین؟هرکی هرچی دوس داره میزاره(الته تا وقتی که توهین آمیز و ... نباشه)
    الان آواتار ایشون چه مشکلی داره؟(ترو خدا شروع نکنین ماسون و فراماسونو و از این مزخرفات)
    پ هنو بر نداشتن هر سال می گن سال بعد می خوان عوض کنن افتادن توی while هر سال همین حرفا رو می زنن
    والا همینو بگو اوتار ب این خوشگلی مگه چشه کاش اینو عوض کاراکتر خدای جنگ می ذاشتن عالی می شد

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    بعدشم زبان سختي نيست که اينهمه گله دارين ازش، ولي ميبينيد که هنوز هم کاربرد داره حتي ويندوز 8 هم داره ازش پشتيباني ميکنه حالا هرکي دوست داره باهاش کار نکنه...
    سخت بودن یک زبان نسبی هست. شما این زبان فسیل شده رو بزار کنار دست سی شارپ. اصلا سی شارپ نه بزار کنار دست C و ++C . خداییش حال آدم از سینتکس مزخرفش بهم میخوره.
    اینکه در ویندوز 8 پشتیبانی میشه دلیل بر پرکاربرد بودن اون نیست.بالاخره این vb و سی و سی شارپ و ... بچه های مایکروسافت هستن. شما بچت بشه 90 سالش دیگه تحویلش نمیگیری؟؟؟
    کافیه امار زبان های پرکاربرد رو یه نگاه بندازید تا متوجه بشید VB6 جز 10 زبان برتر دنیا هست (البته یه desc به آخر select اش بزن )
    گفتید هرکی دوس داره کار نکنه. بحث دوس داشتن مطرح نیست. یه دوست اومده تاپیکی زده، وظیفه هرکسی هست که طبق دانش و تجربه خودش شخص رو راهنمایی کنه تا به بیراهه نره.

    نقل قول نوشته شده توسط MohammadGh2011 مشاهده تاپیک
    اول لطف کنيد اون آواتار *****تون رو تغيير بديد
    من بدی و زشتی مشهودی در عکس آواتار ایشون ندیدم. این خیلی بده که ما اینقدر سخت گیرانه با افراد جامعه و با دوستانمون برخورد میکنیم. اینجا ضمن رعایت قوانین افراد باید آزاد باشند.

    نقل قول نوشته شده توسط MohammadGh2011 مشاهده تاپیک
    درمورد اين آواتار هم من با خود مخاطب بودم نه باکس ديگه اي؛درضمن شما که ميگي هرکي هرچي ميتونه بزاره خود شما اگه ميتوني هرچي که خواستي بزار...
    کسي ديگه باغيرت بازي در نياره و بحث اواتار رو کش نده ممکنه مديران يه جور ديگه جبران کنن برامون.
    در مورد همين برنامه نويسي حرف بزنيد هستم در خدمتتون.
    موفق باشيد
    طوری حرف میزنیم که مدیران نتونن "گیر منطقی" بدن ولی همیشه راه برای "گیر غیرمنطقی" بازه حتی اگه صاف بری و صاف برگردی.
    اتفاقا روی سخن من مستقیما با شما و افرادی مثل شماست. اگر میخواستی تذکر بدی باید پیام خصوصی میدادید به ایشون و دلیلت رو هم میگفتید که به فلان دلیل و بهمان دلیل این عکس مشکل داره.چون عمومی مطرح کردید پس من هم عمومی مطلب میزارم. اینم بگم نمیشه یه جایی بگید اینجا همه باید نظر بدن و یه جای دیگه بگید این به دیگران مربوط نیست و مخاطب فلان شخص هست. این رفتارها و این حرکت ها تاثیرش رو بر اجتماع میزاره پس لازمه که همه در این موارد نظر بدن.(البته این نظر من هست).
    من عکس آواتار ایشون رو زوم کردم چیزی مشاهده نشد. دنیا رو بر دیگران سخت نکنید باور کنید خدا مهربون تر و بخشنده تر از این چیزهاست، این ماییم که شدیم "کاسه داغ تر از آش". مهم اینه که شخص در رفتار و گفتار و کردارش تعادل داشته باشه و انسانیت خودش رو از دست نده.

  17. #17

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    سلامي دوباره
    من با دوستم __UFNHGGI_H__ بودم ولي اينقدر که بقيه بحث آواتار رو کش دادن خود ايشون بنده خدا چيزي نگفت و بحثي نکرد.آواتار رو تغيير دادن ايشون به يه چيز ديگه گرچه اين يکي هم
    خيلي از ما ايراني ها دنبال اين هستيم که يه بحثي دعوايي چيزي بشه تا ماهم خودمون رو کاسه داغ تر از آش کنيم و بگيم آره ما هم هستيم.
    شخصيت ديگران از همين آواتار ها وطرز صحبتشون معلومه وگرنه ماکه همديگه رو نميبينيم تا ببينيم چي به چيه.
    من بايد به اين عزيز با پيام خصوصي صحبت ميکردم که اينطوري نشه ولي نميدونستم که بقيه ******
    اين بحث رو جمع کنيد لطفا يهو ديديد کل پست هاتون که حذف شد هيچ بلکه اخطار هم دادن.

    اینکه در ویندوز 8 پشتیبانی میشه دلیل بر پرکاربرد بودن اون نیست. کافیه امار زبان های پرکاربرد رو یه نگاه بندازید تا متوجه بشید VB6 جز 10 زبان برتر دنیا هست (البته یه desc به آخر select اش بزن )
    ببينيد الان به خاطر همين که توي آموزش و پرورش داره اين زبان تدريس ميشه خيلي هااااااا ميرن سراغش و اونو يادميگيرن ،همين که اسمش تکرار ميشه همين خودش يه دليل بر اينه که ازش داره استفاده ميشه
    گفتید هرکی دوس داره کار نکنه. بحث دوس داشتن مطرح نیست. یه دوست اومده تاپیکی زده، وظیفه هرکسی هست که طبق دانش و تجربه خودش شخص رو راهنمایی کنه تا به بیراهه نره.
    خب اين برميگرده به نظر شخصي هر فرد ، بعد از اينکه اونو بررسي کرد و ديد که اين زبان چند ساله که اينطوريه و خيلي ها ميگن مرده خب خودش تصميم ميگيره، ما نبايد اينطور رفتار کنيم که آقا سي شارپ ميگن از همه پر قدرت تره و باکلاس تره پس ميريم اونو کار ميکنيم و فلان زباني که ميگن مرده بيخيالش ميشيم.
    دوستان اشتباه منظورم رو نگيريد من طرفداري وي بي 6 رو نميکنم فقط دارم يه سري از مطالب رو يادآوري ميکنم که خيلي از شما بزرگوارها هم ميدونيد.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    دوستان حرف همه ی شما رو قبول دارم منم میگم وی بی فسیل شده!!!!
    (البته من کسی نیستم همه ی شما اساتید بنده اید ولی )به این خاطر میگم که خودم هم با وی بی آغاز کردم و تا الان تو هر زبانی رفتم موفق بودم وی بی برای آغاز زبان مناسبیه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    زبان مهم نیست بلکه خلاقیت و استفاده درست از تکنولوژِی و زبان مهمه
    تا الان تو وین 8 Dll وی بی 6 رو مایکروسافت قرار داده (پس کاربر غمی نداره) پس هنوز میشه باهاش برای یادگیری کار کرد(برای کارای تجاری به درد لای جرز دیوار میخوره)

    البته من خودم بخوام برنامه نویسی یاد بدم سی شارپ یادمیدم

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط MohammadGh2011 مشاهده تاپیک
    من با دوستم __UFNHGGI_H__ بودم ولي اينقدر که بقيه بحث آواتار رو کش دادن خود ايشون بنده خدا چيزي نگفت و بحثي نکرد.آواتار رو تغيير دادن ايشون به يه چيز ديگه گرچه اين يکي هم
    عرض کردم بعضی از گفته ها اگر در عموم مطرح بشه تاثیرش رو بر عموم میزاره به همین خاطر من در این مورد واکنش نشون دادم. شما که قم زندگی میکنی باید بهتر از بقیه بدونید که امر به معروف و نهی از منکر اینطوری محقق نمیشه. اگر تکلیف میدونی باید بصورت صحیح انجامش بدی عزیزم.
    خيلي از ما ايراني ها دنبال اين هستيم که يه بحثي دعوايي چيزي بشه تا ماهم خودمون رو کاسه داغ تر از آش کنيم و بگيم آره ما هم هستيم.
    دوس نداری دیگران باشن؟
    همه سلایق باید باشن پسر خوب.
    اینو خودتون تو تلویزیون مکرر میگید.
    پس بزارید ما هم نفس بکشیم و حرف بزنیم.
    شخصيت ديگران از همين آواتار ها وطرز صحبتشون معلومه وگرنه ماکه همديگه رو نميبينيم تا ببينيم چي به چيه.
    الله اکبر از دست تو پسر خوب.
    این دیگه آخرش بود.
    این همه تاکید به حفظ آبروی دیگران شده که مبادا ابروی شخصی به خطر بیفته. از روی آواتار میخوای بفهمی طرف چه شخصیتیه؟؟؟ چه جوری فکر میکنه؟
    من بايد به اين عزيز با پيام خصوصي صحبت ميکردم که اينطوري نشه ولي نميدونستم که بقيه ******
    اين بحث رو جمع کنيد لطفا يهو ديديد کل پست هاتون که حذف شد هيچ بلکه اخطار هم دادن.
    چون سن شما 18 سال هست بقیه دارن بهت کمک میکنن که دیدت بازتر بشه و به همه اعتقادات و سلایق احترام بذاری.

    ببينيد الان به خاطر همين که توي آموزش و پرورش داره اين زبان تدريس ميشه خيلي هااااااا ميرن سراغش و اونو يادميگيرن ،همين که اسمش تکرار ميشه همين خودش يه دليل بر اينه که ازش داره استفاده ميشه
    آخه تو چرا اینقدر خوبی؟؟؟
    بابا مولف خوش بحال شده توی مملکتی زندگی میکنه که اگه 300 سال دیگه هم VB6 منتشر کنه کس نیست یقشو بگیره بگه بیا یه زبان نو بیار . بگه بیا با فن آوری روز بریم جلو.
    اینا جماعتی هستن که با هم دارن خوووووووووووووووووب میخورن. تو چرا میگی چون فلان اندیشمند! هر سال داره VB6 میزنه بیرون پس VB6 هنوزم پرکاربرده.
    خب اين برميگرده به نظر شخصي هر فرد ، بعد از اينکه اونو بررسي کرد و ديد که اين زبان چند ساله که اينطوريه و خيلي ها ميگن مرده خب خودش تصميم ميگيره، ما نبايد اينطور رفتار کنيم که آقا سي شارپ ميگن از همه پر قدرت تره و باکلاس تره پس ميريم اونو کار ميکنيم و فلان زباني که ميگن مرده بيخيالش ميشيم.
    آزمون و خطا مال دوران ابوعلی سینا و فارابی و سقراط بود. اون موقع چون ارتباطات نبود چند سال یه راه رو میرفتن و بعدش که سرشون به سنگ میخورد میگفتن بریم سراغ روش دیگه. الان دوره دوره اینترنته عزیز دلم. دیگران میان میگن ما سرمون به سنگ خورده شما دیگه چند سال عمرت رو تلف این VB6 فسیل شده نکن.
    من تعصبی بر روی سی شارپ ندارم. آمارها (نه آمارهای ایرانی) نشون میده که سی شارپ یکی از زبان های قدرتمند و پرطرفدار در دنیاست.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    چرا با foxpro نمینویسید؟
    DOS هنوز با NTVDM پشتیبانی میشه.
    محیطش خیلی ساده تره.
    ساده بودن یا این حقیقت که شما عمرتون رو روش تلف کردید و حاضر نیستید قبول کنید که آشغاله دلیل نمیشه که خوب باشه.

    ممکنه بگید آواتار UFNHGGI چی بوده؟
    یعنی از مال من هم قشنگتر بود؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    سلام،

    والا به نظر من اگه بخوایم خودمونی بگیم وقتی میشه با یه زبانی مثل سی شارپ که بعضی ها اعتقاد دارند لقمه رو اماده کرده برای کارهای مختلف و نمیشه همچون زبان های دیگه سیر و سلوک معنوی توی برنامه نویسی داشت، شانس بازار کار بهتری در اینجا داشته باشیم و مشتری هم سوادش نمیکشه شما فریم ورک نصب کردید یا اونکارو از اول بصورت پایه شبیه سازی کردید و کد نوشتید، بنابراین میشه گفت اگر مطلب رو با دیدی که این دوستان گفتند بخوایم صحبت کنیم، با نکته ای که اشاره کردم بهش، یه جورایی قابل چشم پوشی هست. ولی اگه دنبال ماجراجویی باشید و میتونید در کنار اینکه درآمد اینجوری کسب میکنید، دنبال یادگیری تکنولوژی های مختلف برید و زبان های دیگه رو هم یه نگاه بندازید.

    ویژوال بیسیک 6، زبانی نیست که ازش پشتیبانی بشه و این یعنی مرده. این زبان قابل قیاس با زبان های بروز کنونی نیست، گرچه میشه هنوز باهاش برنامه نویسی کرد. این مطلب هم که گفته میشه سینتاکس راحت هست و درکش راحته باید بگم که، سینتکاس مثل ذائقه میمونه؛ و نمیشه به این قضیه که خیلی ها از قرمه سبزی خوششون میاد رو بسط داد به همه ادمها! و اینکه در سیستم اموزشی تدریس میشده/میشه، هم باید گفت که کلی اشکال به سیستم اموزشی وارد هست، این یکی هم روش.

    ممکنه بگید آواتار UFNHGGI چی بوده؟
    یعنی از مال من هم قشنگتر بود؟
    نه امکانش هرگز وجود نداره .یه کار سی-جی ه The Fallen بوده که بعضی ها اعتقاد بر ارتباط فاکتورهای موجود در اینگونه عکس ها با دنیای از ما بهتران، دارند.
    و یقینا" آوریل لوین بهتر هست, البته به پای اهنگ های پاپ-راک ش نمیرسه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    شاید گفتنش جالب نباشه ولی من هم قم/تهران زندگی میکنم.
    با vb6 شروع کردم(اون موقع مشهد بودم)
    خیلی دوستش داشتم.
    بعد از چند بار تغییر زبان رسیدم به C++‎ Qt و C#‎
    شاید اگر اول با C/C++‎ شروع میکردم الان توی این وضعیت بد بین چند تا زبون گرفتار نبودم.
    ولی پیشنهاد من اینه که حداقل از C#‎ شروع کنی.اگر دنبال این نیستی که ۶ ماه دیگه سر کار باشی و میتونی دو سه سال صبر کنی و بعدش یک حقوق درست و حسابی بگیری با C/C++‎ شروع کن.مسیر سختیه ولی اگر درست بری ارزشش رو داره.

  24. #24
    کاربر جدید آواتار diamond-program
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    26

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    روحش زنده است
    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام.
    من با FastCode موافقم.
    VB6 مرده ای جماعت.
    متاسفانه دوستان هنوزم حرفهای تکراری رو دهن به دهن منتقل میکنن. اگر پاسکال و VB6 اختراع و محبوب شدن، به این خاطر بود زبان راحت تری تا اون موقع کشف نشده بود!. دوران ویژوال بیسیک 6 به پایان رسیده. بیایم نو فکر کنیم. سیستم مزخرف آموزشی کشور رو ول کنید. هنوزم توی هنرستان ها VB6 تدریس میشه. هنوزم توی دانشگاه ها پاسکال تدریس میشه. متاسفانه مسئولین سیستم آموزشی ما بسیار کهنه و دمده فکر میکنن.
    براستی هنوزم فکر میکنید که VB6 و پاسکال کاربرد دارند؟
    من کاملا نظر متفاوتی دارم. دوستانی که میگن VB6 ساده تر هست چه استدلالی برای حرفشون دارند؟. چون کنترل های کمتری در بخش Toolbax وجود داره به این خاطر میگید که ساده تر هست؟. یا منظورتون اینه که ساختار کدنویسی ساده تری داره؟ یا ...

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط diamond-program مشاهده تاپیک
    روحش زنده است
    الان همون روح هم ازش نمونده اینجا رو ببین
    http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...ming_languages
    تو این جدوله اون قرمزها مرده اند سبز ها هنوز نفس میکشند

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    به قرمز و سبز بودن زیاد ربطی نداره.
    این قرمز و سبز بودن دلیل نمیشه که.

    شاهکار ترین کاری که با vb6 شده چیه؟
    شاخترین کاری که با vb6 میشه کرد چیه؟

    اما بیاین تو سی و سی پلاس پلاس ما سیستم عامل ها رو داریم.تو اسمبلی هم همینطور.خوب این خودش شاهکاره دیگه.
    ویروس flame رو تو سی پلاس پلاس داریم.بهترین کیلاگر هایی که من میشناسم با سی پلاس پلاسه.
    از طرفی کرک شدن فقط با اسمبلی قابل انجامه.
    همچنین هک بازی ها بازم اسمبلی میخواد.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط __UFNHGGI_H__ مشاهده تاپیک
    اسم این ملعون وی بی 6 رو نیارید ک خون جلو چشمامو گرفت
    خیلی وقته ک توی سیستم اموزشی وی بی 6 یاد می دن فکر کنم همین الانم همین طوره
    موندم پیش خودشون چی فکر کردن گویا این کتابای برنامه نویسی هم حوزه علمیه چاپ می کنه
    تو مدرسه به ما هم وی بی 6 دادن شانس اواردم کم کم داشت از هرچی برنامه نویسی بود حالم بهم می خورد
    از بس ک این زبان چرته
    اصلا نمی دونم چی داره
    دو تا لیبل ی تکس باکس
    یک محیط ساده و اشغال ک به پای نت پد ویندوز هم نمی رسه
    + سینتکس فوقالعاده مزخرف این زبان جهنمی

    از خانواده سی ی زبانی انتخاب کن
    وی بی 6 یعنی این که گور خودتو دو دستی کندی
    اصلا vb 6 یعنی vb 666
    ببخشید یکم تند رفتم وی بی حقش بدتر از ایناست
    یکی از پست ها نظرمو جلب کرد

    به نظر میاد دل دوست عزیزمون بدجوری از ویبی 6 خونه

    من ی 5 سالیه ویبی 6 کار می کنم خب نظر شمام محترمه دوست عزیز

    ولی نمیدونم چرا این زبون مزخرف بیخورد و ساده که به پا محیط نت پد هم نمیرسه اینقدر هوادار داره

    ببین هر زبانی رو بهر کاری طراحی کردن ... هیچ وقت هیچ عقب مونده ذهنی ای نمیاد واسه نوشتن ی برنامه که کارایی یکسانی چ با زبان ویبی چ با زبان سی پلاس پلاس داره ! لقمه رو دور سرش بچرخونه! ... ویبی واسه ساخت اپلیکیشن ها در حداقل زمان کاربرد داره و از لحاظ قدرتم
    هروقت بیشتر از اون چه در کتاب دبیرستان اومده کار کردین ، نظر بدین :D

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    به قرمز و سبز بودن زیاد ربطی نداره.
    این قرمز و سبز بودن دلیل نمیشه که.

    شاهکار ترین کاری که با vb6 شده چیه؟
    شاخترین کاری که با vb6 میشه کرد چیه؟
    زبان مهم نیس ... همه چیز بر میگرده به برنامه نویس و خلاقیت برنامه نویس محترم! ...

    شما واسه نوشتن برنامه هایی با حجم زیاد پردازشی چاره ای جز انتخاب سی پلاس پلاس ندارین
    ولی واسه نوشتن برنامه های ساده تر چی ؟

    من شخصا با ویبی 6 پردازش تصویر ریل تایم اجرا کردم ... و نتیجش هم رتبه اول تکنیکال پردازش تصویر مسابقات بین المللی اپن گذشته لیگ autonomous deminer بود

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    من که اینجور فکر نمی کنم
    انتخاب زبان همیشه یکی از کمیت های مورد بحثه

    اگر همه چیز خلاقیته بیاین با vb6 کرک کنین.

    مثل این هست که یه ماشین چوبی درست کنیم و یه ماشین فلزی هم مثل همون درست کنیم.
    بعدش بگیم این دوتا یکیه.
    بحث پیچوندن هزار دور لقمه دور سر رو بیخیال بشین.ما داریم در مورد کمیت توانایی صحبت میکنیم.
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : شنبه 01 تیر 1392 در 13:37 عصر

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    هروقت بیشتر از اون چه در کتاب دبیرستان اومده کار کردین ، نظر بدین :D
    من مطمئنم که خیلی بیشتر از این حرفها vb6 کار کردم.
    ADO , Recordset , ADODC , DAO , GDI, win32 api, User Control, ActiveX, Runtime form manipulation, experience with all kinds of grid controls و ۱۰۰ ها مورد دیگه
    ولی هیچ موقع توی رزومم ننوشتم vb6.خیلی ضایست.

    شمایی که میفهمی برای نمونه فرق let و set رو توضیح بده.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    ممکنه لینکش رو بزارید؟
    معمولا میشه پردازش تصویری که با vb6 انجام شده رو با CUDA طوری پیاده سازی کرد که کلا vb6 توی چارت fps دیده نشه.
    خیلی دوست دارم ببینم.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    ممکنه لینکش رو بزارید؟
    معمولا میشه پردازش تصویری که با vb6 انجام شده رو با CUDA طوری پیاده سازی کرد که کلا vb6 توی چارت fps دیده نشه.
    خیلی دوست دارم ببینم.
    اصلا شکی درش نیس که کودا و مسئله پردازش موازی اطلاعات جای خودش رو داره و ما نمیتونیم اصلا مقایسه انجام بدیم عزیز ولی در موردی که من نیاز داشتم ویبی مث شیر پردازش انجام میداد.... درضمن میتونی کل اینترنتو زیرو رو کنی تا ببینی پروژه پردازش تصویری با ویبی 6 انجام نشده ...پس مسئله کپی پیست منتفی هست !

    شما میتونی منو تو مسنجر اد کنی من اطلاعات تکمیلی راجب اون پروژه پردازش تصویر که بهش اشاره داشتم رو در اختیارتون قرار بدم ، درضمن نمیدونم واسه چی اینقدر سریع جبهه گیری میکنی دوست عزیز ؟! والا ما گفتیم خعلی بلدیم عایا؟! میخوای بیا ی امتحان تشریحی ازمون بگیر
    از لت واسه تخصیص متغیر و ست واسه تخصیص اشیا استفاده میشه

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    بحث پیچوندن هزار دور لقمه دور سر رو بیخیال بشین.ما داریم در مورد کمیت توانایی صحبت میکنیم.
    خب با توجه به این مسئله جای بحثی نمیمونه ... زمین و زمان میدونن سی پلاس پلاس به مراتب performance بالاتری داره ! هرکسی بنا به محوریت موضوعی کاریش زبانی رو انتخاب میکنه

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    اصلا به کپی پیست فکر نکرده یودم.ولی قبلا با وی بی چند تا کار گرافیکی ساده دو بعدی و سه بعدی کردم.و اتفاقا توی اینترنت هم خیلی زیاده.
    شما خودتون همین الان به ماشین چوبی اشاره کردید.
    با این توصیف با BF هم میشده این کار رو انجام داد.و نکته دقیقا همینه.
    شاید ویبی خوب بوده یا حتی هنوز باشه.ولی هیچ برتری ای نسبت به زبان و فناوری فعلی زبان های موجود نداره.چه برسه به نسخه های آینده شون.

  35. #35

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    برای شروع هر زبانی باید اول با مفاهیم شی گرا اشنا باشی
    زیاد مهم نیست با چه زبانی شروع کنی، اما پیشنهاد من اینه که از زبانی استفاده کنی که هم به روز باشه و هم بازار کار خوبی داشته باشه، منابع یادگیری هم خیلی مهمه
    من زبان C#‎‎ رو به شما توصیه می کنم
    آخرین ویرایش به وسیله csvbcscp : دوشنبه 03 تیر 1392 در 04:59 صبح

  36. #36

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    ای باوا شما هم ک همش میای کتابای خودتو خانومو تبلیغ می کنی

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    اصلا همتون اشتباه میکنین
    یا افراط میکنین یا تفریط.
    اونی که گفت سینتکس وی بی خیلی چرته اشتباه گفته! البته به نظر من.
    جناب __UFNHGGI_H__ که کلا با عناد حرف میزنه و فکر نکنم کسی بتونه قانعش کنه تا اینقدر پشت سر مرده حرف نزنه

    من خودم بیش از 4 سال با وی بی کار کردم ولی راستش رو بخوایین وقتی کسی بهم میگه بهم برنامه نویسی یاد بده اصلا وی بی رو پیشنهاد نمیدم.
    من خودم معتقد هستم اگه تو این چهار سال C++‎ و کیوت رو کار کرده بودم الان کارهای خیلی زیادی بلد بودم.(الان با همین وی بی یه ایده هایی به ذهنم میرسه که دیوونه میشم)
    اگه کسی به فکر پول باشه من اصلا زبان های تحت دسکتاپ رو بهش پیشنهاد نمیدم!

    به نظر من اگه همین vb6 قابلیت های ++C رو داشت بهترین زبان میشد! ولی چه کنیم...

    آقای FastCode امروز چند خط کد نوشتی؟ و چنددتا پله پایین رفتی؟(دفعه قبل پله هایی رو که بالا رفته بودین رو پرسیدم ولی جواب ندادی)
    میخوام بگم اینقدر کلاس نیا مهندس.
    ولی سوالت خیلی آسون بودا !
    ADO , Recordset , ADODC , DAO , GDI, win32 api, User Control, ActiveX, Runtime form manipulation, experience with all kinds of grid controls
    واقعا با رکوردست کار کردی؟کاش اونو نمی گفتی. و همینطور مواردی مثل ado,dao,adodc چون کار کردن باهاشون عین همه(البته به جز واسه مبتدی ها)


    بعد از این همه حرف و کوبیدن همدیگه نتیجه میگیرم:
    دوره زمونه vb6 گذشته و سعی کنیم به کسی توصیش نکنیم.

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehran901 مشاهده تاپیک
    خب با توجه به این مسئله جای بحثی نمیمونه ... زمین و زمان میدونن سی پلاس پلاس به مراتب performance بالاتری داره ! هرکسی بنا به محوریت موضوعی کاریش زبانی رو انتخاب میکنه
    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    اصلا همتون اشتباه میکنین
    یا افراط میکنین یا تفریط.
    اونی که گفت سینتکس وی بی خیلی چرته اشتباه گفته! البته به نظر من.
    جناب __UFNHGGI_H__ که کلا با عناد حرف میزنه و فکر نکنم کسی بتونه قانعش کنه تا اینقدر پشت سر مرده حرف نزنه

    من خودم بیش از 4 سال با وی بی کار کردم ولی راستش رو بخوایین وقتی کسی بهم میگه بهم برنامه نویسی یاد بده اصلا وی بی رو پیشنهاد نمیدم.
    من خودم معتقد هستم اگه تو این چهار سال C++‎‎‎‎ و کیوت رو کار کرده بودم الان کارهای خیلی زیادی بلد بودم.(الان با همین وی بی یه ایده هایی به ذهنم میرسه که دیوونه میشم)
    اگه کسی به فکر پول باشه من اصلا زبان های تحت دسکتاپ رو بهش پیشنهاد نمیدم!

    به نظر من اگه همین vb6 قابلیت های ++C رو داشت بهترین زبان میشد! ولی چه کنیم...

    آقای FastCode امروز چند خط کد نوشتی؟ و چنددتا پله پایین رفتی؟(دفعه قبل پله هایی رو که بالا رفته بودین رو پرسیدم ولی جواب ندادی)
    میخوام بگم اینقدر کلاس نیا مهندس.
    ولی سوالت خیلی آسون بودا !

    واقعا با رکوردست کار کردی؟کاش اونو نمی گفتی. و همینطور مواردی مثل ado,dao,adodc چون کار کردن باهاشون عین همه(البته به جز واسه مبتدی ها)


    بعد از این همه حرف و کوبیدن همدیگه نتیجه میگیرم:
    دوره زمونه vb6 گذشته و سعی کنیم به کسی توصیش نکنیم.
    ببینید دوستان.
    من احساس میکنم شما دارید لجبازی می کنید. دلیل این حرفم فقط یه چیزه. کلی به دیگران می تازید آخرش یه حرف مشترک میزنید : اینکه دوران VB6 به پایان رسیده و در مقابل زبان های قدرتمند و انعطاف پذیری مثل ++C یا #C عملا حرفی برای گفتن نداره.
    اینکه دوستان تاریخچه علمشون رو با شیپور فریاد میزنن به نظر نشان از غرور کاذب داره وگرنه هرکسی که کلمه ای بیشتر یاد میگیره پی میبره که : "باید زیاد مطالعه کنید تا بدانید که هیچ نمیدانید".
    امیدوارم حقایق رو ببینیم نه نظرات شخصی رو.
    امروز اگر برید یه جایی و بگید من VB6 بلدم حالت خوش بینانش اینه که مودبانه ازتون بخواد که شرکتش رو ترک کنید. پس چیزی رو به کسی پیشنهاد ندید که چند سال از عمرش رو تلف کنید. اونی که میگه من 6 سال از عمرم رو پای VB6 گذاشتم نمیخواد بپذیره که بیراهه رفته. بله با vb6 هم میشه برنامه نوشت همونطور که با پیکان هم میشه راه رو پیمود. هر روز تکنولوژی جدیدی میاد تا زمان رو کاهش و کارایی برنامه ها رو افزایش بدن.
    دوران VB6 تموم شده. امیدوارم این بحث بیهوده ادامه پیدا نکنه و مطلب علمی در تاپیک گفته بشه.
    موفق باشید.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    واقعا با رکوردست کار کردی؟کاش اونو نمی گفتی. و همینطور مواردی مثل ado,dao,adodc چون کار کردن باهاشون عین همه(البته به جز واسه مبتدی ها)
    اون موقع فرق داشت.
    IDE مثل الان پارامتر ها رو براتون توضیح نمیداد.
    Optimistic/Pessimistic
    Chaos/Serializable/...

    ۷ سال پیش که برای اولین بار DAO رو دیدم فکر میکردم فیلم نشون میده.اگر اون موقع کسی من رو راهنمایی میکرد الان وضعم خیلی بهتر بود.
    الان دارم وظیفم رو انجام میدم و بقیه رو راهنمایی میکنم.

    با diff ای که گرفتم نزدیک ۱۲۰۰ تا change داشتم و 500 تا new
    که چی؟
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : یک شنبه 02 تیر 1392 در 01:36 صبح

  40. #40

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟


    ولادت حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه و جشن نیمه شعبان بر منتظران جمالش مبارک باد.

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    عرض کردم بعضی از گفته ها اگر در عموم مطرح بشه تاثیرش رو بر عموم میزاره به همین خاطر من در این مورد واکنش نشون دادم. شما که قم زندگی میکنی باید بهتر از بقیه بدونید که امر به معروف و نهی از منکر اینطوری محقق نمیشه. اگر تکلیف میدونی باید بصورت صحیح انجامش بدی عزیزم.
    دوس نداری دیگران باشن؟
    همه سلایق باید باشن پسر خوب.
    اینو خودتون تو تلویزیون مکرر میگید.
    پس بزارید ما هم نفس بکشیم و حرف بزنیم.
    الله اکبر از دست تو پسر خوب.
    این دیگه آخرش بود.
    این همه تاکید به حفظ آبروی دیگران شده که مبادا ابروی شخصی به خطر بیفته. از روی آواتار میخوای بفهمی طرف چه شخصیتیه؟؟؟ چه جوری فکر میکنه؟
    چون سن شما 18 سال هست بقیه دارن بهت کمک میکنن که دیدت بازتر بشه و به همه اعتقادات و سلایق احترام بذاری.

    آخه تو چرا اینقدر خوبی؟؟؟
    بابا مولف خوش بحال شده توی مملکتی زندگی میکنه که اگه 300 سال دیگه هم VB6 منتشر کنه کس نیست یقشو بگیره بگه بیا یه زبان نو بیار . بگه بیا با فن آوری روز بریم جلو.
    اینا جماعتی هستن که با هم دارن خوووووووووووووووووب میخورن. تو چرا میگی چون فلان اندیشمند! هر سال داره VB6 میزنه بیرون پس VB6 هنوزم پرکاربرده.
    آزمون و خطا مال دوران ابوعلی سینا و فارابی و سقراط بود. اون موقع چون ارتباطات نبود چند سال یه راه رو میرفتن و بعدش که سرشون به سنگ میخورد میگفتن بریم سراغ روش دیگه. الان دوره دوره اینترنته عزیز دلم. دیگران میان میگن ما سرمون به سنگ خورده شما دیگه چند سال عمرت رو تلف این VB6 فسیل شده نکن.
    من تعصبی بر روی سی شارپ ندارم. آمارها (نه آمارهای ایرانی) نشون میده که سی شارپ یکی از زبان های قدرتمند و پرطرفدار در دنیاست.
    سلام عليکم
    من ديگه باشما در اين زمينه هيچ صحبتي ندارم،کلا بيخيال اين نوشته هاتون شدم.موفق باشيد...

    [...يه عالمه حرف نگفته...]
    طرف چه حرکتي کرد تو اين فروم.
    تاپيک ايجاد کرد بيخيال سوالش شد و خودش هيچ بحثي نکرد.
    اگه face 2 face گفتگو ميشد در اين زمينه فکر ميکنم يه چند نفري به جون هم مي افتادند.
    بالاخره يکي بايد کوتاه بياد... قبلا هم گفتم طبيعتا يادگيري و کارکردن ++C باعث رشد و پيشرفت شما ميشه
    وي بي 6 يا سي ++ چه فرقي به حال شما داره که کي داره چي ياد ميگيره شايد بعضي از دوستان بزرگوار دوست دارن با وي بي 6 هم کار کنن...


    همگي موفق باشيد

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟
    نوشته شده توسط mamaliomega در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 64
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1394, 23:40 عصر
  2. پاسخ: 67
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 01:10 صبح
  3. بهترین زبان برای نوشتن برنامه
    نوشته شده توسط BandeKHoda در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 05:40 صبح
  4. سوال: بهترین زبان برای برنامه نویسی
    نوشته شده توسط elhamirani در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 10:34 صبح
  5. خبر: کمک برای شرع برنامه نویسی
    نوشته شده توسط javad&maryam در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1391, 17:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •