نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بهترین کامپایلر برای جاوا

  1. #1

    بهترین کامپایلر برای جاوا

    سلام

    دوستان یه کامپایلر خوب برای شروع میخواستم که دستورات رو خودش بشناسه مثل ویژوال

    بعد چرا تو جاوا String رو باید s بزرگ باشه ؟ این جوری سرعت کد نویسی کم نمیشه ؟

  2. #2

    نقل قول: بهترین کامپایلر برای جاوا

    منظورتون از کامپایلر احتمالا IDE هست که بسیار متنوع هست مثل ایکلیپس و intelliJ و نت بینز .....
    String جزو نوع های اصلی داده ای در جاوا نیست !! و در واقع یک شی هست ، در جاوا هشت نوعه اصلی وجود داره:
    boolean - byte - short - char - int - long - float - double
    این primitive type ها هر کدوم نوع همپوشان خودشون رو هم دارن (کلاس هم نوع )یعنی :
    Integer-Byte - Char - Boolean - Double و غیره
    که با حروف بزرگ نوشته میشن و
    به صورت شی هستن و از ویژگی اشیا ارث بری دارند .
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    اگر جایی رو اشتباه یا ناقص میگم لطفا اساتید اصلاح کنن!
    آخرین ویرایش به وسیله esmaeilbf : سه شنبه 04 تیر 1392 در 13:29 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    1,544

    نقل قول: بهترین کامپایلر برای جاوا

    - قرارداد هست که تو جاوا اسم کلاس ها رو با حروف بزرگ شروع می کنند (اگه چند کلمه ای باشه حرف اول هر کلمه بزرگ میشه مثل BookLibrary)
    - شرکت های بزرگ برای جاوا کامپایلر و JRE پیاده سازی می کنند مثل Oracle, IBM, Redhat,... همون پیاده سازی مرجع شرکت Oracle بیشترین استفاده رو داره،‌ پیاده سازی IBM هم خیلی stable‌ هستش.
    اما منظور شما فکر کنم محیط برنامه نویسی بوده نه کامپایلر که دوستمون چندتاشو نام برد برات

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: کم حجم ترین و بهترین کامپایلر برای تمرین الگوریتم نویسی در سی پلاس پلاس؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1391, 10:52 صبح
  2. بنچمارک‌های کامپایلر سی و سی++ : بهترین کامپایلر برای بهینه‌سازی کد
    نوشته شده توسط سروش ربیعی در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1391, 15:11 عصر
  3. سوال: بهترین کامپایلر برای زبان سی پلاس پلاس
    نوشته شده توسط ali_asg در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 27 دی 1389, 17:28 عصر
  4. بهترین منبع برای جاوا
    نوشته شده توسط wanted در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 تیر 1389, 14:00 عصر
  5. بهترین ادیتور برای جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 22:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •