نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطوری میتونم فایل های که آپلود میشن و فیلتر کنم تا فقط یه پسوند خاص بتونه آپلود بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. #1

    چطوری میتونم فایل های که آپلود میشن و فیلتر کنم تا فقط یه پسوند خاص بتونه آپلود بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    من میخوام تو سایت ی که ساختم فقط فایل های پی دی اف و داک آپلود بشه چطوری میتونم اینو تو سایتم اعمال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: چطوری میتونم فایل های که آپلود میشن و فیلتر کنم تا فقط یه پسوند خاص بتونه آپلود بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahdis6764 مشاهده تاپیک
    من میخوام تو سایت ی که ساختم فقط فایل های پی دی اف و داک آپلود بشه چطوری میتونم اینو تو سایتم اعمال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    ممنون میشم کمکم کنید
    سلام دوست عزیز

    بفرمایید :.


    string[] validtype = { ".doc", ".pdf" };
    string type = System.IO.Path.GetExtension(FileUpload1.PostedFile .FileName);
    if (Array.IndexOf(validtype, type.ToLower()) < 0)
    {
    lblResult.Text = "نوع فایل شما نا معتبر است ";
    return;
    }

  3. #3

    نقل قول: چطوری میتونم فایل های که آپلود میشن و فیلتر کنم تا فقط یه پسوند خاص بتونه آپلود بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

    ممنون کارم راه افتاد.

تاپیک های مشابه

  1. چطور میتونم تگ های HTML رو از FCKEditor حذف کنم
    نوشته شده توسط baha_film در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1390, 11:31 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 04 آذر 1387, 14:35 عصر
  3. چطور میتونم باتون های هر فرم پروژه رو لیست کنم
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 10:08 صبح
  4. چطوری میشه فایل های اصلی ویندوز اکس پی رو عوض کرد؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1384, 23:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •