صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 45 از 45

نام تاپیک: خطا The process cannot access the file because it is being used by another process در دسترسی به فایل

  1. #41

    نقل قول: حذف عکس از مسیر دلخواه

    ببینین ImageLocation رو هم برابر با null کنین نمیشه

  2. #42

    Question خطای The process cannot access the file because it is being used by another process در حذف عکس

    سلام دوستان
    توی پروژه ای که نوشتم برای ثبت شخص عکسی را با استفاده از open file dialog از کاربر گرفتم و توی یک پوشه مشخص یک کپی از عکس بعنوان بکاپ با اسم منحصر بفرد مربوط به خود شخص (مثلا کد ملی) ایجاد کردم و اسم را به همراه پسوندش توی DB ثبت کردم..یعنی اینجوری شد که بجای ذخیره عکس در دیتابیس فقط نام +پسوندش توی دیتابیس ذخیره میشه (مثلا 1234569874.JPG )
    از نظر نمایش عکس و غیره کاملا صحیح کار میکنه.
    اما مشکل اینجاست که توی فرم ویرایش اگر عکس جدیدی را برای فردی که قبلا ثبت شده انتخاب کنی به دلیل اینکه اسم عکس جدید ایجاد شده با عکسی که قبلا در همون پوشه ذخیره شده همنام هستند.اجازه کار نمیده و میگه فایل درحال استفاده است.
    توی کپی overwrite را true کردم باز همین اخطار رو میده.قبلش بهش گفتم اول delete کن بعد عکس را جایگذین کن.باز هم همون اخطار رو میده و نمیتونه فایل قبلی رو حذف کنه.
    قبلش pictureBox رو خالی کردم image اون رو null کردم.اما همه اش میگه درحال استفاده است و نمیشه

    واسه دکمه حذف عکس این کد رو نوشتم:

    //pak kardane ax va namayeshe axe defult.
    PicBoxMoshtari.Image = null;
    Bitmap Ax = new Bitmap(Application.StartupPath + "\\data\\picMoshtari\\000.jpg");
    PicBoxMoshtari.Image = Ax;
    File.Delete(Application.StartupPath+"\\data\\PicMo shtari\\"+Convert.ToString(dataGridView1.SelectedR ows[0].Cells[6].Value));
    FMessegeBox.FarsiMessegeBox.Show("حذف عکس با موفقیت انجام شد", "حذف عکس مشتری");

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید؟

    The process cannot access the file 'اسم فایل انتخاب شده' because it is being used by another process.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 25 اسفند 1395 در 21:28 عصر

  3. #43

    خطای The process cannot access the file because it is being used by another process

    با سلام
    در حال نوشتن یه برنامه اعضای کتابخانه برای درس پروژم هستم که توی برنامه باید تصویر شخص به صورت شماره عضویت ذخیره بشه 1.jpg حالا مشکل اینجاست وقطی میخوای تصویر رو عوض کنی و عکس جدید رو بزاری و با همون شماره ذخیره کنی میگه تصویر در حال استفاده شدنه
    The process cannot access the file because it is being used by another process
    از کد های زیر هم استفاده کردم بازم نشد لطفا راهنمایی کنید
    pictureBox1.Dispose();

     pictureBox1.Image.Dispose();

     pictureBox1.Image = null;


    //--------------------------------------------------------------------//
    Stream k = File.OpenRead(@"D:\\101.jpg");
    Image image2 = Image.FromStream (k);
    pictureBox1.Image = image2;
    pictureBox1.Dispose();
    image2.Dispose();
    File.Delete(@"D:\\101.jpg");
    //------------------------------------------------------------////

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 25 اسفند 1395 در 20:38 عصر

  4. #44
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل PictureBox

    با سلام
    ابتدا برای تاپیک خود عنوان مناسب انتخاب کنید تا هم دوستان متوجه بشند و شما سریعتر به جواب برسید و هم اگه بعدها برا کسی همین سوال پیش اومد با سرچ بتونه استفاده کنه
    حالا در خصوص مشکل برنامه شما باید بگم آیا برنامه رو به دیتابیس وصل کردید؟
    مطمئنن اطلاعات باید ذخیره بشن و سعی کنید به جای عکس، مسیر عکس رو تو بانک قرار بدید و عکس رو هم در کنار برنامه بگذارید
    سوال دیگه داشتید در خدمتم
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #45

    نقل قول: مشکل PictureBox

    به طور کلی بایست کاری کنید که فایل به صورت مداوم درگیر نشود. برای این هدف باید عکس را در حافظه اصلی لود کنید. چند راه به نظرم میرسه
    یک اینکه: یک bitmap از عکس بسازید و در پیکچرباکس نمایش بدید.
    دوم اینکه: یک استریم از عکس بسازید و از این استریم تصویر را نمایش داده و در انتها استریم را از بین ببرید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 27 اسفند 1395 در 19:47 عصر

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 28
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1391, 14:20 عصر
  2. The process cannot access the file because it is being used by another Process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 13:29 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 بهمن 1389, 08:53 صبح
  4. The process cannot access the file because it is being used by another Process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 17:11 عصر
  5. The Process cannot access the file, because it is being used by another process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 03:32 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •