نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: معنی دو دستور زیر چه می با شد؟؟؟؟

  1. #1

    معنی دو دستور زیر چه می با شد؟؟؟؟

    سلام
    ممنون می شم در مورد دستورات زیر توضیح کاملی بدهید:
    ; "SmtpMail.SmtpServer = "mx1.mail.yahoo.com

    ;(SmtpMail.Send(from , to, subject , matn
    و آیا این که با این دستور فقط می توان به mail server
    یاهو فرستاد؟؟؟؟؟یا به همه ی mail server
    ها می توان فرستاد؟؟؟؟؟
    و آیا این که این دستور معادل پیاده سازی چند صد خطی smtp server
    است؟؟؟!!!!!!!!!
    ممنون می شم که کامل و هرچه سریعتر به من جواب دهید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meandyouwith2003
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    پست
    164
    عزیز جان در قسمتی که SMTPServer را تعیین می کنی ، بستگی داره به کدوم Mail Server می خوای میل ارسال کنی . اگر می خوای برای یاهو بفرستی SMTP Server را برای Mail Server یاهو تنظیم کن .
    دستور دوم هم که چیز واضحیه ، در قسمت From ایمیل فرستند ، در قسمت To ایمیل گیرنده ، در subject عنوان ایمیل و در قسمت متن هم که متن Email
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله meandyouwith2003 : جمعه 19 اسفند 1384 در 10:21 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    تا اونجا که من میدونم باید میل فرستنده با SMTP SERVER مربوط به یکجا باشه و گیرنده میتونه متفاوت باشه و زمانی که قصد ارسال از LOCAL را داشته باشی SmtpMail.SmtpServer را برابر "" قرار میدی.

تاپیک های مشابه

  1. نام فولدری رو که داخلش هستیم چیست ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط soheil-vb6 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 10:24 صبح
  2. منوی شخصی راست چین در اکسس؟؟؟؟
    نوشته شده توسط payman_xxp در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 09:37 صبح
  3. 2 سوال مهم؟؟؟؟
    نوشته شده توسط Plus.Plus در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1385, 22:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •