صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 172

نام تاپیک: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehran901 مشاهده تاپیک
    بحث کرک جداس ... و نمیشه تحت هیچ شرایطی اونو نادیده گرفت... خب ک چ ؟! کرک میشه ؟! کرک میشه ولی نه به دست ی جوجه کرکر ... یکی از سری های بازی global offensives 2012 ، وقتی منتشر شد یکی از بزرگ ترین مراجع تولید کرک بازی ها ، میدونی چی گفت ؟ فکر می کنم که ما نتونیم به این زودی ها این رو کرک کنیم و ترسم از اینه که کرک نشه و ومجبور به خریدن نسخه اصلیش باشین ... ! آره کرک شد ولی بعد خیلی وقت!!؟!!
    ببینم اون موقع مگه SKIDROW بود.
    الان اون موقع نی داش.
    کرکر ها چه جوجش باشه و چه حرفه ای دیگه یه سازمانی واسه خودشون دارن.
    الانم که گروه های گردن کلفتی داریم.
    تشریف ببر facebook ببین چه گروه های زیبایی اونجا داریم.چینی ها و روس ها که دیگه نگووووو
    ترکوندن.
    درضمن خیالت تخت جوجه هکر زرنگ تر شماست و در حال تمرینه هر موقع 2سال متوالی تمرین کرد اون موقع میاد سراغ جدیدترین نرم افزار های شما.

    نقل قول نوشته شده توسط mehran901 مشاهده تاپیک
    یکی از بزرگ ترین مراجع تولید کرک بازی ها ، میدونی چی گفت ؟ فکر می کنم که ما نتونیم به این زودی ها این رو کرک کنیم و ترسم از اینه که کرک نشه و ومجبور به خریدن نسخه اصلیش باشین ... ! آره کرک شد ولی بعد خیلی وقت!!؟!!
    بی زحمت اسمشو بگو شاید یکی خواست بره ببینه راسته یا دروغ.

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک



    بی زحمت اسمشو بگو شاید یکی خواست بره ببینه راسته یا دروغ.
    همه اونایی که اطلاعاتشون آپدیته و تک بعدی نیستن از اینا خبر دارن عزیز ... نیاز به ذکر منبع نیس .. گوگل میتونه کمکت کنه ی گروه روسی که کرک اغلب بازی ها رو میزنه ... ;(

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    درضمن خیالت تخت جوجه هکر زرنگ تر شماست و در حال تمرینه هر موقع 2سال متوالی تمرین کرد اون موقع میاد سراغ جدیدترین نرم افزار های شما.
    من ی زمونی عشق کرک بودم ...

    عزیزم بعد 2سال نیا که باید برگردی ... شما قشنگ ی 3 4 سالی باید کار کنی تا حرف واسه گفتن داشته باشی

  3. #83

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    darkness کوچولو کلا بحثو منحرف کرد
    اینجا جای اسمبلی و هک و کرک نیست
    ب خدا فهمیدیم تو هک بلدی

    یکی این تاپیکو قفل کنه ملت ریختن اینجا دعوا می بینن شده چاله میدون

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehran901 مشاهده تاپیک
    ه
    عزیزم بعد 2سال نیا که باید برگردی ... شما قشنگ ی 3 4 سالی باید کار کنی تا حرف واسه گفتن داشته باشی
    امنیت برنامه های شما به درجه ی 2 نمیرسه چه برسه که من بخوام 4سال براش زحمت بکشم

    اینم یه جک دیگه که ممکنه بگی
    "من سرپرست گروه تولید پروتکتور UPX هستم"

    خیالت تخت من از 13 سالگی شروع کردم.
    هم سن شما شم ....
    شما فقط اسم گروه رو بگو الکی نپیچون.


    گروه اینقدر زیاده که تو فیس بوک من نگاه میکردم از 300 رد شده.
    اونوقت شما برگشتی میگی اونایی که آپدیتن میدونن.
    شما که آپدیتی میگفتی دیگه.

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    امنیت برنامه های شما به درجه ی 2 نمیرسه چه برسه که من بخوام 4سال براش زحمت بکشم

    اینم یه جک دیگه که ممکنه بگی
    "من سرپرست گروه تولید پروتکتور UPX هستم"

    خیالت تخت من از 13 سالگی شروع کردم.
    هم سن شما شم ....
    شما فقط اسم گروه رو بگو الکی نپیچون.
    برو با اولیات بیا ... حوصله ندارم ... از همه دوستان بابت کش پیدا کردن ی بحث خیلی مسخره و الکی معذرت میخوام

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehran901 مشاهده تاپیک
    برو با اولیات بیا ... حوصله ندارم ... از همه دوستان بابت کش پیدا کردن ی بحث خیلی مسخره و الکی معذرت میخوام
    نگا تروخدا طرز جواب دادنو.
    من که اسم گروهی ندیدم.
    چون وجود خارجی نداره که.
    همین الانشم من که بازی های360 xbox رو بازی میکنم بازی سر تاریخ که میخواد بیاد بیرون با کرک میاد.
    چه برسه به این که شما میگی من 4 سال تلاش کنم.
    2سال برا من کافیه.

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    فکر نمی کنی شروع با پایتون باعث بد بار اومدن برنامه نویس بشه؟ دیدم که می گما D:
    خب پس پیشنهاد شما چیه؟
    lisp؟
    ruby؟
    haskell؟

    perl؟
    php؟
    java؟

    pascal؟
    زبون ساده زیاده.ولی به نظرم باید اینقدر ساده باشه که عمرش رو نگیره.و هم اینکه بعدا یک روزی به کارش بیاد.

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط 1485159 مشاهده تاپیک
    پس مشکل کپی رایت ریشه در اسمبلی داره؟!


    خیلی باحال بود.
    نمیدونم شاید به افکار فسیل شده ی من بستگی داره


    global offensives 2012 رو هم الان نگاه کردم همشون سر تاریخی که میخواستن بیان یبرون یا روز بعد کرک شدن.
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : سه شنبه 04 تیر 1392 در 23:15 عصر

  9. #89

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    خب پس پیشنهاد شما چیه؟
    lisp؟
    ruby؟
    haskell؟

    perl؟
    php؟
    java؟

    pascal؟
    زبون ساده زیاده.ولی به نظرم باید اینقدر ساده باشه که عمرش رو نگیره.و هم اینکه بعدا یک روزی به کارش بیاد.
    چرا سی++ و سی شارپ تو لیست نیس

    به نظر من سی++ چیزی فراتر از یک زبان هست
    سی ++ یک زبان شی گرا نیست
    سی++ هم شی گراست هم ساختار گرا
    سی++ نه سطح بالاست نه سطح پایین
    سی++ هم سطح بالا هست هم سطح پایین
    سی++ نه سخته ن اسون
    سی++ هم سخته هم اسون

    هو اولا و الاخر

    البته ممکنه یکم برای کسایی ک تازه می خوان بیان سمت برنامه نویسی سخت باشه
    ب نظرم بهتر ه اول سی شارپ کار کنن (مثل خودم) چون چیزایی مثل اشاره گر و ... طرف رو گیج می کنه
    ن پ ن الان دوباره یکی میاد می گه کرک اسمبل هک ویرس FAAAAAAAAAKKKKKKKK

  10. #90

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    خب پس پیشنهاد شما چیه؟
    فست کد جان آقا با ما هم دعوا داری؟! همه ما رو زدن، فقط با مالدیو یک یک شدیم :)
    پایتون تنبل بار میاره، به نظر من (شخصی) بهتره با پاسکال شروع کنه، بعد که مفاهیم پایه مثل توابع و پروسیجر و کلاس و ارث بری رو در پاسکال یاد گرفت بره یکم در باره مسیج و ویندو و این چیزا یاد بگیره،
    بعدش دیگه باید بشینه رشته انتخاب کنه که اصلا چی می خواد بشه، دی بی کار، سیستمی، یا...
    بسته به نیاز و شرایط بازار یکی رو انتخاب کنه.

    من هم سی پلاس پلاس رو زبون نمی دونم. دیوونس. شاس مخ کله مکعبیه! (به نقل از دوستان پاتریک در باب اسفنجیD: ) تنها زبانیه که توش همزمان از دو تا کلاس مشتق می گیری!!!! خب چی یعنی؟! دیوونس دیگه، هر کاری هم از دیوونه بر میاد!

    در مورد دعوایی که راه افتاده، دوستان بزرگوار یکمی صبر پیشه کنید. به خدا راه دوری نمی ره.
    حالا مثلا من سنم هزار ساله یا سه سال، ایرادی نداره اگر حرفم رو بزنم. اگر ادبیاتم یکمی تنده با آرامش رفته رفته منطقی تر می شم.
    روی حرفم به خودمه اول از همه.
    دعوا سر این که چی خوبه چی بده، تا مثال و اثبات ارائه نشه، دعوای اس-دق-لال پرسپولیسه!! D;

    برگردید سر اصل مطلب لطفا دوستان.
    تاپیک ها رو اسپم نکنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    آقای darknes666 پسر جون به خودت رحم نمیکنی به این جماعت رحم کن اینقدر بحث الکی نکن، انگار اوقات فراغت زیادی داری
    ویروسی که ویروس باشه با vb6 نوشته نمیشه.
    صرفا جهت اطلاع به این صفحه سر بزن.

    شما فقط بیاین یکی از توابع flame رو تحلیل کنین تا بفهمین ویروس چیه و کار گروهی میخواد یا نه
    اینا توانایی های این ویروس هست، آخه این ویروس چی داره که اینقدر ازش تعریف میکنین؟ شیطونه میگه بشین با vb6 عین اینو بنویس!!! نوشتن یه بدافزار با این قابلیت ها یه بچه بازی محسوب میشه، اگه بخوای برات مینویسم


    • Replicates via removable media, and through local networks using known vulnerabilities
    • Capable of infecting Windows XP, Vista and 7 operating systems
    • Able capture environment sounds via the system's microphone
    • Able to capture screenshots when specific processes or windows are active
    • Able to forward saved information to a remote server
    • Multple command and control (C&C) servers and domains used


    البته این قابلیتش خیلی خوبه:
    Bypassing tens of known antiviruses, anti malware and other security software


    کلا شما برداشتت از ویروس غلطه و تعریف ویروس رو اشتباه یادگرفتی
    شما تعریفش رو بگو تا همه بدونن. تا جایی که ما میدونیم تعریفش اینه:
    virus: a software program capable of reproducing itself and usually capable of causing great harm to files or other programs on the same...



    در مورد مایکروسافت هم با این اوضاع مشخصه که اطلاعات کمی داری.
    ساده ترین نمون همین IE هست که مایکروسافت سال 1995 نسخه 1 رو بیرون داد الان 10 تا نسخه بیرون داده که کلی مشکلات امنیتی داره و حتی نمیتونه css3 , html رو به خوبی پشتیبانی کنه! کسانی که طراحی قالب میکنن میدونن چی میگم. شما به طور تخصصی کار نکردی تا بدونی.

    هم بازی میزنه و هم سیستم عامل و هم کنسول گیم و هم فناوری های جدید مثل کینکت تولید میکنه و خیلی کارای دیگه
    نه بیاد تولید نکنه 100 هزار تا کارمند داره مثلا!!

    شما اینو بخون بعد میفهمی که قضیه چیه.
    http://www.iclub.ir/what-i-learned-o...-for-microsoft

    کلا بحث های شما بی معنی سیاهی جان. عوض نوشتن این پست ها بشین یه چیزی بخون

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    آقای darknes666 پسر جون به خودت رحم نمیکنی به این جماعت رحم کن اینقدر بحث الکی نکن، انگار اوقات فراغت زیادی داری

    صرفا جهت اطلاع به این صفحه سر بزن.


    اینا توانایی های این ویروس هست، آخه این ویروس چی داره که اینقدر ازش تعریف میکنین؟ شیطونه میگه بشین با vb6 عین اینو بنویس!!! نوشتن یه بدافزار با این قابلیت ها یه بچه بازی محسوب میشه، اگه بخوای برات مینویسم



    • Replicates via removable media, and through local networks using known vulnerabilities
    • Capable of infecting Windows XP, Vista and 7 operating systems
    • Able capture environment sounds via the system's microphone
    • Able to capture screenshots when specific processes or windows are active
    • Able to forward saved information to a remote server
    • Multple command and control (C&C) servers and domains used



    البته این قابلیتش خیلی خوبه:
    Bypassing tens of known antiviruses, anti malware and other security software



    شما تعریفش رو بگو تا همه بدونن. تا جایی که ما میدونیم تعریفش اینه:
    virus: a software program capable of reproducing itself and usually capable of causing great harm to files or other programs on the same...



    در مورد مایکروسافت هم با این اوضاع مشخصه که اطلاعات کمی داری.
    ساده ترین نمون همین IE هست که مایکروسافت سال 1995 نسخه 1 رو بیرون داد الان 10 تا نسخه بیرون داده که کلی مشکلات امنیتی داره و حتی نمیتونه css3 , html رو به خوبی پشتیبانی کنه! کسانی که طراحی قالب میکنن میدونن چی میگم. شما به طور تخصصی کار نکردی تا بدونی.


    نه بیاد تولید نکنه 100 هزار تا کارمند داره مثلا!!

    شما اینو بخون بعد میفهمی که قضیه چیه.
    http://www.iclub.ir/what-i-learned-o...-for-microsoft

    کلا بحث های شما بی معنی سیاهی جان. عوض نوشتن این پست ها بشین یه چیزی بخون
    ممنون از پیشنهاد شما.

    شما که با مایکروسافت اینقد مشکل داری بزار کنار.اصلا استفاده نکن.

    خیلی ببخشید جسارت نباشه کله گندهاش گفتن C++‎‎‎‎‎‎‎ برای نوشتن flame بهترین زبانه.شما اسرار داری بنویس کدشو بزار یوتیوب یه 20میلیونی لایک بگیر.

    اینم جواب تجربیات طرف تو مایکروسافت
    http://damieng.com/blog/2013/06/13/working-at-microsoft(خیلی جالبه نه؟)
    هرکی هرچی دستش میاد یا کپی میکنه یا از خودش مینیویسه.

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    خواهش میکنم قالبی نداشت.
    شما که با مایکروسافت اینقد مشکل داری بزار کنار.اصلا استفاده نکن.
    قبلا این کار رو کردم
    شما اسرار داری بنویس کدشو بزار یوتیوب یه 20میلیونی لایک بگیر.
    باشه مینویسم فقط نمیدونستم تو یوتیوب کد هم میزارن! معمولا کد رو تو github میزارن نه یوتیوب

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم قالبی نداشت.

    قبلا این کار رو کردم

    باشه مینویسم فقط نمیدونستم تو یوتیوب کد هم میزارن! معمولا کد رو تو github میزارن نه یوتیوب
    الان مردم تو یوتیوب pdf میزارن کد که چیزی نیست.
    جدی میگم.
    یه وقتی از سر لجبازی فکر نکنین دارم دست میندازم.
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : چهارشنبه 05 تیر 1392 در 00:05 صبح

  15. #95

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    بنویس کدشو بزار یوتیوب یه 20میلیونی لایک بگیر.
    بهتره قبل از ارسال پست متنی که ارسال می کنی رو بخونی
    این الان بهترین جک ساله

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    من دیدم. خواستی فیلمشم پیدا میکنم برات لینک میکنم.
    برای شما همه چی بهترین جک ساله
    تو پست هات کلا یا مسخره میکنی یا میخندی
    مثل من که تو پست هام اسمبل اسمبل میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : چهارشنبه 05 تیر 1392 در 00:13 صبح

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    شما اینو بخون بعد میفهمی که قضیه چیه.
    http://www.iclub.ir/what-i-learned-o...-for-microsoft
    دوست عزیز آخه این دیگه واقعا غلطه

    "تخصص شما معمولا اهمیت ندارد.هر ساله هزاران نفر بعد از کالج استخدام می شوند و به صورت تصادفی به تیم های مختلف می پیوندند.این مهم نیست که خواه شما در MongoDBمتخصص شوید ، اپلیکیشن های iOS بسازید ، کاربر حرفه ای Apache شوید ، کتابخانه شبکه ای خودتان را بسازید ، واسط کاربری ای را طراحی کنید و یا استارتاپ خودتان را شروع کنید(نگران نباشید چون من هیچکدام از این هایی که گفتم نیستم).شما استخدام شده اید که کاری که نیاز است را به انجام برسانید.من واقعا انتظارش را نداشتم.این واقعا میتواند سخت باشد که موقعیت شغلی ای را سازمانی پیدا کنید که با چیزهایی که دوست دارید هماهنگ باشد.

    و در آخر، شما برای مدیران تان کار میکنید و آنها برای فیش حقوقی مدیران خودشان.من در کالج این حقیقت را نمی دانستم."
    صرف نظر از اون کلمه ی قرمز خودتون برین تو قسمت استخدام مایکروسافت ببینین چی نوشته.

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    فست کد جان آقا با ما هم دعوا داری؟! همه ما رو زدن، فقط با مالدیو یک یک شدیم :)
    نه عزیزم.چرا دعوا؟من با همه دوستم.
    ندیدی با شاخه گل اومدم؟
    این نشون میده تا حالا دعوا های من رو ندیدی.
    معمولا با چهار تا فحش شروع میشه و با پست کردن ۴ رقم آخر شماره تلفن طرف تموم میشه.
    تنها زبانیه که توش همزمان از دو تا کلاس مشتق می گیری!!!!
    البته به نظر مهمترین خاصیتش همینه.خیلی جاها بهش نیاز پیدا کردم.

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز آخه این دیگه واقعا غلطه

    "تخصص شما معمولا اهمیت ندارد.هر ساله هزاران نفر بعد از کالج استخدام می شوند و به صورت تصادفی به تیم های مختلف می پیوندند.این مهم نیست که خواه شما در MongoDBمتخصص شوید ، اپلیکیشن های iOS بسازید ، کاربر حرفه ای Apache شوید ، کتابخانه شبکه ای خودتان را بسازید ، واسط کاربری ای را طراحی کنید و یا استارتاپ خودتان را شروع کنید(نگران نباشید چون من هیچکدام از این هایی که گفتم نیستم).شما استخدام شده اید که کاری که نیاز است را به انجام برسانید.من واقعا انتظارش را نداشتم.این واقعا میتواند سخت باشد که موقعیت شغلی ای را سازمانی پیدا کنید که با چیزهایی که دوست دارید هماهنگ باشد.

    و در آخر، شما برای مدیران تان کار میکنید و آنها برای فیش حقوقی مدیران خودشان.من در کالج این حقیقت را نمی دانستم."
    صرف نظر از اون کلمه ی قرمز خودتون برین تو قسمت استخدام مایکروسافت ببینین چی نوشته.
    اینو کسی گفته که تو مایکروسافت کار کرده، توی وبلاگش میتونی بخونی
    http://ahmetalpbalkan.com/blog/8-months-microsoft

    نه عزیزم.چرا دعوا؟من با همه دوستم.
    ندیدی با شاخه گل اومدم؟
    این نشون میده تا حالا دعوا های من رو ندیدی.
    معمولا با چهار تا فحش شروع میشه و با پست کردن ۴ رقم آخر شماره تلفن طرف تموم میشه.
    فست کد جان من بدجوری سرم درد میکنه میشه شماره منو بدی؟

  20. #100

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    ندیدی با شاخه گل اومدم؟
    آقا ما کم جنبه ایم ها :)
    گل مل ببینیم وا میریم!

    سی پلاس پلاس به خاطر همین داستان این قدر طرفدار داره. در حقیقت تمام نکتش به اینه که می تونی هر کاری بخوای توش کنی. خودت همه مدیریت ها رو به سبک خودت انجام بدی. قدرت اشاره گر هاش معرکه است.
    سرعتش خیلی خوبه.
    آبجکت هایی که بیرون می ده می شه تو اکثر زبون های Native ایمپورت کرد.
    مثل زبان سطح بالا می شه API زد.
    همین که کلاست رو خودت می سازی کلی قابلیته که البته به نظرم اون اولا سوتی بوده، مفهوم کلاس رو اصلاح کردن، بعد دیدن اون سوتیه خیلی کار راه اندازه، نگهش داشتن برا روز مبادا.
    ما که سر در نمیاریم ولی می گن برای کرنل نوشتن حرف اول رو می زنه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

     	  فست کد جان من بدجوری سرم درد میکنه میشه شماره منو بدی؟

    آخه تو پسر خوبی هستی ولی میتونی از tanavar.ayat و aradrobo بپرسی

  22. #102
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    3

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    با سلام
    من دانشجوی ارشد نرم‌افزار در دانشگاه شهید بهشتی هستم!
    این تاپیک به چشمم خورد دیدم مهمترین موضوع در مورد علوم کامپیوتر همیشه شروع برنامه نویسی هست!
    اینکه با چه زبانی شروع کنیم!
    من در مورد این میخام یه سوال بپرسم!
    اگر شما جای یک مدرس بودید با چه زبانی شروع میکردید آموزش برنامه نویسی را به کسانی که اولین بار نام کامپیوتر به گوششان خورده، میدادید؟

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    پیام بازرگانی میان بحث گرم دوستان!

    نقل قول نوشته شده توسط pet602 مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خواستم برنامه نویسی رو شروع کنم ولی هیچ دید کلی ای ندارم که تشخیص بدم کدوم زبان برای من مناسبه که از اون شروع کنم.لطفا از مدیران و دوستان هرکی میتونه راهنمایی کنه.ممنون
    کاملا بستگی به هدف فرد داره . اگه هدف فقط پول در آوردن باشه اینجا مسئله برنامه سازی هست نه برنامه نویسی ( به نظر من با هم فرق دارن ) و باید راهی رو انتخاب کرد که در سریعترین زمان ممکن بشه برنامه رو ایجاد کرد. که از این نظر چارچوب دات نت تقریبا بیشتر نیاز افراد رو برطرف میکنه. که میشه برای شروع برنامه نویسی هم روش حساب کرد.

    اما اگر هدف نوآوری و خلاقیت باشه و میخواهید این توانایی رو داشته باشید که هر جانوری که با صفر و یک کار میکنه رو برنامه ریزی کنید , صد در صد C و ++C رو پیشنهاد میکنم. ولی انصافا زیاد برای افراد مبتدی مناسب نیست .
    البته باید بگم vb6 که دوستان خیلی بهش عنایت داشتن هم آنچنان بد نبود . حداقل تا همین چهار سال پیش. و میتونه برای یادگیری خوب باشه چون کلا هدف اولیه بیسیک آسان بودن برای افراد مبتدی بود. سینتاکس بیسیک هم به نظرم آنچنان غیر منطقی یا سخت نیست. آخرین چیز جالبی هم که ازش دیدم این بود که با ساخت و واسط قرار دادن فایل Com میشد رجیسترها رو تغییر داد.
    این نتیجه 8 سال باکتری کیبرد خوردن بنده بود در راه برنامه نویسی!
    آخرین ویرایش به وسیله amin32 : چهارشنبه 05 تیر 1392 در 01:55 صبح

  24. #104
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    3

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    من یک مدرس در دانشگاه هستم!
    بهترین زبان پیشنهادی من برای شروع یادگیری مفاهیم علوم کامپیوتر و برنامه نویسی در حال حاضر زبان Python هست!
    مهمترین دلیل من، انتخاب Python برای شروع برنامه نویسی در دانشگاه‌های معتبر دنیا مثل MIT، Standford و Berkley هست!

  25. #105

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    بهونه ای بیش نیست.
    مگر این که برنامه اینقدر ساده باشه که این حرفو بزنیم.
    تو ایران اینجوریه.
    باید روشن کنید که درمورد حجم صحبت میکنید یا پیچیدگی.
    اینا با هم تفاوت دارن.
    یه برنامه که حجم کارش خیلی زیاد باشه رو بله یک نفر به تنهایی نمیتونه/صرف نمیکنه انجام بده.
    ولی یه نفر به شرط داشتن دانش و استعداد و پشتکار کافی میتونه برنامه های واقعا پیچیده ای رو بسازه به شرطی که حجمش بیش از حد زیاد نباشه.

    نمونه برنامه های مفید و جالبی هم که یک نفر به تنهایی بتونه بنویسه بنظرم کم نیست.
    من حالا دقت نکردم و الان حضور ذهن ندارم، اما فکر میکنم تاحالا بارها چنین برنامه هایی دیدم. اگر مشخصاتشون رو یادداشت میکردم الان میتونستم براتون لیست کنم.
    شاید اشکال کار اینجاست که وقتی صحبت از برنامه های جالب و مفید میشه، بعنوان مثال همش دشوارترین و بزرگترین و معروفترین برنامه هایی مثل فتوشاپ و اتوکد و گیم های آنچنانی و مایا و تری دی مکس و ویندوز و اینها رو میارید.
    در دنیای بازمتن هم برنامه های مفیدی که یک نفر نوشته باشه وجود دارن. بعضیا رو هم اول یک نفر نوشته، بعدا که دیدن بدردبخوره دیگران هم رفتن روش کار کردن حالا چه بصورت انفرادی و چه بصورت تیمی.
    شما فکر نکنید برنامه فقط اوناست امثال فتوشاپ و اتوکد و غیره.
    برنامه هایی که من مد نظرم هست میتونن اصلا GUI نداشته باشن. ممکنه رابط خط فرمان داشته باشن. بسیاری از برنامه های دنیای بازمتن و لینوکس همینطور هستن، ولی در عین حال برنامه های مهم و واقعا مفیدی هستند.

    بعدم ببین خیلی از ابداعات اولیه اساسی یا مفید رو کسانی انجام میدن که دانش و توانایی های گسترده دارن.
    توی خیلی زمینه ها یک نفر که فقط در یک زمینهء محدودی تخصص داره و فقط به درد جزیی از یک تیم بودن میخوره، نمیتونه پیشرفت و ابداع ایجاد بکنه. چون برای پیشرفت و ابداع نیاز هست یک دید جامع روشن و در عین حال دقیق و همراه با جزییات داشته باشی و خیلی چیزها در خیلی حیطه ها بدونی.
    البته این نظر منه!
    کاربرد چنین افرادی فقط این نیست که برنامه بنویسن اونم درحد فتوشاپ و اتوکد و مایا و غیره.
    یک کاربرد چنین افرادی ایده و نوآوری و نوشتن بیس برنامه ها و ساختارهای جدیده.

    البته افرادی هم که تخصص های محدودی دارن میتونن ایده و نوآوری داشته باشن، ولی نه در هر زمینه ای و هر چیزی. برای بعضی چیزها نیاز هست طرف همه چیز دان یا چند چیز دان باشه! در تاریخ علم و فناوری اگر نگاه کنی از این موارد رو پیدا میکنی که مدتها هیچکس نتونسته مسئله ای رو حل کنه یا ابداع و پیشرفت مهمی ایجاد کنه، اما یه روزی یک نفر که دانش و توانایی های چند حیطه ای داشته اومده و با بینش گسترده و جامعی که داشته و با ترکیب دانشش در چند حیطه و فناوری، کار مهم و واقعا مفیدی رو انجام داده.

    حالا شما بگو کار گروهی و تیمی!
    بله کار گروهی و تیمی خوبه، ولی کار انفرادی هم کاربرد و مزایای خودش رو داره بجاش.
    کار تیمی و گروهی مقدمات و شرایط و هزینه های خاص خودش رو هم داره و همیشه به راحتی کار انفرادی نمیشه فراهمش کرد؛ گاهی اصلا امکانش نیست.
    من الان بخوام یه برنامهء شخصی واسه خودم بنویسم، باید برم دنبال تیم بگردم؟ حالا یا پول بدم بهشون یا بخوان داوطلب کار کنن. شدنی هست این کار همیشه و برای همه چیز؟
    خیلی وقتا بخصوص در کشورهایی مثل کشور خودمون شما اصلا افراد کافی که تخصص ها و دانش و صلاحیت و خصوصیات شخصیتی لازم رو داشته باشن برای تشکیل یک تیم واقعی و کارا، پیدا نمیکنی. پیدا کردن و تشکیل دادن تیم با افراد مناسب همیشه آسان یا شدنی نیست. بعدم ممکنه اصلا نخوای برنامت و ایده و هدفت تا اطلاع ثانوی (یا هیچوقت) در دسترس افراد دیگری قرار بگیره. بعدم ممکنه پول نداشته باشی سرمایه گذار گیر نیاری و هدف و برنامت چیزی نباشه که افراد متبحر کافی انگیزهء کافی برای جلب شدن بهش و همکاری درش داشته باشن.

    بقول یکی از کاربران، شما نمیتونی همینطوری به همین راحتی مسائل رو Generalize کنی.

    شما یه سری چیزها خوندی، دیدی، کار کردی، فکر نکن دیگه تمومه.
    بنده هم خیلی چیزها خوندم و دیدم که شما ندیدی یا درک نکردی/نگرفتی.
    شاید باریک بینی لازم رو نداشتی.

    هرکس نقش خودش رو داره.
    آدم با آدم شرایط با شرایط فرق میکنه.
    اونی که خوره هست و شرایط مساعد داره و میره بصورت انفرادی و گسترده کار میکنه هم به جای خودش به درد میخوره و همین آدمها بخشی از علم و فناوری رو پیشرفت دادن.

    حالا اگر دید رو محدود کنی خب بحث فرق میکنه. مثلا بگی هدف فقط بحث تجارت و اقتصاد.

    بنده هم دنبال بحث تجارت و اقتصادش نبودم هیچوقت (یا حداقل اولویت اولم نبود). حداقل تاحالا. چون هم شرایطم تفاوت میکرد با اکثریت دیگران و هم خوره بودم.

    الان هم زیاد برنامهء خاصی ننوشتم، ولی از نظرم واضحه که اگر بازم وقت آزاد کافی داشته باشم میتونم خیلی برنامه های جالب و مفیدی رو برای شخص خودم هم که شده بنویسم.
    دیگه در حد یه برنامهء دفترچه تلفن آنلاین واسه خودم که میتونم بنویسم. چرا نمیشه؟
    شاید بگی آمادش هست. خب خیلی چیزا هست، ولی بارها پیش اومده در یه زمینه ای سرچ کردم تحقیق کردم چندین و چند برنامه رو به زحمت دانلود و تست کردم که هرکدام یه مشکلاتی داشتن به هر دلیلی از هر نوعی با موفقیت اجرا نشدن یا مشکل داشتن یا خصوصیات مد نظر من رو نداشتن.
    مثلا من شاید دفترچه تلفن آماده پیدا کنم ولی در امنیتش شک داشته باشم. شاید اون خصوصیات و قابلیت هایی که خودم میخوام رو نداشته باشه. بخصوص که تخصص در زمینهء امنیت و رمزنگاری دارم.
    شاید بخوام بخش دسکتاپ هم داشته باشه. شاید بخوام از یک روش رمزنگاری و امنیت اختصاصی که خودم طراحی میکنم استفاده کنه. من خیلی برنامه ها دیدم که ضعف و باگ داشتن. برنامه و کتابخانه و کد رایگان توی اینترنت زیاد هست اما نقض و ضعف و باگ هم توشون کم پیدا نمیشه (بعضی ها که حفره دارن درحد دروازه فوتبال).

    هدف بنده بیشتر توانایی های شخصی برای برنامه ها و کارهای شخصی بوده.

    از دانش و توانایی های گسترده ای هم که بدست آوردم استفاده هایی کردم تاحالا.
    حداقلش شخصا لذتش رو بردم.
    با BASH رو لینوکس برنامه نوشتم بعنوان تایمر آب پز کردن تخم مرغ!!
    باور کن همین چیز به ظاهر ساده خیلی به دردم خورد، و یه خصوصیاتی داشت که از برنامه های تایمر گرافیکی هم برام مناسبتر بود؛ مثلا حتی وقتی لاگ آف میکردم هم اجرا میشد. حالا برنامه های GUI که این خصوصیات رو نداشتن و اگر هم میشد برنامه ای با سی یا سی++ یا هرچی نوشت، بهرحال با شل اسکریپت خیلی راحتتر و سریعتر این کار رو انجام دادم و از راه دیگه شاید اصلا وقت و حوصلش رو نداشتم.

    با همین دانش و توانایی در خط فرمان و ساختار لینوکس، دوبار به سرور هاست سایت خودم نفوذ کردم.
    با این کار در زمینهء امنیت و ساختار سرورهای لینوکس هم دانش و اطمینان بیشتری بدست آوردم و تونستم یکسری تست هایی بکنم، و حداقلش از وضع خراب امنیت شرکت هاستینگ خودم مطلع شدم و اینکه انگار ادمین هاش سواد درست و حسابی ندارن برای این کار.

    من این چیزا رو دوست دارم بلد باشم.
    ازش پولی درنمیاد (حداقل تاحالا و با این شرایط)، اما بازم دوست دارم به دردم میخوره لذت میبرم راه یادگیری چیزهای بیشتر رو برام باز میکنه ایده های جدیدتر و بیشتری به ذهنم میاره دنیا رو بهتر درک میکنم...

    نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
    بفرما
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ming_languages
    اغراقم کجا بود؟
    حالا یه سریشم این تو نیست.
    بله اینو که تقریبا همه میدونن زبان برنامه نویسی زیاد هست، ولی عمده و اصلی و اونایی که باهاشون 100% یا حداقل 99% تمام کاربردها رو بتونی بصورت بقدر کافی مناسب/بهینه انجام بدی خیلی کمتره تعدادشون.
    شاید تشبیه به زبانهای انسانی بی راه نباشه.
    الان ما چند کشور چند زبان انسانی در دنیا داریم؟
    آیا کسی نیاز جدی احساس میکنه که تمام زبانهای دنیا یا بخش عمده ای از اونا رو یاد بگیره؟
    نه عملا در خیلی موارد همون زبان انگلیسی به تنهایی کفایت میکنه.
    و نهایت میری چندتا زبان مهم دیگه مثل آلمانی و فرانسوی و عربی و شاید چینی و ژاپنی (!) رو هم یاد میگیری.
    بله اگر میشد همهء زبانهای انسانی روی زمین رو یاد گرفت هم بد نبود و احتمالا خیلی مفید هم بود، ولی اول شدنی نیست، دوم بهینه نیست، صرف نمیکنه نسبت به بازدهی ای که داره.
    نمیشه مطلق گرا و ایدئال گرا بود در دنیای واقعی. اینجا همه چیز نسبیه و تعادل و نسبت ها و درصدها و احتمالات حاکمه.
    بنابراین ما میایم و موارد عمده که بیشترین کاربرد و تاثیر رو دارن و دست یافتنی هستند انتخاب میکنیم.
    حالا بعضیا وضعیت خاص دارن. مثلا یکی ممکنه به هر علتی بره توی یک کشور خاصی اقامت کنه برای مدت طولانی؛ خب این شخص احتمالا به نفعش یا لازم خواهد بود که زبان بومی اون کشور رو یاد بگیره، حتی اگر زبان واقعا ناشناخته ای باشه و متکلمان کمی داشته باشه در دنیا.
    ضمنا این زبانهای برنامه نویسی هم تاحدودی مثل قضیهء تعداد زیاد توزیع های لینوکس میمونه!
    لزوما اینطور نیست که فکر کنیم به همشون واقعا نیاز بوده و به دردی میخورن و چیز خاصی دارن که زبانهای دیگه در اون زمینه کمبود مهمی دارن.
    خب هرکسی ممکنه حتی از روی سرگرمی یا پژوهش، تمرین و آموزش و پروژهء تحصیلی یا حتی از روی یک حماقت و اشتباه شخصی رفته باشه بعضی از چنین چیزهایی رو بوجود آورده باشه.
    یک علت اینکه تعداد اینقدر زیاده اینه که خیلی ها میتونن و آزادن که این کار رو انجام بدن.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : چهارشنبه 05 تیر 1392 در 09:57 صبح

  26. #106

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    چقدر بحثو کش می دین
    با هرچی عشقتون کشید کار کنید دیگه
    حرف زدن و پست چند صد متری نوشتم خیلی اسونه کد نشون بدین (یا تلخیص از LNK TVLDZ )
    پایان

  27. #107

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    کد چی مثلا؟
    بعد چطوری چی رو ثابت میکنه؟
    و چه ربطی به این بحث داره؟

  28. #108

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    چرا کسی در مورد جاوا حرف نمیزنه؟ ایا این زبان برای شروع خوبه یانه؟
    بعضی از دوستان C#‎ رو معرفی میکنند برای شروع من شنیدم که ماکروسافت C#‎ رو برای مبارزه با چاوا داد بیرون و این دو زبان یه سری شباهت های به هم دارن از همه مهم تر جاوا متن بازه و توی همه ی سیستم عامل ها جواب میده
    حالا ایا جاوا برای شروع خوبه؟

  29. #109
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    به جاوا چند بار اشاره شد و هیچ دلیلی هم برای استفاده نشدنش وجود نداره.
    زبان ساده, کامل و خوبیه.

  30. #110

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    زبان ساده, کامل و خوبیه.
    با جاوا خیلی کارها میشه کرد و خیلی کارها هم نمی شه کرد. زبان کاملی نیست. اشاره گر نداره، کد Native تولید نمی کنه، نمی شه برای کرنل برنامه نوشت، از پس برنامه های سیستمی برنمیاد، برای اجرای پروژه های انترپرایز مناسبه، برای اجرای پروژه های معمولی و کوچک (زیر یک میلیون خط) به نظر من مناسب نیست، فاصله دست به کد شدنتون تا خروجی گرفتن، نسبتا زیاده، برنامه نویس های خبره اندکی داره، با دستمزد های بالا، همیشه برای برنامه نویس هاش کار هست، شی گرایی قوی ای داره، حجم کدهای نوشته شده در کارهای مساوی نسبت به زبانهای دیگه نسبتا بالاست، هزینه های برنامه نویسی معمولا بالاتری داره (به دلیل تعداد کم برنامه نویس مسلط به تکنولوژی مورد استفاده شما) ، با دونستننش می تونید روی هر سیستمی برنامه تولید کنید، اوپن سورسه و این یعنی اینکه هرروز در حال گسترشه، چند ده تا تکنولوژی و فریم ورک داره، IDE های بسیار قوی مثل Eclipse و NetBeans داره، مجانی هست، برای قطعات مختلف برنامتون معمولا کد آماده توی نت داره، ...

    برای من هم اصلا ساده نبود! این جناب فست کد همه رو با خودش می سنجه می گه آسونه :))
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  31. #111
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    از این دقیقتر نمیشد جاوا رو توصیف کرد.ولی باید هنوز قبول کنیم که توی سه تا کلمه بد توضیح ندادم.
    و البته یاد گرفتنش برای من هم آسون نبود.ولی ارزش داشت.

  32. #112
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    به نظر من به جای این کار یک poll بزاریم تا همه ی اعضا شرکت کنند و ببینیم در آخر بازار کدوم زبون رو میشه به گند کشید.

  33. #113

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    اسم تاپیک رو که خوندم برام جالب به نظر اومد ولی خب محتوای تاپیک ...

    darkness:دوست عزیز بحثت خیلی جالبه،شما الان کامل اسمبلی بلدی ؟ و اینکه ایا میاید برای یک برنامه هزاران خب کد با دستورات اسمبلی میزنید که برنامه سازی کنید ؟ خیلی خوشحال میشم یه پروژه بزرگتون رو که با اسمبلی کد زدید رو ببینم
    بحث کرک رو پیش کشیدید،حرفاتون خیلی جالبه،شما با افتخار دارید از کرک و ناامید کردن یه شخص از برنامه نویسی حرف میزنید ؟ (امیدوارم هیچ وقت هیچ وقت توی ایران با این طرز تفکر ما کپی رایت نداشته باشیم وگرنه به جای هرچی دانشگاه و کتابخانه و ... هست باید زندان و دادگاه تاسیس کنیم)
    در ضمن خیلی خوبه اینم بدونید که هنوز خیلی چلنج ها هست که بهشون بر نخوردید ( از طرز صحبتتون اینو گفتم اگه اشتباهه بگید اصلاح کنم)چون تا حالا فکر نکنم برای برنامه های دات نت به سراغ obs های خیلی پیچیده و مبهم سازی هایی که نرم افزار های بزرگ دارن استفاده میکنند رفته باشید
    فیا به فرض مثال دور زدن token ها (همین مدل ملی که امن افزار زد...!!)
    اینو هم خوبه به خاطر داشته باشید توی مساله RCE زبان اسمبلی نیست که حرف اول رو میزنه،بهتره بدونید که داشتن درک کاملی از عملکرد سیستم ها خیلی مهم تره،و مورد بعدی اینکه فکر کنم بهتر باشه قبل اینکه نگاه کنیم اسمبلی توی کرک چه نقشی داره به یه مرحله قبل نگاه کنیم یعنی ابزارتون مثل Diassembler یا Debuger ها
    و تا جایی که بنده میدونم اینها به زبان اسمبلی نیستند.مورد دیگه اینکه خیلی ها هستند (کسانی که RCE رو تازه شروع کردند،بدون درک کامل اسمبلی هم کارشون رو میکنند چون هم عملکرد برنامه رو درک میکنند هم به جای سعی برای یادگیری کامل اسمبلی سعی میکنند بیشتر به پرش ها و عملگر ها توجه کنند)
    ((((((یه مورد دیگه هم اینکه فکر کنم این ضرب المثل درخت هر چه پربار تر افتاده تر رو هنوز خیلی وقت نکردی بهش فکر کنی؟)))))
    در مورد اینکه گفتید اگه از مایکروسافت دور بشیم دنیا خاموش میشه ،فکر کنم بهتره یکم دیدتون رو نسبت به اوپن سورس و گستردگی استفاده اون در حال حاضر وسیع تر کنید
    در مورد کار تیمی هم همینقدر بس که تو ایران مردم اماده کار تیمی اند !!!!!!!!!!!

    امیدوارم حرفام ناراحتتون نکرده باشه صرفا یه نقد ساده و کوچیک ( در حضور بقیه اساتید نقد صحبت جایز نبود اما به هر حال سعی کردم نظرمو راجع نوشته هاتون بگم)
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد بحث اصلی تاپیک هم بنده فکر میکنم زبان های دات نت یا پایتون رو برای شروع کار انتخاب کنید


    پ.ن:خواستم راجع بحث ویروس نویسی و انالیز بدافزار که مطرح کردید هم بگم اما از حوصله من ( الان با این وضعم :دی و )و جمع بیننده مطلب خارجه

    موفق باشید

  34. #114

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    من کلا فکر نمیکنم کسی که فقط دات نت بلد باشه برنامه نویس کاملی بشه.
    یه نمونش رو چند وقته بطور روزمره دارم میبینم.
    یه برنامه هست برای املاک به اسم پروفایل.
    این برنامش تحت شبکه هست و برای ذخیره و جستجوی فایلهای املاک بکار میره و اینا!
    فایلهایی رو هم بطور روزمره از سرور خودش دریافت میکنه.
    خب ظاهر و امکاناتش بد نیست، اما چند مورد باگ ریز و درشت داره که تعجب میکنم چطور این برنامه رو که هزاران مشاور املاک استفاده میکنن یه تست درست و حسابی نکردن (یا شاید اصلا اینقدر توانایی نداشتن که تست هوشمندانه بکنن) و این باگها رو ندیدن و برطرف نکردن. شاید هم اینقدر عجله داشتن و بحث RAD رو ترکوندن که باگها رو میدونستن اما برطرف نکردن که وقت تلف نشه!!
    از طرف دیگر اگر برنامه نویسی با دات نت اینقدر ساده و سریعه، پس احتمالا باید میتونستن باگها رو هم سریعتر و راحتتر از زبانهای دیگه رفع کنن.

    مثلا یک باگی داره که باعث میشه از چند هزارتا فایلی که از سرور خودشون دریافت کردیم، بیش از 500 تای اونا در جستجوی های مشاورین املاک اصلا لیست نشه.
    این باگ رو بنده شک کردم و یه تست هوشمند انجام دادم و دیدم وجود داره. همش چند دقیقه بیشتر هم وقت نبرد.
    خب ظاهرا این باگ رو خودشون هم نمیدونستن، مشاورین املاک دیگر هم متوجه نشده بودن، بهشون گزارش کردیم گفتن توی نسخهء بعدی میخوان درست کنن.

    خلاصه شما با دات نت میتونید برنامه سرهم کنید، اما نمیتونید برنامه نویس بی نقصی بشید.
    اینطوری نیست که دات نت همه چیز رو خودش هندل کنه. بهرحال دات نت هم چیزی نیست جز یک زبان برنامه نویسی و یک فریمورک و پلتفرم.
    دیگه نمیاد منطق و باگهای برنامه های شما رو هم چک و درست کنه که.

    اینا این برنامه رو نوشتن اما باگهای بزرگ و ناشیانه ای توش هست که حتی نتونستن اونا رو کشف کنن، نشون میده که با دات نت میشه برنامه سرهم کرد اما درحد همون ظاهر و کارایی های کلی. دات نت نیازمندی به یک برنامه نویس واقعی رو برطرف نمیکنه. واقعا میشه با این وضع برنامه هایی نوشت برای کاربردهای مهم و جدی؟ دیده نشدن همون 500 تا فایل از بین چندهزارتا فایل خودش چیز کمی نیست؛ یه خسارت جدیه در کار مشاور املاک.

    حرف درست رو کیا میزنن؟
    اونایی که میگن اول باید برنامه نویس واقعی و خبره ای باشی، بعد بری از امثال دات نت و ویژوال استودیو برای صرفه جویی در وقت و انرژی ارزشمند خودت استفاده کنی.
    اما اونایی که از ابتدا تا انتها برنامه نویسی رو با دات نت و ویژوال استودیو یاد میگیرن و کار میکنن، بنده دلایل و شواهد منطقی و روشنی بنظرم میرسه که باید پیشفرض رو بر این بذاریم که به اندازهء برنامه نویسان قدیمی زبانها و محیطهای دیگه برنامه نویس نمیشن درواقع!

  35. #115

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    جدا باورش خیلی سخته که مثلا منی که این همه با ساختمان داده کار کردم، الگوریتم های پیچیده رو مطالعه کردم، چیزهای پایه ای خوندم، پروتکل ها، فرمتها، مسائل سطح پایین، با زبانهایی مثل سی کار کردم که درش کوچکترین اشتباه سینتاکس یا منطقی دمار از روزگار درمیاره و موجب رفتارها و خطاهای تخیلی میشه که حتی آدم غیرمبتدی هم خیلی وقتا اول این فکر به ذهنش میاد که به صحت عقل رایانه و کامپایلر شک میکنه، بعد با اونی که برنامه نویسی رو با دات نت و ویژوال استودیوی عزیز با دراگ و دراپ و چندتا رابطه و declaration یاد گرفته و 50% کارهای برنامه نویسی رو خودش انجام نمیده و اصلا نمیدونه هم که چی هستن و چطور انجام میشن، در یک سطح از دانش و قدرت برنامه نویسی باشیم!

    آقا انصاف خب ما کارهای شاقی کردیم.
    چیزهای زیادتری دیدیم، انجام دادیم، فهمیدیم.

    بعضیا میگن خب آدم به مرور میفهمه، خودش دنبالش میره.
    ولی خب این حرف تاحدی غیرواقعگرایانه است.
    آدمهای معدودی هستن که دنبال بیشتر از اونچه برن که واقعا خودشون رو مجبور بهش میبینن.
    الان بیشتر مردم هدفشون از برنامه نویسی فقط اینه یک چیزی سرهم کنن و یه پولی به جیب بزنن.
    خب واقعیته دیگه. و البته ایراد خاصی هم از این بابت بهشون نمیشه گرفت که چرا اینطور فکر میکنن و اینطوری هستن و چنین هدفی دارن؛ اونم در این مملکت با این اوضاع استثنایی.

    البته شروع کردن از زبانهای سطح بالای مدرن در وهلهء اول مشکلی نداره.
    ولی دیگه دات نت و ویژوال استودیو که آخه نشد آموزش برنامه نویسی! بگیم آموزش برنامه سرهم کنی بهتره! آموزش دیزان GUI و طراحی و گرافیک بهتره!
    تازه بازم من میگم برنامه نویسی که با چیزهای سطح پایین و شاق و زبانهای قدیمی که باید همه کار رو درش خودش انجام بده و چک کنه دست و پنجه نرم نکرده باشه، نمیتونه درحد برنامه نویسی که این کارها رو کرده باشه.
    یعنی اگر با پایتون هم رفتی کار کردی، خب حداقل به بدی دات نت و ویژوال استودیو نیست، اما بازم تا سی رو درک و کار نکرده باشی مرد کهن نمیشی (اشاره به حدیث گاو نر میخواهد و مرد کهن). شاید به زور آخرای عمرت تازه به اون درجه برسی.
    این رزمی های شائولین رو دیدید؟
    چرا اونقدر قوی و کامل هستن؟
    چون از پایه کامل همه چیز رو کار میکنن و ریاضت بیشتری میکشن.
    شما نمیتونید به سطح اونا برسید. چون اونقدر همه چیز رو و از پایه کار نکردید و نمیدونید و بدست نیاوردید؛ اونقدر زحمت نکشیدید.

    خب گفتیم مشکلی با شروع برنامه نویسی از زبانهای سطح بالای مدرن و راحت وجود نداره.
    ولی از یک طرف این مسئله هست که کمتر کسی که با اینا شروع کنه بعدا میره و زبانهایی مثل سی و کار سطح پایین رو هم بقدر کافی مطالعه و کار میکنه!
    چون واقعا کار سختیه و انگیزه پیدا کردن براش کار هرکسی نیست.
    ما هم که یک مقدار سی کار کردیم چون اون زمان اصلا نمیدونستیم پایتون و VB چیه و همچین چیزهایی وجود دارن.
    بعدش توی دانشگاه یه استاد داشتیم که از سی تعریف کرد و گفت قویترین برنامه نویسهای دنیا سی کار بودن، این بود که من شیفتهء سی شدم و رفتم توی کارش (کتاب جعفرنژاد قمی رو کامل خوندم و کار کردم و نمرهء امتحان سی رو هم 19 گرفتم که براش یک پنجم اون کتاب کافی بود).
    یعنی این یک مسئلهء روانشناسی و رفتارهای انسانیه تا صرفا یک تصمیم فنی.
    الان اصلا یه جایی بنظرم چند وقت پیش میخوندم که نوشته بودن تعداد کسانی که بتونن و حاضر باشن برنامه نویسی سیستمی و سطح پایین کار کنن روز به روز کمتر شده و این خودش داره یه کمبود و مشکلی ایجاد میکنه. مثلا تعداد کسانی که بتونن و حاضر باشن روی کرنل لینوکس کار کنن و اون رو زنده نگه دارن، توسعه بدن، بروز کنن.
    چرا؟ خب یک دلیلش اینه که امروزه این همه زبان و ابزار و محیط راحت و سریع و جذاب برای برنامه نویسی اپلیکیشن وجود داره که بیشتر افراد رو شیفتهء خودشون میکنن. دیگه کمتر کسی هست که رغبت داشته باشه برنامه نویسی سطح پایین و سیستمی رو با اون دشواری و کندی و نداشتن جذابیت ظاهری، ترجیح بده.
    خداییش هم خب کارایی هایی که آدم میتونه از برنامه نویسی اپلیکیشن بگیره زیاد و جذاب هستن. فقط بحث زیبایی و جذابیت ظاهری نیست.
    یعنی حتی منم که خوره بودم دیدم اگر برم توی بحث برنامه نویسی سطح بالا، چیز بیشتری عایدم میشه به نسبت وقت و انرژی ای که باید صرف کنم.
    منتها من دانش و مهارت پایه برای برنامه نویسی سطح پایین و سیستمی رو هم دارم و همیشه سعی کردم بدست بیارم، چون میدونستم اونم واسه خودش یه قدرت و اساسه و ممکنه یک وقتی نیاز بشه و همچنین در برنامه نویسی سطح بالا هم بدرد میخوره.

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Cyrus_black مشاهده تاپیک
    در ضمن خیلی خوبه اینم بدونید که هنوز خیلی چلنج ها هست که بهشون بر نخوردید ( از طرز صحبتتون اینو گفتم اگه اشتباهه بگید اصلاح کنم)چون تا حالا فکر نکنم برای برنامه های دات نت به سراغ obs های خیلی پیچیده و مبهم سازی هایی که نرم افزار های بزرگ دارن استفاده میکنند رفته باشید
    فیا به فرض مثال دور زدن token ها (همین مدل ملی که امن افزار زد...!!)
    فقط همین قدر بگم توسط چهارتن از بهترین کرکرهایی که به شخصه دیدم تحت آموزشم(هر crackme یی که به این 4 نفر بدین 2 ساعت بعد پچش رو پس میگیرین)
    که همشون این چلنج هارو رد کردن
    من یاد گرفتم پیچیده ترین چیز ها بعد یه مدت تمرین مثل آب خوردن میشن که به اونجاشم میرسم.
    حتی اگر پیچیده ترین کد روی زمین رو به من بدن ترس به خودم راه نمیدم چون هر کاری هم که کنن بازم قابل تحلیل و شکستنه.
    همین smart assembly که خیلی ها استفاده میکنن و فکر میکنن کرک نمیشه.
    این چهار نفر مثل آب خوردن درصورت استفاده از آخرین ورژن smart assembly برنامه رو راحت پچ میکنن و آموزشش رو گذاشتن یه جایی(نمیتونم بگم فردا پس فردا دوباره به هم اخطار میدن).
    خراب کردن خیلی آسون تر از درست کردن یادتون باشه.
    تعداد کرکر ها بمانمد که گروه گروه وارد دنیای مجازی میشن و تشنه ی crackme های پیچیده ترن.
    عطش کرکر های حرفه ای رو فقط crackme های خیلی خیلی پیچیده خاموش میکنه بنابر این ترسی برای اونا وجود نداره که کرک میشه یا نمیشه.
    یه جمله ی معروف هست که میگه
    "کرکرها پشت کدها گیر نخواهند کرد یا راه را خواهند دید یا راهی خواهند ساخت"
    با کمی تغییر


    نقل قول نوشته شده توسط Cyrus_black مشاهده تاپیک
    اینو هم خوبه به خاطر داشته باشید توی مساله RCE زبان اسمبلی نیست که حرف اول رو میزنه،بهتره بدونید که داشتن درک کاملی از عملکرد سیستم ها خیلی مهم تره،و مورد بعدی اینکه فکر کنم بهتر باشه قبل اینکه نگاه کنیم اسمبلی توی کرک چه نقشی داره به یه مرحله قبل نگاه کنیم یعنی ابزارتون مثل Diassembler یا Debuger ها
    و تا جایی که بنده میدونم اینها به زبان اسمبلی نیستند.مورد دیگه اینکه خیلی ها هستند (کسانی که RCE رو تازه شروع کردند،بدون درک کامل اسمبلی هم کارشون رو میکنند چون هم عملکرد برنامه رو درک میکنند هم به جای سعی برای یادگیری کامل اسمبلی سعی میکنند بیشتر به پرش ها و عملگر ها توجه کنند)
    کلا منو از حرف زدن راجب کرک تحریم کردن.
    ولی بازم بگم چینی ها دوتا دیباگر قوی نوشتن یکی به assembly x86(بازم از گفتن اسمش....)
    و یکی دیگه به C++‎‎‎‎‎‎‎‎ QT (بازم از گفتن اسمش....) که البته چند برنامه نویس روسی و آلمانی و فرانسوی توش همکاری کردن.(که قابل توسعه هست و سایت مرجع هم براش قرار خواهد گرفت)
    از نظر من بخشی از حرفاتون درست و بخشیش غلطه.
    من الان مشغول تحلیل برخی مسایل امنیتی هستم.
    تواین تحلیل ها متوجه چیزهایی شدم که شخص بدون بلد بودن اسمبلی محاله بفهمه.
    کرکر ها خودشون به چندین دسته تقسیم میشن چیزی که بهش هیچ وقت توجه نشده همینه.
    تکنیک هاشون باهم فرق داره(به شدت هم فرق داره نه که در حد چند تا متد ساده).
    ولی درکل همه ی کرکر ها سعی میکنن دربند تقسیم بندی ها نباشن و همه ی تکنیک های همدیگه رو یاد بگیرن و به هم یاد بدن.


    نقل قول نوشته شده توسط Cyrus_black مشاهده تاپیک

    ((((((یه مورد دیگه هم اینکه فکر کنم این ضرب المثل درخت هر چه پربار تر افتاده تر رو هنوز خیلی وقت نکردی بهش فکر کنی؟)))))
    یک کلام
    ضرب المثل برای همه صادق نیست.


    نقل قول نوشته شده توسط Cyrus_black مشاهده تاپیک
    در مورد اینکه گفتید اگه از مایکروسافت دور بشیم دنیا خاموش میشه ،فکر کنم بهتره یکم دیدتون رو نسبت به اوپن سورس و گستردگی استفاده اون در حال حاضر وسیع تر کنید
    شما فقط یه لحظه xbox one یا xbox 360 رو بزار کنار ببین چی میشه.(واسه گیمر ها که دیگه ....)
    آخرین ویرایش به وسیله darknes666 : پنج شنبه 06 تیر 1392 در 10:26 صبح

  37. #117

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    خراب کردن ی چیزی از ساختنش خیلی خیلی راحت تره
    الان کشور های پیشرفته دیگه کمتر ب امنیت برنامه هاشون فکر می کنن چون قانون کپی رایت خوبی دارن + فرهنگ مردمشون
    نمونش Ubisoft صد ساله سیستم قفل گزاریشم عوض نکرده
    هر دفعه بازی ای میده بیرون 1 ساعت بعد کرک می شه
    ولی هیچ کس از کرک استفاده نمی کنه همه نسخه اورجینال می خرن (البته بجز ایران و چند تا کشور در پیت ک براشون اهمیتی نداره)
    کرک کردن و هک کردن ک الان ایرانیا بیشتر از زمینه های دیگه توش استاد شدن مخصوصا هک کردن سایتای بیچاره امریکایی کار اصلا خوبی نیست
    اینجا هم انجمن کرک نیست برین خدا روزی تونو ی جای دیگه بده
    دیگه بحث کرک و هک رو راه نندازین برین اشیانه

    برای برنامه نویسی اپلیکیشن سی شارپ و جاوا و امثالش کلا بدرد نمی خوره
    کاری ب قابلیت هاش ندارم مشکل اصلی اینه ک این زبان ها خیلی اسونن
    اگه ب کدهای برنامه نویسان دات نت دقت کنید می بینید ک هم از نظر پرفرمنس و هم ساختار برنامه کلا چیز خوبی نمی نویسن
    در واقع تو حالت منیجد فقط اسکریپت می نویسی چهار تا کلمه که هرکدوم ی کاری انجام می دن
    ولی کسایی ک درکی از اسمبل دارن و با زبان های Native برنامه می نویسن معمولا اهسته تر کد می نویسن و بیشتر فکر می کنن و کد اصولی تحویل می دن
    (تو زبان های ساده تر و منیجد شما فقط باید انگشتارو بزارید رو کیبورد و ب مانیتور نگاه کنید ک چی می نویسد )
    سخت بودن این زبان ها برنامه نویس رو با هر بار برنامه نوشتن قوی تر می کنه (این تجربه شخصی خودم بود با 1.5 سال سی شارپ و 2 سال سی++ کار کردن )

    این وسط این ماکروسافتم داره همه رو از راه بدر می کنه
    دات نت رو ک بد جوری حمایت می کنه
    ب سی++ هم ک بدجوری گند زده و توقع داره سی++ کارا بیان منیجد سی++ :شکلک سبزه:

    متاسفانه تو ایران هم اکثرا دارن از Native قافل می شن ب علت هنگیدن دانشجوها
    درصورتی ک سی++ داره بیشتر از قبل جایگاهشو پیدامی کنه
    تمام بازی های مطرح جهان از انجین تا گیم پلی کلا با سی++ یا شایدم سی نوشتن
    انریل 4 قراره زبان اسکریپتی شو بندازه دور و دیگه کلا سی++ بشه
    ی برنامه درست حسابی پیدا نمی کنید ک با سی شارپ یا پایتون یا پاسکال یا جاوا باشه
    همین ک مشین مجازی جاوا و کامپایلر سی شارپ و .. رو با سی++ نوشتن بس نیست

    یادمه از پسر امه ام پرسیدم واس چی سی شارپ می خونید می گفت اول سی امده بعد سی++ بعد سی شارپ سی شارپ هم کامل تره و هم جدیدتره
    نگا استادا چی می کنن تو کلشون بابا هر گردی گردو نیست

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط __UFNHGGI_H__ مشاهده تاپیک
    خراب کردن ی چیزی از ساختنش خیلی خیلی راحت تره
    الان کشور های پیشرفته دیگه کمتر ب امنیت برنامه هاشون فکر می کنن چون قانون کپی رایت خوبی دارن + فرهنگ مردمشون
    آنچنانم درست نیست
    فقط برو ببین چقدر مجازات داره.
    چی چی فرهنگ خوب و کنار گذاشتن امنیت؟
    شما برو تو کانادا یه بازی کرک شده بفروش یا بخر میفهمی چه بلایی سرت میاد

    نقل قول نوشته شده توسط __UFNHGGI_H__ مشاهده تاپیک
    نمونش Ubisoft صد ساله سیستم قفل گزاریشم عوض نکرده
    هر دفعه بازی ای میده بیرون 1 ساعت بعد کرک می شه
    ولی هیچ کس از کرک استفاده نمی کنه همه نسخه اورجینال می خرن (البته بجز ایران و چند تا کشور در پیت ک براشون اهمیتی نداره)
    اتفاقا ubsoft هم چندین بار قفلشرو عوض کرد یه بار تو assin.. II یه بارم تو assin.. brother hood

  39. #119

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    ساختن ی برنامه یا بازی طی چند سال سخت تره یا دستکاری کردن برنامه طی 1 ساعت
    دیگه هم بحث کرکو نیار
    دعوت نامه اولیا می دما

  40. #120
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: بهترین زبان برای شرع برنامه نویسی چه زبانیه و منبعش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط __UFNHGGI_H__ مشاهده تاپیک
    ساختن ی برنامه یا بازی طی چند سال سخت تره یا دستکاری کردن برنامه طی 1 ساعت
    دیگه هم بحث کرکو نیار
    دعوت نامه اولیا می دما
    حتما باید off بدی ؟
    اینو که دیگه بچه ی 6ساله هم میدونه.
    در عوض این همه پست بی محتوا سعی کن به جای مسخره کردن دیگران یه چیز بنویسی طرف اومد خوند یه چیزی به اطلاعاتش اضافه بشه.
    درضمن بازی داریم تا بازی.
    همین الانشم اینقدر بازی داریم که حتی اسمش بین 100نفرم پخش نشده.

    بازم دستکاری کردن داریم تا دسکاری کردن.

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟
    نوشته شده توسط mamaliomega در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 64
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1394, 23:40 عصر
  2. پاسخ: 67
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1394, 01:10 صبح
  3. بهترین زبان برای نوشتن برنامه
    نوشته شده توسط BandeKHoda در بخش مهندسی مجدد و معکوس
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 05:40 صبح
  4. سوال: بهترین زبان برای برنامه نویسی
    نوشته شده توسط elhamirani در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 10:34 صبح
  5. خبر: کمک برای شرع برنامه نویسی
    نوشته شده توسط javad&maryam در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1391, 17:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •