نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: با هر بار کلیک رویداد(event) دکمه کار جدیدی انجام بده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    دزفول شهر آب های خروشان
    پست
    148

    با هر بار کلیک رویداد(event) دکمه کار جدیدی انجام بده

    سلام
    میخوام یک تکه برنامه بنویسیم که یک دکمه باشه و یک تکست باکس

    هر بار که کاربر رو دکمه کلیک کرد تکس باکس رنکش عوض بشه

    تا 3 بار این کارو انجام بده یعنی 3 رنگ مختلف

    چیزی که به ذهنم رسید رو پیاده سازی کردم ولی بر به مشکل خوردم

     int count = 0;
    for(int i=0; i<=3 ;i++)
    {
    count++;

    switch (count)
    {
    case 1:
    textBox1.BackColor = Color.Blue;
    break;
    case 2:
    textBox1.BackColor = Color.Red;

    break;
    case 3:
    textBox1.BackColor = Color.Yellow;
    break;
    }


    }


    نمیدونم چرا تو حلقه فقط اخرین شمارنده رو در نظر میگیره. یعنی پله پله جلو نمیره اول 1 باشه بعد 2 باشه بعد 3 باشه. همش 3 رو در نظر میگیره.

    میخوام با هر بار کلیک شمارنده 1 بشه تکست باکس رنگش عوض شه. وقتی شمارنده 2 شد با کلیک بعدی بازم رنگش عوض شه و ..........................................

    شما چه پیشنهادی دارین؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: با هر بار کلیک رویداد(event) دکمه کار جدیدی انجام بده

    یه چیزی تو همون مایه هایی که میخوای ...

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    int i;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    i++;
    switch (i)
    {
    case 1: this.BackColor = Color.Wheat;
    break;
    case2: this.BackColor = Color.Cyan;
    break;
    case 3: this.BackColor = Color.DarkBlue;
    break;
    case 4: this.BackColor = Color.CadetBlue;
    break;
    case 5: this.BackColor = Color.DarkSlateBlue;
    break;
    }

    }
    }
    }




    فقط این رنگ فرم رو تغییر میده .. خودت درستش کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    دزفول شهر آب های خروشان
    پست
    148

    نقل قول: با هر بار کلیک رویداد(event) دکمه کار جدیدی انجام بده

    ممنون دوست عزیزم. البته دوست نداشتم برنامه رو برام بنویسید. فقط دوست داشتم راهنماییم کنی. بازم ممنون. خیلی خوب بود

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    دزفول شهر آب های خروشان
    پست
    148

    نقل قول: با هر بار کلیک رویداد(event) دکمه کار جدیدی انجام بده

    ممنون دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله mehdiba3 : یک شنبه 02 تیر 1392 در 21:09 عصر

  5. #5

    نقل قول: با هر بار کلیک رویداد(event) دکمه کار جدیدی انجام بده

    درود بر شما دوست عزیز شما می تونید اینجوری هم کار کنید فقط اعداد توی next رو خودت تنظیم کن تا رنگهای بیشتری بهت بده
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Random r = new Random();
    Random s = new Random();
    Random d = new Random();
    this.BackColor = Color.FromArgb(d.Next(1,150),s.Next(1,255),d.Next( 1,200));
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: با هر بار کلیک رویداد(event) دکمه کار جدیدی انجام بده

    نقل قول نوشته شده توسط ppp1486 مشاهده تاپیک
    درود بر شما دوست عزیز شما می تونید اینجوری هم کار کنید فقط اعداد توی next رو خودت تنظیم کن تا رنگهای بیشتری بهت بده
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Random r = new Random();
    Random s = new Random();
    Random d = new Random();
    this.BackColor = Color.FromArgb(d.Next(1,150),s.Next(1,255),d.Next( 1,200));
    }
    همین کد رو توی تایمر بزار خیلی خشکل میشه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    دزفول شهر آب های خروشان
    پست
    148

    نقل قول: با هر بار کلیک رویداد(event) دکمه کار جدیدی انجام بده

    ببینید مشکل من تو رندم نیست!! خیلی ساده بگم من میخوام یک دکمه و یک تکس باکس داشته باشم که با هر بار کلیک رنگ بگراند تکست باکسم عوض بشه. 3 رنگ رو فقط باید بگیره/ قرمز. سبز . زرد. وقتی 3 رنگ تموم شد دوباره از اول شروع کنه. بنظر خودم یک شمارده میخواد ولی هنموز نتونستم پیادش کنم.

  8. #8

    نقل قول: با هر بار کلیک رویداد(event) دکمه کار جدیدی انجام بده

    بفرمایید دوست عزیز امیدوارم منظورتون رو خوب فهمیده باشم اینم کدش
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    }
    int i = 0;
    public int search(int k)
    {
    if (k==0)
    {
    k++;
    return k;
    }
    else if (k == 1)
    {
    k++;
    return k;
    }
    else
    {
    k = 0;
    return k;
    }

    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    if (i==0)
    {
    this.BackColor = Color.Red;
    i = search(i);
    }
    else if (i==1)
    {
    this.BackColor = Color.Green;
    i = search(i);
    }
    else
    {
    this.BackColor = Color.Yellow;
    i = search(i);
    }

    }
    }
    }

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    دزفول شهر آب های خروشان
    پست
    148

    نقل قول: با هر بار کلیک رویداد(event) دکمه کار جدیدی انجام بده

    ممنون از دوستای خوبم اما خودم نوشتمش.

    کار برنامه اینه که با زدن هر بار کلیک روی دکمه چنتا کار انجام میشه
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;

    namespace @event
    {
    public partial class Form1 : Form

    {
    public int i = 0;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Button bt = (Button)sender;
    i++;
    switch (i)
    {
    case 1:

    textBox1.BackColor = Color.Blue;

    bt.Location=new Point(5,5);
    MaximizeBox = false;


    break;

    case 2:
    textBox1.BackColor = Color.Red;
    MinimizeBox = false;

    bt.Location=new Point(10,10);
    break;
    case 3:
    textBox1.BackColor = Color.Yellow;
    this.ControlBox = false;

    bt.Location=new Point(20,20);
    break;
    case 4: System.Diagnostics.Process.Start("calc");

    bt.Location=new Point(30,30);
    break;
    case 5: this.ControlBox = true;
    MinimizeBox = true;
    MaximizeBox = true;
    break;


    }
    if (i == 5)
    {
    i = 0;
    }

    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Close();
    }





    }

    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغیر عکس با هر بار کلیک بر روی دکمه
    نوشته شده توسط فاطمه_14 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1391, 15:33 عصر
  2. سوال: ایجاد پروژه که کار sqlserver انجام بده
    نوشته شده توسط atiyeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 11:33 صبح
  3. مبتدی: چند بار کلیک روی دکمه
    نوشته شده توسط mohammad1314 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1390, 18:42 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 شهریور 1390, 16:05 عصر
  5. مشکل در اضافه کردن رویداد به دکمه کلیک شده در یک دیتالیست
    نوشته شده توسط behzadnet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1387, 09:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •